Gorica nu a reusit decat un egal, acasa, contra nord-irlandezilor de la Linfield, 2-2... n-au fost in stare sa-i bata... trecem de ei printr-o dubla victorie.
Gorica nu a reusit decat un egal, acasa, contra nord-irlandezilor de la Linfield, 2-2... n-au fost in stare sa-i bata... trecem de ei printr-o dubla victorie.
Becali e convins ca Radoi va fi apt suta la suta la ora confruntarii cu Gorica. "N-are nimic, e sanatos tun. Nu stiu daca Olaroiu îl va menaja sâmbata, în meciul cu Rapidul, dar eu va garantez ca Mirel e apt".
Pentru calificare în turul superior,jucatorii nu vor avea prima,în schimb daca vor accede in grupe au promisi câte 100.000 Euro.
Damn... Va dati seama...? Steaua in grupele Ligii Campionilor !! abia astept ! :twisted:
@lew
Nici o nationala din lume nu poate invinge Barcelona sau oricare alta echipa cat de cat buna...
Se numeste omogenitate !!!
Pentru calificare în turul superior,jucatorii nu vor avea prima,în schimb daca vor accede in grupe au promisi câte 100.000 Euro.
Eu una m-am saturat sa aud de prima asta de 100.000 Euro. Din primele doua incercari nu i-a reusit. Sa fie a treia cu noroc?!

eu sper.. in sfarsit dupa 10 ani sa accedem in grupe...mi-e dor de momentele acelea ...si cu putin noroc vom reusi acest lucru !!!
Steaua4ever.
Daca Steaua obtine calificarea in turul 3,exista posibilitatea sa facem o deplasare tare neplacuta,mai exact in Haifa(Israel).
In aceste zile UEFA analizeaza cu mare atentie situatia de acolo,existand o varianta ca echipele din Israel sa nu participe in acest an in cupele europene.
In aceste zile UEFA analizeaza cu mare atentie situatia de acolo,existand o varianta ca echipele din Israel sa nu participe in acest an in cupele europene.
Stai linistit ca daca le da voie sa joace o sa o faca in Turcia ca acum 2 ani !
Nu cred ca trebuie sa fim atat de pesimisti. Ce preferi , un meci cu o echipa din Israel sau unul cu Osasuna, Fenerbahce, Chievo, Spartak, etc.. >>??Daca Steaua obtine calificarea in turul 3,exista posibilitatea sa facem o deplasare tare neplacuta,mai exact in Haifa(Israel).In aceste zile UEFA analizeaza cu mare atentie situatia de acolo,existand o varianta ca echipele din Israel sa nu participe in acest an in cupele europene.
Vedem vineri ce adversar vom avea in turul III:
sunt 4 echipe care ne pot complica viata: Chievo, Osasuna, Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad... In rest sunt echipe teoretic sub Steaua...
Si tare imi e ca o sa cadem cu Steaua Rosie Belgrad... :cry:
Nu-i uitati pe cei de la Fenerbahce, sau chiar Spartak Moscova...
. Dinamo Zagreb e cu mult sub nivelul Stelei, Fenerbahce e in reconstructie (se pare ca va pleca Anelka), Spartak Moscova e surprinzatoare (doar 1 - 1 cu Sheriff). In schimb mi-e teama de Chievo, nu si de Osasuna. Sper din tot sufletul sa nu cadem in schimb cu Steaua Rosie Belgrad . Sa speram cu nu vom avea "ghinionul" de anul trecut la tragerea la sorti (din sferturile UEFA), fiind posibil ca oficialii UEFA sa ne faca iar vreo surpriza si " sa le para rau " . Sau mai stii ????Dinamo Zagreb...pt nume...
si osasuna e echipa buna dar ii scoatem.
chievo e o echipa incomoda. se apara ca italienii dar nu joaca nimik in atac. ii batem la noi si scoatem egal acolo dak picam cu chievo.
Daca ar fi sa aleg intre Chievo, Osasuna si Steaua Rosie Belgrad, aleg fara ezitare atat Chievo cat si Osasuna... Sincer mi-e frica de ce a lasat Walter in in Belgrad...
Eu vreau cu invingatoarea dintre Debrecen si Rabotnicki ![]()
Toate sunt echipe bune, cu exceptia celor de mai sus care mi se par cele mai accesibile! Sa nu uitam ca la fel am zis si anul trecut cu Rosenborg si am fost eliminati!
Cred ca cel mai bine ar fi sa picam cu una dintre castigatoarele meciurilor Dinamo Zagreb (Croa]ia) / Ekranas (Lituania), Debrecen (Ungaria) / Rabotnicki (Macedonia), Valerenga (Norvegia) / Mlada Boleslav (Cehia) sau Djurgarden (Suedia) / Ruzomberok (Slovacia), cum sunt 16 variante posibile inseamna ca avem 25% sanse sa intalnim unul dinte acesti adversari.
Dinamo zagreb ar fi cam nasoala! Dar cel mai urat ar fi sa picam cu Fener,Osasuna,Steaua Rosie sau Chievo! Poate nu avem noi ghinionul asta azi!
Nu stiu ce e asa mare sperietoare Chievo asta, s-au trezit si ei deodata ca au fost inclusi in turul 3 preliminar si gata sunt favoriti.
Eu unul daca picam cu Chievo sunt multumit!
Am avut o revelatie jucam cu
Djurgården.
Suedezi vor elimina pe Ru¾omberok dupa un meci dramatic...
Asa sa ne ajute Dumnezeu, avand in vedere ca Radoi va lipsi sper mai mult ca oricand la un adversar modest.
Cine transmite tragerea?
Site-ul UEFA... in scris ![]()
Nu mai conteaza numele echipei,au trecut prea multi ani de la ultima calificare in grupe,e vremea noastra..
Nici un post TV nu transmite tragerea la sorti. Am butonat peste 30 de canale de sport si nimic. ![]()
Da, dar nu stiu daca e live. Momentan sunt reclame.
A inceput tragerea:
Sheriff/Spartak - Liberec
Sahtior - Hafnarfjordur/Legia
Zurich / Salzburg - Valencia
Levski/Sion - Chievo
Hearts/Siroki Brijeg - AEK
CSKA Moscova - Djurgarden/Ruzomberok
Milan - Cork/ Steaua Roşie
Am scapat de Chievo, Zurich, Legia, Liberec, Hearts, Steaua Rosie.