FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, editia 2006/2007

«15678920»
focus14.07.2006 19:05

Au dat la Rai Uno

Juventus in B cu -30 p

Fiorentina in B cu -12

Lazio in B cu -7

Milan in A cu -15

PS : Din ce am mai inteles eu titlul 2005-2006 se retrage lui Juventus si nu se mai acorda.

DTP-Ludacris14.07.2006 20:05

Marfa ! S-a facut dreptate. :wink:

Motanu D14.07.2006 20:11

Dreptate ?! da de unde ? Dreptate era daca Raped si CFR erau acuma in liga2 cu 20 de puncte pe minus pentru ilicit sportiv.

Florin200414.07.2006 21:49

Aceasta decizie ne afecteaza si pe noi intr-o oarecare masura.Daca decizia va ramane la fel si dupa apel asta inseamna ca in CL merg direct Inter si Roma si in CL-Q3 Palermo si Chievo. Asta inseamna ca am scapat de Fiorentina si ca putem acum da peste Chievo care e o echipa mult mai accesibila.Palermo nu putem intalni pentru ca vor fi cap de serie in Q3. Deasemena cred ca scapam si de Fenerbahce care va urca in lista capilor de serie in Q3 in locul lui Inter.

_yang15.07.2006 11:56
Dreptate ?! da de unde ? Dreptate era daca Raped si CFR erau acuma in liga2 cu 20 de puncte pe minus pentru ilicit sportiv.

In Italia s-a facut dreptate... Stai linistit ca la noi nu se va intampla niciodata asta... chiar daca astfel de sanctiuni vor mai fi luate si in alte tari europene...

URMEAZA GER !!!

Melku18.07.2006 21:41

Pentru Rădoi şi compania, cele mai tari grupări care ar putea să le stea în cale în tentativa calificării în grupe sunt Fenerbahce, Osasuna, Austria Viena şi Chievo Verona. (prosport.ro)

Later edit :

Variante prezentate in gsp pentru o grupa "teribila" sau una accesibila pentru Steaua :

Teribila :

Barcelona

Chelsea

Steaua

Hamburg

Accesibila :

Valencia

Celtic Glasgow

Steaua

Levski

sorin_77719.07.2006 10:56

Sincer eu prefer o grupa cam asa:

Barcelona

Celtic Glasgow

Steaua

Levski

macar un nume mare sa vina pe Ghencea... Voi ce ziceti?

Dar oare ajungem sa ne calificam?

weeezer_2019.07.2006 10:59

1. ar fi ideal. locul 1, pierdut din start, dar sanse reale la locul al doilea.

2. da

iancu dragosh19.07.2006 11:01

Si eu prefer o echipa foarte puternica din prima grupa. Ina cest mod putem spera ca toate celelalte echipe din grupa vor pierde punctele cu aceea echipa. Celtic o poate incurca pe valenica, insa mai greu pe Barca sau Arsenal.

weeezer_2019.07.2006 11:08

totusi, desi ar fi ok, cred ca varianta asta e asa... pt noi romanii, care ne multumim cu putin... de ce zic asta, pt ca spre exemplu, in grupa aia cu valencia... de ce nu? o putem termina pe 1. cu joc bun, cu noroc, etc, putem... si-atunci in turul urmator ne va fi categoric mai usor, contra unei echipe de pe locul doi. asa, dk terminam pe doi, ce facem, jucam in turul urmator cu Chelsea sau Arsenal sau Inter sau mai stiu io cine, si ne-ntoarcem cu coada intre picioare... fiecare varianta are plusurile si minusurile ei..

sorin_77719.07.2006 11:10

Exact, si astfel vom putea urmarii si noi o partida cu o echipa mare acasa... Si nu este exclus sa scoatem si un egal pe teren propriu, nu uitati ca Juve nu a reusit sa ne bata pe Ghencea ( e drept terenul era un patinuar )... Noi sa ne calificam, desi ma indoiesc...

@weeezer_20

nu avem cum sa ne intoarcem cu coada intre picioare... pentru ca e greu sa ajungi acolo, si daca printr-o minune ajungem in optimi orice am face acolo suntem eroi...

weeezer_2019.07.2006 11:15

Keep the faith, Sorin. Presupunand ca suntem relativ egali valoric cu cei de anul trecut (asta in ideea in care Saban il va inlocui pe Oga cu succes), avem lectiile cu Rosenborg si Boro in minte, deci suntem putin mai inteligenti si experimentati... iar Oli, cu toate relele lui, e un antrenor care, scuzati expresia, isi "pazeste curu". nu i-a iesit in meciul cu Boro, dar sigur a tras invatamintele acelei experiente. Si-atunci? sincer, io zic ca si cu Palermo avem sansele noastre, 50%.

Melku19.07.2006 11:42

Eu as prefera sa avem o grupa infernala si sa reusim un loc 3 care sa ne asigure parcursul in UEFA decat sa prindem un loc doi si sa fim eliminati din optimi. (sa trimitem iar milogii acasa :))

Dan_BKL19.07.2006 12:08

ar fi interesant o grupa cu Barca,Chelsea,Hamburg mingea e rotunda.

ce ar fi daca ne-am califica noi dintr-o asemenea grupa si una din Chelsea sau barca ar pleca acasa?

atunci le-am demonstra tuturor ce Forza are Steaua.

Piece of Mind19.07.2006 12:12
... iar Oli, cu toate relele lui, e un antrenor care, scuzati expresia, isi "pazeste curu". nu i-a iesit in meciul cu Boro, dar sigur a tras invatamintele acelei experiente. Si-atunci? sincer, io zic ca si cu Palermo avem sansele noastre, 50%.

Nu stiu daca a tras invatamintele necesare din meciul ala de cosmar, acum cateva saptamani declara intr-un interviu ca nici in ziua de azi nu isi explica ce s-a intamplat atunci! Daca nu a identificat inca cauzele acelui esec halucinant...sincer, e grav.

rareeslh19.07.2006 12:15

Dupa mine, Steaua ar trebui sa intre intr-o grupa din care sa poata iesi de pe locul 3, dupa 2 echipe tari. Ar fi interesant sa avem o grupa gen:

1.Barcelona

2.Chelsea

3.Steaua

4.LEVSKI SOFIA(sau alta echipa care CLAR e de batut)

Astfel am castiga o groaza de bani de pe urma biletelor cu primele 2 echipe, ar trebui doar sa batem in ambele manse pe levski(si Levski sa ia bataie si d la barca si de la Chelsea)

Astfel, am avea un parcurs extraordinar. Intram in Liga, luam o groaza de bani de acolo, dupa aia mergem in UEFA, adica iesim din Liga cu capul sus, si acolo castigam iarasi bani si scoatem echipe tari. Sa nu uitam ca Galata lui Lucescu, in anul in care a castigat Cupa UEFA, venea de pe un loc 3 din CL. Plus ca o sa intalnim locul 2 dintr-o grupa a cupei UEFA, ceea ce inseamna ca va fi o dubla mansa relativ usoara!

Melku19.07.2006 12:28

Orice numa` italieni sa n-avem, imi aduc aminte de partida cu Sampdoria cand am jucat pur si simplu fantastic si tot nu am reusit sa ii batem, sau prostii aia de la Parma... :evil:

Bogdan4Steaua19.07.2006 12:29

Eu zic sa nu ne mai facem planuri pana cand nu ajungem acolo. Ne-am mai vazut noi jucand si SuperCupa Europei cu Barcelona si pana la urma sortii ne-au fost potrivnici in Anglia.

Virgil19.07.2006 12:32

Lasa-i sa viseze cu ochii deschisi,fiindca in cele din urma oricum vom plange.

Sper sa fie de bucurie. :lol:

Melku19.07.2006 12:36

Eu nu inteleg pesimismul asta deloc, eu unul sunt optimist, si cred ca echipa va ajunge in grupe, cu ce m-ar ajuta daca as fi mai retinut sa zic, mai pesimist? Asta e, nu o sa mearga in grupe mergem la anul`, nu mergem la anul`, mergem peste doi ani, eu tot o sa am incredere in echipa indiferent de circumstante, culmea e ca circumstantele actuale nu sunt tocmai defavorabile, noi incercam sa le facem sa para asa.

Nici nu a inceput lupta si ne predam?

SSK19.07.2006 14:22

Nu-i rau sa fii optimist si sa speri la o calificare - perfect posibila - in grupele UCL. De aici incolo insa, sa ne plangem deja de locull II ca ne va obliga sa jucam cu ocupanta primului loc din alta grupa...e cam mult, parerea mea :)

giuliano_10119.07.2006 14:39

nu sunt adeptul vandutului pielii ursului din padure dar cum sper in calificare o sa intru in jocul imaginatiei.

cred ca vom ajunge o echipa cu adevarat mare atunci cand nu ne vor mai interesa adversarii, atunci cand indiferent de numele infruntat vom intra in teren cu tupeu, curaj si incredere. un procent mare din orice succces il are forta mentala. amintiti-va de croatia in franta 98 cand li s-a rupt de toti (inclusiv de noi) si au ajuns in semifinale.

eu personal nu ma tem de adversari tari si foarte tari ba chiar imi doresc astfel de meciuri pentru ca nu avem ce pierde. din astfel de intalniri poti invata multe, poti castiga experienta, poti sa-ti vezi adevarata valoare. in plus, daca pierzi toata lumea iti da circumstante atenuante iar daca invingi esti un eroi. eroii se vad in bataliile mari iar Steaua a jucat intotdeauna bine in meciurile cu echipele mari.

lew19.07.2006 15:38

daci in fata

1. supercupa = meci de verificare,avem cam acelasi lot ca anul trecut si vedem usor daca postul lui Ogararu e suplinit corespunzator, pe 22.07

= meci cu aport psihologic,daca batem

prindem incredere (vai ce buni suntem !? cu antrenor,

manager, transferuri si patron)

daca pierdem

poate ne trezim din somn, vise frumoase si privindu-ne in oglinda ne vedem asa cum suntem : o echipa cu

sanse reale de zone superioare ale cupei UEFA

= meci de palmares , care pe mine ma lasa rece, mai degraba ,imi este frica de faulturi urate la Radoi si Iacob care ar trebui menajati.

2. turul 2 C.L. (calificari),cu Gorica pe 25.07 la ei

aici scorul este deschis, Gorica jucand bine atat acasa cat si in deplasare; m-am uitat pe turul cu Linfield ---- s-au dat 7 caronase galbene din care nord-irlandezii 2 , deci s-a intrat serios la minge cat si pe langa minge..........

3. Poli- Steaua, dar pana atunci mai sunt multe de

facut si discutat...

DECI CEL MAI IMPORTANT MECI E PE 25.07

Si scuzati daca nu sunt in asentimentul tuturor....

Pe Chelsea, Barcelona, nu le bate nici nationala Romaniei decat poate dupa vreo 6-8 meciuri de sudare , pregatire si daca pui pe teren(nimeresti) cei mai in forma jucatori din Romania.

Deci nu mai fiti asa cu capu in nori ca la caderi

veti cadea de prea sus!

Repet, Cu Gorica sunt sanse de 70% sa ne calificam in faza superioara , dacas am fi jucat cu Barcelona sansele Stelei erau de 5 % sa ne calificam dar

bineinteles la lotul actual..

Sa speram ca Gorica va fi putin complexata de valoarea Stelei... cam in acelasi fel cum sunt echipele nemtesti in fata rapidului (asta i-a ajutat

mult pe ei in sezonul trecut)

Virgil19.07.2006 16:04

@ lew

Pentru ca ai amintit de Radoi si Klemi,simt de datoria mea sa atrag atentia ca niciunul din ei nu va juca în primul meci,cel pentru Supercupa.

Problemele se cunosc.Mirel are înca probleme cu genunchiul(tendinita zice lumea),iar Klemi nu a reusit sa recupereze diferenta de pregatire,fata de ceilalti jucatori ai nostri.

Bogdan4Steaua19.07.2006 16:05

Klemi nu cred ca va fi titular, dar nu este exclus sa il vedem in repriza secunda.

«15678920»