FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, editia 2006/2007

«14567820»
ultras steaua02.07.2006 07:50
:o :o :o Steaua VA REVENI ACOLO UNDE MERITA IN Liga Campionilor FORZZA Steaua !!!!
Virgil05.07.2006 17:54

"Steaua formeaza o echipa omogena, cu o experienta foarte mare in cupele europene. Este momentul sa faca pasul spre Liga Campionilor"

Gica Popescu

Extras dintr-o stire aparuta pe stelisti.ro de astazi

Virgil05.07.2006 19:08

Zama,poate nu ai observat,dar Gica Popescu tocmai asta a facut.Exprimându-si parerea.

Kristy_Cj05.07.2006 22:18
Dl. Gica Popescu sa ne pupe in c*r ! Si sa ne lase cu parerile lui, ca si dl. Mircea Lucescu !

Bai Gica Popescu a jucat la Steaua si a facut mai multe pentru clubul acesta decat tine,a exprimat parerea lui care era una pozitiva,nu stiu ce te deranjeaza asa tare...care e si parerea mea,Steaua ar trebui sa faca anul acesta pasul spre cl

Cat despre Mircea Lucescu,nu am ce sa zic,antistelist pana la moarte asa ca fk him

Virgil06.07.2006 03:56

Se pare ca nu stii cum stau lucrurile.Gica Popescu a facut foarte mult rau Stelei,prin iesirile sale la rampa in care se vaicarea ca a fost adus contra vointei personale la clubul nostru,pozand in victima.Apoi faptul ca facea caz ca a fugit de la Steaua si s-a ascuns,sugerând dizidenta.

Nu mai vorbesc de toate luarile de pozitie impotriva echipei noastre de-a lungul timpului,etc.Asta ca sa ma exprim frumos,desi nu ar merita.

S-a vazut cine e Gica Popescu,cand s-au dat in presa evaziunile fiscale pe care le-a savarsit.Un infractor.

BandiT06.07.2006 06:16

un "infractor" care are a exprimat o parere buna despre Steaua!

care e problema?

evident ca anul asta trebuie sa intram in grupele ligii...dar pentru. asta ar mai trebui adusi vreo 2..3 jucatori buni!

se aude MM? se aude Gigi? puneti banu si faceti ceva!

Virgil08.07.2006 18:12

Marti si miercuri se joaca primul tur preliminar in Liga Campionilor. Steaua este direct interesata de meciul Linfield - Gorica, din care va rezulta adversara sa din turul 2. Partida este LIVE pe Onlinesport, marti, de la ora 20:00.

Stire preluata de pe www.onlinesport.ro

_yang08.07.2006 19:00
Se pare ca nu stii cum stau lucrurile.Gica Popescu a facut foarte mult rau Stelei,prin iesirile sale la rampa in care se vaicarea ca a fost adus contra vointei personale la clubul nostru,pozand in victima.Apoi faptul ca facea caz ca a fugit de la Steaua si s-a ascuns,sugerând dizidenta.

Nu mai vorbesc de toate luarile de pozitie impotriva echipei noastre de-a lungul timpului,etc.Asta ca sa ma exprim frumos,desi nu ar merita.

S-a vazut cine e Gica Popescu,cand s-au dat in presa evaziunile fiscale pe care le-a savarsit.Un infractor.

S-a mai vazut cine e in meciul cu Danemarca de la Bucuresti !

198262722.img.jpg

I.N.Money08.07.2006 19:26

Ca fotbalist a fost mare,asta nu putem sa ii reprosam,dar ca om... :roll:

Motanu D08.07.2006 19:48

@I.N.Money: A fost mare. Mare de tot. Dar nu la Steaua !

I.N.Money08.07.2006 19:51

Si cred ca a fost benefic ca nu a fost o mare perioada la noi,personal nu imi vine in minte pe moment un mare jucator al Stelei care nu a avut caracter si dupa viata de fotbalist.

_yang08.07.2006 20:28
Ca fotbalist a fost mare,asta nu putem sa ii reprosam,dar ca om... :roll:

Eu zic ca a fost doar un fundas care nu gresea...

Nici nu se poate compara cu Belodedici sau mai nou cu Radoi !

El Nino_908.07.2006 22:54

oricum Belodedici a fost mult peste el(chiar nu merita sa-i scriem numele)...daca te uiti putin cum juca Belo pe la 37 de ani si cum juca el pe la 35 vezi o diferenta de cam de la cer la pamant... :D

Piece of Mind09.07.2006 08:38

Belodedici a fost cel mai bun libero european din ultimii 30 de ani. Chiar si peste Franco Baresi.

_yang09.07.2006 13:07

@Piece of Mind

Subscriu !!!

Harald11.07.2006 12:46

hai sa il lasam pe Popescu si sa discutam de Steaua.

Se apropie incet incet momentul unei noi performante europene si a unor meciuri pe masura...

eu unul am incredere in baieti 8) 8)

cormoranul11.07.2006 19:33

Gorica a batut cu 3-1 la Linfield deci e clar.

gone12.07.2006 10:08
Belodedici a fost cel mai bun libero european din ultimii 30 de ani. Chiar si peste Franco Baresi.

Belodedici e de departe cel mai bun fundas pe care l-a avut Romania. Dar Baresi e o legenda. Nu degeaba Milan a retras tricoul cu nr 6.

bogdanutz712.07.2006 10:51

Stie cineva daca la meciul din supercupa , galeria noastra sta tot acolo ca si in campionatul trecut? Biletele se pun in vanzare marti , de la ora 10 si costa 10 lei la peluze!!!

LoveNesta14.07.2006 15:06

Sperand ca Steaua o sa ajunga in grupele ligii campionilor ce echipe ati vrea sa vedeti la Bucuresti jucand cu Steaua?

sper ca nu a mai intrebat nimeni asta

weeezer_2014.07.2006 15:13

pai daca n-o sa trecem de grupe, probabil doar una din cele cu adevarat mari si in forma va veni la Bucuresti... deci probabil ca nu o sa putem sa le vedem si pe Barca, si pe Chelsea, si pe Inter... decat dk mai mergem cateva meciuri si dupa grupe...

io as vrea sa jucam cu Real, Barca, Inter, ManU, Liverpool... hmm, deja ma-ntind

dar neaparat, Rosenborg.

Dawson14.07.2006 15:15

Din pacate se pare ca nu putem revedea Juventus sezonul asta. :(

Mi-as dori o grupa cu echipe foarte tari. Barcelona de-ar veni ar fi minunat!

@weezer

Rosenborg nu are cum acum - campioni sezonul trecut in Norvegia au iesit Vaalerenga, exact cand ii nenoroceam noi tur-retur! :wink:

LoveNesta14.07.2006 15:23

yo as vrea sa vina Barcelona si sa ii batem :D sau daca nu inter. :wink: nu ma supar si il vad si eu pe toni (daca se transfera la inter)ca am auzit ca se transfera

weeezer_2014.07.2006 15:31
@weezer

Rosenborg nu are cum acum - campioni sezonul trecut in Norvegia au iesit Vaalerenga, exact cand ii nenoroceam noi tur-retur! :wink:

lasa ca o sa avem treaba ani buni prin C1 (parca as fi MM :oops: ), tot ii prindem noi, la anul, peste 2 ani...

o alta echipa pe care as vrea sa o vad umilita in Ghencea: Şahtior :twisted:

Dawson14.07.2006 15:33

Cu Sahtior e periculos!!! Iar vin astia cu rasismul... :lol: :lol: :lol:

«14567820»