sper sa avem mai mult noroc la tragerea la sorti din 28iulie.
partea buna e ca jucam acasa al doilea meci,returul
sper sa avem mai mult noroc la tragerea la sorti din 28iulie.
partea buna e ca jucam acasa al doilea meci,returul
nus de ce ziceti ca se putea mai bine ...turul II e vax albina ! Turul III, aici ar fi bine sa avem un pic de noroc
![]()
se putea mai bine deoarece puteam cadea cu invingatoarea dintre birkirkara si b36 sau sioni si baku atunci chiar nu aveam nici o emotie.
cu sloveni nu va fi chiar atat de usor dar trebuie sa demontram ca avem o clasa peste ei.
si cu ocazia asta nu o sa patim ca si cu rosenborg sa ne vedem deja in turul 3. cu Mirel in echipa nu ne opreste nimeni
nu avea cine sa ne puna probleme intre echipele alea...in turul 3 o sa fie cev ade munca!!!
poate sunt io prea optimist din fire, dar am ajuns sa ne gandim ca Gorica ne-ar putea face probleme? sa fim seriosi, io cred ca cine zice asta e inca sub influenta perioadei Piturca... totusi Steaua a crescut mult in ultimii doi ani, iar intrebarea "e Gorica o echipa de care sa ne fie teama" ar fi trebuit pusa, cel mult, cu 3-4 ani in urma, nicidecum aici.. La urma urmei joaca semifinalista Cupei UEFA (care s-a vazut ca n-a fost un accident, performanta venind consecutiv dupa cea de anul trecut) cu o echipa din Slovenia care mereu se zbate sa braveze tururile preliminare ale Cupelor Europene... Va aduceti aminte cum am trecut de Valerenga? Pai Gorica e clar sub norvegieni, ce dreaq...
Spre GRUPE!!
Nu cred ca ne asteapta mari probleme, indiferent ca jucam cu Gorica sau Linfield ... bineinteles atat timp cat baietii intra pe teren suficient de concentrati. Prevad rezultate simetrice : 0-2 in deplasare si 2-0 acasa pe Ghencea pentru Steaua ...
Sa vedem in turul 3 peste cine dam, insa indiferent de cine o fi eu zic ca ne calificam in grupe anul asta. Serios. Avem totul de partea noastra, trebuie sa exploatam sansa pe care ne-am creat-o.
Pentru a avea insa o prestatie onorabila in grupe eu zic ca ne-ar trebui totusi inca vreo 2-3 transferuri : un mijlocas ofensiv (Cocis, Tibi Balan sau jucator strain) plus fundas dreapta (daca nu ne hotaram cumva sa-i acordam o sansa lui Balan), eventual un atacant cu simtul golului, care sa dea minim 15-20 de goluri/sezon. Altfel ... daca ramanem cu Drida, Badea si Panait tare ma tem ca n-o sa prea facem fata in grupe.
Oricum, hai Oli, convinge-l pe JJ ca trebuie sa scoata niste $$ din buzunar dak vrem intr-adevar in CL ... sper ca nu te-ai dus degeaba, doar ca sa te plimbi, la Mondial ... pentru treaba asta il avem pe Mircea Sandu :lol: :lol:
Este clar ca nu vom aveam probleme prea mari cu oricare din cele doua echipe, momentul greu va veni in turul urmator. In alta ordine de idei conform Prosport echipa lui Cocis va da peste Spartak Moscova in cazul in care trec de Piunik Erevan...viata are un mod frumos de a razbuna anumite lucruri. ![]()
In alta ordine de idei conform Prosport echipa lui Cocis va da peste Spartak Moscova in cazul in care trec de Piunik Erevan...viata are un mod frumos de a razbuna anumite lucruri.![]()
N-ar fi mai bine dak stim-noi-cine ar realiza ca nu prea are sanse sa treaca de Spartak cu Sheriff ... si s-ar hotari sa vina la Steaua ? Evident, sansele de a se face remarcat in Moldova sunt aproape nule ... deci nu ramane decat un singur lucru de facut :twisted: :twisted:
Eu nici nu mi-l mai doresc, sa se duca unde o vrea el pentru ca Gigi are dreptate, avem nevoie de caractere in echipa nu de oameni lipsiti de caracter, ganditi-va la echipa nationala 94` ce fel de oameni si ce caracter aveau si la nationala de acum.
Eu nici nu mi-l mai doresc, sa se duca unde o vrea el pentru ca Gigi are dreptate, avem nevoie de caractere in echipa nu de oameni lipsiti de caracter, ganditi-va la echipa nationala 94` ce fel de oameni si ce caracter aveau si la nationala de acum.
melku...daca iti aduci aminte in 94`
nu era la moda ca la nationala
sa joace jucatori care se drogheaza...fumeaza
stau prin baruri noptile dinaintea meciurilor si dupa...si aveau aere de vedete ![]()
erau alte vremuri...acum trebe sa privim inainte cu ce avem. Un Radoi , Hagi sau [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] mai rar ![]()
O parere de cunoscator : Steaua e deja in turul 3 preliminar !
@Virgil
asta e parere de cunoscator? parere de cunoscator e sa ne zici mai departe de-atat... ca in turul 3 stim toti ca o sa fim fara emotii... ia forteaza putin nota si da-ne o parere de atotcunoscator :twisted:
Vom fi in grupe.Dar vreti sa stiti chiar totul dinainte?
Cum vreti.
In grupe ne vom bate cel putin pentru clasarea pe locul 3.Si sunt mari sanse sa ajungem din nou in UEFA Cup,pe care de data asta,o vom ataca in finala. :wink:
Hmm....deci in mod normal,asa cum ati spus si voi..trecem de turul 2,dar dak trecem si de turul 3 ... :twisted:
:evil:>>>>Se aude ceva ce sa fie oare?Da este melodia mult dorita in Ghencea!!!!!Sper sa auzim in sfarsit cea ce dorim de mult timp,si pe deasupra si dusmani o sa moara de ciuda!!>>> :twisted:
Gigi Becali: "Daca pierd calificarea, ma spanzur"
2006-06-24 08:45:00
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat imediat dupa tragerea la sorti, in urma careia Steaua poate juca impotriva slovenilor de la NK Gorica: "Ce probleme sa-mi fac cu niste sloveni? Pai, dacă pierd calificarea in turul doi preliminar cu Gorica, atunci chiar trebuie sa ma spanzur."
sursa: gsp
:twisted: :twisted: :twisted:
Nu trebuie sa se intample asta acum.Mai avem nevoie de el. :wink:
haideti razboinicilor...trebuie sa ne calificam ca Steaua e numai UNA!!!!!!!!!!
vrem finala Champions League
si sa fie clar Steaua nu e Barcelona estului...ci Barcelona ESTEAUA VESTULUI:D:D:D:D:D
Nu trebuie sa se intample asta acum.Mai avem nevoie de el. :wink:
Sigur Steaua mai are nevoie de Gigi ?
Gigi sigur mai are nevoie de Steaua, de cand e patron ii merg bine si afacerile, si politica.
Dar in afara de faptul ca nu vinde jucatori, bani nu prea baga. Stii cum e, ii arati omului ca ai mancare, ii este foame, dar ii dai doar firimituri. Cam asta face Gigi. Asa ca, poate mai avem nevoie de el, dar sa-l ia naiba, imi vine sa sparg televizorul cand se umfla in pene pe la TV si el face transferuri de schimba 2 cai pe 3 magari...
:evil: >>>Zi tu un nume care poata sa sustina Steaua din punct de vedere financiar,si as fi vrut sa vad ce ajungeam daca nu prelua "Jiji" clubul.>>> :twisted:
:evil: >>>Zi tu un nume care poata sa sustina Steaua din punct de vedere financiar>>> :twisted:
Bill Gates !
Intrebarea e alta,stie Bill Gates ce e ala "soccer"? 8)
Bill Gates e un V.I.P. adica un "very important papagal"de camera care d-abia face 3 pasi pana la buda ca il doare hernia.
Sa fim seriosi,el nici nu stie ce-nseamna soccer vorba lu' "I.N.Money".
hehe,
Bill Gates ar fi bun sa conduca Steaua pentru ca un bun manager stie sa conduca orice fel de firma. Sigur, nu este cazul. Dar discutia a deviat. Eu doar spuneam ca din pacate mai avem nevoie de Gigi, dar uneori chestia asta te umple de nervi...