FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, editia 2006/2007

«18910111220»
jeri28.07.2006 11:07

Am cazut bine nu ne putem plange ca am cazut cu nus ce mare echipa a Europei dar sa nu mai fim asa optimisti si sa tratam cu MAXIMA SERIOZITATE meciul sa nu se mai intample ca anul trecut cu rosenborg si inca ceva este bine ca jucam turul in deplasare ca dak ie sa fie ceva rau acolo(Doamne fereste)ii asteapta vulcanul din Ghencea :twisted: :twisted:

P.S.jj a zis ca returul se va disputa pe Ghencea

DTP-Ludacris28.07.2006 11:08

Dap ...au deschis ei scorul Dragutinovici '68 (autogol) si Neaga '81. :lol:

sorin_77728.07.2006 11:20

Vad ca toti spun ca i-am batut greu dar uita ca a fost poate primul meci mai important in Ghencea dupa multi ani si aveam o echipa la inceput de drum... Zenga venise la echipa de nici 2 luni...

***alex***28.07.2006 11:33

Exact cum banuiam : Pe data de 23 august pe fostul 23 august, Steaua, o echipa cu 23 de titluri va juca meciul decisiv pentru intrarea in Grupe! Ce frumos suna...

In alta ordine de idei, mai avem romani implicati in tragerile de azi:

In CL:

Copenhaga - Ajax

Sahtior - Legia Varsovia

In UEFA

CSKA Sofia - Hajduk Kula

Omonia Nicosia - Litex

Mattersburg - Wisla Cracovia

Stryker28.07.2006 13:29

Am cazut destul de bine daca ne uitam la ce adversari am evitat si faptul ca jucam primul meci in deplasare constituie un avantaj, este o sansa pe care nu trebuie sa o ratam.

SPRE UCL :arrow:

SebaS28.07.2006 14:03

daca am juca si in Ghencea cum sustine Gigi!!! ar fi perfect

Cooper28.07.2006 17:50

Ar fi cadoul perfect pentru noi , desi cam greu de pus in practica, am vazut gazonul luni (24 iulie) si inca nu a crescut iarba decat pe alocuri (cam 60 - 70%).

_yang29.07.2006 10:06

N-avem voie sa pierdem calificarea chiar daca am juca pe "Lia Manoliu" !

I.N.Money29.07.2006 23:07

Mircea Rednic,ne-a avertizat ca patronul belgienilor este un fel de Giovanni Becali,dar mult mai viclean,iar acest om este capabil de orice pentru a o duce pe Standard in grupele UCL.

IONUTZ-CIPRIAN30.07.2006 07:17

:evil: >>>Sper sa ne calificam dar mi-e cam teama,astia pot sa ne creeze probleme,sper sa nu fie asa si sa castigam amandoua manse ca sa-i facem de kko,ca parca prea ne privesc si astia ca niste victime.BAFTA Steaua!!>>> :twisted:

Melku02.08.2006 21:13

Mama ce a mai rupt gura targului Sheriff Tiraspol in Champions League, a iesit din competitie din turul II, bine Cocis, sa te vad acuma cum te transferi la marile echipe din Vest. :twisted:

strezahuzum02.08.2006 21:38

Sa nu fim rai. A pierdut toata echipa Sheriff calificarea, nu doar Cocis. Pe de alta parte, poate e mai bine asa. Ramas fara ocazii de afirmare, Cocis va fi nevoit sa se mai gandeasca unde vrea sa joace. In campionatul Moldovei nu cred ca-l baga cineva in seama. Pana la anul, Europa n-o prinde. Poate si pretentiile financiare vor mai scadea ... si cine stie, poate la iarna avem parte de o surpriza :D:D Cu Mazilu, Dica, Iacob si Cocis am avea 4 jucatori de atac foarte buni. Plus Badea si Oprita ca rezerve. Ce frumos suna ... tare ma tem insa ca n-o sa avem parte de asa ceva.

Melku02.08.2006 21:40

Cum sa nu il bage in seama? E mare rampa de lansare catre echipele din vest acea echipa din Tiraspol. Sper sa vina la noi Cocis, problema e ca de data asta o sa vina cu capul plecat, ciocul mic si joc de glezne, nu o sa mai vina ca o mare vedeta.

lew02.08.2006 23:14

pentrucine e curios sa vada cu cine jucam..............

e adevarat ca le-au plecat 10 jucatori si le-au venit

11.

vezi http://www.standardliege.com/fr/

e foarte interesant ca joaca cativa portughezi pe acolo...cam batrini dar... cu clik dreapta pe ei si

apoi arhive world cup si euro 2000 se vede ca faceau

parte din selectionata portugaliei

Standard liege are schelet.....

Ma distreaza pronosticul fanilor belgieni la meciul

cu Steaua :bat ei cam 30%, egal cam 10%,batem noi

cam 60%...dar sa nu ne culcam pe o ureche

m-a mai distrat unu de pe forumul lor care zicea

ca au avut mare ghinion la meciul cu noi :D

Sa speram ca asa va fi....Oricum morcovul lor e mai

mare decat al nostru

I.N.Money02.08.2006 23:20

Am vazut ca in aceste zile l-au cumparat pe Sa Pinto !

Un jucator care si-a batut joc de talentul sau urias prin diferitele scandaluri la care a luat parte si prin indolenta cu care a porivit fiecare problema care l-a afectat.

GeorgeBecali03.08.2006 10:17

da o sa va demonstrez eu voua ca trecem nu in Liga ma ci de grupe..pai asta e pofta ceam poftit eu..arsenalu ,realu din madrid si chelsiul lui abromoivici...aveti in credere in echipa ca nu ne impidicam de astia..astia ma elvetienii de la standard..belgienii firar sa fie...poi le dam 3 acasa la ei,la mama lor acasa sa ne tina minte,si 3 la noi sa fie 6 in total...ba nu le dam 5 acasa la noi ca e cimitirul Ghencea aproape si trebuie pusi la respect...o sa vedeti voi cine e Steaua

weeezer_2004.08.2006 08:34

Frati Stelisti, nu era vorba ca, prin punctele aduse de Steaua si Rapid in ultimii 2 ani, campioana Romaniei din 2006-2007 se va califica DIRECT, no matter what, in grupele Ligii??

ia uitati ce zice pe gsp:

UEFA explică

Ieri, UEFA a trimis un fax către FRF. "Echipa care va cîştiga titlul în România în ediţia 2006-2007 se va califica direct în grupele Ligii Campionilor, sezonul 2007-2008, doar în cazul în care cîştigătoarea Champions League în această ediţie se va califica direct în grupe şi prin intermediul campionatului naţional. În oricare altă situaţie, campioana României va intra în al treilea tur preliminar. Vicecampioana României va juca în al doilea tur preliminar", a specificat UEFA. De asemenea, s-a stabilit ca echipa care va cîştiga Cupa României să meargă direct în turul 1 al Cupei UEFA, iar ocupanta locului 3 sau finalista Cupei va intra în al doilea tur preliminar al C2.

sorin_77704.08.2006 08:51

Comunicatul este foarte OK, eu asa am inteles inca din primavara cand s-a pus problema accederii campioanei direct in grupe. Nu ramane decat sa speram ca nu va exista un nou Liverpool in acest an... :wink:

weeezer_2004.08.2006 08:57

Pai nu stiu de ce eu ma culcasem pe o ureche ca daca in 2006-2007 castigam titlul in Romania suntem automat in grupe. Dar NIET... si nici macar nu putem zice ca sansele sa se intample asta ar fi spre 100%, pt daca o echipa X castiga UCL, atunci ea trebuie neaparat sa se califice DIRECT in grupe, in urma locului ocupat in clasamentul din campionatul intern. Lucru care pare destul de probabil in cazul in care echipa respectiva ar fi Barcelona, Chelsea sau Lyon, care isi domina Campionatele cu autoritate. Dar daca va castiga o echipa din Italia, Portugalia, Germania si asa mai departe? Sau daca prin absurd castiga Chelsea UCL, dar termina campionatul viitor in spatele lui Arsenal si ManU? in cazul asta jucam iar tur preliminar :(

Dawson04.08.2006 09:16

Si eu stiam inca din primavara exact ce scrie acolo UEFA. Batalia mare se dadea pe o a doua echipa romaneasca pentru ChL.

forever_STEAUA05.08.2006 14:43
Pai nu stiu de ce eu ma culcasem pe o ureche ca daca in 2006-2007 castigam titlul in Romania suntem automat in grupe. Dar NIET... si nici macar nu putem zice ca sansele sa se intample asta ar fi spre 100%, pt daca o echipa X castiga UCL, atunci ea trebuie neaparat sa se califice DIRECT in grupe, in urma locului ocupat in clasamentul din campionatul intern. Lucru care pare destul de probabil in cazul in care echipa respectiva ar fi Barcelona, Chelsea sau Lyon, care isi domina Campionatele cu autoritate. Dar daca va castiga o echipa din Italia, Portugalia, Germania si asa mai departe? Sau daca prin absurd castiga Chelsea UCL, dar termina campionatul viitor in spatele lui Arsenal si ManU? in cazul asta jucam iar tur preliminar :(

Multumeste-le celor din presa...

sorin_77707.08.2006 07:01

Eu sunt de parere ca sa castigam noi atat campionatul casi UCL si la anul jucam direct in grupe... Nu e asa mai simplu? De ce sa stam la mana altora...??? :lol: :lol:

Motanu D07.08.2006 07:08

Sorine, ai uitat sa pui si cupa. De ce s-o castige altii cand putem sa o castigam noi ?!

sorin_77707.08.2006 07:10

OK, campionat + cupa + UCL castigate si rezolvan absolut TOT... :lol:

PIRLO_A07.08.2006 13:34

Inteleg ca sunteti toti suporteri ai echipei Steaua dar aveti prea mult optimism. Pe Gigi nu il intereseaza cupa Romaniei, deci Steaua nu o va castiga (si asa va avea meci din 3 in 3 zile). Cred ca va castiga campionatul, iar in Liga Campionilor vad Steaua trecuta de grupe (de pe locul 2), mai castiga un meci si se opreste in SFERTURILE Champions League. ... ajunge pentru primul an :D

«18910111220»