@forever_STEAUA
De tururile preliminare sau poate chiar direct...Cine stie?!!...Important e sa ajungem acolo
@forever_STEAUA
De tururile preliminare sau poate chiar direct...Cine stie?!!...Important e sa ajungem acolo
Bafta multa saptamana viitoare fratilor...Banel va duce in Liga...Steaua e cu mult mai buna ca Standard...Si la anul sper sa mergem impreuna in CL...
Multumim(sper sa vina din inima)! In rest, nu esti asa rau precum am crezut... :wink: ![]()
@Catalin_fan
Sigur ca urarea vine din inima...In cupele europene am sa tin cu Steaua...In campionat stau altfel lucrurile...
Dacã se va califica în grupele Ligii, Steaua va beneficia de bonusuri mãrite fațã de sezoanele precedente
Gazeta Sporturilor a publicat în ultimele zile sumele de bani pe care Steaua ar trebui sã le încaseze în urma calificãrii în grupele Ligii. Sume de ordinul milioanelor de euro, ce au stat la baza premierilor din ultimele douã sezoane, cînd Champions League s-a desfãșurat în noua formulã, fãrã o a doua fazã a grupelor.
Informațiile au stîrnit însã o oarecare nedumerire în rîndul oficialilor steliști, care au pretins cã, din ceea ce știau ei, respectivele sume sînt cu mult mai mici. Pentru a risipi orice dubiu, Gazeta s-a adresat UEFA cerînd lãmuriri. Rãspunsul a fost prompt. ªi surprinzãtor. Pentru cã am constatat nu doar cã sumele nu-s mai mici, ci ele sînt sensibil mai mari fațã de anii trecuți! Iatã, în premierã, care este pentru Steaua miza returului cu Standard.
2 milioane de euro este bonusul de calificare în grupele Ligii Campionilor (1,6 milioane)
400.000 de euro este suma garantatã pentru fiecare meci jucat, indiferent de rezultat (321.000).
600.000 de euro este suma oferitã pentru un meci cîștigat (321.000)
300.000 de euro este suma oferitã pentru un meci egal (161.000)
2,2 milioane de euro este suma oferitã pentru calificarea în "optimi" (1,6 milioane)
2,5 milioane de euro este suma primitã de fiecare calificatã în "sferturi" (1,6 milioane)
3 milioane de euro este suma primitã de fiecare semifinalistã (1,9 milioane)
4 milioane de euro primește echipa învinsã în finalã (3,9 milioane)
7 milioane de euro primește cîștigãtoarea Ligii Campionilor (6,4 milioane)
# în parantezã este trecutã suma corespondentã ultimelor douã sezoane
Virgil asta e un motiv in plus ca ai nostri sa arate totul miercuri . Sa speram ca daca acesti bani vor intra in bugetul Stelei , Gigi ii va folosi cu cap .
Pai normal ca unt mai multi bani...bugetul UCL este cu 150 de mil de dolari mai mult decat cel de anul' trecut... 8O
eu zic sa nu ne facem griji.Steaua se califica fara probleme sunt sigur de asta
HAI Steaua
spre cl sprecl2 ![]()
Bafta multa saptamana viitoare fratilor...Banel va duce in Liga...Steaua e cu mult mai buna ca Standard...Si la anul sper sa mergem impreuna in CL...
si eu merg pe mana lui Banel
multumim pt sustinere steagcruce2
Multumim!
Daca toti suporterii rivali ar fi asa... :roll:
Meciuri de azi:
Maccabi Haifa ? - ? Liverpool
Osasuna ? - ? Hamburger SV
Red Star Belgrade ? - ? AC Milan
Benfica ? - ? Austria Vienna
Valencia ? - ? SV Salzburg
Vreau niste surprize azi...Hai Maccabi, Hai Red Star...!!
Indiferent ce se intampla, intotdeauna se gaseste cineva care stie ca asa se va intampla.(Murphy)
Se califica urmatoarele :
1.Liverpool
2.Hamburger
3.A.C.Milan
4.Austria Viena
5.Valencia
@ korynna & Steaua*forever
Secretul succesului este sinceritatea. O data ce poti sa te prefaci ai reusit.(Murphy)
Meritam sa ne calificam si trebuie sa o facem. Daca nu acum, atunci cand? Sa le dam peste nas la toti anti-stelistii si sa ne facem temuti in Europa.
aseara am visat ca la meciul cu standard a dat Lovin golul calificarii . DOAMNE cat de real parea... sa speram ca visul se va materializa
Si eu am visat inainte de semifinala ca am fi castigat cu 4-0 la Boro. ![]()
O mica incalzire pentru meciul de maine, la ora 22 pe TV Sport, pe Maracana din Belgrad, Steaua Rosie - Ac Milan 0-1 in tur.
osasuna-hamburg1-0 benfica-austria viena 2-0 maccabii-liverpol 1-1 ![]()
http://vidu.ro/Steaua-Liga-campionilor-sta...dard-liege.html
ii vom toca marunt pe belgieni exact ca in desenul de mai sus
steagsahmic
Ehee frumos! :lol: :lol: :lol: , si era sa uit! Forza Steaua, spre UEFA... spre cl
P.S. Rezultate normale ieri! Sper ca si azi favoritele sa bata... ![]()
Ne vom califica cu siguranta si va spun si de ce pt ca STADIONUL "LIA MANOLIU" VA FI PLIN nu uitati ca anul trecut cu Rosenborg in meciul de acasa in Ghencea stadionul a fost doar jumatate umplut de suporteri Stelei si acuma ma mai gandesc si zic ca dak stadionul ar fi fost plin atunci Rosenborg nu ar fi scapat fara 3 goluri din Ghencea dar asta este ne calificam AZI CU SUGURANTA ![]()
FORZA Steaua spre cl
am emotzi mai mari pe minut ce trece
Steaua castiga cu 2-0 sau 3-0.standard capata pe coaja. spre cl
Waoo....nici nu stiu ce sa mai spun de emotzii...simt nevoia sa vb cu toata lumea si sa-mi impart bucuria imensa pe care ne-a facut-o Steaua..incredibil...dar totusi adevarat..Steaua in CL...FELICITARI,si va multzumesc din tot sufletul ca alaturi de voi am putut traii o asemenea seara...de neuitat.Va multzumesc mult de tot!!!Sunt mandra k sunt STELISTA% ![]()
![]()
![]()
Grupa B : Bayern si Inter - aici nu vreau
Grupa G : Arsenal si Porto - ar fi interesant
Grupa A : Barca si Chelsea - 8O 8O 8O
Grupa F : Manchester si Celtic - iar interesant
Grupa E : Real si Lyon - 8O 8O 8O e naspa rau aici, e bine pentru ca Real va veni la Bucuresti si inca sunt o echipa ce nu se regaseste. Cu Lyon va greu de tot.
Barcelona si Chelsea in aceasi grupa! 8O 8O 8O Sper sa nu cadem in grupa cu astia, ca ne mananca! :lol:
GRUPA E:Real Madrid,Lyon si Steaua! 8O 8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: Nu e chiar asa rau...o sa vedeti! :wink:
Ce noroc pe Barca si Chelsea ca au scapat de noi :lol:
...o REALa confruntare in Lyon intre Steaua si Dinamo Kiev :roll:
E posibil un loc 2 ! FORZA Steaua !