noi sa fim sanatosi... am ajuns intre cele mai bune echipe ale europei... trebuie sa fim optimisti!!!!
noi sa fim sanatosi... am ajuns intre cele mai bune echipe ale europei... trebuie sa fim optimisti!!!!
mama fratilr o grupa infernala, am vazut pe Dinamo Kiev azi pe eurosport in reluare cu fener si au jucat super bine..mi-e teama ca nu prea avem sanse la nici un loc ![]()
Real Madrid here we come!
Va fi o lupta in trei pentru locul 2! Daca facem 4p cu Dinamo Kiev avem locul 3 asigurat!
La cautat de jucatori....un atacant, o rezervas pentru Banel...si ar mai fi loc de ceva dar sa vadem...ganditi-va ce program infernal avem luna viitoare!
Doamne ce fericit sunt!
am si eu o intrebare... cand s-a efectuat extragerea si ne`au scos pe noi, au aratat ca nu putem pica in grupece C si D. de ce?
C vine de la ciori si D de la Dinamo
, E de la Europa :lol:
pai pentru ca deja in grupa aia deja era o echipa din urna 3am si eu o intrebare... cand s-a efectuat extragerea si ne`au scos pe noi, au aratat ca nu putem pica in grupece C si D. de ce?
am si eu o intrebare... cand s-a efectuat extragerea si ne`au scos pe noi, au aratat ca nu putem pica in grupece C si D. de ce?
in urna a 3 mai ramasesere bordeaux si nu putea cadea in grupa e cu Lyon sau in h cu lille de aceea automatat bordeaux a cazut in grupa C-acolo nu era nici o echipa din franta iar Steaua putea cadea in oricare din grupele e,f,g,h.cel mai bine era h dar asta e.
Laca7,gresesti...prima echipa(Levski)mersese in A,a doua in B,noi am fost a treia extrasa si pe langa gri-ul la grupele A si B,a mai aparut si cate un X la C si D!
Nici nu imi vine sa cred ca Real Madrid va veni la Bucuresti sa joace pe Ghencea!!! Eu am incredere in echipa si in Oli si totul e posibil (echipa are experienta si Oli nu este un antrenor naiv), nu trebuie sa ne speriem de nume, mi-as dori sa socam Europa sa terminam grupa pe primul loc dar avem nevoie ca de aer de niste transferuri reusite.
Melku nu uita ca anul trecut si acum 2 ani oricum am socat Europa prin reusitele echipei noastre.Totul depinde numai de ei iar eu personal am incredere ca pot face fata acestei grupe.Acest optimism provine probabil de la simplul fapt ca Steaua a reusit sa depaseasca acel complex vulgar numit 'de echipa balcanica'.Steaua a capatat in acesti ani de munca o incredere in propriile forte iar aceasta ii va motiva in fiecare meci fie ca vom juca cu Lyon/REAL/Dinamo(Kiev nu Bucuresti)/Barca/Milan/Chealsea.Echipa noastra a invatat din greselile trecutului si sunt de parere ca aceasta calificare a rupt lanturile care ne tineau in frau.
Va fi greu ,f greu dar sper sa ne calificam ,si sa luam $$$$ :lol:
Oare peste cati ani va mai ajunge o echipa romaneasca in grupele C.L in afara de Steaua ??? apropos Real Madrid nu va avea nici o sansa in fata Stelei in Ghencea , iar restu....sunt praf ![]()
Toate cele trei echipe din grupa noastra,sunt peste noi ca buget,valoare,sanse.
Asta nu inseamna ca noi ne predam fara lupta.Nici nu ar fi posibil asa ceva.
In primul rand sper ca Steaua va face fata celor 3 mari echipe,fara a inregistra esecuri dureroase.Pentru ca esecuri vor fi.
In mod normal,judecand dupa urna valorica din care a fost extras biletelul cu numele echipei noastre,ar trebui sa terminam grupa pe locul trei.
E insa loc si de mai bine.Asa cum din pacate ar fi si de mai rau.
Cred in echipa.
Cred in inteligenta conducatorilor si ma gandesc ca vor mai aduce 2-3 jucatori,pentru ca Steaua sa obtina rezultate frumoase.
GL Steaua ..go go go!! ![]()
deci chiar nu inteleg de ce nu am putut pica in grupele C si D. nu era extrasa nici o echipa acolo... era mult mai bine in una dintre ele, cel putin in grupa c, cu Liverpool care nu e in asa mare forma si cu PSV..
Am avut un "noroc" extraordinar. Acuma asta e. Era mai bine daca nu ne calificam?
Cea mai buna sansa o avem cu Dinamo Kiev. Jucam si primul meci in deplasare, poate o iesi ceva.
In rest Dumnezeu cu mila!
Dar daca nici acuma nu mai vin jucatori ne mananca aia de vii. Sa vedem ce mare tranzactie se va face cu il muce.
Asta bineinteles daca n-abereaza iar Jiji. ![]()
Am avut un "noroc" extraordinar. Acuma asta e. Era mai bine daca nu ne calificam?
Cea mai buna sansa o avem cu Dinamo Kiev. Jucam si primul meci in deplasare, poate o iesi ceva.
In rest Dumnezeu cu mila!
Dar daca nici acuma nu mai vin jucatori ne mananca aia de vii. Sa vedem ce mare tranzactie se va face cu il muce.
Asta bineinteles daca n-abereaza iar Jiji. ![]()
FC Steaua - Olympique Lyon - 26 septembrie.Preturi bilete:
Peluze 50 RON
Tribuna II 100 RON
Tribuna I 150 RON
FC Steaua - Real Madrid - 17 octombrie
Peluze 100 RON
Tribuna II 200 RON
Tribuna I 300 RON
FC Steaua - Dinamo Kiev - 21 noiembrie
Peluze 35 RON
Tribuna II 50 RON
Tribuna I 100 RON
Abonamentele pentru sezonul competiţional intern 2006-2007 nu sunt valabile la acest meci, iar posesorii acestora au biletele rezervate.
Doritorii vor putea sa-si achizitioneze bilete pentru toate cele 3 parti de pe teren propriu deodata.
sursa: site oficial
Bernard Lacombe este o fost glorie a clubului Olympique, la care şi-a început activitatea.
Este consilier al preşedintelui Jean Michel Aulas şi se spune că este omul care a adus mai mulţi brazilieni de bază în echipă în ultimii ani (Juninho Pernambucano, Edmilson Gomes, Cris, Caçapa şi Fred).
El declara pentru site-ul clubului: "În privinţa Stelei, sutem în incertitudine. Cât despre Dinamo Kiev, faptul că mergem acolo în octombrie este un lucru bun. Nu va fi foarte frig. Contra acestor echipe din Est, întâlnirile sunt mereu aparte. Împotriva Stelei nu vom juca pe stadionul olimpic, ci pe «cel mic». Este un stadion care seamănă puţin cu Geoffroy-Guichard. Vor fi circa 30-40.000 de suporteri. Ei vor încerca să pună presiune pe noi. Va fi mai dificil să îi «clintim» la ei acasă".
sursa: gsp
Pe "cel mic" sunt suporterii mai ai dracu'... :twisted:
@Forever_Steaua
Ce bine ca francezii sunt la fel de aroganti cum au fost cei de la Lens anul trecut.
Avem un mare avantaj,Real si cu Lyon se vor prezenta la Bucuresti siguri de cele 3 puncte.
@ I.N.Money
De parca noi am fi altfel.
Noi fanii,da,pai glumind deja ne gandim cu cine jucam finala la Atena,dar de data asta suntem echipa practic cu sansa a 4 a,iar acest lucru nu poate decat bine sa ne faca,deoarece vom incerca sa demostram ca nu a fost o intamplare perioada 86-89 a Stelei.
Predrag Mijatoviæ, Madrid sporting directorWe remember the defeat by Lyon last season and are well aware of their potential. We know Lyon will make things very uncomfortable for us and that they can play some great football. I know Steaua very well, because I was born in Montenegro and they were not far away. They have suffered in the last few years, but they are still one of Europe's big clubs and have the trophies and the history and we will have to be prepared. Sursa UEFA.com .
Se pare ca totusi nu suntem chiar outsideri si mai cred nu trebuie sa jucam cu gandul ca echipele din grupa noastra vor intra pe teren cu un aer de superioritate fata de Steaua. Sunt sigur ca performantele noastre din ultimii 2 ani nu au trecut neobservate.
am auzit acum la stirile din sport 3 nume care ar putea veni in Ghencea : Agahowa ,Pletikosa , Vukic toti de la Sahtior
Ce naiba sa caute pletikosa la Steaua? II portarul al doilea, ar trebui sa-i platim un salariu imens si sa dam bani pe el ca sa-l tinem pe banca. De Vukic nu stiu nimic(la FM2006 ii mij ofensiv si zice ca sahtior l-o cumparat cu 3.5 mil E 8O asa ca ar trebui bagata mana adanc in buzunar)
Nigerianul ar fi o solutie f buna pentru atacul nostru.
Bine ca ne-am calificat, astfel vor sosi cativa jucatori saptamana asta. In mare, ne-ar mai trebui un jucator pe banda dreapta(gen Stancu), o rezerva de portar(daca se accidenteaza/ii suspendat Carlos), un inchizator(opetre, shroj sau altcineva), UN ATACANT, un fundas stanga si poate un mijlocas care poate evolua pe toata linia mediana(gen Cristocea)
Daca vin macar 4 din cei 6 despre care am vorbit, ar fi un lucru f bun!
Presimt ca Steaua e momentan pe val si ca poate pune probleme serioase echipelor REAL/Lyon(asa de aroganti is francezii astia :evil: :evil: )
Obiectivul nostru ar trebui sa fie locul 3 in grupa--->castigarea cupei UEFA