Repriza destul de buna facuta de rezervele noastre,chiar peste asteptarile noastre.
Pacat de acel incident intre cele doua echipe si de accidentarea lui Coman.
Repriza destul de buna facuta de rezervele noastre,chiar peste asteptarile noastre.
Pacat de acel incident intre cele doua echipe si de accidentarea lui Coman.
eeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee aleee forzza steauale forzza steaaaaaauale forzza steauale steauale steauale steaualeeeeeee:d/ am castigat;)
Ce penale sunt lebedele !!!!!!
I-am batut cu rezervele....nu mai este nimic de spus
nici ei n-au fost tocmai cu titularii. una peste alta, un meci de inceput de sezon, in care a castigat cine trebuia sa castige.
Am luat Supercupa ...Forza Steaua !!! :lol: :lol:
excelent asa - un trofeu, victorie pentru moral (si pentru miercuri si pentru campionat), fara prelungiri, titularii odihniti, sper sa nu fie nimic grav la Coman
obiectivul principal ramane meciul de miercuri, unde sper sa continue sirul de victorii - forza Steaua
mi-a placut cum s-au miscat Badea si Ochirosii... despre rapid no comment, i-am batut cu rezervele... lol
Yup. Asa cum ma asteptam, i-am batut cu rezervele dupa un meci nu prea spectaculos - in ciuda aberatiilor celor doi comentatori TVR.
Iar la mine inca se aud artificiile de la stadion!
Inca un pumnal infipt in inima rapidista...
Dupa o centrare marca Daniel Balan si o incercare nereusita a portarului Minca de a o retine,balonul a ajuns la cel mai bun jucator al meciului,Daniel Oprita,care cu o executie precisa a deschis scorul,a inchis gura gunoierilor si le-a trimis derbedeii din tribune acasa.
Daca si rezervele Stelei au inceput sa obtina performante,suntem increzatori in viitor.
FORZA Steaua !
Bravo baeti, supercupa la noi.
Forza Steaua.
Respect de Bulgaria.
al 50-lea trofeu in Ghencea!!! o noua seara fericita pentru familia ros-albastra. n-a fost un meci foarte spectaculos dar asa cum credeam si speram Oli si echipa n-au bagat in seama aberatiile lui Jiji si au dat totul pe teren.
mi-a placut foarte mult unitatea echipei. s-a gresit mult dar jucatorii au stiut sa se acopere reciproc, sa se ajute si sa-si repare greselile iar asta e mare lucru.
mi-a placut curajul lui Ochirosii si al lui Badea.
m-am bucurat ca in sfarsit Carlos a dat siguranta echipei. sper sa o tina pe linia asta.
si ce sa mai zic de oprita... dupa alte 89 de minute exasperante ne-a adus in paradis. poate e golul care va trezi in el spiritul pasarii phoenix... pentru ca imi e dor de oprita din meciul cu valencia. poate mai sunt sanse sa-l vedem.
inca odata, pentru a mia oara, multumesc Steaua pentru inca o noua zi care a meritat sa fie traita!
..Supercupa merge in Ghencea ... :lol:
A fost un joc al carui rezultat a fost pe muchie de cutit.Ros-albastrii si-au dorit mai mult victoria,au fost mai determinati,au mai avut o ocazie clara pe final de meci,ratata incredibil de Cristocea,care din mijlocul careului a sutat peste bara.
Norocul apartine celor mai buni.Noi am fost aceea,a fost cat se poate de clar.Daniel Oprita a fost un fel de Grosso,cel care a taiat aripile germanilor in ultimele doua minute ale meciului cu Italia.
Mi-a placut repriza a II-a in care Steaua a facut un pressing constant la gunoieri,a recuperat rapid baloanele si prin pase iuti,a atacat permanent poarta in care avea sa se inscrie singurul gol al meciului si al victoriei noastre.
Felicitari Steaua ! Am inceput cu dreptul noul sezon si acest lucru ne da sperante.Sper ca la Timisoara sa incepem tot cu rezervele,iar la sfarsitul jocului sa ne bucuram de primele 3 puncte ale noului campionat !
Bravo baietzi !! tot asa spre Champions League !! meci bun facut de rezerve
Se arata un viitor stralucit pt Steaua !!
Frumos inceput de sezon.. Sa dea Domnu` s-o tinem numa` in artificii si sampanie!
Bravo baieti!
Cam mult optimism pe aici!
Jocul n-a fost intratat de bun incat sa ne umflam de mandrie.
Ca sa fiu sincer, si poate putin carcotas, anul trecut, chiar daca am pierdut trofeul, jocul arata un viitor mult mai luminos decat anul acesta.
Una peste alta un nou trofeu in vitrina si ceva moral pentru miercuri! Cam atat!
Am castigat ceva mai mult decat un trofeu in aceasta seara, am castigat un jucator de mare valoare si acesta nu este nimeni altul decat Ochirosii... A fost de un tupeu si de o mobilizare exemplara acest copil, pentru ca la 17 ani esti un copil.. si totusi la 17 ani acest copil a castigat primul trofeu din cariera lui intr-un mod deosebit... Nota de 7 primita de la GSP nu poate decat sa ne arate un adevar frumos care ne place... Sunt fericit ca in Ghencea a mai nascut o STEA... cu numele de Ochirosii pe ea... Felicitari pustiule esti un baiat MARE...
Merge. Joc mediocru + vreo cateva sclipiri. Pacat de ratarile lui Cristocea, merita un gol azi. Sper sa se revanseze in urmatoarele meciuri.
Am castigat ceva mai mult decat un trofeu in aceasta seara, am castigat un jucator de mare valoare si acesta nu este nimeni altul decat Ochirosii...
Si da si nu!
Tupeu are, tehnica are, viteza are, insa cred ca ii lipseste clarviziunea si stapanirea de sine.
Nu spun ca nu e un fotbalist talentat, dar nu pare a fi fotbalistul pe care il tot anunta MM, un fel de Cristiano Ronaldo... Nu cred ca are explozia lui C. Ronaldo!
Are, totusi, tot timpul sa demonstreze ca ma insel!
am avut dreptate trofeul a venit in Ghencea,si am fost peste rrapizi si k numar si ca sonoritate si pe strazi.Bv Steaua tot inainte.
Jocul nu a aratat rau avand in vedere formula inedita, cum spunea Sorin mai sus merita remarcat Ochirosii, pur si simplu sunt innebunit dupa pustiul nostru minune, mai ales dupa meciul de la Bacau din sezonul trecut si cel din supercupa, sper din tot sufletul ca Oli va avea grija de el si va sti sa il creasca si mai ales va avea tupeul sa il mai introduca din cand in cand, in afara lui cei din echipa :
Carlos - mi s-a parut sigur si serios si de data asta nu am avut emotii deloc
Nesu - mi se pare ca a crescut fata de sezonul trecut, nu a mai parut asa de bezmetic
Ghionea - in linia lui obisnuita, foarte precis, a condus bine apararea
Baciu - eh, asta e jucatorul care face doua-trei greseli intr-un meci (de obicei nu sunt grave), mie nu mi se pare un jucator slab ci inconstant intr-un meci
Balan - el vrea, parca e putin dezordonat in joc dar de multe ori are si executii bune atat in aparare cat si in atac
Lovin - incep sa imi pierd increderea in acest jucator si nu sunt convins ca ar mai trebui sa ramana la Steaua, ca mijlocas la inchidere mi se pare ca este foarte neatent si destul de slab in executii, in a bloca adversarii
Badea - nu a stralucit dar s-a batut extraordinar de mult, a fost un gladiator, nu a fost cine stie ce sustinut motiv pentru care foarte mari reusite nu a avut
Oprita - in afara de gol nu prea a rupt gura targului, eram innebunit cand l-am vazut la primele meciuri dar e foarte departe de forma aia si pare ca nu isi revine, nu cred ca i se mai potriveste postul de mijlocas dreapta deloc
BVVVV STEAUAAAAAAA!!!!!
Si da si nu!Tupeu are, tehnica are, viteza are, insa cred ca ii lipseste clarviziunea si stapanirea de sine.Nu spun ca nu e un fotbalist talentat, dar nu pare a fi fotbalistul pe care il tot anunta MM, un fel de Cristiano Ronaldo... Nu cred ca are explozia lui C. Ronaldo!
Are, totusi, tot timpul sa demonstreze ca ma insel!
Nu cred ca C.Ronaldo la 17 ani facea mai mult decat Ochirosii in meciul cu rapid... Timpul, asa cum spui si tu, ne va lamuri... Dar macar avem sperante... :wink:
tinand cont ca am jucat cu rezervele am facut un joc bun dar nu foarte bun.oricum este un nou trofeu castigat si asta conteaza.
AL 50 TROFEU IN PALMARESUL Stelei:23campionate,20cupe,5supercupe,1liga campionilor,1supercupa europei.