Maine de la 9 seara pe 23.
Maine de la 9 seara pe 23.
are idee cineva cam cate bilete s-au vandut pana acum :?:
Nush ..putine rau oricum ... :cry: 1000...maxim (cred)
Sincer sa fiu , daca cei de la CRRRRAAApid nu erau atat de artzagosi , nu prea ma interesa SuperCupa , dar dupa ce s-a intamplat sezonul trecut si ce declaratii au dat , mi`as dori SA`I CALCAM PE CAP
:twisted: [/b]
sa inteleg ca rapizii vor sta la tribuna II !? asta inseamna ca primesc mai multe bilete, nu ? nu prea inteleg.
233-4 raportul voturilor.. Cine-or fi cei 4?![]()
Au mai ramas aproape 24 de ore pana la ora jocului, si constatam din pacate un nr. foarte redus al celor ce si-au procurat bilet pentru acest meci.
Nu-l inteleg pe roman.Pana acum cativa ani toti criticau fotbalul romanesc, motivandu-si astfel absentele de pe stadioane.In ultimii 2 ani valoarea fotbalului de club din tara noastra a crescut considerabil, si nu pot sa inteleg cum la un astfel de derby Steaua-rapid exista o asa nepasare in randul fanilor.Steaua merita sa joace cu stadionul plin, mai ales un derby cu rivalii de-o viata.
E un trofeu in joc, un trofeu ce trebuie castigat !
Sunt de acord cu cei ce spun ca grupele UCL sunt mai importante, si ca milogii pot juca la 'rupere' pentru a ne impiedica sa ajungem acolo.Pentru asta ma bazez pe Oli, si nu conteaza ce nume vad in teren, dar vreau sa vad determinare, dorinta, ardoare.Fie ca la balon se afla 'gigantul' Ghionea sau 'bichonul' Nesu.
233-4 raportul voturilor.. Cine-or fi cei 4?![]()
Cei 4 cu siguranta sunt : Dani Coman, Vasile maftei, Marius constatin, romeo Stancu si probabil au fost la vreun club de net, fiind suspendati pentru meciul de maine.
:lol:
victorie sigura si sper sa venim in Forza asa k toti suporterii adevarati la stadion!!!
sa inteleg ca rapizii vor sta la tribuna II !? asta inseamna ca primesc mai multe bilete, nu ? nu prea inteleg.
Din ce stiu eu rapidistii vor sta la peluza cealalta
voi v-ati luat bilete ?? sau va luati in ziua meciului
avem atatia abonati si maine nu ne strangem 5000 ? tind sa cred ca toti isi fac abonamente ca sa iasa mai ieftin ...au calculat ei :x
Offfff , pacat ca sunt din provincie , ca asa ce le dadeam la ..... la milogi.... Da lasa ca ma consolez cu unu dintre ei :twisted: M*** niculae :twisted:
Cu siguranta la Constanta va fi stadionul plin
Forza Steaua si ma bucur ca voi putea vedea si eu meciul pe TVRi !
Am observat ca nu prea s-a omorat lumea sa-si ia bilete
naspa...in rest bafta baietilor ! pe ei !
"După ce la meciul din Cupa UEFA a fost audienţă maximă, pentru partida de azi s-au vândut bilete reprezentând 3,6% din capacitatea stadionului."
Propun ca meciurile de acest fel sa nu se mai dispute in Bucuresti, ci intr-un oras apropiat de capitala precum : Constanta, Ploiesti, Brasov etc.
Cu siguranta ar fi stadionul plin.
Am si eu o intrebare : Daca intru pe poarta unde se vand bilete, cea din dreptul peluzei cu tabela si ma duc in stanga spre tribuna 1 pot sa trec pe acolo sa intru la tribuna 1 sau e gard?
Cine stie va rog sa-mi spuna sau macar cum a fost la alte meciuri!
Am si eu o intrebare : Daca intru pe poarta unde se vand bilete, cea din dreptul peluzei cu tabela si ma duc in stanga spre tribuna 1 pot sa trec pe acolo sa intru la tribuna 1 sau e gard?Cine stie va rog sa-mi spuna sau macar cum a fost la alte meciuri!
Cu siguranta poti! La tribuna I in sectorul rezervat stelistilor (adica de langa peluza cu tabela).
Intre timp mi-am dat seama si de faza cu tribuna II - va fi impartita. Pe net circula niste stiri gresite in care scrie ca stelistii vor sta numai la Peluza II si Tribuna I sectorul dinspre PII, dar este si jumatate din Tribuna II.
Din cate stiu eu sunt destui jucatori suspendati la Rapid, deci poate va fi o victorie de partea voastra.
Ia ghiciti al cui a fost al 5-lea vot? :wink:
Am plecat SPRE 50!!! FORZA Steaua!!!
Steaua va alinia o echipă de rezerve!
După ultimele informaţii, Steaua va alinia o formulă din care vor face parte foarte multe rezerve, mulţi titulari fiind menajaţi pentru meciul de miercuri cu Gorica.
Vom reveni cu detalii!
Sursa: Prosport
Steaua va alinia o echipă de rezerve!
După ultimele informaţii, Steaua va alinia o formulă din care vor face parte foarte multe rezerve, mulţi titulari fiind menajaţi pentru meciul de miercuri cu Gorica.
Vom reveni cu detalii!
Sursa: Prosport
stirile tvr: Carlos si Ghionea titulari, incepem cu Ochirosii si Gigel Coman... Radoi (accidentat), Goian (avea probleme cu spatele) si Bostina (de ce?) nici macar rezerve...
hmm.. pai tot asta scria si in prosport... ![]()
Daca joaca cu rezervele va fi un meci echilibrat ![]()
Ca doar rrrapid are suspendati la greu. Poate le
idoim si noi ceva vedete de-ale lor...eu pe Sapunaru as vrea sa-l vad cum musca tarana. :twisted:
HAI Steaua!!!
Aberanta decizia,e un trofeu pus in joc...
Aberanta decizia,e un trofeu pus in joc...
nickul tau Money si poza aia mica pe care ti-ai pus-o de semnatura ar fi cele mai bune raspunsuri :-)
le-a luat mintile accederea in Liga Campionilor si nu mai vor sa stie de nimic... sa nu fie cu doua taishuri chestia asta...
E decizia lor,vorba ta,sa nu regrete mai tarziu.
Ma intreb daca Chelsea priveste cu aceeasi indolenta ca a noastra Charity Shield-ul. :?
trecand peste unele aberatii total neprofesioniste ale lui Jiji sau Meme, sa nu fii in stare sa abordezi supercupa cu echipa mare spune multe despre ce lot subtire ai la dispozitie... il inteleg si pe Oli la urma urmei...
conform GSP echipa este: Carlos - Balan Ghionea Baciu Nesu - Oprita Cristocea Lovin Gigel Coman - Ochirosii Badea