trebuie sa-i batem.
anul trecut nu i-am batut , si ati vazut ce s=a intamplat: s-au proclamat campioni morali...
deci trebuie sa incepem sa castigam derbiurile cu Dinamo si rapid...cam demult nu i-am mai incins.
trebuie sa-i batem.
anul trecut nu i-am batut , si ati vazut ce s=a intamplat: s-au proclamat campioni morali...
deci trebuie sa incepem sa castigam derbiurile cu Dinamo si rapid...cam demult nu i-am mai incins.
De abia astept supercupa...sa le scoatem iara fotbalul din cap...pt a nu stiu cata oara...Mandra ca sunt stelista!
Sigur bate Steaua....
Mai e putzin ...abia astept.. ![]()
Forza Steaua
Steaua o sa castige 100% Super cupa Romaniei. :lol:
trebuie sa-i batem.anul trecut nu i-am batut , si ati vazut ce s=a intamplat: s-au proclamat campioni morali...
Cam asa stau lucrurile. TREBUIE SA BATEM. Si bine ar fi sa fie si la scor, dar ma indoiesc.
Oricum o sa castige Steaua(sa dea domnu).apropo la faza cu votu cine o sa castige supercupa e logic faptul ca Steaua are 97% voturi ca doar cei care intra pe forumu asta sunt stelisti nu? :wink: sau macar majoritatea :wink:
nu mai am rabdare....parca mai e o vesnicie.nu pot sa ma uit la un meci ca devin deja nervoasa
abia astept sa ajung pe stadion!chiar daca poate pare absurd mi-e dor sa ii vad jucand :lol:
2-1 pt Steaua,normal
Ar fi interesanta o coregrafi la meci cu 50 !!!
Posibil sa fiu criticat pentru ceea ce voi scrie in continuare.
Ma gandesc ca jucatorii nostri sunt prea optimisti asa cum au fost si anul trecut inaintea meciului cu Rosemborg si parca ne-ar trebuie un dus rece in meciul asta cu Rapid, poate se mai trezesc putin...si poate se trezeste si Gigi ca ii mai trebuie cativa jucatori, sa mai aducem pe cineva acum pe final de campanie de transferuri.
Sunt convins ca Steaua va castiga meciul cu rapid. Ori cum nici rapidul nu trebue subestimat deoarece dupa parerea mea rapid are cel mai omogen lot.
@marius_fotbalistu06
Cel mai omogen lot?! Dintre cine? raped, Dinamo si Poli tm? Sau?
Dintre raped 1 si raped 2 :wink:
dintre contracandidatele noastre presupun ca a vrut sa zica, si da, asa e... Dinamo an de an vinde 10, ia 10... iar clujul si Poli... am presimtirea asta ca vor fi iarasi niste glume...
se auzea pe la stiri ca Oli o sa joace mai mult cu rezervele in meciul din supercupa. zicea ceva de genul ca pe noi nu ne intereseaza un trofeu ce nu ne aduce o calificare intr-o cupa europeana...
Daca si Oli a zis asta face o mare prostie. vor fi putini suporteri la stadion. si asta e pacat. Oamenii nu o sa vina daca antrenorul si presedintele fac circ la TV ca joaca cu rezervele. aici nu e vb de trofeu e vb de un meci cu o RIVALA! Trebuie jucat pe viata si pe moarte! Dezamagitoare atitudine...
oricum cei de la FRF au fost foarte neinspirat cu locul ales pentru disputarea acestei partide. Avand in vedere ca se joaca in mijlocul verii, era mult mai indicata solutia Cotroceni, lucru dovedit de altfel si anul trecut.
pai unde se joaca? 8O si daca se poate sa imi spuneti si mie la ce ora incepe meciul si daca sambata credeti ca o sa mai gasesc bilete la stadion
@ korynna
Stadionul "National" din complexul sportiv "Lia Manoliu",sâmbata 22 iulie,cu începere de la ora 21:00.
Arbitri : A: Tudor Alexandru (Bucuresti)
A1: VIDAN Adrian (Bucuresti)
A2: FECIORU CORNELIU (Bucuresti)
R: BRATU Vasile (AMARA)
OBS: MIHALACHE Dumitru (Bucuresti)
Constantin Gheorghe (RM VALCEA)
Facem ce facem si tot cu Tudor ne trezim la meciurile importante. Nu pot sa uit maniera de arbitraj a acestui arbitru in ultimele meciuri.
Zicu la Rapid :?:
Dezinteres total din partea conducerii pt aceasta partida, dar mandria noastra unde e?... Trebuie sa-i batem!...
Neaparat...
zicu oricum nu va juca sambata in supercupa
O intrebare,cei 4 eliminati la meciul cu Jiul vor fi suspendat sambata nu?asadar le lipsesc cei 2 fundasi centrali titulari..... si am convingerea ca de acolo vor veni golurile pentru noi.
Sunt aproape convins ca Dica va marca cel putin un gol
si io zic ca Dica va face show. sper sa le dea 3 ![]()
Steaua - Rapid 3-0 (scor final)
Marcheaza Dica de 2 ori si Badea o data dupa pauza...
mi`e frica de sapunaru, ca ne face ceva asemanator ca la meciul cu nationalul...