mai bine sa-i lase sa joace cu spectatori la .... Jiulmai bine ii lasa sa joace in Giulesti dar cu portile inchise...
mai bine sa-i lase sa joace cu spectatori la .... Jiulmai bine ii lasa sa joace in Giulesti dar cu portile inchise...
oricum e bine o sa joace cu mai putin de jumatate din titulari o sa i spulberam nu ca n-am fi facut-o si asa
rapidul nu se va imprastia in sapte zari... nu m-as mira ca si Moldovan sa ramana in "jegul asta de tara"... de ce? pentru ca le arde buza dupa revansha, mai ales lui Lucescu... si ce ma bucur ca e asa... pentru ca avem ocazia sa le scoatem fotbalul din cap lor si tuturor scribalailor care s-au grabit sa-i pupe undeva dupa acel 0-2 de pe lia manoliu dupa tragedia de la boro cand echipa era o umbra... "sunteti cei mai buni" au sarit toti cu concluzia cand inca noi nu vedeam pe unde mergem...
va bucurati ca nu vor juca 5 titulari? nici o grija, ce credeti ca ei stau cu mainile in san? vor aduce si ei altii... stie finul siman ce si cum...
nu va fi usor... nu va deloc usor, iar supercupa va fi doar debutul unui sezon pe langa care asta de s-a incheiat acum va fi o dulce poveste de adormit copii...
Stie cineva cand se va juca meciul (data exacta) !!!
eu cel putin n-am vazut sa se fi anuntat ceva, cred ca numai noi vorbim despre asta acum
nu mai avem rabdare sa le-o tragem... oricum nu am vazut sa se fi decis inca nimic despre calendarul viitorului sezon intern...
Cf. presei cu o saptamana inainte de inceperea campionatului
trebuie sa-i batem.
forta Steaua!
trebuie sa-i batem.forta Steaua!
Nu trebuie.Ci o sa ii batem :twisted:
Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărît ca Supercupa României, dintre Steaua şi Rapid, să se dispute pe 22 iulie, pe stadionul Lia Manoliu. Ora se va stabili ulterior.
sursa: gsp
si aia 5 de la rapid vor fi suspendati si in super-cupa sau numai in campionat?
Daca ne luam dupa exemplul de anul trecut cu Mirel,da ei o sa fie si in Supercupa.
Acum sa vedem daca nu cumva se mai inventeaza vreo lege sa ii scoata si din asta.
muah ce bataye le tragem:)) ii rupem frate ! nu au nici o sansa:|
pe ce data se joaca ?
inka nuy se stie nik
asteptam
Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărît ca Supercupa României, dintre Steaua şi Rapid, să se dispute pe 22 iulie, pe stadionul Lia Manoliu. Ora se va stabili ulterior.
bravo fratilor sunteti destepti iar pe 25 avem meci in Liga Campionilor pe 20 nu puteti sa puneti sau alta data .este mai importanta Liga Campionilor decat supercupa
Ii "macelarim" cu rezervele! 8)
pai daca e diferenta de zile asa mica intre meciuri deja vad intrarile criminale ale lui maftei&company.
Supercupa,supercupa...Suntem favoriti.
Am fost favoriti si anul trecut,am avut 2-0 cu castratii,dar intr-un final am pierdut pe mana noastra.Nu inteleg de ce jucam atat de prudent meciurile cu Dinamo si Raped?Daca suntem mai buni,sa le dam frate goluri sa ne tina minte,nu sa ne retragem in aparare...
Din cate stiu io se va juca pe 22 iulie , pe Lia Manoliu!!!
Din cate stiu io se va juca pe 22 iulie , pe Lia Manoliu!!!
asa este ..ai dreptate...cred ![]()
Din cate stiu io se va juca pe 22 iulie ' date=' pe Lia Manoliu!!![/quote']Da si va fii transmis de tvr 1 si tvr I dak nu meretzi
...eu unul cred ca o sa merg de sigur...e un meci tare...si nu vreau sa-l ratez ![]()
Iar o sa umplem Lia Manoliu !!!!
...Victorie cu 3-0
Asa crezi tu ? Ca o sa umplem stadionul ? Eu nu cred.Cand fac aceasta afirmatie ma gandesc ca la data disputarii Supercupei foarte multa lume va fi plecata in vacanta.
Apoi,nu cred ca se va inghesui multa lume sa vada alaturi de Steaua,o echipa urâta ca r.aped.
A carei galerie ne va provoca,pentru a scanda iar cantece considerate eronat cu tenta rasista.
@Virgil
Pe de alta parte, dupa vacanta asta, suporterii isi vor dori foarte mult "revederea" cu Echipa. Plus, umilirea rapizilor, un nou trofeu...
Nu va fi plin stadionul dar vor fi foarte multi...