FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Supercupa Romaniei Steaua - Rapid :1 - 0 (0 - 0) !

«1101112»
Virgil24.07.2006 11:04
Virgil...

Nu uita ca la ironie se raspunde cu ironie,si asta a facut MM  :wink: !

Cred ca MM nu si-a ales momentul potrivit sa primeasca o medalie in fata si sa fie injurat de un tâsti-bâsti de 20 de ani ? El a pierdut,datorita gestului sau de suporter.E parerea mea.

Am pretentia ca un conducator sa se comporte sobru,civilizat,sa nu intre in golanii de doi bani.Numai asa poate fi respectat si odata cu el,clubul pe care il reprezinta.E de asemenea parerea mea.

Gaby24.07.2006 12:02

Ce frumos ar fi, Virgil, ca MM sa se comporte ca un suporter. Ce fotbalisti ar aduce suporterii la Steaua daca ar fi in locul lui MM ... :lol:

sorin_77724.07.2006 12:45

in zilele noastre este la moda sa faci o ironie dar plina de diplomatie... Putea foarte bine sa le spuna: "Felicitari baieti! Ati jucat un fotbal placut!" fara nici un zambet pe fata si dupa ce treceau se intorcea cu spatele si incepea sa rada linistit ca nu puteai sa te apti oricum... :lol: :lol: :lol:

Bogdan4Steaua24.07.2006 15:10

Daca ar fi sa aleg intre un manager sobru dar neperformant si Mihai Stoica l-as alege oricand pe actualul manager. Nu le putem avea pe toate si chiar daca Meme mai sare uneori calul(repet, s-a exagerat pentru ca acele injuraturi nu au existat in cazul de fata), dar performantele pe care le avem de cand e manager la Steaua ma fac sa trec cu vederea aproape orice. Si e bine uneori sa fii ironic cu adversarul. Acelasi lucru s-ar intampla si daca Steaua ar fi in spatele Rapidului. E neplacut sa fii tot timpul Nr. 2. ;)

DTP-Ludacris24.07.2006 15:57

Imaginati-va cum ar fi reactionat rapidistii daca castigau .. cine stie ce le facea .Mai bine asa . :wink:

martanu24.07.2006 19:54

Eu abia astept sa-l vad pe Saban pe teren!!!! Atunci nu se va mai vorbi de discriminare ci de antisemitismul milogilor...ori cu evrei nu e de joaca..."prietenii stiu de ce" :twisted:

devotee24.07.2006 20:26

... si daca mai aducem si un negru (era vorba de un african :roll: ) deja ne mananca de kur dusmanii. vedeai-as suspendati pe vecie... :twisted:

ady4steaua25.07.2006 01:25
... si daca mai aducem si un negru (era vorba de un african  :roll: ) deja ne mananca de kur dusmanii. vedeai-as suspendati pe vecie...  :twisted:

..asa vreau sa-i vad si eu :lol: :lol: :lol:

Virgil25.07.2006 10:54

Suporterii nostri sunt civilizati.Nu pot sa cred ca oribilitatile scrise de Cristina Marcu (probabil o rapidista) in Libertatea de astazi,sunt reale :

Rapidist batut pe strada de trei stelisti.

Legea pumnului se face tot mai simtita pe strazile Capitalei, mai ales in randul suporterilor echipelor de fotbal. Rivalitatea dintre fani a atins, in ultima perioada, cote alarmante.

Astept si parerile voastre dupa ce cititi intreg articolul :

http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=158668

Bogdan4Steaua25.07.2006 10:57

Chestii de genul se mai intampla si nu sunt caracteristice unei echipe anume. Incidentul in cauza nu merita un articol. Este o chestie banala. In plus, nici nu stim daca este adevarat. ;)

Dawson25.07.2006 12:05

Ba eu cred ca este cat se poate de adevarat! Se dau nume, se specifica implicarea unei sectii de politie...

Cu durere in suflet o spun, ai nostri s-au comportat ca niste lasi! :evil:

Alex1425.07.2006 13:51

Un prieten rrapidist mi-a povestit (era foarte mandru) cum el si inca vreo 15 baieti de la bombardierii (sau bombardatii :D) au batut 3 stelisti dupa meci... ei au scapat de politie. Se intampla multe incidente d`astea... acum s-a scris despre asta

Virgil25.07.2006 17:49

Ieri, la întâlnirea sefilor Jandarmeriei cu reprezentatii cluburilor din Liga I, colonelul Adrian Georgescu l-a atacat pe managerul general al Stelei, Mihai Stoica: "Prin comportamentul sau, este un tip conflictual, o adevarata bomba cu neutroni!". Oficialul stelist a fost pus la zid si de presedintele FRF, Mircea Sandu: "Are si el un copil, ar fi timpul sa se potoleasca! Altfel, va avea probleme mari. Mihai Stoica trebuia arestat când a provocat incidente la Supercupa! Magarul asta era condamnat pe loc în Belgia".

http://www.gsp.ro/index.php?a=50393&shift=1

Bogdan,vreau punctul tau de vedere. :)

Bogdan4Steaua25.07.2006 18:35

Eu stiu ce am vazut. Spre norocul meu am si inregistrarile care dovedesc acest lucru. Mihai Stoica nu i-a injurat pe jucatori ci doar i-a ironizat. Faza cu Mircea Sandu este discutabila si o incadrez la categoria inventie a presei.

Sigur, nu spun ca Mihai Stoica nu exagereaza uneori, dar sa ajungi de aici la arestari si "bombe cu neutroni" mi se pare o tampenie fara margini.

Repet: nu i-a injurat pe cei doi. Imi pare rau ca sunt suporteri stelisti care se lasa pacaliti de poze penibile cu Sapunaru la cimitir si alte minciuni debitate de frustratii de sub podul Grant, minciuni promovate cu insistenta de GSP & Co., mai ales ca acum nu este momentul sa iscam tensiuni la Steaua pentru ca incercam sa obtinem o calificare dupa care tanjim de 10 ani incoace.

bodanelu25.07.2006 18:58

@Bogdan ne poti pune undeva secventele video sa le vedem si noi?

Bogdan4Steaua25.07.2006 19:26

Le pun in weekend deoarece nu am facut inregistrarea acasa(am toata partida respectiva, inclusiv momentele de la festivitatea de premiere).

Dawson25.07.2006 19:34

Dar pana la urma de ce in Belgia??? De obicei in poantele cu belgieni sunt trimiteri catre pedofilie.

_yang25.07.2006 23:30
Le pun in weekend deoarece nu am facut inregistrarea acasa(am toata partida respectiva, inclusiv momentele de la festivitatea de premiere).

Pai si dane-o si noua...

dbd27.07.2006 09:35

te-as ruga sa le si descompui daca se poate :D am viteza mica ca inca sunt in Azerbaidjan ...pentru doar o luna :D

Bogdan4Steaua27.07.2006 10:38

Totul ocupa aproximativ 3Gb. Am sa le comprim cand voi avea timp liber.

«1101112»