Si Para...
Si Para...
@weeezer_20
Ei i`au luat pe Griffiths si Sapunaru pentru a juca ca titulari , in timp ce Badea a venit la Steaua ca si rezerva :lol:
weezer,ti-a placut Sapunaru?
Dar ai uitat de Cristocea care ii ascundea mingea,sau de Ochirosii care l-a intors odata in careu!
Nesu nu e titular .... Petre Marin e .
Cristocea nu e titular.....Bostina e .
Am jucat cu echipa de rezerve,si am castigat .
Atat conteaza,iar de la ei dintre titulari au jucat :
Sapunaru,Karamyan,Badoi,Grigore,Emil Dica,Buga si cu Griffiths .
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ei au fost obligati sa tina 4 titulari in tribune!!!
Pe cand la noi a fost vorba de o decizie proprie! 8)
Meci slab, noroc ca aia sunt mai slabi ca noi... Oricum, felicitari pentru al 50-lea trofeu. Acum, cite trofee zic aia de la echipa legenda ca au? HA HA HA...
Trofeul este derizoriu/Cuceriti-l din orgoliu.
Excelent !

Felicitari si multumiri galeriei,pentru felul civilizat si continuu in care a sustinut Steaua !
:lol: :lol: :lol:bravo...dar cred ca mai mult de jumatate din cei care au venit la peluza au au strigat si au sustinut Steaua..restul sta jos si nu ziceau nimic..de aceea am un mesaj de transmis pt cei care au stat..."Fiti suporteri adevarati...nu doar la gol aplaudati" :twisted:
atat.ma nene..marfa}{
bv celor care l-au facut si sau kinuit pt mesaj !!!!!!!!!
I-ati batut, nimeni nu va contesta victoria. Dar sa spui ca a fost un meci usor, nu e deloc asa. Ati marcat cu noroc, la o eroare a lui Minca. Ma intreb, daca era Coman in poarta se mai intampla asta?Si nu ati avut numai rezerve pe teren. Cati titulari nu au fost introdusi???
4 Titulari au fost in teren : Carlos, Ghionea, Paraschiv si Nicolita!!!
io eram la tara cand am urmarit meciul si am crezut ca se vor bate la penalty-uri dar a aparut golul salvator in minutul 90 8O
@stelistul22
Dar acolo la tara nu se transmiteau si prelungirile? :twisted:
da mah :wink:
Nu stiu daca s-a mai discutat prin alte parti incidentul dintre MM si aia doi milogi.
E clar ca Stoica nu e sanatos, dar de data asta cei care s-au comportat incalificabil au fost aia. MM n-a zis decat un "bravo" aplaudand ironic, iar aia au sarit cu injuraturi si au aruncat cu medaliile. Scarbos. Astept sanctiuni pentru neanderthalienii aia! :evil:
@Dawson
Problema e ca daca vor fi sanctionati milogii, imi e greu sa cred ca vor rata ocazia sa ne sanctioneze si pe noi.
Hai ma, a devenit interzisa ironia pe stadioane? A sarit MM iar la bataie? A batut (doar :lol: ) din palme de data asta si a zis "bravo" ranjind. 8)
Poate nu ar fi rau sa facem un pic de gura, relativ la incidentul ala MM-milogi. MM era spectator, iar milogii au ripostat. Cum l-au suspendat pe arogantul de Zidane pot sa-i suspende vreo cateva etape pe Badoi si pe Sapunaru(pe asta il vreau fluierat ca in Anglia, si cum a patit-o C.Ronaldo la mondial). Sa nu uitam ca milogii sunt recidivisti dupa bataia de la Petrosani. Si nu are importanta daca il suspenda pe MM ca doar nu centreza in careu.
AM AVUT SI VOM AVEA BOALA PE MILOGI!!!!!!!!!!!!!
MM n-a zis decat un "bravo" aplaudand ironic, iar aia au sarit cu injuraturi si au aruncat cu medaliile. Scarbos. Astept sanctiuni pentru neanderthalienii aia! :evil:
n-avem de unde sa stim ca a fost intr-adevar asa. e cuvantul lui MM vs. cuvantul jucatorilor rapidisti. iar faptul ca MM e stelist, ca si noi, nu e, din pacate, un argument destul de puternic sa credem ca el e cel cu dreptatea, din start. parerea mea. ![]()
pana n-o sa vedem o inregistrare video cu incidentul (ceea ce nu se va intampla, oricum), n-o sa putem sti exact ce s-a intamplat.
Ei, vezi, daca te uitai aseara la stiri ai fi vazut ca asa s-antamplat intocmai! :!:
MM e un infantil.
S-a umplut iar de penibil.
L-a luat la misto pe Badoi si s-a trezit cu medalia acestuia peste fata.
L-a injurat pe Sapunaru si a fost injurat la randul lui de Sapunaru.
De un fotbalist de 21 de ani.
El,ditamai general managerul la Steaua.
Adult in varsta de peste 40 de ani,om cu familie si copil.
Cum s-or fi simtit sotia si fetita ta ?
Cum ne-am simtit noi,idiotule,dupa scena lipsita de sens pe care era recomandat sa o eviti ?
Ti s-au urcat la cap banii,situatia,faptul ca nu ai primit niciodata o lectie binemeritata ?
Nu-i nimic,viata te va potoli odata...
Nu te abtii niciodata sa te afli in mijlocul evenimentelor.
Nu au venit Carlos sau Radoi la premiere si te-ai dus tu mot.
Ca sa ce ? Ca sa te vada lumea ?
Oportunist de nimic ce esti ...
MM n-a facut decat sa mai demonstreze inca odata ca notiunea de bun simt ii e straina. Asa cum sublinia si Virgil MM a reactionat infantil si stupid...
Altfel nu pot sa nu remarc ca eram sa luam o teapa frumoasa cu Griffits. Nu e rau el dar mie mi s-a parut mult sub Badea in Supercupa - Badea nu a excelat nici el.
Nu in ultimul rand, cei mai buni de pe teren au fost Ochirosii si... Sapunaru. Nu-l simpatizez pe rapidist dar a fost mult peste restul echipei sale.
Oprita a fost se pare ales omul meciului in virtuea principiului "urma scapa turma"...
La urma urmei un meci in care Steaua care n-a vrut sa joace cu titularii a batut un Rapid care n-a putut sa joace cu titularii... Asta a si facut diferenta: noi putem. Ei...
Eu as zice ca e discutabila vina lui MM. Pana la urma, am convenit in sezonul trecut ca circul lui MM a ajutat Steaua pentru ca a parut sa dea impresia jucatorilor giulesteni ca ai lor conducatori sunt niste timizi.
Deci daca e discutabila vina lui MM (unde ati vazut voi ca a injurat ? eu n-am vazut asa ceva si nu dau 2 LEI vechi pe declaratiile rapidistilor; pana nu vad concret pe video ca MM i-a injurat nu cred nimic) cum se face ca apar articole PENIBILE ca acesta:
http://www.gsp.ro/index.php?a=51040&shift=1
in care apare o astfel de poza, ca sa se vada bine pe cine cica ar fi injurat MM:

PENIBIL !
Nu pot decat sa subscriu si eu ideii lui Virgil si a lui Motanu, si cu observatia perso ca un pic de bun simt si un dram respect pt adversari (in afara terenului) n-ar face deloc rau, dimpotriva...
De ce n-am fi campioni si la fair-play? (oare cum se joaca asta? :twisted: )
Iar sunt cativa care "pun botul" la tampeniile debitate de GSP. Am urmarit festivitatea de premiere, o am si inregistrata si Meme nu i-a injurat pe jucatori. E atat de greu de inteles ca Gazeta este alaturi de Antena 1 trustul Rapidului si ca denatureaza realitatea?
Meme i-a aplaudat ironic si a strigat urmatoarele chestii: "bravo, loserilor!, "ole, ole, multumim Rapidule" si "Vino sa-ti iei contractul cu Steaua, acela pe care l-ai semnat în iarnă". Nici o injuratura de mama si alte chestii de genul.
Ca jucatorii rapidisti sunt frustrati si nu au suportat ironia in conditiile in care in seara respectiva au mai indurat o umilinta in plan sportiv din partea noastra e o cu totul alta mancare de peste.
Cand am vazut poza aia cu Sapunaru m-a apucat rasul. Parca mi-i si imaginez pe cei de la GSP spunand: "Sapunarule, haide la o sedinta foto in cimitir sa mai sensibilizam opinia publica".
Inainte de a acuza in stanga si in dreapta informati-va corect asupra evenimentelor petrecute si nu va luati dupa tampeniile aparute in GSP. Daca maine apare un articol conform caruia mama lui Sapunaru a murit din cauza lui Meme ii credeti?
Da, atitudinea lui Meme este destul de agresiva dar nu face altceva decat sa starneasca nervi si frustrare in tabara rapidista, lucru de pe urma caruia noi beneficiem. Si oricum, rapidistii o meritau cu prisosinta. Imi pare rau ca nu era si Moldovan pe acolo. ![]()
Cat despre imaginea pe care ne-o face, sa fim seriosi. Putin imi pasa de imaginea noastra pe plan intern in ochii lui Tolontan sau Buzarin. Imaginea ti-o consolidezi prin performante, si asta se vede pe plan extern in ultimii ani.
Virgil,l-ai uitat pe domnul Dinu VAMA care a dat tonul la behaieli dupa ce ne-au batut in campionat.
Ai uitat ca tot autocarul rapidului a behait si ne-au facut oi.
Ai uitat ca Badoi,a profitat de Steaua,de MM,si si-a dublat contractul la rapid.
Ai uitat ca Sapunaru i-a rupt urechea lui Paraschiv,si ca era sa-i rupa picioarele lui Radoi in meciul de anul trecut.
Vad ca te iei de MM,care nu a facut altceva,decat sa-i ia putin peste picior,pe acesti milogi care nu stiu altceva decat sa fie ironici si sa acuze Steaua de rasism.
Nu uita ca la ironie se raspunde cu ironie,si asta a facut MM :wink: !
Orice s-ar zice MM a actionat stupid. Nu conteaza ca a injurat sau nu.