GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 4-0 Hattrick Dica Mama te iubesc!!!!!!!!!!!!!
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 4-0 Hattrick Dica Mama te iubesc!!!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Dica 4-0 SI FACEM SI SPECTACOL SA MOARA MILOGIIIIIIIIIIIII
4-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ssssssssssteeeeeaaauuuuuaaa
gooooooooooooooool... a luat-o razna Dica... :lol:
FFFOOORRRTTZZZAAA SSTTTEEEAAAUUUAAA!!! Bai, Dica asta e uimitor cand vrea!
pe unde e suporterul lui FC Vaslui care zicea ca vasluiul e echipa care a incurcat echipele din Bucuresti? Intr-adevar sunt mai buni decat cainii dar nu au fata de Steaua cea mai buna echipa din Romania !!!
Numai oprita putea rata din aceasta faza...........
OPRITA CRED CA NU VREA SA DEA GOOL OFFFFF DOAMNEEE .
Bai ce idioti pe chat-ul de la onlinesport
Intrati si ajutati-ma ca injura aia Steaua de mama focului e plin de ciori
Respect @***alex***
Abia astept sa ajung acasa sa desfac sampania...
Sunt fericit... Meritam...
O auziti pe dobitoaca aia care injura Steaua? Las ca am in cls o rapidista aiurita...Gosh... :evil:
a si sorin_777 milogii joaca in 8 cu tot cu portarul pe teren si e 0-0!Noroc la servici! :wink:
bah sariti...mor rapizi....se iau de gat cu arbitru si nu ii retrogradeaza????????asta e rusine!!!!mu....e rapid!!!!!
Sorin, vezi ca l-a eliminat si pe D.Coman. Rapid in 7 oameni! Servici usor!
Milogii probabil vor sa prinda finalul de la Vaslui si ies din teren de la ei pentru a vedea fotbalul adevarat din Modova. ![]()
scuze Sorin acuma sunt 7 ( eliminati:niculae , Constantin , maftei si Coman) :lol: :lol: :lol: si e 0-0
Se confirma! S-a mai luat unul!
a si inca ceva e penalty pentru Jiul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si mai si plang milogii :lol:
Le-a ajuns FRUSTRAREA la creier! hahahahahaha! Intrari criminale! Coman era la Local Kombat! Prima etapa de la anul o joaca cu aia de la Electromagnetica! :lol:
Inca unul si se suspenda partida... din ce stiu se castiga la masa verde de Jiul...
Joaca cu Dacia Buzau si dau eu un hattrick( joc la grupa 1992 cred ca ne pun pe noi in teren sa nu-i umilim prea tare :lol: :lol: )
Mai sti poate ii lasa sa joace in 2 :lol: :lol:
Later edit:Joaca handbal astia de la rapid , numai au fundasi , mijlocasi si atacanti , ci extreme , interi si pivot si unul coordonator de joc :lol: :lol:
Sa intre comentatorii de la antena 1... sa intre ei pe teren :lol: :lol: :lol:
1-0 pentru Jiul!!! Bravo baieti!
Dati pe A1 se chinuie sa bata 11m de 10 minute! :lol: GOOOOOOOOOOOOOOL 1-0 Jiul!
Ce ziceai razvanel? Indiferent de ce se intampla in ultima etapa rapid ramane echipa frumoasa a campionatului? Ia mai gandeste-te! AHAHAHAHAHAHA!