A fost penalty la primul gol??
A fost offsaid la cel de al doilea?
Ca astia de la radio au spus ca nu prea a fost nici una nici alta!!!!!!!!!!!
A fost penalty la primul gol??
A fost offsaid la cel de al doilea?
Ca astia de la radio au spus ca nu prea a fost nici una nici alta!!!!!!!!!!!
Tot n-au reparat "oficialii" linkul cu "ascultă meciul"
.
Daca suntenti in strainatate urmariti meciul de pe siteul meu care e puc la web la profil!e comentariu live( nu vreau sa fac reclama ci sa ajut!)
Mersi mult, dar comentariu scris aveam şi pe Onlinesport. Speram la ceva audio ![]()
HA HA HA HA HA HA HA HA COMENTATORII DE LA a1 MAI AU PUTIN SI INCEP SA PLANGA HA HA HA CATA FRUSTRARE . Steaua CAMPIOANA SPRE 24
Sutem la inceput , oricum daca vreti puteti sa va uitati cred ca vom pune in curand si ceva audio!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL Dica , FRUUUUUUMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS CAMPIONII CAMPIONII OLE OLE OLE
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
L
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
3-0
Sunt F E R I C I T :lol:
Despre rapid....nici nu merita sa scriu :lol:
Noi suntem Campionii !!!!
CAMPIONIIIII DIN Ghencea
MULTUMIM Steaua !!!!!!!!
Impecabil arbitrajul! Daca era Serea acum era 0-0! Campioooooni Campiooooooni Campioni vom fi din nou!!!
Steaua e cea m ai frumoasa echipa echipa din Romania si primeste victoria bine meritata!!!FORZA Steaua!!Rapid Bucuresti....o rusine si-n giulesti...vai ce bine imi pare...Dumnezeu e sus si vede...mai ales memorii
CRRRApid , spune tu , cine este lideru` ? :twisted: :twisted: :twisted:
Nu ne pasa de voi , CAMPIONII SUNTEM NOI !!!
CAMPIONII Romaniei SUNTEM NOOOOOOOOOOOI!!!!!
La Jiul-Rapid tot stadionul huiduie rapidul,i face tzigani,etc ...in sfarsit rapidul primeste ce trebuie... :lol:
MILOGILOR!! Luati-va ADIO de la event!! Si-ntorceti-va dreacu pe jos acasa ca nu meritati nici cu caruta sa mergeti!
!!CAMPIONII Romaniei SUNTEM NOI!!
Impecabil arbitrajul!
Cel de la Petrosani ? Daca arbitra Helesteanu sub pod cu Sportul azi nici nu mai conta meciul cu Vasluiul.
Salut! Nu am ajuns decat de vreo 15 min si am apucat sa vad numai inainte putin de golul 3. Nu imi puteti va rog mult sa imi spune-ti cine le-a dat pe celelalte 2??? V-as ramane recunoscatoare. Asa ...cam cine a jucat cel mai bn??? Nu am apucat sa citesc celelalte pag si nu am timp asa ca nu va crizati...Asa deci, pana acum totul e in fav noastra, si sunt sigura ca asa o sa ramana. :arrow: 23
Si Maftei e eliminat ,ce fraieri!!!!!!!!!1
Si Maftei a fost eliminat. Cum comut pe Rapid Channel cum mai elimina un jucator de la Rapid. Cred ca mai comut de 2 ori! ![]()
Bai, ce e cu eliminarile astea la rapid?
Ghinion!
Sunt la munca si urmaresc meciul pe ONLINESPORT ![]()
Vreau o parere oviectiva: A fost 11m? dar ofside la golul 2 sau 3? va roooog!
respect celor care s-au dus la Vaslui!
Aia se credeau "peste tot acasa" :lol: :lol: :lol: ... In sfarsit capata o imagine asupra realitatii... Cruda pentru zburatoare si atat de dulce si familiara pentru Steaua.
INTOTDEAUNA SUPERIORI, INTOTDEAUNA CAMPIONI!
Sunt la munca si urmaresc meciul pe ONLINESPORTVreau o parere oviectiva: A fost 11m? dar ofside la golul 2 sau 3? va roooog!
respect celor care s-au dus la Vaslui!
A fost penalty, nu a fost ofsaid la golul 2, era Dica cu 1-2 m in spatele fundasului, iar la golul 3 a fost la limita!
@Motanu
Impecabil arbitrajul la Vaslui!
Gooool ! Hatrick Dica! 4-0!!!!