HA HA HA SOW LA Petrosani . MILOGII SI-AU ARATAT ADEVARATA FATZA . CAMPIONIII
HA HA HA SOW LA Petrosani . MILOGII SI-AU ARATAT ADEVARATA FATZA . CAMPIONIII
:lol: :lol: mai are rost sa comentez :lol: :lol: Ii asteptam pe milogi in Buzau sa joace cu noi :lol: :lol: :lol: sau poate se bat cu tractorul buzau care e in divizia D :lol: :lol:
LATER EDIT:s-A TERMINAT MECIUL SUNTEM CAMPIONI!aCUMA ERAU 6 CU TOT CU PORTARI SI RAZVANEL PLANGE :lol: :lol: :lol: :lol: rAZVANEL II BATE PE JUCATORI :lol: :lol: SI AKUMA Jiul 3- 0 RAPID A LOVIT UN MILOG INTENTIONAT
1,2,3,4,5... oameni eliminati :lol:
S-a terminat jocul de la Petrosani! Suntem Campioni!
76' Romeo Stancu primeste cartonasul rosu, dupa un atac la un adversarde pe GSP !!!
e 3-0 pt Jiul la masa verde !!!
cea fost acolo fratilor ? Chiar asa de mitocani sunt crapizii ??
Baietii va iubesc pe toti , multumesc ca ma-ti primit in aceasta mare familie de stelisti de pe net :lol: .Fara numar sunt eliminati :lol: :lol: ( cum ar spune corsicanu)HEHEHEHEEHEHEHEHE!!!!!!!!Felicitari baieti!
game over negrisorii!
Sa vina sampania !Deci nu au mai suportat umilinta si milogul de Romeo a lovit pe unul si gata (3-0 pt Jiul poate retrogradeaza frumoasa echipa de Mortal Komabt a rapidului :lol: :lol: :lol: :lol: )
Later edit:i LOVE YOU Jiu(M-AM RAZBUNAT :twisted: :twisted: :twisted: )
"Indiferent de ce se intampla in ultima etapa Rapid ramane echipa frumoasa a campionatului" Razvan Lucescu la putin timp dupa ce Rapid a invins pe Sportul.
La asta nu te-ai asteptat nu? Tot ce ati facut pana azi la ora 17 S-A STERS CU BURETELE! Acum se vede cine e echipa cea mai frumoasa din Romania!
Numarul 23. asta avem noi acum. Rapidul a demonstrat la Jiul ceea ce stiam cu totii. si anume ca nu-si pot controla hormonii. altfel nu ar fi primit 5 cartonase rosii. :lol:
Steaua a castigat triumfaror campionatul cu 4-0 umiliind milogii de sub podul grant. Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI,Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI,Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI,Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI,Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI,Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI,Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI,Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI,Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI.
SUNTEM CAMPIONII!!FRUSTRATII DE RAPID SI ACUMA SE CEARTA CU ARBITRUL!!
Doamne, cat ma bucur!!! 23!!!!! Cui ii pasa de Rapid. Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CE GABORI NENOROCITII , AIA AU INTRAT PE GAZON SI NU I-AU VAZUT SI PE GALERIA Stelei II BATE RUSINE JANDARMERIA RUSINE
RIPPER FA TOPIC CU Steaua - RAPID LA SUPERCUPA!!!!!!
EEEEEEEEEEEEEe
Pur Si Simplu Steaua !!!
Suntem campioni!!!!suntem aici...suntem mereu aici.....rapidule nu uita n-ai ce cauta in A!!foarte frumos gestul lui Ogararu k s-a dus in galerie....i-ati vazut pe rapizi...ii pupau mana lu' Lucescu!!!ne pi..am pe voi la infinit!!!!
Asa imi vine sa plang pt Ogararu :cry: :cry: Ce om :cry: Daca nu era chiar pref meu era categoric printre primii. Haide Ajax! In rest, numai bine!!!
Auziti va exista o supercupa?Adica va exista supercupa Steaua-Rapid?
de ce nu ar exista?
intrebam , am auzit de la unul ca nu se mai face pentru ca se transforma divizia a in Liga a oricum merci
UN SEZON SENZATIONAL,UN TITLU MERITAT PE DEPLIN,SI O VICTORIE FARA DUBII IN MECIUL DE LA Vaslui ![]()
![]()
LASAND LA O PARTE DECLARATIILE ABERANTE DATE DE CEI DE LA RAPID IN ACESTE ZILE Steaua A MERITAT PE DEPLIN SA CASTIGE TILTUL CU NUMARUL 23.PENTRU CA PER ANSAMBLUL SEZONULUI A JUCAT CEL MAI FRUMOS,PENTRU CA A AVUT DOI ANTRENORI-Protasov SI Olaroiu,DE MARE CLASA,PENTRU CA A PIERDUT NEMERITAT CALIFICAREA IN GRUPELE Champions League,PENTRU CA A JUCAT SEMIFINALA CUPEI UEFA,PENTRU CA A FOST CEA MAI DEZAVANTAJATA ECHIPA PE PARCURSUL SEZONULUI.
MULTUMIM Steaua PENTRU BUCURIILE OFERITE IN ACEST SEZON!MULTUMIM Oleg Protasov,Cosmin Olaroiu,Gigi Becali,MM Stoica!MULTUMIM George Ogararu SI MULT SUCCES LA Ajax.
MULT SUCCES IN Champions League!
MANDRU CA SUNT STELIST![/color]
Rapidul a vrut sa tina pasul cu noi...dar cum la goluri nu a putut...la cartonase s-a descurcat binisor :lol:
Steaua a terminat campionatul invingand Vasluiul,en fanfare,4 - 0.Un scor care in mod normal ar fi trebuit sa fie consemnat in turul competitiei si astazi sa nu mai fi avut emotii.
Prin acest rezultat Steaua devine pentru a 23-a oara campioana a României.
Felicitam intregul lot,pe Oli care se afla la primul titlu castigat,Conducerea,suporterii Stelei,pe toti cei implicati implicati profesional,spiritual si material care au facut posibila aceasta performanta.
Urmeaza o vacanta binemeritata pentru echipa,apoi vor veni pregatirile si in cele din urma participarea in preliminariile C.L.
Suntem cei mai tari,locul I o confirma.Suntem in continuare pe val si sper sa facem o frumoasa figura in CL.
Sa ne amintim ca greul pentru noi,s-a terminat.Nu vom mai juca pe un teren neutru.Din vara vom fi din nou in Templul Fotbalului Romanesc.
FORZA
Mama ce fericita sunt!!! Si milogii aia o luara [peste] gura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si noi luaram 23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tra la la!!Spre 24.............................
Modificat de moderatori
Ahhh ...am si uitat de Oga,a jucat super,tehnic ca intotdeauna,ce rau imi pare ca pleaca,superb si mesajul Galeriei...Multumim George !