FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 0-4

«18910»
Bogdan4Steaua08.06.2006 12:44

Tolontan e retardat ca de obicei. Isi face datoria fata de Copos.

Ayrton08.06.2006 14:16

E o presa plina de frustrati! Nimeni n-a spus nimic de meciul excelent facut de Dica!

weeezer_2008.06.2006 14:18

pai ce sa spuna, daca a fost blat, se mai cheama excelent? probabil ca o sa fie chiar acuzat pt ca a avut tupeul sa marcheze in asa numitul "blat", cand era normal probabil sa isi dea cu stangu-n dreptul...

mi se face greatza de cate mancatorii sunt prin presa...

cobby08.06.2006 18:03

as vrea sa multumesc tuturor stelistilor din Romania in special celor din Vaslui pentruprimirea facuta echipei Steaua cat si celor din Petrosani care i-au adus la exasperare pe rapidisti dar nu in ultimul rand tuturor stelistior din aceasta tara si nu numai.

va multumesc la toti ca am sprijinit echipa la bine si la greu,imi este rusine ca sunt compatriot cu Moldovan in acest"jeg de tara",cam atat am avut de spus,cinste tuturor stelistior si la mai mare. :)

diana_usa09.06.2006 02:29

Am fost, suntem, si vom fi mereu campioni !!

Forza Steaua !!!!! :D

axl2310.06.2006 01:50

ce misto, am putut sa votez la victoria Stelei la ani lumina dupa ce s-a terminat meciul! daca ar fi asa si la pariuri atunci EU as fi patron la Steaua!

Spre 2412.06.2006 07:16

campioni am fost campioni vom fi pana vom muri Steaua Bucuresti atat am de zis

spre_2412.06.2006 21:16

am aratat cine e sefu;) ca uitasera:))

alexia_radoi14.06.2006 15:19
ce misto, am putut sa votez la victoria Stelei la ani lumina dupa ce s-a terminat meciul!

cu ani lumina se masoara distanta, nu timpul... :lol:

daca ar fi asa si la pariuri atunci EU as fi patron la Steaua!

deja vad ca ii calci pe urme... :lol: :lol:

skorpio1515.06.2006 15:12

:lol: are dreptate fata

reddog22.07.2006 01:46

Cu mare intarziere, sa va felicit si eu pentru un meci "superb" castigat cu multa sudoare...

SteauaToronto22.07.2006 02:17
Cu mare intarziere, sa va felicit si eu pentru un meci "superb" castigat cu multa sudoare...

Domnu reddog ce revenire in forta ai...

Te-au ridicat discursurile lui Borcea si a lui piticania aia de Turcu?

Vorba lui Mititelu: " Nu am verificat alcolemia" :lol: :lol: :lol:

dbd22.07.2006 06:23

Reddog ce mai faci mai ? :) :o

Multumim pentru feicitari si ma bucur ca ai recunoscut ... dar totusi mai ai sa-ti dai seama si de alte jocuri ale noastre...cam majoritatea...

reddog22.07.2006 15:45

Domnu reddog ce revenire in forta ai...

Te-au ridicat discursurile lui Borcea si a lui piticania aia de Turcu?

Vorba lui Mititelu: " Nu am verificat alcolemia" :lol: :lol: :lol:

Va felicitam, atata tot. Poate ca anumite declaratii de-ale unui conducator de-al vostru a dus la numite replici mai putin digerabile pentru voi. Pe mine nu m-a ridicat nici un discurs, nici macar nu stiu ce au mai indrugit aia pe acolo. Important e ca anul acesta Dinamo sa nu mai PIARDA TITLUL!

Buna Dracula. Stai linistit ca intentionam sa va felicit pentru intrega campanie de sezonul trecut. de data asta ne-ati intrecut.

ultras steaua31.07.2006 17:55

:o :lol: :lol: victorie categorica [..... ]

Foloseste un vocabular decent.Esti pe fcsteaua.ro

Moderator

«18910»