FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul Studentesc - Steaua 1-2

«1234568»
chuthang20.05.2006 14:40

baietii am si eu o rugaminte!

cum fac si eu rost de bilet sa merg la meci sa stau in galerie la Steaua!unde imi cumpar bilet la ce tribuna/peluza!sau cum se aduna galeria sa mearga la meci!merci frumos

Fan Sportul20.05.2006 20:22
UNDE GASESC PRETURILE LA MECI CA PE SITE LA http://www.sportulstudentesc.com/ NU SCRIE NIMIC DE BILETE??

Salutare. Site-ul pe care il citezi este unul al suporterilor, nicidecum al clubului. Daca ai fi intrat pe forumul aferent, ai fi aflat si costurile biletelor. Si nici nu este greu, dovada a faptului ca patru suporteri stelisti ne-au agresat sistematic cu jigniri si ironii. Nu am venit sa la intorc favorurile, ci doar sa clarific (din pacate prea tarziu) acest aspect al posibilitatii de achizitionare a biletelor.

Peluza 1, cea dinspre Regie, este rezervata suporterilor Sportului Studentesc, in timp ce peluza a 2a este "impartita" (intre cine, nu imi dau seama, corect ar fi fost sa fie rezervata integral suporterilor stelisti, dar logica lui Siman e greu de inteles).

Preturile au fost:

Tribuna 0: 50 RON

Tribuna 1: 30 RON

Tribuna a 2a: 25 RON

Peluze: 20 RON.

Toate biletele de la tribuna a 2a au fot rezervate galeriei Stelei si au fost vandute vineri si sambata la casele stadionului Steaua, celelate bilete au fost vandute la poarta auto a stadionului Sportul Studentesc.

Din pacate, maine casa va fi inchisa, indiferent daca biletele au fost vandute sau nu, iar accesul in stadion va fi permis numai pe baza de bilet sau invitatie.

Scuze ca nu v-am trimis aceste informatii in timp util, ISP-ul m-a tradat timp de trei zile din motive tehnice. Succes maine si fie ca echipa cea mai buna sa castige titlul (eu sper sa fie Sportul, voi Steaua; dar oricum ar fi, nu Rapidul).

Va salut cu respect si va astept maine la meci.

axl2320.05.2006 20:27

foarte fair-play din partea ta, felicitarile mele.

la fel sper si eu, ca meciul sa fie unul frumos si cinstit, si cea mai buna echipa sa castige. atat meciul cat si campionatul.

Steaua locul 1, sportul locul 2. fara ranchiuna si injurii. mult succes in UEFA la anul'!

Fan Sportul20.05.2006 20:27
Vin rromi in regie, in numar mare cica

A innebunit cioara ! :lol:

Ah..si inca ceva, duminica..vreau sa vad 11 profesori universitari pe teren ! :wink:

Ii vei vedea, se numesc:

Stancioiu - Stancu, Patriche, Secarenau, Cistean - T. Balan, Cruceru, Lazar, Varga - Curelea, atacantul Nationalei.

PS. pasarea nu a innebunit, are gripa aviara.

@axl23: fii sigur ca va fi un meci frumos si disputat, dar in limita fair-play-ului. Pentru ca dupa acea retrogradare din 1998 s-a format o alta echipa, care mai degraba ar prefera sa piarda corect decat sa castige murdar. Si noi, din peluza 1 (dinspre Regie) gandim la fel. Matematic este finala campionatului, sper ca spectacolul din teren si din tribune sa se ridice la aceste pretentii.

***alex***20.05.2006 20:41

Asta e diferenta intre noi si voi, ai intrat pe forum nu te-a injurat nimeni, cand a scris red19 pe forumul vostru si a zis "imi pare rau dar cred ca o sa pierdeti", l-ati injurat, l-ati facut oaie, i-ati zis sa se duca la stana, etc.

Fan Sportul20.05.2006 20:53

Haide sa nu dezvoltam subiectul. Eu am intrat cu un salut, v-am dat niste informatii si m-am comportat civilizat. El a intrat cu o intrebare complet jignitoare: "care suporteri?". Scuze, daca suntem putini nu inseamna ca nu existam. Si chiar sa ni se nege existenta pe teren propriu este prea mult. Recunosc, eu sunt cel care l-a nominalizat "ovin" (nu oaie), iar epitete gen aurolac nu am sesizat sa fi aparut (sau le-o fi sters moderatorul foarte repede, pentru ca este un tip expeditiv). Totusi este doar un meci de fotbal, desi este foarte important in clasament, cred ca nu are sens nici sa ne jignim si nici sa aratam care dintre noi (50 vs. 3M) suntem mai suporteri. Si chiar a dezvolta o polemica intre forumuri este inutil.

Am pretentia ca nici forumul vostru si nici al nostru nu trebuie sa devina la fel de penibile precum onlinesport. Ala este loc de cearta, pe forumurile celor doua echipe se discuta despre echipe si depsre sansele lor la titlu. Asa ca hai sa revenim on-topic:

daca batem, campionatul se va juca pana in ultima etapa. La meci egal Steaua are prima sansa la titlu, mai ales ca urmatoarele doua meciuri par simple formalitati. La victoria Stelei, ecuatia campionatului este deja rezolvata. Mai mult de atat nu are sens sa discutam. Vorbim maine seara sau luni, indiferent de rezultat voi reveni si imi voi da cu parerea.

Acum citeam pe forumul nostru o chestie urata: fanii rapidisti vor veni sa sustina Sportul, renuntand la deplasarea de la Cluj. Preferam sa nu isi cheltuiasca banii degeaba si sa ne scuteasca de prezenta lor nedorita.

***alex***20.05.2006 21:04

Nu mai are rost sa ne certam cu ce fraza a intrat el pe forum ca oricum le-a sters moderatorul vostru imediat, vroiam sa le postez aici

Fan Sportul20.05.2006 22:33

Chiar nu are rost. A fost un moment urat si moderatorii au luat rapid deicizia corecta. Eu zic sa discutam mai bine maine sau luni (ca nu garantez ca as mai aparea maine seara), dupa ce se incheie meciul. Orice speculatii anterioare sunt absolut inutile si nu fac decat sa degenereze atmosfera fara nici un folos.

Melku20.05.2006 22:44

"Steliştii se bat cu pumnii în piept că vin în număr mare. Păi, ei s-au învăţat să vină în Regie pe gratis şi nu pe bani! Îi anunţ că de data asta nu se poate!", a spus supărat directorul sportiv al Sportului, Mihai Lăzărescu, adăugând: "Mâine (n.r. - azi) nu mai putem vinde bilete pentru că Jandarmeria va fixa filtre la mare distanţă de stadion. Încercăm până la ora 13:00 să vindem ce mai putem în Ghencea!"

Ce declaratie tampita,pretul relativ prohibitiv al biletelor a fost pus de ei pentru a castiga de pe urma imaginii Stelei si a valorii sale si nu a fost un pret care sa atraga suporterii.Ce facilitati ofera stadionul din Regie pentru un bilet de 200.000 la peluza?

Stryker20.05.2006 23:51

Offtopic:

Fratilor intrebare de baraj!

Nu cine castiga astazi,ca asta stim cu totii :lol:, ci care are mai multi suporteri sportul sau nationalul? :twisted: :lol:

martanu21.05.2006 02:43

@Fan Sportul: Mi-au placut postarile tale. Esti printre

putinii suporteri ai unor alte echipe care au intrat pe

acest forum si au avut o atitudine normala. Felicitari!!

d3str0y3r21.05.2006 07:57

Sintem campioni la hochei, polo, rugby, am cistigat o cupa europeana la handbal, trebuie sa luam titlul si la fotbal sa le demonstram tuturor (a cita oara?!?) ca in Romania exista un singur club mare: Steaua!!!

bodanelu21.05.2006 08:39

Cheia meciului de astazi este fundasul lateral al sportului, Cistean. El are 19 ani, este neexperimentat si lent. l`am vazut depasit de fotbalistii Jiului sau ai lu` Poli Iasi. Daca Oli stie sa`l puna pe Banel pe partea acestui pusti, de acolo pot aparea foarte multe ocazii de gol!

***alex***21.05.2006 09:00

Azi se joaca campionatul... Victorie Steaua, Egal Rapid... ATAAAAAAAT!!! FORZA Steaua!!!

alinush8921.05.2006 10:09

Stie cineva dak mai sunt bilete pentru meci??? :?

arien21.05.2006 10:14

POI DAKA SI DE SPORTUL TRE SA NE FIE FRICA.......SA INTORS FOOTBALUL CU FUNDUL IN SUS,3-0 pentru Steaua,O SA VEDETI,POATE CHIAR MAI MULT,IAR CHO ROY O SA PIARDA LA Cluj,m-am GINDIT YO BINE,ASA CA NU VA MAI FACETI PROBLEME :mrgreen:

Nu mai folosi caps lock!

alinush8921.05.2006 10:24

La 3 ne intalnim la Titan ok??? pentru cei care stiu.va rog sa imi confirmati cu un pm.ms

forever_STEAUA21.05.2006 10:42
PRIETENE MARE CURAJ AI AVUT SA INTRII PE ACEST FORUM,DAR AI VORBIT FRUMOS,ESTI OK,ASA CA VA DORIM inSUCCES,HAI PA

OFF TOPIC: Ai un "buton" la tastatura pe care scrie CAPS LOCK, nu ezita sa il folosesti!

ON TOPIC: Azi se vor intalni revelatia returului si , chiar daca a trecut prin momente mai putin faste, cea mai buna echipa din Div. A. La prima vedere pare un meci mai usor decat cele cu echipele mici , important e sa nu ni-l facem noi greu prin ratari aiurea.

DTP-Ludacris21.05.2006 11:58

Forza Steaua ..numai am rabdare...sper sa invingem si sa luam titlul cu nr 23 !!!

forever_STEAUA21.05.2006 13:35

Steaua

cristian01421.05.2006 13:54

Steaua va începe meciul cu Sportul cu următoarea formaţie: Carlos - Ogăraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicoliţă, Paraschiv, Rădoi, Cristocea - Dică, Iacob.

Schimbare de ultim moment : Vasilica titular, Bostina rezerva.

axl2321.05.2006 14:53

pana acum au jucat binisor, pacat ca s-a accidentat Vasilica. ar fi bun si un egal atat timp cat si CFR-ul face egal cu rapid. sper totusi sa inscriem.

DTP-Ludacris21.05.2006 14:53

De cand a iesit Cristocea ...numai jucam nimic in atac.. :cry:

mariuss_d21.05.2006 14:59

Bostina are o zi slaba totusi.. de cand l-a inlocuit pe Cristocea e cam greu in atac pentru noi...:(

Totusi tebuie sa invingem. Hai baieti!!

Motanu D21.05.2006 15:31

Daca am avea si portar ar fi bine. Dar nu avem !

Oricum, echipa a jucat bine dar Dica ne-a ingropat !

Si totusi Dica si-a reparat greselile ! :roll:

«1234568»