FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul Studentesc - Steaua 1-2

«123458»
martanu19.05.2006 15:21
si daca o sa fie egal in ambele meciuri ? ar fi suspans pana la capat.  Mi-ar place sa se joace titlul in ultima etapa si sa fie implicate toate 3 echipele si sa castigam noi c-un un gol la sfarsitul meciului, doar asa ca sa moara unii sau altii de ciuda  :D  :D   se stiu ei  8)  :wink:

Nu sunt de acord. Eu vreau sa castigam clar nu la

limita sa tot comenteze aviarele ca au totul a fost

din cauza ghinionului si alde deastea.

Rossoblu19.05.2006 15:52

daca castigam clar or sa zica c-am facut blat , astia sunt penibili tot gasesc ei vreo scuza orice ar face si oricum ar juca Steaua...

waste19.05.2006 16:33

Si ce daca ? Cine asculta Porumbelul? Ce ne intereseaza ce cred sau croncane analfabetii Maftei si Marius Constantin? Acum s-a bagat si gospodin Lucescu din Ucraina in seama. Atat de valoros e incat cu jucatori de zeci de milioane de euro nu a reusit sa ajunga in aceleasi faze din Cupa UEFA ca Steaua.

Asa a procedat Lucescu cel batran mereu, si in Turcia, si in Ucraina, acuze pe seama arbitrilor, conducatorilor, guvernelor, atunci cand nu reuseste sa castige.

radical19.05.2006 16:43

Vin rromi in regie, in numar mare cica

cristian01419.05.2006 17:38
Vin rromi in regie, in numar mare cica

A innebunit cioara ! :lol:

Ah..si inca ceva, duminica..vreau sa vad 11 profesori universitari pe teren ! :wink:

SuperSteaua19.05.2006 18:12

Salutare! Vreau sã mai duc o campanie de promovare cu fluturasi, de data asta avînd ca subiect cîntecele de galerie. Cine vrea sã m-ajute:

1. sã-mi trimitã versurile a douã dintre cîntecele mai noi ale cãror versuri trebuie fãcute cunoscute

2. sã mã ajute la distribuit fluturasi la stadion, începînd de la 16.15 (eventual stabilim loc de întîlnire); eventual bãietii pe care i-am întîlnit si înainte de Steaua - Middlesbrough?

Vreau sã tipãresc mãcar 1000 de pagini A4, alb-negru de data asta. Astept mesaje la w***@*** pînã cel tîrziu sîmbãtã la ora 20.00.

Multumesc!

Hai Steaua!

martanu19.05.2006 18:54

Uitati-va la Buzarin ce rahat de articol scrie.

Legat de meci, cred ca baietii si-au revenit dupa

acidentul englez, suntem lideri in clasament, nu sunt

suspendati, citeam ca tot lotul este valid. Acuma

Sportul chiar daca a jucat bine in ultimul timp,

nu a defilat, nu este Barca la o adica. As zice cu

incredere inainte(si bineinteles si cu prudenta, ca

doar Oli este antrenorul Stelei).

Ca vin ciucaretii din giulesti la meciul cu Sportul

nu mi se pare mare lucru, nu cred sa vina prea multi

fomisti la ce preturi a pus hapsanul ala de Siman.

VICTORIE Steaua!!!!

Virgil19.05.2006 19:27

Steaua va juca cu "11"-le de baza.Da da ! Acela care a facut furori in UEFA Cup,care ne-a obisnuit cu victorii in meciurile disputate in deplasare.Asadar :

Carlos - Ogararu,Goian,Ghionea,Petre Marin - Nicolita,Radoi(cap.)Paraschiv,Bostina - Dica,Iacob.

Victorie ! Victorie ! Victorie !

FORZA Steaua !

cristian01419.05.2006 20:34

@ Virgil

Sa iasa Bostina ca e praf.Sa intre Cristocea.A facut un meci bun cu CFR, pacat ca nu a fost introdus si la Bacau.Mometan, Vasilica e peste Bostina.Pare mai proaspat, are viteza, stie sa dribleze si sa paseze.

Bostina cand va realiza ca joaca la Steaua atunci sa intre titular, pana atunci : WAKE UP MAN !

Alex1419.05.2006 20:35

Cum sa te duci pe stadion sa urmaresti alte echipe,in timp ce echipa ta favorita are si ea meci? Pe ei ii intereseaza mai mult de noi... oricum vor fi tristi indiferent ce meci vor urmari! Ii asteptam cu bratele deschise !

cristian01419.05.2006 20:44
Cum sa te duci pe stadion sa urmaresti alte echipe,in timp ce echipa ta favorita are si ea meci? Pe ei ii intereseaza mai mult de noi... oricum vor fi tristi indiferent ce meci vor urmari! Ii asteptam cu bratele deschise !

Asta ne demonstreaza a n-a oara ca rivalii nostri traiesc pentru Steaua ! 8)

Steaua, multumim ca existi ! :wink:

cristina19.05.2006 21:10

Desi am bilet la tribuna oficiala sper sa pot intra la tribuna II. Succes baietlio. Trebuie sa fim alaturi de ei pana la capat.

Bogdan4Steaua19.05.2006 22:29

Offtopic: Ti-a atras atentia pentru faptul ca desi formula "sa iese" este des folosita in unele zone ale tarii(in Banat de exemplu), ea nu este corecta.

Corect este "sa iasa" si nu "sa iese".

Reveniti ontopic va rog.

waste20.05.2006 06:53

Cristea a creat mult mai mult pericol decat Oprita, atunci cand s-a mizat pe el de la inceput. La Bacau se pare ca Oprita n-a jucat pentru ca era accidentat, altfel Cristea era iar rezerva si poate nu marcam inainte de pauza.

Bostina e tehnic si experimentat. Se vede asta. Nu mi se pare mai bun Vasilica asta al vostru.

axl2320.05.2006 07:30

dati-i credit lui Cristocea, o sa faca lucruri bune la Steaua. sper sa joace cu sportul, poate nu tot meciul, macar o repriza.

vlad7520.05.2006 07:54
dati-i credit lui Cristocea, o sa faca lucruri bune la Steaua. sper sa joace cu sportul, poate nu tot meciul, macar o repriza.

Ar trebui sa-l mai incerce pe Cristea,mai ales ca a mai crescut si el cu 1 an!Bostina a jucat bine cu Bacaul,dar imi este teama sa nu fie doar un foc de paie!Revino-ti Gabriele!

Forza Steaua!

david_steaua200620.05.2006 07:56

Cristocea e intradevar un jucator bun,inventiv gen Aliuta,dar ii mai trebuie tupeu ca sa fie evidentiat

si sa(cine stie?) marcheze si goluri (ca doar e mijlocas iar astia mai dau si goluri)FORZA Steaua :!:

axl2320.05.2006 07:57

Cristea e cam habauc, imi pare ca majoritatea golurilor lui au fost, cum spunea nu stiu cine despre Dica, intamplatoare. nu stiu daca bacauanul e un pariu castigat sau nu, dar nu-l vad marcand cu sportul, prefer sa-l stiu pe Iacob in fata, ajutat de Dica si Banel. unsprezecele de aur!

waste20.05.2006 11:50

Da, Iacob, dar intre Cristea si Oprita ca varfuri, mai incisiv si lipit la gol este Cristea.

drlv8520.05.2006 12:42

iar jdemii si jdemii de antrenori .. fratilor sustineti Steaua si ATAT .. lasati echipa ca orice am debita noi nu ne aude nimeni .. tot ce vede antrenoru la antrenamente si astea baga in teren .. si ne intrebam noi dupa aia ca ce cauta unu sau altu in teren ...

noi suntem doar suporteri, si avem 'meseria' de a face atmosfera in tribune ... si aia o sa si facem

In toata Romania rosh-albastra, vom fi mereu acolo pregatiti, ramane doar de datoria voastra, SA NE-ARATATI SI VOI, SA NE-ARATATI SI VOI CA NE IUBITI !

poisonsnakebite200220.05.2006 12:49
Eu cred ca se va juca in formula care a fost cel mai des utilizata in Europa... Iacob varf e excelent in acest meci... la ce fundasi are Sportu... cred ca el va fi unul din marcatori...

Eu sper ca il va baga si pe Ochirosii, dupa ce o sa avem avantaj de un gol, pentru ca s-a vazut la bacau ca are tupeu, si de asta o sa avem nevoie. Pentru ca de acest gen de tupeu am avut nevoie si la boro:(

spre_2420.05.2006 13:43

ar fii bine si asa: Cluj - rapid 0-0 sau 1-1 sau .. egal..si noi cu sportu tot egal ! TOT NOI CASTIGAM !

axl2320.05.2006 13:49

mai bine ar fi noi victorie, rapidul infrangere, Dinamo infrangere, si etapa viitoare rapid egal, Dinamo infrangere. si noi victorie cu campionatul sarbatorit acasa.

spre_2420.05.2006 13:56

ar fii bine dar nu prea cred ca se poate asa...

axl2320.05.2006 13:59

ba de ce sa nu se poata? sa se poata!

si etapa viitoare sportul sa bata ca sa ia locul doi!

«123458»