Poze in premiera (inca nedifuzate
). Succesiunea de fotografii ce prezinta ratarea incredibila a lui Dica.

Poze in premiera (inca nedifuzate
). Succesiunea de fotografii ce prezinta ratarea incredibila a lui Dica.

:evil: >>>Se mai intampla,naspa ca l-am injurat,dar a fost ratarea prea mare,si nu am mai putut!!>>> :twisted:
Intre minutele 10 si 11 Dica a realizat doua faze excelente, care i-au pus in situatii clare de gol pe Banel si Cristocea.
OFF topic
OFF TOPIC: Tu cat te prost il crezi pe MM? Daca a afirmat ca l-a sunat un jucator de la CFR Cluj, fii sigura ca MM a stiut cu cine sta de vorba. Apropo , suporterii din Cluj il suna des pe MM?
Cat de prost? :? Lasa...sa presupunem ca ai dreptate. Oricum, nu vreau sa se creada ca tin cu CFR si le iau apararea sau ceva. De blat, a fost blat sigur, numai ca se putea face si cu antrenorul, si unu, 2 fundasi, nu neaparat la o sedinta cu toti jucatorii. Si cica Ra2 a pariat 50 mil
pe cine pacaleste Jiji cu faza asta? E cam incheiat subiectul asta numai ca nu mi-a mers netu zilele astea.
In fine, pacat de Rapid pt ca recunosc ca nu mai au nici o sansa la titlu decat prin smecherii(nici macar atat) Eu inca mai is deprimata pentru Ogararu :cry:
Radoi chiar a pariat pe Rapid 50 mil. A aratat biletele in fata camerelor de luat vederi.
si eu as fi pariat 2 pe rapid 2 pe Steaua.numai k nu practic sportul asta ![]()
Radoi chiar a pariat pe Rapid 50 mil. A aratat biletele in fata camerelor de luat vederi.
Pai, da, stiu! Dar ziceam ca nu am nici un dubiu ca sunt banii lui Jiji. A fost doar o smecherie ca sa arate cat de siguri sunt de blat. Pt el oricum nu inseamna nimic 1000 juma` de euro pierduti sau castigati. Si in ce scop sa parieze Radoi si mai mult, cum de avea biletele la el, asa aiurea? Whatever...merg sa ma culc, nb, pa! :roll:
Salutare, am revenit mai tarziu decat ma asteptam, sorry. Felicitari pentru victorie; chiar daca a fost un meci urat, a meritat vazut. Nu inteleg de ce "studentii" au jucat atat de prudent, in conditiile in care nu avem aparare. Au jucat atipic lor si nu aveau cum sa invinga. Trebuia jucat ofensiv, ca pana acum, chiar daca scorul ar fi fost unul atipic unui meci de fotbal (cum s-a intamplat, de exemplu, in groapa). Finalmente, Steaua a fost mai matura si a invins.
Acuzele de blat sunt inutile: Mazilu chiar are ruptura musculara si risca sa piarda si meciul din giulesti, iar Stancioiu asa stie sa intre cand ramane fata in fata cu un atacant: asa a procedat si cu National (cand l-a rupt pe Griffith la golul de 2-1, inscris de australian) si cu Iasiul (cand a provocat penalty). La acel penalty merita remarcata prestatia lui Salomir, care a refuzat schimbarea lui Patriche cu Cistean la o faza relativ neutra (aruncare de la margine pentru Steaua), pentru a o forta la o lovitura libera pentru echipa vizitatoare. Pasa a plecat la Nicolita imediat ce rezerva Cistean a calcat pe gazon, desi ar fi trebuit asteptat ca jucatorul sa isi ia locul in formatie. Dar acest amanunt este minor, daca vroiam sa invingem, trebuia sa jucam, ori tocmai in cel mai important meci nu am facut-o. Cea mai ofensiva echipa a returului, Sportul, nu a fot in stare sa traga un sut pe spatiul portii, si asta spune multe nu despre un eventual blat, ci despre frica de performanta a jucatorilor din Regie. Cum au dat de un adversar de valoare, s-au speriat. Sper ca pana duminica viitoare sa le treaca.
@Fan Sportul
Nu s-au speriat neaparat de ce ar putea realiza. Dupa parerea mea Multescu a ales tactica apararii si a contraatacului, tocmai pentru ca Steaua nu iarta echipele care joaca fotbal si are probleme cu echipele care stau cu tot cu autobaza in poarta. Sau refuza jocul. Stiu, e deja un cliseu, dar probabil asta a fost in mintea lui Multescu. Si nu a luat in calcul posibilitatea accidentarii lui Mazilu, desi din cate am inteles el avuse ceva probleme inainte de meci.
Bafta duminica. :lol:
Salutare, am revenit mai tarziu decat ma asteptam, sorry. Felicitari pentru victorie; chiar daca a fost un meci urat, a meritat vazut. Nu inteleg de ce "studentii" au jucat atat de prudent, in conditiile in care nu avem aparare. Au jucat atipic lor si nu aveau cum sa invinga. Trebuia jucat ofensiv, ca pana acum, chiar daca scorul ar fi fost unul atipic unui meci de fotbal (cum s-a intamplat, de exemplu, in groapa). Finalmente, Steaua a fost mai matura si a invins.
Asa e cand joci cu echipe cel putin cu renume.Ceva te retine.Acelasi sentiment l-am simtit si noi Stelistii,dupa meciul cu Dinamo din Groapa.De ce a trebuit sa jucam atat de prudent cu o echipa care a fost ciuca batailor echipelor de mana a doua,in campionat ?
Probabil ca exista un instinct de conservare care functioneaza atunci cand joci impotriva contracandidatelor la titlu...