FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul Studentesc - Steaua 1-2

«15678»
Melku21.05.2006 18:49

Mie nu mi-a placut maniera de arbitraj a lui Salomir, am impresia ca exista un recul acum, dupa ce Gigi a tunat ca Steaua sa nu mai fie furata au aparut contraatacurile care au sustinut ca Steaua e favorizata si am avut impresia ca Salomir a tinut cu tot dinadinsul sa demonstreze ca nu trage cu Steaua. Sportul a prestat un joc destul de dur pentru care meritau ceva cartonase galbene si a beneficiat de cateva lovituri libere fictive dar pana la urma totul e bine cand se termina cu bine...

cANAL21.05.2006 19:09

Ce se intampla acum nu e nimic.La anul revin Craiova si Ceahlaul.Asa ca sa ne bucuram de campionatul asta "corect" cat mai putem.

cocoapuff_Steaua21.05.2006 19:13
Mie nu mi-a placut maniera de arbitraj a lui Salomir, am impresia ca exista un recul acum, dupa ce Gigi a tunat ca Steaua sa nu mai fie furata au aparut contraatacurile care au sustinut ca Steaua e favorizata si am avut impresia ca Salomir a tinut cu tot dinadinsul sa demonstreze ca nu trage cu Steaua. Sportul a prestat un joc destul de dur pentru care meritau ceva cartonase galbene si a beneficiat de cateva lovituri libere fictive dar pana la urma totul e bine cand se termina cu bine...

Eu cred ca Salomir a arbitrat bine, si dupa parerea mea este cel mai bun arbitru din divizia A....si cum ai zis si tu, totul e bine cand se termina cu bine :)

Virgil21.05.2006 19:15

5069_22.jpg

5072_55.jpg

5068_11.jpg

Imagini : [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

axl2321.05.2006 19:37

misto poze, bravo, ar trebui sa repeti figura dupa fiecare meci al Stelei!

radusteaua21.05.2006 19:40

am fost la meci nu au venit nici-o cioara cum tot se anunta ca vin 2000 , oricum la stadion cand am ajuns nu mai videau bilete in ziua meciului asa ca noroc cu bisnitari ,meci frumos dar ratam mult bine ca am batut asta e importat

cristian01421.05.2006 20:07

Ati observat ca s-a tuns Banelinho ?! :lol:

De-asta a si marcat, ca sa-si etaleze freza. 8)

i.h.u.g.21.05.2006 20:09

oh da...super :D :lol:

Lari_FrzSt21.05.2006 20:16

Eu nu m-am putut uita din pacate, pt ca eram la ultimul meci la play off la baschet. (semifinala) WE WOOOON!!!

Deci, din cate am auzit eu a fost un joc frumos si corect, cu multe ocazii, in care Steaua a dominat mai mult decat Sportul. E adevarat? :? Cel cu CFR cica ar fi fost aranjat...eu nu l-am vazut si nu as vrea sa trag concluzii pripite, asta pt ca orice e posibil, dar la faza cu biletul (sau mesajul sau nush ce a fost ca nu am apucat sa deschid decat in graba TVu` si abia am intrat in casa),asta nu e un argument prea bine intemeiat...adica putea fi si un suporter U care vroia sa bage strambe. Daca sunteti mai bine informati si stiti clar nu vreau sa va contrazic de dragul de a o face. Oricum, Steaua ia campionatul, chiar daca rapid se injoseste in halu` asta. Ca sa bati trebuie, sau ar trebui, sa fi mai bun decat adversarul tau, nu sa faci porcarii!

cANAL21.05.2006 20:16

Incredibil ce kkt de sondaj pe www.gsp.ro cik au fost blat CFR-Rapid si Sportul-Steaua.Cum drq poti sa spui ca Sporul-Steaua a fost blat cand aia la 1-1 tregeau de timp si urla Multescu la Stancioiu sa aibe grija ca ia galben

Lari_FrzSt21.05.2006 20:29

Considerati ca meciurile jucate de Steaua si Rapid au fost partide strategice ?

Ambele meciuri au fost blaturi 12.19% 254

Doar meciul Rapidului a fost blat 51.42% 1071

Doar meciul Stelei a fost blat 14.59% 304

Ambele partide au fost corecte 21.8% 454

Cred ca 558 de dinamovisti au intrat pe site sa voteze... :evil:

Cel al Stelei nici nu cred ca trebuia sa se pune problema, dupa mine.

clubdumonde21.05.2006 20:31
Incredibil ce rahat de sondaj pe www.gsp.ro cik  au fost blat CFR-Rapid si Sportul-Steaua.Cum drq poti sa spui ca Sporul-Steaua a fost blat cand aia la 1-1 tregeau de timp si urla Multescu la Stancioiu sa aibe grija ca ia galben

Le-ar fi sarit c.r.apidisti in cap daca puneau numai meciul lor.

Oricum rezultatele votului (peste 50% ca numai meciul lor a fost trucat) spun ceea ce era de spus.

cANAL21.05.2006 20:36

Pe forzacrapid ii indeamna sa voteze meciul din Regie :lol: :lol: :lol: :lol: Cata frustrare.

clubdumonde21.05.2006 20:43
Pe forzacrapid ii indeamna sa voteze meciul din Regie :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Cata frustrare.

Trebuie sa abata atentia dinspre meciul lor.

Doar i-a vazut o tara.

Se cheama diversiune

BandiT22.05.2006 06:10

totul e bine cand se termina cu bine!

depindem doar de noi.

mai castigam 2 meciuri si suntem campioni.

metzzz22.05.2006 06:10

Sportu - Steaua 1-2 : omu meciului ca de obicei Radoi, la care se adauga Nicolita si Dica, cu toate ca te face sa inebunesti uneori modul lui de a rata.

Cat despre meciul cu Jiu inca nu este castigat,mai mult ca sigur aviari se vor duce cu bani , numa sa ne incurce Jiu...prea putine sanse.

C.F.R.Cluj - Rapid 1-3 : totu` sa facut peste capu` lui Dorinel.Nu cred ca se baga el in marsavenia asta...pacat ca nu a putut juca, ca din teren altfel ar fi stat treaba...de pe banca s-a vazut cum jucatorii C.F.R`ului si`au dat in petic.Despre Rapid-Sportul nu cred ca se pune problema castigatoarei...poate doar daca se razvratesc jucatori impotriva lu` Siman si isi doresc cu ardoare macar o "toamna europeana".

FORZZA Steaua SPRE 23!!!

dbd22.05.2006 10:28

arbitrajul nu a fost chiar perfect !

in rest meciul frumos...cu emotii mari pentru 3 echipe...dar in final totul s-a terminat cu bine... :)

_yang22.05.2006 13:26

Nu merge sa trag meciul de pe site.Spuneti-mi va rog daca voua va merge ca sa stiu daca e de la mine sau e meciul naspa...

forever_STEAUA22.05.2006 13:53
Eu nu m-am putut uita din pacate, pt ca eram la ultimul meci la play off la baschet. (semifinala) WE WOOOON!!!  

Deci, din cate am auzit eu a fost un joc frumos si corect, cu multe ocazii, in care Steaua a dominat mai mult decat Sportul. E adevarat? :?  Cel cu CFR cica ar fi fost aranjat...eu nu l-am vazut si nu as vrea sa trag concluzii pripite, asta pt ca orice e posibil, dar la faza cu biletul (sau mesajul sau nush ce a fost ca nu am apucat sa deschid decat in graba TVu` si abia am intrat in casa),asta nu e un argument prea bine intemeiat...adica putea fi si un suporter U care vroia sa bage strambe. Daca sunteti mai bine informati si stiti clar nu vreau sa va contrazic de dragul de a o face. Oricum, Steaua ia campionatul, chiar daca Rapid se injoseste in halu` asta. Ca sa bati trebuie, sau ar trebui, sa fi mai bun decat adversarul tau, nu sa faci porcarii!

OFF TOPIC: Tu cat te prost il crezi pe MM? Daca a afirmat ca l-a sunat un jucator de la CFR Cluj, fii sigura ca MM a stiut cu cine sta de vorba. Apropo , suporterii din Cluj il suna des pe MM?

ON TOPIC: Meci frumos, intre doua echipe care au stiut ce vor. Steaua a demonstat ca nu e suficient sa vrei, trebuie sa si poti. Jucatorii meciului: Radoi , Nicolita si Dica.

piemont22.05.2006 14:26

in ceea ce priveste meciul de la Cluj, mai mult ca sigur ca a fost "pe bune".....cu cata ardoare faceau marcaj clujenii, si printre fundasii lor centrali...era spatiu sa treaca si avionul..

sunt sigur ca s-a facut peste mana lui Dorinel..si Tudor a simtit si el ceva...noul Padureanu din Ardeal:MURESAN

cat despre meciul cu Steaua...e bine ca am castigat..e fff bine pt moral...dar sa mai avem putintica rabdare..sa nu zicem hop pana nu sarim gardul...

inima noastra/inima noastra va fi totdeauna ros albastra

FORZA Steaua!

Mihai_7722.05.2006 14:30

RESPECT Martin Tudor!!!!!!!! A DEMONSTRAT CA UN STELIST ADEVARAT RAMANE UN STELIST INDIFERENT LA CE ECHIPA JOACA. AR FI BINE SA-L VEDEM CAT DE REPEDE IAR LA ECHPA. AVEM NEVOIE SI DE Martin Tudor PORTARUL CAT SI DE Martin Tudor OMUL. :!: :!: :!: :!: :!:

twetwet22.05.2006 18:06

mah cum draq ar putea cineva chiar si sa insinueze ca meciul nostru a fost blat??? Ce aberatie!!! Pai cati bani sa fi primit sportu?? voi chiar credeti ca aia dadeau posibilitatea intrarii in grupele LG unde se castiga gras??? Cu posibilitatea de a se alege cu cateva milioane eu zic ca nici conducerea nici jucatorii nu erau asa dobitoci sa dea meciu!! Voi ziaristi fomisti si chiori va rog sa va transferati la Lumea femeilor sau Pro TV magazin si sa scrieti retete de torturi ori recenzii la filme!! De fotbal nu aveti habar!!

cristioto22.05.2006 18:45
Le-ar fi sarit c.r.apidisti in cap daca puneau numai meciul lor.

Corect!

cristioto22.05.2006 18:55
Incredibil ce rahat de sondaj pe www.gsp.ro cik  au fost blat CFR-Rapid si Sportul-Steaua.Cum drq poti sa spui ca Sporul-Steaua a fost blat cand aia la 1-1 tregeau de timp si urla Multescu la Stancioiu sa aibe grija ca ia galben

Exista un raspuns: cum sa acuzi doar o echipa? ;)

cristioto22.05.2006 18:58
misto poze, bravo, ar trebui sa repeti figura dupa fiecare meci al Stelei!

OK :D. Uita-te pe pagina urmatoare.

«15678»