Duminica, 21 Mai ora 17:00
Transmis de TVR1 si TVRi
Duminica, 21 Mai ora 17:00
Transmis de TVR1 si TVRi
cred ca nu o sa fie un meci chiar asa de usor in regie insa prin maturitate si experienta sper sa potolim elanul stdentilor care se cred deja campioni...
sper sa facem un joc bun si sa batem!!!
FORZA Steaua!!!
Cred ca o sa avem un meci mai usor decat cu Bacaul ! Totusi, sper ca TOTI cei 14 jucatori sa joace la adevarata lor valoare. Nu cum au facut cu Bacaul.
stiti cumva unde si cand se pun in vanzare biletele?
Cel mai important meci din finalul asta de campionat.
Sa speram ca echipa noastra va face un meci reusit prin care sa-si asigure prima sansa la castigarea campionatului.
Probabil ca va fi un meci echilibrat cu multe faze de poarta. Sunt f curios cum va gandi Olaroiu acest meci.
cica maine dimineata de la 10.00 la poarta stadionului din regie
Nu ma gandesc la altceva decat la victorie si sper si CFR-ul sa faca cel putin un egal sa mai scapam de tensiune..
Eu cred ca acest meci o sa fie mult mai usor decat cel cu FC National sau Arges , Sportu joaca nu se inchide , iar cand o echipa joaca contra noastra sigur isi fura 4 , la fel ca in tur vreau 1 - 4 ...
FORZA ...
Nu ma gandesc la altceva decat la victorie si sper si CFR-ul sa faca cel putin un egal sa mai scapam de tensiune..
Ar fi ideal!O victorie a echipei noastre cu Sportul,coroborata cu un egal al lui Rapid cu CFR(si cu un egal ma multumesc la Cluj),si credinta ca in fata unui stadion plin ochi la meciul cu Jiul Petrosani vom deveni campionii Romaniei in penultima etapa!
P.S.Alo Clujul?Se poate Dorinele sa bati pe Rapid.Multumim anticipat!
Nu v-ati plictisit de celebrele cantari impotriva rrapidistilor? EU NU!
Dar una in plus prin care sa le aratam insignifianta am invenat eu in timp ce citeam un articol. Suna cam asa:
Noi nu v-am injurat la saluturi
V-am scos din Europa afar' in suturi
Voi ramaneti Cho Roy
Noi suntem campioni
Noi suntem campionii Romaniei!!!
o o o ooo, o o o ooo, o o o ooo
Sex oral Dinamo!
La, la, la lalala, la, la, la, lalala
Magica Steaua!
Daca va place hai sa incercam sa o cantam! Poate unul din sefii galeriei (daca mai exista) va citi asta!
Va salut!! Forza Steaua - Sportul 2-1
FINALA campionatului cum spun multi ziaristi se joaca duminica: Sportul - Steaua...
Am invins frumos in tur dar acum va fi un cu totul alt meci...
Pe umerii Sportului va vine sa credeti dar se afla o presiune mult mai mare... Toata lumea a ridicat-o in slavi, nu mai este un outsider, pleaca de pe acelasi picior de egalitate cu Steaua zic multi. Foarte bine, noua ne convine...
Cred ca va fi un meci mai usor decat cu CFR...
Este meciul cheie al finalului de campionat.Daca invingem,Sportul va ramane in urma noastra definitiv in proportie de 83,33%.
Daca meciul se va termina la egalitate,procentul se va reduce drastic la 33,33%.
Un meci crucial in care nu avem voie sa gresim,un meci incarcat de tensiune nervoasa atat pentru noi cat si pentru ei.
Trebuie remarcat ca la acest capitol,"meci cu incarcatura nervoasa",Steaua,care a jucat meciuri decisive in Europa,e mai experimentata.
Tot atat de adevarat e ca Sportul are deja psiholog sportiv la echipa.
Steaua vrea 3-4 jucatori de la Sportul.Stancioiu,T.Balan,Lazar si Varga.Sa fie ei mai buni pe aceste posturi ?
Chiar asa sa fie,desi nu sunt,si Steaua e cu mult mai puternica.
Va conta acest lucru ? Faptul ca suntem mai puternici ?
Probabil ca nu foarte mult,tinand cont ca Sportul vine dupa o serie inimaginabila de victorii.
Steaua va avea efectivul complet.Goian,Nesu,Iacob si Paraschiv vor reveni.
Sa speram ca Oli ii va lasa pe jucatori sa joace,sa zburde pe teren.
Avantajul terenului propriu pentru studenti cred ca e nul,de vreme ce,cel putin jumatate din asistenta vor fi suporteri Steaua.
Nu ma indoiesc ca jumatatea cealalta va fi alcatuita in proportie de 80% din rapidisti si numai 20% suporteri Sportul.
Cred in victorie.
Cred ca dupa acest meci vor mai ramane doar doua echipe in cursa pentru titlu.
Dar daca prin voia Domnului,Rapid va fi infranta la Cluj,dupa meciul cu Jiul vom bea sampania din Cupa oferita de organizatori pentru castigarea titlului.
FORZA Steaua !
Ce puiii mei ! :wink:
PS Sa nu uit.Sportul Studentesc e echipa sustinuta din umbra de fratii V. si G.Becali.Asa incat e important sa avem in vedere arbitrajul !
Sa dea Dumnezeu sa fie un arbitraj bun,ca altfel va fi jale.
Meciul cu Sportul e unul decisiv, fara indoiala. Eu as fi insa de parere ca va fi mai usor decat CFR-ul. Sportul ataca, iese la joc, exact ceea ce ne convine si noua. In restul meciurilor, studentii au avut avantajul outsiderului - echipele adverse nu au luptat cu disperare asa cum fac de obicei contra Stelei. Plus ca nu se descurca impotriva unei echipe bine organizate si asezate in teren cum e Steaua ( au pierdut meciul cu National de exemplu ). De altfel am vazut cu totii cum s-au chinuit la Bacau, unde au egalat dintr-un penalty 90% inventat.
Pronostic : 2-0 pentru Steaua, si titlul e 75% in Ghencea.
In tabelul de delegari al CCA,pentru etapa 28-a :
Sportul Studentesc - Steaua Bucuresti
Stadion: REGIE (Bucuresti)
21.05.2006, ORA 17.00
A: SALOMIR MARIAN (Cluj)
A1: POPA IONEL (PASCANI)
A2: ILIESCU DRAGOS (Craiova)
R: AVRAM Marius (Bucuresti)
OBS.JOC: MIHALACHE Dumitru (Bucuresti)
OBS.ARB: ABRUDAN PATRITIU (Cluj)
cat vor costa biletele fratilor??
din ce stiu eu 200.000 de lei...
O sa fie un meci greu..dar am incredere in Steaua si Carlos o sa apere, iar Ogararu o sa bage un gol...........love Steaua...FORZA Steaua
UNDE GASESC PRETURILE LA MECI CA PE SITE LA http://www.sportulstudentesc.com/ NU SCRIE NIMIC DE BILETE??
DA VA FI UN MARE MECI PT Steaua CRED CA MECIUL ACESTA VA FI DECISIV.SA SPERAM CA Steaua NE VA ADUCE O NOUA BUCURIE IN SUFLETELE NOASTRE ASA CUM NEA MAI FACUT_O DE MULTE ORI.AI DREPTATE RAMONIK VA FI UN MECI GREU PENTRU BAIETI SA SPERAM CA SE VOR DESCURCA ASA CUM SAU MAI DESCURCAT SI IN ALTE SITUATII LE UREZ BAFTA SI FORZA Steaua SUNT MANDRU CA SUNT STELIST
STELIST PANA LA MOARTE:CAMPIONI VOM FI,CAMPIONI VOM MURI Steaua Bucuresti FORZZZZZA STEEEEEEAUA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cred k o sa fie un meci dificil,care apasa greu pe umerii ambelor echipe.ma bucur insa de revenirea lui Iacob.am incredere in Steaua si zic k o sa batem la un gol diferenta.
Am intrat pe site-ul Sportului.Nici un anunt cu pretul biletelor.
Intrand pe forum am inteles ca numai pentru partea din stadion rezervata Stelistilor,pretul ar fi de 25 RON.
Dar iata un fragment dintr-o discutie la meciul Sportul - Steaua :
"Noi o sa luam luam bilete pe la pranz, sper sa fie casele de bilete deschise.
Am inteles ca pretul biletului pentru peluza stelistilor va costa 25 RON.
-----O faza cu un stelist------
Fan Sportul: Te duci la meci?
Stelist: E prea mult 25 RON.
Fan Sportul: Pentru Steaua iti dai viata, dar 250 mii nu dai? (celebrul: pentru Steaua ne dam viata
)"
Stie cineva ceva de bilete?
eu cred ca un egal cu sportul si apoi victorii pe linie ne asigura in mare masura castigarea campionatului. o infrangere insa ne lasa la mana adversarilor.
sper ca rapid s-o ia sau sa faca un egal cu CFR, si-apoi mai sper intr-un egal rapid - sportul.
-----O faza cu un stelist------
Fan Sportul: Te duci la meci?
Stelist: E prea mult 25 RON.
O sa vada ei fanii Sportului cum li se va rupe stadionul. 10 000 inauntru si 10 000 afara !
Vom invinge! Sunt sigur de asta! Suntem intr-o forma maxima si meciul va fi cel care va decide campiona! Salutari