FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul Studentesc - Steaua 1-2

«12348»
forever_STEAUA18.05.2006 12:07
Am intrat pe site-ul Sportului.Nici un anunt cu pretul biletelor.

Intrand pe forum am inteles ca numai pentru partea din stadion rezervata Stelistilor,pretul ar fi de 25 RON.

Dar iata un fragment dintr-o discutie la meciul Sportul - Steaua :

"Noi o sa luam luam bilete pe la pranz, sper sa fie casele de bilete deschise.  

Am inteles ca pretul biletului pentru peluza stelistilor va costa 25 RON.  

-----O faza cu un stelist------  

Fan Sportul: Te duci la meci?  

Stelist: E prea mult 25 RON.  

Fan Sportul: Pentru Steaua iti dai viata, dar 250 mii nu dai? (celebrul: pentru Steaua ne dam viata :) )"

E prea mult 250.000 pt un meci cu Sportul. Dar asta nu inseamna ca respectivul nu va merge. Apropo, astia se cred deja in Europa la ce preturi au la bilete.

redandblue18.05.2006 12:09

au facut pretul biletelor asa mare crezind ca noi suntem rapidisti si nu dam 25 ron pt un bilet la meci!

or sa vada ei ca meciurile Stelei nu se masoara in RON!

axl2318.05.2006 12:32
Vom invinge! Sunt sigur de asta! Suntem intr-o forma maxima si meciul va fi cel care va decide campiona! Salutari

gresesti spunand ca Steaua e in forma maxima. de unde si pana unde? o victorie bunicica cu ultima clasata nu inseamna "forma maxima".

Mihai_7718.05.2006 12:42

sportul - STE 1 - 3;

CFR - rapid 1 - 0;

rapid - sportul 2 - 2;

STE - Jiul 3 -1;

SI SARBATORIM TITLUL ACASA :):):):)

Weed4All18.05.2006 14:21
sportul - STE 1 - 3;

CFR - Rapid    1 - 0;

Rapid - sportul    2 - 2;

STE - Jiul    3 -1;

SI SARBATORIM TITLUL ACASA :)  :)  :)  :)

sportul 0 - 3 Steaua

CFR 1 - 0 rapid

rapid 0 - 0 sportul

Steaua 2 - 0 Jiul

SI SARBATORIM TITLUL ACASA :):):)

Spre 23!!!

IONUTZ-CIPRIAN18.05.2006 14:41

:evil: >>>Dupa mine cred ca-i desfiintam pe studenti si le scoatem fotbalul din cap.Nu ma impresioneaza cu nimik aceea echipa,si cum spunea si MOTANUL cred ca vom avea un joc mai usor ca cel de la BACAU!!>>> :twisted:

tanti18.05.2006 14:59

sper ca lui Goian si Ghionea sa le fi prins bine etapele de pauza pe care le-au avut fiecare si incepand de la meciul cu sportul sa redevina cel mai solid cuplu de fundasi centrali din tara...

sper ca baietii sa fie in stare sa joace asa cum trebuie acest meci decisiv.

sper ca travaliul lui Banel sa dea in sfarsit roade, pentru ca la ultimele meciuri...

sper ca Mirel sa nu mai lase mingiile sa-i treaca printre picioare, ca la bacau (apropo, voi ati inteles ce a vrut sa faca acolo?!?)

si sper ca atacul nostru sa inscrie mai mult de doua goluri. ar fi si timpul... nu de alta, dar mie mi-e cam teama de sportul, pentru ca ei pur si simplu nu au nici o presiune. nu le-a impus nimeni sa ajunga aici si nu s-ar supara nimeni daca acum ar da cu batul in balta...

n-am asteptat niciodata cu nerabdare finalul de campionat, pentru ca stiam ca in lunile de vara imi va lipsi. dar acum cedez psihic si "cardiac"... asa ca hai baietzii, mai repede spre 23, ca altfel s-ar putea sa nu-l mai apuc :D

gigi_oli_duckadam18.05.2006 15:34

Forza Steaua Forza Steaua HEI HEI . BATE TEAUA SCOR 3-1 SAU 3-2 . Steaua CAMPIOANA

andreea_s18.05.2006 17:29

Dc o sa batem Sportul, atunci astia vor juca si mai motivat cu Rapidul ca sa ramana pe locul 2. Asa ca, sa dea Dumnezeu ca baietii sa faca un meci mare!

HAI Steaua!

PS: Ati auzit? Suporterii rapidului vor veni pe stadion ca sa sustina Sportul.

Virgil18.05.2006 18:49

Vineri 19.05.06 si sambata 20.05.06, la casele de bilete ale stadionului Steaua, se vor vinde bilete pentru meciul Sportul - Steaua.

Programul caselor de bilete este 10-18.

Pretul biletelor este de 200 000 la peluza si 250 000 la tribuna.

1986steaua18.05.2006 19:00

Meci greu dar Steaua va castiga.Echipa a trecut de pasa proasta.Mizez pe Nicolita care ii va pedepsi pe contraatac.Daca crapidul va pierde cu CFR-ul sticla de sampanie din frigider nu va mai sta mult acolo :D

steaua_forewer18.05.2006 20:02

meci greu , aici se decide titlul , daq castigam acest joc si crapid nu bate la Cluj suntem campioni , in schimb daq facem chiar si un egal iar rapid bate pe Cluj pierdem primul loc si totul se poate sfarsi, asa ca.....singura varianta e victoria , sa speram ca vom face un meci mare pt ca de aceste 90 de minute depinde munca unui an intreg si participarea in Liga , o sa am niste emotii.......castigam cu 1-0 :lol:

martanu18.05.2006 21:09

Sportul este o echipa care este sus datorita atacului

foarte bun. Si cum noi avem un antrenor cu simpatii

italiene, cred ca vom incerca sa-i lasam sa vina peste

noi. Iarasi o sa fie un meci "cu incarcatura". Acest

meci va fi decis de apararea noastra. Despre atac sper

sa mearga bine, revine si Iacob. Nu cred insa ca

Victoras este intr-o forma prea buna, ca a trecut

prin multe in acest retur dupa ce a fost acidentat

miseleste de ciumeti aia de la progresul-national.

HAI Steaua!!!

axl2318.05.2006 21:12

Iacob imi pare prea lent pentru fundasii sportului, mai degraba ar miza pe oprita-Cristea, chiar daca imi pare ca nu prea se inteleg in teren.

si sunt sigur ca golurile noastre vor fi inscrise de mijlocasi!

Melku18.05.2006 21:27

As merge pe varianta :

-------------Carlos

Ogararu - Goian - Ghionea - P.Marin

Nicolita - Radoi - Para - Cristocea

-------------------Bostina

-------------Dica

Bostina a avut momente in jocul de la Bacau in care a intrat de multe ori in centru si s-a descurcat de minune,ar fi un servant ideal pentru Dica,fie din centru,fie de pe banda ajutat de Cristocea.

axl2318.05.2006 21:46

mda, e o idee indrazneata, dar Olaroiu n-o s-o aplice in nici un caz in meciul asta. nu e momentul pentru experimente. si fara nici un varf veritabil??

Melku18.05.2006 22:07

Pai prefer solutia asta de echipa fara Iacob care e departe de forma cu care ne-a incantat si pare ca nu e inca 100 % recuperat, Oprita in afara faptului ca nu se regaseste vad ca se loveste tot mai des de accidentari si Cristea care inca este cu capul in nori.Eu cred ca Bostina ar deschide jocul perfect, un jucator tehnic care stie sa tina de minge si sa paseze bine.

Kristy_Cj19.05.2006 00:04
In tabelul de delegari al CCA,pentru etapa 28-a :

Sportul Studentesc - Steaua Bucuresti

Stadion: REGIE (Bucuresti)

21.05.2006, ORA 17.00

A: SALOMIR MARIAN (Cluj)

A1: POPA IONEL (PASCANI)

A2: ILIESCU DRAGOS (Craiova)

R: AVRAM Marius (Bucuresti)

OBS.JOC: MIHALACHE Dumitru (Bucuresti)

OBS.ARB: ABRUDAN PATRITIU (Cluj)

OBS.ARB: ABRUDAN PATRITIU este tatal lui ABRUDAN OCTAVIAN jucator la Gloria Bistrita...iar la Salomir trebuie avuta mare grija,e viclean si se preteaza 100%...tare imi e frica de meciul asta din punct de vedere al arbitrajului :cry:

sorin_77719.05.2006 07:06

Eu cred ca se va juca in formula care a fost cel mai des utilizata in Europa... Iacob varf e excelent in acest meci... la ce fundasi are Sportu... cred ca el va fi unul din marcatori...

danmlx19.05.2006 11:34

Se numesc Sportul Studentesc nu fotbalul studentesc. Ar fi frumos pentru ei sa castige campionatul si sa fie un fel de Sevillia a campionatului romanesc(vezi sevilla - Real Madrid 4-3.) Insa cred ca un loc in UEFA ar fi bun pentru ei daca si-ar pastra echipa. Dca nu atunci unde o sa plece cei 4 ? La Steaua deci vom castiga clar, experienta si Forza echipei vor face din sportu o echipa de mieusei. Nu se pot pune cu semifinalista cupe i UEFA. 99,99 % suntem campioni. ps iar rapidul o sa piarda cu clujul unde-i maestru Dorinel.

forever_STEAUA19.05.2006 11:44

Sportul nu va juca doar cu semifinalista cupei UEFA. E oficial, Steaua este a patra echipa a Europei. :twisted:

Tinand cont de faptul ca Oli nu va avea probleme de lot, nu avem nici un jucator suspendat iar cei care au fost accidentati fiind recuperati in proportie de suta la suta, Steaua are toate atuurile de partea ei in meciul cu Sportul.

devotee19.05.2006 12:43

Nu avem decat o singura varianta: victoria! Asa sa fie si sa continuam marsul spre titlul 23!

Virgil19.05.2006 13:41

Suporterii Stelei vor sta la tribuna a II-a cu Sportul.

Pentru asigurarea climatului de ordine și a spiritului de fair-play, reprezentanți ai celor douã cluburi și ai Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au stabilit de comun acord urmãtoarele :

1. Suporterii echipei F.C. Steaua București vor fi dispuși în Tribuna aII-a, iar suporterii echipei F.C. SPORTUL vor fi dispuși în Tribuna I;

2. Suporterii celor douã echipe se vor deplasa individual la și de la stadion. Accesul suporterilor echipei Steaua se va face pe la poarta de acces din Str. Nicolae Teodorescu (dinspre B-dul Regie), iar suporterii echipei SPORTUL la porțile de acces dinspre Str. Pavel Zãgãnescu și Str. Alexandru Ivasiuc (dinspre B-dul Crângași).

3. Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 15.00, pe bazã de bilete, abonamente, legitimații și invitații emise de clubul gazdã;

4. Recuzita galeriilor : bannere, stegulețe, fulare, eșarfe, confetti. Este interzis accesul, în incinta stadionului cu obiecte contondente (inclusiv suport pentru steag din alt material decât plastic), petarde, fumigene, artificii (atât de producție autorizatã, cât și artizanalã), substanțe iritant-lacrimogene, bãuturi alcoolice, bannere cu conținut obscen, incitator la violențã, rasist sau xenofob, a persoanelor turbulente și a celor aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor halucinogene;

5. Interzicerea comercializãrii bãuturilor alcoolice în zona stadionului se face începând cu ora 14.00.

6. Mãsurile de ordine publicã vor fi asigurate de aproximativ 600 jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Sursa informatiei :www.gsp.ro

Harald19.05.2006 15:09

si daca o sa fie egal in ambele meciuri ? ar fi suspans pana la capat. Mi-ar place sa se joace titlul in ultima etapa si sa fie implicate toate 3 echipele si sa castigam noi c-un un gol la sfarsitul meciului, doar asa ca sa moara unii sau altii de ciuda :D:D se stiu ei 8) :wink:

axl2319.05.2006 15:21

da' la cardiaci nu te gandesti? :D

«12348»