FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul Studentesc - Steaua 1-2

«145678»
vlad7521.05.2006 16:12

S-a creat un triunghi al Bernmudelor:Gloria,Rapid si C.F.R.

Si-au luat apararea unii la altii.si in meciuri directe au facut circ!

Rusine si noului venit in club:Muresan

cristian01421.05.2006 16:14
da, la dej a fost aranjament.mai devereme a dat MM o declaratie in care a spus ca un jucator de la CFR i-a zis ca o sa fie meciu trucat...se stie acuma de ce nu a jucat Martin Tudor, cei de la CFR au zis ca e 'accidentat'.oricum sper sa retrogradeze cfru, dupa cat scandal au facut cu noi si la Rapid le-a dat meciul...rusine, gunaiele naibii! sa vdm acuma ce o sa fie cu Tudor

cat despre meciu cu Sportul ma bucur ca am castigat si cred ca pe langa Radoi si Dica, Ogararu a jucat excelent, cred ca a fost cel mai bun de pe teren, chiar m-am uitat si nu a avut decat 2 greseli in tot jocul si ratarea aia....SPRE 23

Se poate ca Martin sa il fi informat pe MM ?! Ce frustrare pe rapidisti sa faca blat si nici atunci sa treaca pe locul 1.

Sper din tot sufletul ca MM sa aduca dovezi si sa demonstreze ca meciul a fost trantit.Rusine la sugari !

S-a creat un triunghi al Bernmudelor:Gloria,Rapid si C.F.R.

Si-au luat apararea unii la altii.si in meciuri directe au facut circ!

Rusine si noului venit in club:Muresan

Apropo de asta..la meci a fost prezent si Ioan Horoba. :lol:

Oare de ce ?! Nu prindea Antena 1 la Bistrita ? :wink:

horse3721.05.2006 16:16

nu prea e on topic dar cum mai toti scriem de cum a jucat clujul, eu va spun ca noi trebuie sa ne vedem de ceea ce jucam. batem tot ce ne iese in cale si ne doare in "curte" de aviari.

daca clujul a jucat move, sa le fie rusine si cinste lui Martin Tudor.

eu am vazut meciul clujului cu TV-ul impartit in doua(cealalta pt ai nostri) si pot spune ca pare suspecta lipsa de ambitie a clujenilor. despre turcas, ala-i ca o vaca proasta. la primul gol aerian rau dar si cu cateva parade bune.

in rest mai avem 2 etape si vom fii campioni!

hai Steluta!!!

alex_Ra221.05.2006 16:19

e clar, se subintelege ca Martin Tudor este cel care l-a informat pe MM, si a demonstrat ca este un Stelist adevarat, poate o sa revina inapoi....CFR in B

Ionutdal21.05.2006 16:19

Victoria noastra e tot ce conteaza . Oricum Steaua cu aceasta victorie este pe primul loc si am scapat de sportul care dupa parerea mea are sanse la Cupa UEFA daca termina pe 2 sau 3 . Ne luptam doar cu Rapid care castiga numai pe blaturi ...

vlad7521.05.2006 16:21

Poate vine Tudor la Steaua.Ce diferenta intre jocul Clujului cu Steaua si cel de acum cu Rapid."Cinste " lor!

http://www.gsp.ro/index.php?c=1

sorin_77721.05.2006 16:27

cel mai mult conteaza ca noi am castigat in Regie... Dorinel poate sa dea dovata de o mare moralitate daca stie si are dovezi pentru a desconspira acea marsevie de la Cluj... Eu cred ca stie... pacat pentru el dar a intrat intr-o hora urata... Daca o face constient atunci m-a dezamagit total...

vlad7521.05.2006 16:29

Am facut un meci bun astazi.A jucat totusi cu cap Oli.Nu s-a mai hazardat ca in alte meciuri,iar baietii au avut caracter.

Rossoblu21.05.2006 16:29

oare de ce n-a jucat M. Tudor azi? oare are legatura cu declaratia lui MM dinaintea meciului? oare are legatura cu primul gol luat de Cluj?oare de ce Dorinel a intrat cu Steaua si a facut tot posibilu sa bata si cu rapid n-a jucat?oare de ce galeria Clujului a strigat la final, "rusine sa va fie" catre proprii jucatori? cam multe intrebari nu?

sper din tot sufletu ca M. Tudor sa-i demaste pe nesimtiti...

sorin_77721.05.2006 16:32

nu s-a nascut acel om care sa aiba curajula sa scoata la iveala o asa marsavie... ar cadea capete grele... si probabil rapid ar juca acolo unde ii este locul Liga II :lol: :lol: :lol:

I.N.Money21.05.2006 16:34

Asta este,nu mai conteaza in acest moment primul gol atat de "ciudat" al Rapidului,Steaua a batut in Regie,pe echipa returului si a demostrat ca atat timp cat are parte de un arbitraj corect in campionat este aproape imposibil sa piarda.

cristian01421.05.2006 16:40

Daca intr-adevar Tudor i-a soptit lui Stoica despre planurile CFR-istilor, nu stiu daca acesta va avea puterea sa recunoasca public faptul ca meciul a fost aranjat.Sper sa confirme lucrul acesta pentru ca este stelist, si are Steaua in sange.Este un jucator care la despartirea de echipa a plans in hohote si a recunoscut de multe ori ca s-ar intoarce in Ghencea.

Ce tristi erau Muc cel Mic si Dinu Babuinu' dupa meci.Eforturi in zadar.

Probabil au cheltuit o multime de bani scotandu-i pe clujeni la o savarina in cofetariile lui Copos si tot degeaba, locul 1 ne apartine. :lol:

Dansan21.05.2006 17:16

Un meci bun facut de baietii nostri.Ii remarc in primul rand pe Radoi si pe Ogararu....Deosebit aportul lui Nikolitza care s-a zbatut enorm....

Despre rapid cu CFR nici macar nu mai vreau sa amintesc..ati vazut cu totii meciul....

Cel mai important este ca noi am mai facut un pas inspre titlu...

FORZA Steaua SPRE 23!

gabriela21.05.2006 17:23

Eu nu am vazut meciul CFR-rapid ca m-am uitat doar la Steaua, dar nu ma surprinde ca a fost blat. Oricum nu le-a folosit la nimic, deci s-au obosit degeaba. :lol: Meciul Stelei a fost bun si cred ca am demonstrat (daca mai era nevoie.. :D ) ca meritam titlul. FORZA Steaua !!!

***alex***21.05.2006 17:25

Steaua a facut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, daca nu castigam Dica era distrus acum...

Nu am urmarit meciul de la Dej, dar din fazele vazute la stiri, cam bizare primele 2 goluri luate de clujeni... Nu cred ca Munti a acceptat sa faca aranjament, trebuiau doar 2-3 jucatori motivati financiar...

Sper ca Sportul sa nu se predea si sa joace pentru a obtine locul 2 care ii asigura locul de Cupa UEFA.

Azi un pas mare catre 23...

spre_2421.05.2006 17:27

a avut dreptate Stoica cand a zis ca are inf ca se va face blat:| si deja suntem campioni...hai baietzii acu spre 24...

Virgil21.05.2006 17:30

S-a jucat prudent de ambele parti pana la inscrierea primului gol de catre Nicolita.Apoi studentii au navalit spre poarta noastra,au egalat norocos si a venit pauza.Repriza a doua jocul a castigat in viteza,echipe au fost mai determinate.

Dupa o serie de ocazii clare ca lumina zilei,ratate de Nicolita si Dica,a venit penalty-ul obtinut de Banel.

Radoi a executat imperial si Steaua isi continua marsul spre titlu.

Jucatorii meciului:Banel si Radoi,insa toata echipa a luptat cu ardoare pentru victorie.

Va recomand sa analizam meciul nostru,sa-i felicitam pe baieti si sa ignoram jigodiile penale.E treaba altora.

Ayrton21.05.2006 17:34
S-a jucat prudent de ambele parti pana la inscrierea primului gol de catre Nicolita.Apoi studentii au navalit spre poarta noastra,au egalat norocos si a venit pauza.Reprixa a doua jocul a castigat in viteza,echipe au fost mai determinate.

Toate golurile au fost marcate in a 2-a repriza! :roll:

Steaua a facut un joc bun si a demonstrat ca merita sa fie pe primul loc! Cu toate astea, nu toti jucatorii au fost la inaltime!

Virgil21.05.2006 17:42

Sorry,nu stiu unde mi-a fost capul ! Si asta numai pentru ca...plutesc de fericire,dupa 92 de minute de emotii.

Bogdan4Steaua21.05.2006 17:44

Azi s-a jucat spectaculos si cel mai important lucru este ca am castigat.

I.N.Money21.05.2006 17:45

Emotii,dar totusi s-a facut dreptate,cum scrie in articolul de pe prima pagina,Capitanul nu ne-a dezamagit tocmai acum.

FortuneTeller21.05.2006 17:49

Facem pariu ca presa va analiza mai mult cum Steaua a primit penalty decit jegosenia de la Cluj? Meciul de la Cluj a fost absolut normal dpv al lui Mircea Lucescu, adversarii s-au dat deoparte din calea echipei lucescului. Ce spui Mircea/Razvanel, crezi ca Moldovan ar putea primi niste ghete d-alea de aur?

neagu25neaga21.05.2006 18:07

inca un pas spre 23!!!!tot asa baieti!!!

xzique21.05.2006 18:33

O victorie cat un titlu! Bravo baieti! Despre meciul de la Cluj pot sa spun doar ca e prea dubios cum M.Tudor nu a jucat, informarea lui MM si stilul de joc al CFR-ului care prin "greselile intentionate" din aparare au oferit meciul crapizilor...Cand a pierdut Steaua meciul cu Rapid cineva mi-a zis:"E mai bine ca am pierdut pentru ca o sa fie suferinta si mai mare la sfarsitul campionatului cand rapid o sa fie doar pe locul 2" ... Si a avut dreptate :wink:

P.S: Daca anunta Radoi de ieri ca stie castigatoarea de la Dej era nebunie totala la pariuri :lol:

1986steaua21.05.2006 18:41
Meci greu dar Steaua va castiga.Echipa a trecut de pasa proasta.Mizez pe Nicolita care ii va pedepsi pe contraatac.Daca crapidul va pierde cu CFR-ul sticla de sampanie din frigider nu va mai sta mult acolo :D

Si Nicolita a fost omul meciului.Se pare ca sampania mai are de asteptat :D dar nici o grija nu va scapa nedesfacuta.

«145678»