Pe site-ul UEFA in timpul tragerii aparea steagul Scotiei! Pe urma m-am uitat la lista echipelor, ma si miram ce cauta o echipa din Scotia in zona sud-mediteraneana
Pe site-ul UEFA in timpul tragerii aparea steagul Scotiei! Pe urma m-am uitat la lista echipelor, ma si miram ce cauta o echipa din Scotia in zona sud-mediteraneana
era de asteptat ca cainii si rrapidisti s-a aiba adversare de mana a treia.
de primul tur preliminar vor trece dar apoi in turul II preliminar s-ar putea sa cada cu echipe ceva mai valoroase.
daca vor trece de ambele tururi preliminare sper s-a se opreasca in turul I al cupei UEFA si s-a nu intre nici macar in grupele cupei UEFA.
totusi multa bafta Sliema Wanderers&Hibernians sper sa ne faceti o bucurie!
Este important sa ne consolidam coeficientul si acest lucru poate fi realizat daca Dinamo si Rapid ajung macar in grupele Cupei UEFA.
Imi doresc sa ajunga departe, dar sa nu ne egaleze performantele de anul trecut.
stai lnistit ca de data asta nu trec de grupeImi doresc sa ajunga departe, dar sa nu ne egaleze performantele de anul trecut.
De ce oare nu incercam sa ne detasam de mizeria cotidiana ? Eu le doresc succes amandoura si sa ajunga cat mai departe in UEFA ... oricum una din ele va fi eliminata de Steaua care ajunge in UEFA din grupele Ligii ! ![]()
PS: Sper ca de data asta sa planga catelandrii ! ![]()
Se pare ca Dinamo si Raped vor iesi din primul tur pentru a se concentra asupra competitiilor interne.
Pe care cu putin noroc le vor termina pe la mijlocul clasamentului si mijlocul Cupei Romaniei,cand vor fi eliminate.
Imi pare rau pentru coeficienti,dar asta e valoarea lor.
De ce oare nu incercam sa ne detasam de mizeria cotidiana ? Eu le doresc succes amandoura si sa ajunga cat mai departe in UEFA ... oricum una din ele va fi eliminata de Steaua care ajunge in UEFA din grupele Ligii !
PS: Sper ca de data asta sa planga catelandrii !
Dar ce sa caute Steaua in UEFA Cup sezonul asta? Un pic de optimism nu strica... ![]()
Minimus,sa fie si el in ton cu nick-ul.N-are sperante prea mari.Maximus de-ar fi fost,direct la finala C.L. s-ar fi gandit.
Pai ideea e ca putina modestie nu strica
Un trend crescator nu strica echipei , anul asta iesim din grupe in UEFA , anul viitor facem sferturi de finala peste doi ani poate jucam finala
Asta e scenariul pe care il vreau eu. Plus ca la acest scenariu ii perpelim la foc mic pe toti cei care sunt cautati pe sub poduri sau pe la Asociatiile de protectie a animalelor!
Am ramas uimit sa vad ce galerie are o echipa mica din Malta, si anume Hibernians!
Poate macar la galerie si batai sa castige duelul maltezii, ca la fotbal nu au sanse! ![]()
ca la fotbal nu au sanse!![]()
De unde stii ?! Mie mi-e frica ca or sa ne strice maltezii coeficinetul rau de tot. Si nici daca noi vom lua Liga nu-l vom mai putea repara ...
Sa dea Domnu' sa ti se indeplineasca dorintele! ![]()
Pregatirile contracandidatelor.Sa fim cu ochii pe ei permanent.
Dinamo - Croix de Savoie (Liga a 4-a francezã) 0-1
Carlos Duarte 6'
Echipa de start a lui Dinamo: Matache - Blay, L. Goian, Pașcovici, Tãnãsescu - Pãcurar, Ad. Cristea, Mãrgãritescu, Stanici - Codreanu, I. Ganea
Poli Timișoara - OFK Belgrad 2-1
Echipa cu care Poli Timișoara începe meciul: Popa - Olah, Rãdoi, Izvoranu, Emeghara - Caramarin, Soporan, Alexa, M. Oprea - Silvãșan, Mansour.
Dinamo a prezentat o echipa aproape noua,la care ma amuza linia de atac.
Dinamo se pregateste de ªampions League din nou ?!
Normal :twisted: Si mie mi se pare ca o fac destul de bine. Au luat doar un gol. chit ca nu au inscris nici unul. Ce conteaza ca adversara e din Liga a 4 - a :twisted:
toate ca toate , dar pentru. binele fotbalului romanesc in viitor , e bine ca rapid si Dinamo sa faca performanta in UEFA.
macar sa iasa din grupe...sau macar sa intre in grupe!
sincer , o sa fie mai usor si pentru. noi in viitor , daca mai multe echipe fac puncte pentru. Romania.
deja s-a vazut asta...
si in meciurile directe sa-i nimicim daca putem , ca nu am mai castigat un derbi de multisor.
eu doresc din tot sufletul ca ambele rivale sa ajunga in primavara europeana, poate chiar pana in optimi si sa se bata intre ele acolo... :lol:
In 2002-2003 Romania a avut un coeficient UEFA de 2,166. Coeficientul asta va fi inlocuit cu cel ce va fi realizat in sezonul 2006-2007. Asta inseamna ca echipele romanesti trebuie sa realizeze anul asta minim 6,5 puncte UEFA pentru a-si mentine pozita in Europa. Daca se califica in LC Steaua va avea minim 3 puncte UEFA. Iar daca in plus dusmanii realizeaza 4 victorii impotriva echipelor malteze (1 punct victoria in preliminarii) deja obiectivul a fost realizat. Oricum, eu as zice ca 4 puncte UEFA le ajung, ca oricum de imbunatatirea coeficientului tot Steaua se va ocupa. Asa cum o face de vreo 20 de ani incoace.
Punctele UEFA si punctele pe echipa sunt cu totul alceva.
Fiecare punct luat de o echipa trebuie impartit la 3 (numarul de echipe participanre) pentru a da cel de tara, ceea ce inseamna ca pt cele 6,5 de care zici tu echipele trebuie sa adune 19,5 impreuna; adica 3 Steaua, 4 restul inseamana 2,33 de tara si nu prea ajunge (4,33 mai putin decat ai vrea tu ca sa iti dea baremul inseamna calificarea tuturor echipelor romanesti in grupele competitiilor in care joaca cu victorii pe linie)
In plus Steaua ia si ea tot un pct pe victorie adica maxim 4 dc se califica numai cu victorii +1pct bonus pt ca a intrat in grupe.
Clarificare :
Sezonul 2002 - 2003. Echipe participante : 3 (Dinamo, Rapid, National)
- puncte realizate in tururi preliminare : 7 (3 victorii + un egal). Puncte UEFA : 3,5
- puncte realizate in competitiile propriu-zise : 3 (1 victori, un egal). Puncte UEFA : 3
Total puncte UEFA : 6,5. Coeficient UEFA sezon 2002 - 03 : 6,5 / 3 = 2,166
Obiectiv sezon 2006 -2007 : realizarea unui coeficient UEFA cel putin egal cu cel din sezonul 2002 - 2003. Numar de echipe, acelasi (3). Numar puncte UEFA necesare : minim 6,5
Ipoteze :
- Steaua se califica in CL (2 tururi preliminare, min 2 puncte / tur) = 4 puncte. Numar puncte UEFA realizate : 2+1 (In cazul calificarii in grupe se acorda automat bonus un punct)
- Dinamo si Rapid obtin in total 4 victorii in tururile preliminare : 8 puncte. Adica 4 puncte UEFA.
3 puncte Steaua + 4 puncte Dinamo si Rapid = 7 puncte. Fiind 3 echipe coeficientul va fi 2,333
Din partea mea ajunge atat. Daca Steaua mai realizeaza puncte suplimentare, foarte bine. Daca nu, asta e.
Deci:
1. Noi terminam grupele CL pe locul 3 si mergem in primavara in UEFA.
2. Dinamo iese dupa 2-3 tururi.
3. Rapid nu prinde primavara !
Dan uiti un lucru dc Romania realizeaza coeficientul ala de 2,33 revine peste 2 ani la 3 echipe cum este acum (anul viitor va avea 6 datorita ultimilor 2 ani) deci nu este necesar un coeficient de 2,33.
Noi trebuie sa asteptam decizia pt Italia dc vor fi scoase si "blatistele" din Europa.
Steaua dc inainteaza 5 locuri in clasamentul coeficientului pe echipa intra in urna 2 la tragerile pt CL (adica va fi considerata a 2-a echipa valorica din grupa in care intra) cum peste ea sunt 3 echipe italiene (dc vor fi scoase din competitie) si cu putin noroc ies in turul 3 doua echipe cu coeficient mai mare decat ea are sanse mari, cel putin teoretic, de o primavara europeana in CL.
Si nu in ultimul rand poate se intampla o minune si ajunge si Farul din Intertoto in grupele UEFA si sunt 4 echipe romanesti.
Este important sa ne consolidam coeficientul si acest lucru poate fi realizat daca Dinamo si Rapid ajung macar in grupele Cupei UEFA.Imi doresc sa ajunga departe, dar sa nu ne egaleze performantele de anul trecut.
Exact asta vreau si eu ...
Sa imbunatateasca coeficientul dar sa nu ne dapaseasca :twisted: . Asa va fi ... :wink:
Ce parere aveti de clauza din contractul lui Sapunaru si Griffiths de la National cu Rapid? Mie imi miroase a meciuri aranjate pe fata.... Cum sa primeasca Nationalul 350.000 euro de la Rapid daca castiga titlul...???? Se mai practica e adevarat dar numai in competitile Europene dar in cele interne nu am auzit... E strigator la cer... :evil:
Asta e o mare magarie ! Apropo, nu aveau vreo clauza ca Nationalul ia bani daca cei doi dau gol in meciul direct ?!
Oftopic: rog un moderator sa schimbe denumiera acestui topic: Cu un ochi in curtea "contracandidatelor" la titlu.
Asa mi se pare corect !