Sincer,e o surpriza mare,nimeni nu se astepta din partea lor sa faca asa ceva...e rusinos pentru un oras care traieste pentru fotbal.
Sincer,e o surpriza mare,nimeni nu se astepta din partea lor sa faca asa ceva...e rusinos pentru un oras care traieste pentru fotbal.
Da, este o mare rusine pentru un oras cum este Clujul... Acolo parca se vroia performanta. pacat ca Dorinel este intrat deja intr-o hora urata. Ai nimerit prost Dorinel... te-ai patat deja...
Oricum,trebuie felicitat Martin Tudor,daca despre el este vorba,ca a facut acest gest,pe langa faptul ca este un stelist adevarat,a demostrat ca este si un om onest.
Bravo Tudorica !
Scuze ca insist, dar: uitati-va la jucatorul de pe coltul lung de la gol.
http://www.gsp.ro/index.php?a=44302&p=2
NICI MACAR NU RIDICA MAINILE SA SE BUCURE ! Ce dracu, asa te bucuri dupa gol impotriva unei candidate la titlu ?!
Comparati cu bucuria dupa golul contra lui Dinamo (http://www.gsp.ro/index.php?a=40983&shift=1 - n-am gasit o inregistrare mai buna, dar se vede destul de clar).
Il muce jr afirma ca rapidul are sanse infime la titlu si ca Steaua este deja campioana, bineinteles ca nimeni de la jegosul club de sub pod nu ar fi de acord cu asa ceva, taticul aceluiasi personaj a atacat in mod repetat campiona Romaniei in urma cu cateva zile, afirmatiile lor au avut menirea sa aduca presiune in plus asupra Stelei...
Cum toata lumea era atenta la meciul din regie, ei au lucrat pe ascuns si au comis un blat pe care si orbii l-ar fi vazut...bine, CFR-ul a jucat cu Steaua si cu dinam0 cu inversunare insa cu rapidul au mimat fotbalul, au marcat un gol repede ca sa dea impresia ca sunt seriosi si ca lupta, au urmat cateva parade "convingatoare" ale lui turcas, dupa care ceva s-a schimbat...s-au lasat dominati la nesimtire, fundasii au inceput sa gafeze la marcaj, portarul a devenit brusc nesigur si asa au luat cele trei goluri...
Uitandu-ma la ce meciuri urmeaza am remarcat un detaliu interesant...clujul va juca etapa vitoare la Bistrita nimeni altul decat unul dintere vasalii traditionali ai rapidului...deci ne putem da seama de unde isi recupereaza punctele CFR-istii...
Eu unul cred ca in momentul de fata situatia se prezinta in felul urmator rapidul are 62 de puncte iar Steaua practic la doua meciuri mai putin cu 58 de puncte este obligata sa faca 6 puncte pentru a castiga campionatul...
SPRE 23 SI UEFA CL :arrow:
eu cred ca Rapidul are doar 3 puncte sigure (cu Sportu), la Jiul nu va da de CFR fratilor... La Jiul, Rapid nu va castiga cele 3 puncte... Stati calmi ca Jiu va juca la rupere... va taia in carne vie... va spun 100%... Se va alege prafu de echipa de "sub" podul Grant...
Scuze ca insist, dar: uitati-va la jucatorul de pe coltul lung de la gol.
http://www.gsp.ro/index.php?a=44302&p=2
NICI MACAR NU RIDICA MAINILE SA SE BUCURE ! Ce dracu, asa te bucuri dupa gol impotriva unei candidate la titlu ?!
Cred ca daca era cumva in ofsaid si stia treaba asta ataca balonul in drum spre poarta... sau chiar incerca sa il respinga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dorinele in ce kkt ai intrat... pacat de tine... Mare pacat...
De pe forumul celor de la CFR Cluj:
"Blat-ul de ieri e identic cu unul pe care l-am vazut prin anii '80 cu aia din groapa,intr-un meci cu Dinamo,in minutul 10 a fost 4-0 pt Dinamo,a iesit la marginea terenului lucesku si le-a facut semn sa se opreasca sa "linisteasca" jocul,apoi au dat si groparii 1 gol pricajit.
Eu ma intreb oare astia care fac blat-uri nu ar trebui pedepsiti?
Sa fie suspendatzi de FRF!Politia pe ei!
JENANT!DE RASUL CURCILOR!"
"blat 100%"
"nu stiu daca conducerea citeste acest site,dar ar fi bine sa vada care e atmosfera in randul fanilor dupa acest circ de la Dej,cel mai trist lucru e ca am intrat in jocurile murdare,usor se intra si greu se iese,macar o explicatie rezonabila sa auzim de la bossi,daca continuati asa o sa va intoarca spatele multi suporteri fideli,pe care greu ii puteti recastiga,daca ii mai puteti!Rusine la infinit!"
"ce explicatie rezonabila sa dea,a fost blat ce mai,cum sa explice asa ceva? "
"Blatul nu trebuie explicat !"
"blat"
Cred ca nu mai are rost sa comentam...
eu cred ca Rapidul are doar 3 puncte sigure (cu Sportu), la Jiul nu va da de CFR fratilor... La Jiul, Rapid nu va castiga cele 3 puncte... Stati calmi ca Jiu va juca la rupere... va taia in carne vie... va spun 100%... Se va alege prafu de echipa de "sub" podul Grant...
Depinde ce vrea Sportul cu adevarat. O Cupa UEFA cu posibilitatea pentru Siman de a vinde cativa jucatori pe sume bune, caz in care neaparat trebuie sa faca macar egal in Giulesti....sau....
Hai, mai, sa nu fim naivi... Voi o vedeti pe Sportul incurcandu-i pe rapidisti ? Cred ca nici daca ar vrea n-ar putea ...
Hai, mai, sa nu fim naivi... Voi o vedeti pe Sportul incurcandu-i pe rapidisti ? Cred ca nici daca ar vrea n-ar putea ...
Daca ar vrea ar putea cu siguranta. Sunt peste Farul, care a facut un egal in Giulesti. In fine, ceea ce este esential e ca depindem numai de noi, iar victoriile in meciurile ramase ne stau la indemana. Echipa a iesit din tunel si moralul este foarte bun. Probabil ca daca nu am fi avut parte de ora aia blestemata pe Riverside, acum sarbatoream deja...
Rapidul va castiga ambele meciuri cu siguranta!!Important este sa nu facem noi un pas gresit!Daca ne mentinem in fruntea clasamentului e ok!
Sper ca acest final de campionat sa semene cu cel de Italia! Ambele canditate la titlu au castigat ultimele 3 partide!
Momentan orice asemanare cu campionatul Italiei nu face cinste nimanui. Vrem sa castigam, dar nu cum a facut-o Juve.
Au cinat împreună?
Valentin Şchiopu
Conform unui ziar clujean, sîmbătă seară Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe ar fi cinat cu preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan
Cotidianul Ziarul Clujeanului a dezvăluit că sîmbătă seara, în preziua partidei CFR - Rapid (1-3), preşedintele Iuliu Mureşan a cinat la restaurantul Sinaia din Cluj cu Răzvan Lucescu şi cu Dinu Gheorghe. Mai mulţi suporteri au confirmat pentru Gazeta Sporturilor că întîlnirea a avut loc, la o masă alăturată stînd chiar un membru al galeriei feroviare.
Atît oficialii clujeni, cît şi cei rapidişti neagă însă informaţia. "Sîmbătă, am petrecut împreună cu Iuliu o mare parte din timp. Vă asigur că nu s-au întîlnit. Astea-s nişte aberaţii", a spus Paszkany. "E o tîmpenie că am fost la masă cu Mureşan. Am fost la restaurantul Sinaia, dar am stat la masă cu Răzvan Lucescu, cu Zotta şi cu Dan Faţi", a afirmat ieri Dinu Gheorghe.
Duminică seara, după partidă, mai mulţi susţinători ai clujenilor au aşteptat echipa la stadionul din Gruia pentru a discuta cu Dorinel Munteanu şi cu jucătorii săi. "Nici unul dintre jucători nu a încercat să demonteze acuzaţiile de blat. S-au scuzat şi au spus că le e ruşine", a povestit unul dintre membrii "Commando Gruia". Fanii vor să discute azi, la antrenament, cu Dorinel Munteanu pentru a li se explica motivele eşecului cu Rapidul.
SURSA: GSP
Rapid e pe duca rau de tot desi noua ne-a plecat Ogararu. Dinamo in schimb o sa ne faca probleme-Dorinel Munteanu antrenor la ei...sper sa ma insel dar asta nu mai suporta murdaria provinciei, mai ales acum dupa meciul cu Rapid...si la Steaua nu vine...mortul studentesc nu are bani sa ii dea, national ar fi o solutie dar Iacov este un bou...ramine Dinamo! Steaua sper sa rupa tot in tur sa nu mai asteptam pina in ultima etapa ca acuma...Inchei cu traditionalul mori Rapid, mori...
De la noi a plecat Ogararu. Insa de la Rapid sigur o sa plece Niculae. Ma rog, aia mai au ceva atacanti prin lot, insa expira si imprumutul lui Pancu.
Dinamo nu cred ca o sa conteze in urmatorii 2 ani. Conducerea lor va fi intotdeauna ca un dracusor pentru ei. Singurul mod in care Dinamo ar putea castiga campionatul la anul sa cumpere 20-25 de jocuri.
Barcauan si Bratu sunt cu imprumut si pleaca, Niculescu si Danciulescu se aproprie de 30 de ani, capitanul Petre si-a dat seama ca a ramane la Dinamo este sinucidere profesionala :lol: , Curt si-a dat seama ca mai bine statea si lustruia banca de rezerve a Stelei decat sa joace titular in apararea dinamovista :lol: , Munteanu face 3 meciuri proaste si unul bun, Grigorie joaca 10 meciuri proaste si unul bun, iar cu exceptia lui Catalin Munteanu, Moti si Pulhac restul sunt rebuturi. Plus ca n-or sa vina jucatori noi la club (decat din diviza B sau alti vopsiti internationali).
Poate sa vina si Mutu (desi ar fi cea mai tampita decizie din viata lui dupa cea cu drogurile), ca Dinamo n-o sa conteze in urmatoarele 2 sezoane!
Sportul o sa vanda masiv la vara, deci nu cred ca o sa mai aiba aceeasi forta la anul.
AEK Bragadiru :lol: :lol: :lol: cea mai tare gluma!
Poate cand o face Steaua schimbul de generatii (si in sfarsit si-or fi omogenizat si ei lotul), atunci o sa aiba o sansa la titlu! Asta daca pana atunci nu o sa i se confiste averile fatalaului de Iancu si AEK Bragadiru iara o sa se bata ca sa ramana in divizia A :lol:
Concluzia este urmatoarea:
pentru viitorul apropriat numai Rapid o sa se bata cu noi la titlu!
Daca JJ se tine de promisiune si nu da drumul la jucatori, putem spera in mod realist la o noua serie de 4-5 campionate consecutive ale Stelei
Ar trebui sa-i pupam manusile lui Curca. Fereasca Dumneeu sa nu batem cu Jiul si cu Vasluiul. Am fi de rasul tuturor. Mai recent dinamovistii incearca sa-l ambitioneze pe Rednic sa-si mobilizeze jucatorii ca sa castige cu Steaua.
Daca am trecut anul trecut (cand nu aveam atacanti in forma) de catre Timisoara lui Oli, nu vad de ce nu am trece de Vaslui.
La meciul cu Jiul sper ca Dinita si Gibonul sa nu joace cu rautate. Nu zic sa faca non-combat, Doamne fereste, ci sa joace asa cum au facut-o de fiecare data. Sa nu se intarate acum, in penultima etapa. Oricum, baietii nostri sunt destul de mobilizati psihic, nu ca anul trecut.
Nu credeam ca o sa ajungem sa ne batem cu Rapidul atat in UEFA cat si in Campionat in acest an... Ne-am batut si in cupa Romaniei si de acolo practic a inceput totul... Sper ca, asa cum a fost si anul trecut cand am fost invinsi de Rapid dar am luat campionatul, sa fie si anul acesta. As vrea sa ne bata Rapid an de an in campionat si noi an de an sa il luam... :lol: :lol: :lol: ...
Henrik Manninen este un jurnalist din Suedia, care recent ne-a solicitat o intalnire, acesta deplasandu-se chiar in Romania pentru a realiza un reportaj real legat de manifestarile rasiste din fotbalul romanesc, ce vin in special din partea jucatorilor si a suporterilor stelisti.
Detalii
Concurs! Autograf de la Romeo Stancu!
Zece suporteri rapidisti vor avea ocazia sa castige o poza cu Romeo Stancu, cu autograful acestuia pe ea. Tot ce aveti de facut este sa scrieti pe forum: "Doresc autograf de la Romeo Stancu".
Participa si tu la concurs!
Detalii
Sa mai si radem...
Cu gafele si "arogantele" steliste ne-am mai tot intalnit, iar datoria noastra a fost mereu aceea de la le semnala si de a le ironiza…dar parca prea multe au fost saptamana asta! Fara jena, cu seninatatea-i caracteristica si aratand ca nu a inteles nimic din ceea ce Europa incearca sa ii explice, domnul Valeriu Argaseala, localizat langa cimitirul Ghencea, iese la rampa cu o noua declaratie soc, ce starneste...
Detalii
Cerem dizolvarea comisiilor aservite!
In emisiunea Realitatea Sportiva difuzata de pe Realitatea TV ni s-a mai oferit o mostra de dispret din partea unor oameni incompatibili cu ideea de dreptate, de justitie de adevar! Dupa cum prea bine stiti, Comisia de Disciplina este totalmente aservita Stelei, marturie fiind in acest sens modul in care mereu echipa Steaua este tratata cu o toleranta ce starneste de cele mai multe ori zambete amare si lehamite.
Detalii
Razvan Lucescu comenteaza evolutia rapidistilor la Nationala
Razvan Lucescu nu s-a zgircit in privinta comentariilor legate de evolutiile elevilor sai care au fost convocati la echipele nationale de seniori si de tineret. Tehnicianul din Giulesti a fost placut surprins de felul in care jucatorii sai s-au inteles cu cei de la Steaua in turneul din Statele Unite. Lucescu jr. a fost prezent si la meciul selectionatei de tineret, unde joaca Marius Constantin si Mihai Minca.
Detalii
Scapam de Doru Viorel Ursu
Culmea culmilor. Daca se va face dreptate si Steaua va fi depunctata, tocmai presedintele Comisiei de Disciplina, Doru Viorel Ursu, cel care a intocmit o ilegalitate prin nerespectarea regulamentului LPF si a circularei UEFA, ameninta ca isi va da demisia. Tocmai cel care a facilitat ani buni astfel de manifestari rasiste in campionatul intern, se da acum drept victima.
Detalii
daca ati avut vointa sa deschideti situ mulogilor , ati putut observa , cum se vede mai sus ca acesti COMPLEXATI afiseaza pe prima pagina , numai subiecte despre eventuala depunctare a noastra si subiecte in general despre noi , binenteles la negativ , am si eu o intrebare ? despre echipa lor cand vor scrie ? Doamnee ce terminati
daca ai fi fost pe faza inainte de a-mi sterge moderatorii de acolo mesajele, am dus "lupte grele pe forumul lor" cu porumbeii. cei de pe forzarapid.ro sunt mult mai agresivi decit cei de pe fcrapid.ro, dar nici ultimul nmu are o pozitie departe de primul. frustrarea este mult prea mare si adinca pentru a trece peste eliminarea lor de catre Steaua. daca era o echipa straina, se calmau repede, dar asa .........
daca stau bine sa ma gindesc Sportul Studentesc joaca cel mai frumos fotbal de maidan............sunt atit de simpli si complicati in acelasi timp...........meciul Dinamo-sportul a fost cel mai frumos si mai reusit meci al sportului, se juca la fel ca in curtea scolii ...........referitor la meciul cu rapid practic dupa parerea voastra sunt deja batuti,eu nu cred asta deoarece ei joaca de placere nu pt faima ,si cind esti detasat poti sa faci surprize;problema sportului este alta faptul ca nu-i intereseaza foarte tare cupa u.e.f.a deoarece nu au monetar si pot foarte bine sa trinteasca meciul la nivel de conducere, dar, daca o sa joace pe bune cu rapid o sa vedeti ca rapidul se incurca;Steaua-Jiul e greu dar se rezolva f.usor d.p.d.v valoric,in schimb imi este teama un pic de Vaslui deoarece a fost zilele acestea calcata in picioare de Becali prin tot felul de declaratii belicoase care nu-si aveau rostul si mai mult ca sigur ca a trezit orgoliul lor moldovenesc,dar mare pacat ca ai nostri conducatori cu 'renume' nu stiu sa-si pastreze bunul simt nederanjind persoanele care nu au nimic cu Steaua .............sincer sa fiu atit Becali cit si MM sunt doua persoane care au facut si rau si bine clubului, si cred ca intr-o balanta perfecta; ce mult mi-as dori sa fie din nou sfinxul la Steaua,doamne ce om si ce caracter.......pacat ca nu avem un om care sa-i calce putin pe urme..............sper sa cistigam campionatul asta odata ca tare m-a enervat toata tevatura facuta de toata lumea fotbalistica.........in rest sper ca Gigi si MM sa se tina de cuvint si sa nu faca iar tam-tam de pomana si sa avem parte de ceva transferuri serioase deoarece toata situatia actuala se datoreaza faptului ca nu exista concurenta la Steaua si e foarte normal ca o echipa sa oboseasca daca are aproape mereu acelasi '11'..............spre 23.......... :twisted: :twisted:..............si inca ceva, toata presa sportiva ne desconsidera datorita cuplului Gigi,MM.....tot timpul acesti 'capatinosi' i-au tratat cu sictir si de la nivel de piedestal pe niste meseriasi ai cronicii sportive ,plus faptul ca sefii lor au fost batjocoriti non-stop............e normal ca totul sa se intoarca ca un bumerang asupra lor( a Stelei) , orice om de pe lumea asta nu uita ca l-ai spurcat in fel si chip toata viata cum credeti ca ei ar trebui sa uite si sa ierte??? sa nu spuneti ca ar trebui sa fie impartiali pt ca nu cred ca voi a-ti reactiona diferit fata de ei pusi fiind in aceiasi situatie......................corect Copos e u.t.c.ist,comunist,securist,tradator,jeavra,scirba,neom,e.t.c dar e vicepremier al Romaniei..................si nu l-am ales eu dar altii, da, de unde reiese ca nu e bine sa te pui rau cu puterea;tariceanu o fi el v.i.papagal.......dar e primministrul Romaniei si are scoala si educatie cu carul.........mitica Dragomir e militean si bisnitar...........si e presedinte de l.p.f si chiar noi l-am votat(vezi Becali) si nu e bine sa-l faci albie de porci........voiculescu e bogat si e presedinte de partid si are pe deasupra un trust de presa si Gigi l-a injurat de toate alea.........daca vreti lista continua la infinit ...........de unde reiese ca dusmanii Stelei nu au aparut peste noapte ei au fost creati de Gigi deoarece este lipsit de tact si rationalism...............el creeaza dar in acelasi timp distruge inzecit...........forzza Steaua........si cu toate ca totul este impotriva noastra din cauza noastra eu tot cred si voi crede ca Steaua este un vis frumos.totdeauna Steaua
aici e frumusetea...daca reusim sa trecem peste toate astea si sa castigam titlul...apoi sa intram in Cl ... toate rautatile astea se vor uita
felix4you...ma nu te-am vazut eu scriind pe site-ul dinamovistiilor? Nu esti tu ala care ii tot mingiia ca saracii sunt tristi de cind echipa lor tot rupe tot...Bah cara-te de aici tradatorule
si tu umbli cu dezinformari ?felix4you...ma nu te-am vazut eu scriind pe site-ul dinamovistiilor? Nu esti tu ala care ii tot mingiia ca saracii sunt tristi de cind echipa lor tot rupe tot...Bah cara-te de aici tradatorule
citeste toate mesajele postate de mine si vezi apoi reactiile forumistilor dinamovisti la acele mesaje, si apoi sa mai vb. crezi ca faptul ca am spus ca un campionat fara Dinamo in lupta pentru titlu nu are farmec ma face tradator ? ce ai vrea ? ca Steaua sa cistige campionatul numai cu echipe de mina a doua ? numai din adevaratele lupte contra lui Dinamo si rapid, plus altele care vor creste, Steaua se poate cali pentru adevaratele lupte din cupele europene