FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«12345647»
cannavaro19.05.2006 10:44

Duminica cu sportul jucam cu echipa completa cu care nu am pierdut nici un meci ...si asta ne da sperante..Daca batem sportul trecem la 5 pct peste ei ..si la 4 de rapid care va face egal la CFR...Cu victoria de acasa cu Jiul vom avea 8 pct fata de sportul si 7 fata de rapid care nu ne mai intereseaza ce fac in ultimele 2 meciuri.

axl2320.05.2006 13:44

n-am intrat niciodata pe un sait Dinamo asa ca scriu aici. ii prezint condoleante lui florentin Petre pentru moartea tatalui sau, odihneasca-se in pace.

spre_2420.05.2006 13:46

si io condoleante pt tatal lui Petre...

axl2320.05.2006 19:53

"dragalasul" asta de ropotan nu m-a impresionat deloc, ba chiar mi-a lasat o impresie foarte proasta, dupa marele sau debut. parca n-avea chef sa joace. daca asta e marea tanara speranta a lui Dinamo, atunci vai de viitorul lor!

armanovici20.05.2006 20:13

Dinamo bate la Arges,Dinamo castiga 6 puncte din dubla cu a doua echipa a lui Netoiu...ciudat e ca Rapidul si Steaua nu au obtinut maxim de puncte.

I.N.Money20.05.2006 20:15

Ciudat e modul cum arbitrul nu a vazut ofsaidul de la gol si penalty-ul la Prepelita :? ,suspect...

axl2320.05.2006 20:18

nu fi carcotas, nu a fost off-side. cat despre penalty, nu ma pronunt, nu stiu despre ce faza e vorba, n-am vazut.

si jocul mi s-a parut corect, puteau invinge la un scor mai mare daca nu ratau.

nu mai vedeti atatea conspiratii, blaturi si facaturi peste tot. :D

I.N.Money20.05.2006 20:20

Din imaginile pe care eu le-am vazut a fost offside,dar poate ma insel,eu nu sunt perfect ca maestru Balaj :lol: .

spre_2420.05.2006 20:25

si yo am vazut tot offside... oricum meciu e incheiat.. :| numai are ce sa faca.

armanovici20.05.2006 20:28
Din imaginile pe care eu le-am vazut a fost offside,dar poate ma insel,eu nu sunt perfect ca maestru Balaj  :lol: .

A facut Cristinel rrevolutie in arbitraj,i-a decapitat! :lol: :lol:

axl2320.05.2006 20:31

in momentul sutului initial, nu stiu cine a tras, nu-i cunosc pe toti de la Dinamo, intre Danciu si portar se aflau trei fundasi, dintre care unul a incercat sa pareze dar n-a reusit, mingea sarind spre poarta, de unde a pleznit-o Danciu, foarte frumos de altfel. :D

I.N.Money20.05.2006 20:32

Lasa ca pierd punctele acasa cu Nationalul,cum au facut tot returul asta pe propriul teren si iar face scandal actionarul Butelie. 8)

Later edit: Venind vorba de Dinamo si de fanii ei,Daouda a fost injurat toata repriza a 2 a,a fost facut "cioara",au fost sunete care imitau maimuta si etc.

Nu e cazul sa se sesizeze aceasi oameni din interiorul tarii care au inaintat la UEFA o scrisoare in care spuneau ca Steaua e o echipa rasista?? Sau trecem cu vederea iar si astept sa faca fanii Stelei ceva? :roll:

axl2320.05.2006 20:35

pai daca nationalu o sa joace ca in cupa, adica mediocru, sigur o sa-i bata la ei acasa! nu glumesc.

forever_STEAUA21.05.2006 11:54

In ziua meciului CFR Cluj - Rapid, managerul Stelei, Mihai Stoica, a făcut o declaraţie şoc la Realitatea TV: "Am fost informat de un jucător de la CFR Cluj şi de un apropiat al clubului clujean că astăzi Rapidul va cîştiga meciul cu CFR Cluj. Se pare că sînt interese în joc şi rezultatul nu depinde de jucători". MM Stoica a declarat că Steaua a încercat să motiveze jucătorii CFR-ului pentru a cîştiga meciul cu Rapid.

Întrebat dacă Steaua va depune memoriu, Stoica a spus: "Dacă cei implicaţi vor recunoaşte, există posibilitatea să se demaşte, pentru prima dată, un meci strategic"

sursa: gsp

axl2321.05.2006 11:58

se demasca pe dracu!

si nu-l cred, cred ca e doar o strategie sa-i motiveze pe CFR-isti sa-si apere sansele si pe arbitrii sa fie corecti sau sa traga un pic cu clujul.

alinush8921.05.2006 12:41

Poveste de adormit copiii,parca vad ca il keama astia la comisie si tot el e suspendat sau amendat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

***alex***21.05.2006 17:11

Acum ca ati aflat ca nu a jucat Tudor tot asa mai ziceti?

forever_STEAUA21.05.2006 17:15

Din cate stiu eu Tudor nu e tot una cu Chivu, sa se accidenteze si cand doarme. Foarte suspecta accidentarea lui Tudor. Am impresia ca MM nu a mintit.

I.N.Money21.05.2006 17:16

Mizerabil,pacat ca Dorinel e nevoit sa treaca prin asa ceva si sa primeasca directive de la niste conducatori corupti ai lui CFR.

Sa le fie rusine,acum s-a jucat frumos Mr.Luce?? sau cumva Steaua a facut blat cu Sportul??

***alex***21.05.2006 17:26

A facut cu Salomir ca ne-a dat 11m! :lol:

Motanu D21.05.2006 17:32

Salomir ?! Pai magarul ala i-a cam impins din spate pe "studenti" la cateva faze. Eu consider ca si lovitura libera de la golul lor a fost acordata gratuit (apropo, lovitura a fost batuta pe "lung", ce cauta Carlos pe "scurt" ?!).

Iar daca nu dadea penalty probabil ca nu mai prindea niciodata vreun meci in A pentru ca a fost clar !

Gaby21.05.2006 17:45

Nu ma voi referi la golurile zburatoarelor, sunt greseli elementare, dar despre care se poate forta sa se spuna ca sunt intamplatoare.

Uitati-va la golul clujului. Mingea intra in poarta, si un jucator clujean ajunge din inertia fazei in poarta. Nu da absolut nici o impresie ca s-ar bucura.

Inclusiv asa zisul meleu de dupa gol e cam cu zambete strambe...

Extra (pe langa clasica intrebare cu asa-zisa accidentare a lui Tudorica, probabil omul care i-a spus lui MM despre ce se intampla): de ce mama lor au trebuit sa schimbe stadionul exact la meciul asta ?!...

FortuneTeller21.05.2006 18:08

Meciul de la Cluj e demn de intreaga cariera a "marelui" Mircea! Probabil ca Mircea a fost in vestiarul clujenilor si le-a explicat planul tactic. Mai ramine doar ca Moldovan sa cistige ceva premiu de consolare, alias ghete de aur, argint, etc. In rest, la fel ca in anii '80, Steaua e pe primul loc si unul sau mai multi lucesti sunt frustrati de locul 2.

sorin_77721.05.2006 18:51

Care frica Nea Mitica?

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat pentru Realitatea TV: "La Cluj o sã se joace un meci corect. Mã bazez pe fricã!" sursa GSP

Poate frica de a pierde un meci aranjat inca de la inceput atunci cand te vezi condus cu 1-0... sau poate frica de a nu reusii sa sutezi pe poarta de cel putin 2 ori si portarul sa se loveasca de minge din greseala... la Cluj am revazut o rusine de meci.

Rusine CFR --- RUSINE Sunteti mizeria campionatului...

i.h.u.g.21.05.2006 18:54

cam radical... :( ..am vazut si meciuri mai penibile...putine ce-i drept...

«12345647»