FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«123447»
axl2313.05.2006 16:19

scuze atunci, credeam ca e vorba de postul de mai sus, al lui il diablo sau asa ceva.

Melku13.05.2006 16:47

La naiba,era gata gata sa incurce bacaul pe sportul :evil:

Virgil13.05.2006 17:24

FCM Bacau - Sportul Studentesc 1 - 2 (0 - 0)

Verdes min.60 pentru gazde/Balan min.68 din penalty usor acordat si min.81.

Constat ca Sportul are finaluri de meci foarte bune.

Dinamo - FC Vaslui 1 - 2 (0 - 0) !

Vasluiul e echipa nu-i minciuna.Nu prea imi vine sa rad pentru ca vom juca si noi cu ei in ultima etapa.

DTP-Ludacris13.05.2006 19:25

Dinamo 1- 2 FC Vaslui

si Dinamo a iesit definitiv din lupta pentru titlu,numai are sanse !

Cat de penibili...oare iar vor da vina pe arbitrii ? :twisted:

I.N.Money13.05.2006 19:31

Si iar a iesit in evidenta aceste Valentin Badea,dupa ce ne-a facut-o si noua si lui Rapid !!!

Ce atacant....

Melku13.05.2006 19:34

Hai ca nu am fost asa departe de predictii,inaintea etapei am spus ca Bistrita o sa dea meciul Rapidului, Vaslui nu o sa faca blat cu Dinamo (la victorie nu ma asteptam,poate egal), am spus ca bacaul o sa incerce sa o incurce pe sportul si la 1-1 ma bucuram dar din pacate nu s-a terminat asa...cel mai mult conteaza sa nu ne impiedicam noi si nu cred ca o sa o facem :D

radoi8613.05.2006 19:39
Dinamo 1- 2 FC Vaslui    

si Dinamo a iesit definitiv din lupta pentru titlu,numai are sanse !

Nu mai au sanse nici macar la un loc care sa le permita o eventuala participare in cupele europene! :))

I.N.Money13.05.2006 19:42

Cred ca dinamovistii trebuie sa multumeasca arbitrului ca in prima repriza a mutat un faul in careu in afara si a trecut cu vederea cateva faulturi grosolane ale lui Alexa,pana l-a urma deja era prea de tot si l-a trimis la cabine.. 8)

vlad7513.05.2006 19:42

e un jucator care mi-a lasat impresie buna acest Valentin Badea.Poate il pierde Porumboiu la poker.

Legat de Bacau,sa inteleg ca Steaua n-are voie sa-i bata ca ar fi blat??...Adica i-a batut mai toata lumea iar Steaua nu are voie.

P.S.Ne vedem maine pe stadion

DTP-Ludacris13.05.2006 19:45
Cred ca dinamovistii trebuie sa multumeasca arbitrului ca in prima repriza a mutat un faul in careu in afara si a trecut cu vederea cateva faulturi grosolane ale lui Alexa,pana l-a urma deja era prea de tot si l-a trimis la cabine.. 8)

Eu l-am vazut cam agitat pe Borcica la oficiala...si ar fi culmea sa fie nemultumit iar de arbitrii :lol:

vlad7513.05.2006 19:47

@ "DTP-Ludacris"

sa vezi ce revolutie face si Borcea!!o sa-i decapiteze pe toti cei care i-au furat pe Dinamo:Vaslui,Sportul,Otelul...etc

Ionutdal13.05.2006 20:02

VLAD75 .

Cred ca borcica o sa ii amendeze rau pe Petre & company , gata cel putin am scapat de dinam0 . Dupa parerea mea dinam0 era cel mai periculos adversar la titlu . Dar fara blaturi si arbitrii dinam0 este zero . Dupa victoria de miercuri o trecem pe locul 1 . Acolo ne este locul .

KroNos^13.05.2006 20:05
e un jucator care mi-a lasat impresie buna acest Valentin Badea.Poate il pierde Porumboiu la poker.

Si pana acum cate meciuri bune a facut Badea? Sa nu fie doar o intamplare cum a fost si evolutzia lui Stan, de la Otzelul, in etapa 16 cu Dinamo. Si Curca a facut un meci mare saptama trecuta cu Rapid si azi a gresit la primul gol al Timisoarei.

Croitoru a jucat bine azi.

vlad7514.05.2006 05:28

Si pana acum cate meciuri bune a facut Badea? Sa nu fie doar o intamplare cum a fost si evolutzia lui Stan, de la Otzelul, in etapa 16 cu Dinamo. Si Curca a facut un meci mare saptama trecuta cu Rapid si azi a gresit la primul gol al Timisoarei.

Croitoru a jucat bine azi.

si cu Steaua a jucat bine Badea.mie mi-a placut astazi

IONUTZ-CIPRIAN14.05.2006 06:14

:evil: >>>Super tari j-avrele astea,anul asta sunt exact in plop sau daca nu deasupra lui,ca de urinat cu placere la baza lui nu mai pot deloc!!> :lol: <Mie imi este frica de ciori ca studentasi se impiedica ei pana la final doar nu o duce-o asa pana la sfarsit,sper sa nu se termine campionatul ca anul trecut,sa aflam castigatoarea suprema in ultima etapa,sper ca pana la sfarsit sa avem niste puncte diferenta sa iesim campioni pt 23!pana in ultima etapa!!Oricum lupta va fi stransa!!!>>> :twisted:

armanovici14.05.2006 09:57

Sa nu uitam ca n-a fost penalty la primul gol!

Discret este ajutata si Sportul!

I.N.Money14.05.2006 09:59

Din cate se spunea aseara,echipa din Regie este sustinuta din umbra de Giovanni :? ..

Virgil14.05.2006 15:03

Sunt convins ca asa e.Victor Becali aproape ca nu lipseste la niciun meci al Sportului.

Pe Dinamo au "falimentat-o",urmeaza Sportul Studentesc.

Melku14.05.2006 15:10

Pe mine ma surprinde prezenta continua a lui Viorel Paunescu (fost presedinte FC Steaua) la meciurile de acasa a cainilor si incep sa ma bucur din ce in ce mai mult ca Steaua a fost scapata de Becali din mainile lui.

Despre Victor Becali...e normal...a simtit mirosul banilor la Sportul,sunt jucatori de pe care pot lua o gramada de bani.

IONUTZ-CIPRIAN14.05.2006 15:14

:evil: >>>Daca tot este somer tre sa gaseasca ceva cu care sa-si omoare timpul si sa mai iasa si ceva euroi pe langa ...e mai bine.....oricum nu o sa surprinda pe nimeni daca o sa prelueze sportul!!>>> :twisted:

I.N.Money14.05.2006 15:17

Nu cred ca el asta vrea,tinta lui cu siguranta sunt jucatorii talentati din Regie :? .

In meciul cu Dinamo a adus o multime de scouteri sa ii vada,probabil vrea sa ii iasa si lui profit din eventualele plecari in strainatate ale fotbalistilor studenti.

Melku14.05.2006 15:18

La finalul partidei de polo dintre Steaua şi CSM Oradea, Viorel Păunescu a declarat: "Nu mă voi mai implica niciodată la Steaua, cu sau fară Gigi Becali acolo" (gsp.ro)

Cum spuneam,imi provoaca greata acest personaj care isi reneaga trecutul. :evil:

cannavaro14.05.2006 22:14

nu conteaza cine ajuta pe sportul si cine nu! Daca noi ii batem suntem campioni.,,,avand in vedere ca rapid mai are meci cu CFR Cluj la dej+ ca noi avem cu ultimele 3 clasate bacau Jiul Vaslui.

Stryker14.05.2006 23:12

Eu am remarcat ca in ultima etapa s-au intamplat niste murdarii: albutz care a aparat tot cu Steaua a luat un gol stupid in mod voit zic eu, aducandu-i crapidului 2 puncte pe care,probabil, nu ar fi putut sa le obtina altfel, iar sportul a primit un penalty gratuit cu bacaul la scorul de 1-0 pentru moldoveni.

Acest final de campionat este unul din cele mai disputate campionate din istorie, asa cum le place celor din presa romaneasca sa zica, doar pentru

simplu fapt ca Steaua a fost privata de puncte pe care le merita, iar "contracandidatele" la titlu au beneficiat de ajutoare de toate felurile...

Daca in acest campionat sa jucau toate meciurile pe bune fara murdarii si aranjamente...Steaua ar fi fost deja campioana cu 3 etape inainte de final.

SPRE 23 :arrow:

Melku15.05.2006 12:59

Cu toate ca topicul se refera la contracandidatele la titlu si Dinamo a iesit din calcule nu am gasit alt topic mai potrivit sa dezaprob atitudinea suporterilor fata de Alexa, amenintari cu moartea pentru el si sotia sa.Desi in Romania se obisnuieste sa te bucuri cand moare capra vecinului,nu pot sa spun ca sunt trist pentru ceea ce s-a intamplat dar nu mi se pare normal, acel jucator a venit cu sufletul la Dinamo si a renuntat la alte oferte, sa nu uitam ca a refuzat si Steaua la intoarcerea lui ca sa joace la clubul acela canin.S-a ajuns mult prea departe si cred ca haosul produs acolo este si pentru ca Steaua si Rapid au ajuns in UEFA acolo unde au ajuns anul asta,invidia e atat de mare incat au ajuns sa se manance intre ei.

«123447»