FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1234547»
Bogdan4Steaua15.05.2006 13:03

Da, atitudinea fanilor nu este una prea grozava. Asta ne deosebeste pe noi de ei.

Totusi, sa nu uitam ca si Alexa i-a injurat pe fani dupa ce a inscris golul de la Vaslui....isi merita huiduielile. Insa de aici pana la amenintari cu moartea este cale lunga.

Una peste alta....ma bucur nespus de mult ca nu a venit la Steaua.

Apropo de portarul celor de la Gloria(Albut). Atunci cand Jean Padureanu dorea sa aranjeze un meci, il avea drept aliat de nadejde pe Campeanu(Burebista). Asta m-a facut sa fiu foarte atent la portarul Albut in meciul cu Rapid. Pe langa acea gluma de interventie de la golul lui Pancu, am mai observat ceva: la o lansare in adancime pentru Buga, Albut a iesit si a prins mingea undeva la marginea careului mare. Buga s-a uitat spre el, iar in acel moment pe buzele lui Albut s-a citit foarte clar: " Nu puteam sa ti-o dau asa!". Se referea la minge...Buga a avut pretentia ca Albut sa ii lase mingea, insa portarul a fost suficient de smecher sa isi dea seama ca era o exagerare prea mare care ar fi atras atentia presei si nu numai. Daca a inregistrat cineva meciul il rog sa caute respectiva faza.

Pe scurt...echipa a jucat cinstit, dar au avut cel putin un tradator printre ei...portarul Albut.

forever_STEAUA15.05.2006 13:16
Cu toate ca topicul se refera la contracandidatele la titlu si Dinamo a iesit din calcule nu am gasit alt topic mai potrivit sa dezaprob atitudinea suporterilor fata de Alexa, amenintari cu moartea pentru el si sotia sa.Desi in Romania se obisnuieste sa te bucuri cand moare capra vecinului,nu pot sa spun ca sunt trist pentru ceea ce s-a intamplat dar nu mi se pare normal, acel jucator a venit cu sufletul la Dinamo si a renuntat la alte oferte, sa nu uitam ca a refuzat si Steaua la intoarcerea lui ca sa joace la clubul acela canin.S-a ajuns mult prea departe si cred ca haosul produs acolo este si pentru ca Steaua si Rapid au ajuns in UEFA acolo unde au ajuns anul asta,invidia e atat de mare incat au ajuns sa se manance intre ei.

Foarte bine ca nu a venit la Steaua. Nu avea ce cauta la noi. I-a trebuit dinam0, acum numai de dinam0 are parte.

Putin imi pasa de atitudinea suporterilor canini. Sa ne uitam in ograda noastra prima data. Dica este inca contestat desi este golgheterul echipei. E adevarat ca nu a fost amenintat cu moartea dar totusi mi-e imposibil sa inteleg atitudinea unor suporteri fata de Dica.

Melku15.05.2006 13:27

Pai ca sa intelegi de ce Dica este contestat cred ca pot sa iti dezleg misterul (cu toate ca intru in off-topic) pentru ca si eu sunt unul dintre cei care l-au contestat.La Dica cel mai mult deranjeaza stilul lui indolent de joc si cu toate ca majoritatea sunt de acord ca este un jucator de valoare el lasa impresia de cele mai multe ori ca nu da randamentul la care ne-am astepta toti.Cine avea tupeul sa il conteste pe Dica in perioada Protasov in momentul in care (bine spunea cineva) era Ronaldinho al nostru?Mie imi place la nebunie pasa lui, are un picior de aur si cred ca ar fi mult mai bun la mijloc in locul lui para,ar fi un servant ideal pentru atacanti dar in rolul lui de acum - de atacant sincer nu prea imi place.

I.N.Money15.05.2006 14:20

Dica a inceput sa fie criticat cand era folosit de Zenga in linia de mijloc,atunci a fost si acel incident cu Vacarm daca imi amintesc eu bine.

Dica era golgeter la Pitesti in postura pe care este folosit acum la Steaua.

cannavaro15.05.2006 20:03

Dica da goluri cand trebuie..chiar daca nu face meciuri mari cu faze de poarta ..centrari pase...cand are mingea la picior o trimite exact unde trebuie ... in poarta .

DTP-Ludacris15.05.2006 20:14

Banel alearga de 10 ori mai repede si de 30 de ori mai mult ca Dica... :evil: :?

Motanu D15.05.2006 20:24

Si cand are poarta in fata da pe langa ! ceea ce nu e cazul la Dica ! :!: :!: :!:

DTP-Ludacris15.05.2006 20:30

Si Dica rateaza...iar golul cu CFR a fost sut pe portar dar M.Tudor a gafat..deci... :?

Motanu D15.05.2006 20:31

Deci cum se face ca portarii nu gafeaza la suturile lui Nicolita ?

in fine, hai ca am cazut rau de tot in offtopic !

Bogdan4Steaua15.05.2006 23:29

Repet: o echipa mare are nevoie atat de jucatori gen Nicolita cat si de jucatori gen Dica. Trebuie combinata tehnica cu viteza. Doar aceasta este cheia succesului.

Scenariu ipotetic: o echipa cu 10 Ronaldinho in teren vs. o echipa cu 10 Gattuso. Un astfel de meci nu poate fi considerat niciodata sigur. Orice se poate intampla. Tehnicitatea nu e totul asa cum nici viteza nu reprezinta totul.

axl2316.05.2006 07:51

n-am vazut meciul lui Dinamo dar imi pare c-au pierdut meritat.

l-am vazut in schimb pe-al rapidului si aici imi pare ca au castigat meritat. poate cu un pic de noroc.

BandiT16.05.2006 08:49

din fericire noi nu depindem de nimeni acum: avem de castigat 4 meciuri , cu echipe accesibile...

daca le castigam pe toate , atunci suntem campioni , ura si la gara...

asta este...

meciul cu sportul este mai greu , de fapt toate cele 4 meciuri sunt grele si trebuiesc abordate ca atare..

hai Steaua

DTP-Ludacris16.05.2006 09:12

Nici nu ma gandesc ca am putea pierde titlul :lol: .

axl2316.05.2006 09:27

pai daca il pierdem o facem pe mana noastra. ceea ce ar fi groaznic. momentan avem un avans teoretic de doua puncte, ar fi inadmisibil sa-l pierdem.

Ionutdal17.05.2006 19:57

Iar au castigat innariparatii cu noroc sau poate chiar .............. :lol: prietenii stiu .

redandblue17.05.2006 19:59

oricum nu ne avantaja cu nimic dc cistiga nationalu' cupa!!!

clubdumonde17.05.2006 21:16

Chefere Cluj - Lebedele Giulesti meci de 1x.

Dj17.05.2006 21:17
Iar au castigat innariparatii cu noroc sau poate chiar .............. :lol:  prietenii stiu .

pai ai vazut ce gol au dat carnatii....

DTP-Ludacris17.05.2006 21:27

Superb golul lui Nicolae... :lol: ...sut de la 20 m iar Nae a scapat mingea in poarta.. :roll:

Dj17.05.2006 21:28

din pacate un carcel la un fir de par nu ma lasa sa aplaud golul fantastic :lol: :lol:

clubdumonde17.05.2006 23:41
Superb golul lui Nicolae... :lol: ...sut de la 20 m iar Nae a scapat mingea in poarta.. :roll:

Nu cumva ai vrut sa spui eroul c.r.apidist Nicolae?

Ca asa i-a numit gsp

sorin_77718.05.2006 06:18

Ce meci urat in cea mai urata finala de Cupa a Romaniei... 10.000 de spectatori in tribune (ce mare galerie are Rapid si cat e de iubita :lol: :lol: :lol: )

Jocul insa ne da sperante :lol: :lol: :lol: ....

mai frica imi este acum de Sportul decat de Rapid... Duminica jucam finala...

axl2318.05.2006 07:36

felicitari rapidului si in special lui Razvan Lucescu, merita ca el sa castige cupa, poate echipa lui mai putin. n-am vazut meciul, aveam treburi mai importante, dar imi pare ca s-a jucat curat, si in putinele secvente pe care le-am vazut totusi, imi pare ca nae ala e un portar bunicel, pacat ca a gafat-o la gol.

si mi-am intarit parerea ca griffits e un jucator surprinzator, foarte bun.

inca odata, felicitari Razvan, dar multumeste-te cu atat.!

clubdumonde18.05.2006 12:33
si mi-am intarit parerea ca griffits e un jucator surprinzator, foarte bun.

De Herea ce zici?

Parerea mea ca ar fi o solutie de rezerva pt Dica

axl2318.05.2006 12:38

da, ar fi o solutie, dar cum Dica Dica n-are, dupa parerea mea, rezerva la Steaua, cam orice jucator strain care joaca pe postul lui ar fi bun de rezerva.

si-aseara nu m-am uitat, a fost careva care-a facut vreo aluzie la Steaua sau la finalul campionatului? am auzit ca Razvan a zis ca nu-i mai intereseaza titlul, dar sursa mea e de mana a treia. e adevarat?

si ia uite, CFR Cluj - rapid se se joaca la dej, cam nasol.

«1234547»