FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«167891047»
sorin_77707.07.2006 12:09

Colac peste pupaza meciurile directe dintre National si Rapid sunt la finalul turului si implicit al returului...

Deja asta intrece orice magarie...

Allen07.07.2006 14:09

Eu cred ca e inutila clauza respectiva din moment ce noi vom avea 10 pct in fatza lor inaintea ultimei etape.

Stiti voi: istoria cu "hegemonia". :)

Virgil12.07.2006 15:13

Poli,amicale tari !

Poli Timișoara joacã amical cu Roma lui Chivu!

Echipa antrenatã de Sorin Cîrțu o sã joace duminicã o partidã amicalã cu AS Roma, la Bolzano, în cantonamentul formației italiene. Azi, Timișoara are programatã o partidã amicalã cu Sopron, echipa lui Tibi Selymes.

weeezer_2012.07.2006 17:02

INCREDIBIL!!

Candidata declarata la titlul din noul sezon, Universitatea Craiova sustine la aceasta ora un amical de 5 stele in compania "mult-mai-lipsitei-de-pretentii" FC Arges. Spre finalul partidei, scorul arata un neverosimil... 0-3.. dap, 3 in dreptul nu "viitorilor campioni", ci al celor care probabil se vor chinui din nou pe undeva pe la jumatatea clasamentului.

Sincer, sper sa nu ne batem la titlu cu petarde d-astea...

Mititelu, declaratie viitoare: "nu este decat un amical"

Mititelu, declaratie dupa urmatorul amical: "nu a fost decat inca un amical"

Mititelu, declaratie viitoare dupa al treilea si ultimul amical: "nu au fost decat amicale. vom spulbera Steaua, dinamu si raped."

Yeah, right!

iar dinamu se antreneaza asiduu, conform spuselor lui Borcea si Turcu, pt Liga Campionilor. Parerea mea e ca, la cat antrenament tot fac an de an pt aceasta competitie, cand vor ajunge sa ia si ei campionatul, vor castiga UCL fara prea mari probleme.

Yeah, right again!

Virgil12.07.2006 17:41

Asa e cand ai antrenor italian.Vorbesc de Arges,care a jucat un 1-4-3-3.

IONUTZ-CIPRIAN13.07.2006 05:36

:evil:>>>>Mititelu'....asta viseaza in fiecare zi,nu cred ca vede lumea prea bine de sub ochelarii aia negri,echipa aia de "lei" o fii ea de "lei" dar poate sa fie de "2 lei" :lol: ,o sa-i vad eu in campionat sa vad daca spulbera el totul in calea sa!!>>> :twisted:

bodanelu13.07.2006 06:28

chiar daca sunt nascut oltean, nu ar trebui sa discutam despre echipa aceasta. nu este o canditata la titlu, ci una la retrogradare...

si Mititelu ala e tampit:

"Poate o să rîdeţi de mine, dar mie mi-a plăcut cum am jucat astăzi! După un sfert de oră, trebuia să avem 2-0 sau 3-0. Avem echipă de moral, dacă deschidem scorul nu ne mai bate nimeni"

sursa gsp.ro

gone13.07.2006 07:54

@ weeezer_20

Arges nu cred ca va termina pe la mijlocul clasamentul. Acuma au ceva bani si nu vor mai face blaturi. Toate lumea le vede pe CFR si Poli principalele candidate ale provinciei dar uita de Pitesti.

PS: Cristi Tanase e un mare talent si culmea e stelist. La fel si Prepelita. Pacat ca MM nu are ochi si pt ei.

weeezer_2013.07.2006 10:15

pai Prepelitza e al lui Netoiu, si oricat de plecat ar fi ala de la Dinamo, la Steaua tot nu-l lasa sa vina...

DTP-Ludacris13.07.2006 14:51

Prepelipa,Tanase ...cu nume dastea vreti voi sa intram in CL ? totusi ..e vorba de Steaua ... :evil:

Gontel14.07.2006 12:18

Prepelita chiar e un jucator de perspectiva si valoros. Joaca mijlocas dreapta si central. Ar fi trebuit adus la Steaua pentru ca Nicolita va fi vandut in viitorul apropiat.

Parca ii vad pe olteni cum vor fi pe locul 14 dupa cateva etape si se va dezumfla mititelu si va zice ca e victima conspiratiilor.

IONUTZ-CIPRIAN14.07.2006 15:04

:evil: >>>Pe Prepelita stiu ca il vaneaza de mult timp,dar de ce nu a venit pana acuma?Costa prea mult sau care este schema?Ar fi bun la echipa,l-am urmarit de multe ori si mi-a placut cum joaca!!>>> :twisted:

Dawson14.07.2006 15:12

Nu stiu de cand il vaneaza, dar probabil l-au haituit doar si acum asteapta decizia intaiului vanator al tarii sa-si dea cu parerea! :lol: :lol: :lol:

Serios vorbind acum, Prepelita e chiar talentat si in mod normal ar trebui sa se descurce bine la Steaua.

Motanu D14.07.2006 15:15
probabil l-au haituit doar si acum asteapta decizia intaiului vanator al tarii sa-si dea cu parerea! :lol:  :lol:  :lol:  

vrei sa zici ca se asteapta decizia lui Tiriac ?!

weeezer_2014.07.2006 15:17

iarasi visam cu ochii deschisi... in primul rand Gigi ne-a aratat ca nu e prea dispus sa dea cu banii dupa fotbalisti. in al doilea rand, si dk o sa cheltuiasca ceva $, n-o sa dea 1 milion (cel putin) pe un jucator care ar urma sa fie rezerva, pt ca Prepelitza, indiferent cat e de bun, n-o sa-l scoata din schema pe Nicolitza.. iar cum Oli a zis ca va pastra acelasi sistem, inseamna ca vor ramane in primul 11 si Radoi, si Para. deci ar ramane sa joace pe stanga, dar acolo nu prea-l vad... si-atunci, doar n-o sa plateasca Gigi atatia bani ca sa il tina pe tusa... nu, prefera sa mai vina cineva de la Bacau sau Vaslui, ca Banel oricum e de cauciuc si nu prea se rupe...

pe bune, a cumparat Gigi vreun jucator, cu bani frumosi, vreun jucator pe un post care deja era asigurat? si din pacate, prin "asigurat", el intelege "un singur om"

Dawson14.07.2006 15:19

@Motanu D

Sincer, ma refeream la Adita... Tot dinamovist. Oricum, era doar o gluma legata de vanatoare si numele jucatorului. :wink:

DTP-Ludacris15.07.2006 19:02

Nush dak e bine sa vb aici despre Craiova ..dar noua "contracandidata" la titlu..asa cum zice Mititelu este condusa de Sportul ... :lol: si meciul este pe final..

a marcat Maxim cu un şut la vinclu in minutul 72.

EDIT : a egalat Dina in min 84 :oops:

bodanelu15.07.2006 19:20

2-1... gol Ferfelea!

weeezer_2016.07.2006 17:45

de fapt se vorbea despre Sportul nu de Craiova :lol: :twisted:

Virgil17.07.2006 05:45

In perspectiva meciului pentru Supercupa,o veste buna ne vine de la Raped :

Razvan Lucescu nu l-a avut la dispozitie pe Ionut Rada în nici unul dintre cele doua cantonamente din intersezon. Fundasul central a fost cu echipa în Elvetia, dar de acolo a plecat la Bologna, unde a fost diagnosticat cu o inflamatie a muschilor din zona bazinului si a ramas sa se trateze. Rada nu se va antrena cu giuleștenii nici în Franța. El va mai ramâne o saptamâna la Bologna, unde continua tratamentul si se pregateste singur.

Stire aparuta în Gazeta Sporturilor

sorin_77717.07.2006 06:54

Pe langa Rada accidentat, Constantin, Maftei, Coman si Stancu nu au drept de joc...

rareeslh17.07.2006 15:45

Rapid o sa aiba mare noroc daca o sa poata completa fisa de joc. Poate iara pun 2 portari pe banca :lol: :lol: :lol:

Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie atat o reparatie morala pentru emotiile cauzate in ultimele etape, o razbunare pe sapunaru care si-o batut joc de Para si Iacob si un galop de sanatate care sa ne propulseze cu incredere maxima in CL

weeezer_2019.07.2006 10:09

doamne, mor... ce oameni, ce caractere "cainii astia pana la moarte"

milogi.ro:

"Giulestenii au dat lovitura pe piata transferurilor. Aseara tirziu, ei au primit de la Internazionale Milano confirmarea ca italienii sunt de acord sa-l cedeze pe Ianis Zicu la Rapid.

Intelegerea este pe un an, cu drept de cumparare definitiva in vara viitoare. In ultimul sezon si jumatate, Zicu fusese imprumutat de Inter la Dinamo.

"Ciinii" au vrut si ei sa-l pastreze in lot pe fotbalistul in virsta de 24 de ani, dar Ioan Becali a negociat in secret cu Rapid, preferind sa-l directioneze pe Zicu spre Giulesti."

sorin_77719.07.2006 10:20

Zicu la Rapid poate fi un PLUS dar si un MINUS, depinde cum va iesii din primele meciuri...

Dinamo a mai adus un angolez, Ze Kalanga, rivalii se tot intaresc, noi am slabit... nu credeam ca o sa fim atat de nepasatori, fara reactie la ce fac rivalii...

focus19.07.2006 10:33
Dinamo a mai adus un angolez, Ze Kalanga, rivalii se tot intaresc, noi am slabit... nu credeam ca o sa fim atat de nepasatori, fara reactie la ce fac rivalii...

Chiar daca Angola nu a rupt gura targului la CM, de Ze Kalanga am tot auzit la TV.Pe la el treceau multe mingi, un fel de Nicolita al nostru.

«167891047»