FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1373839404147»
champion*01.04.2007 08:26

Nu vrea sa dau cu parerea despre cine va lua titlul, dar CL va castiga Milan sau Liverpool> :D

SteauaToronto02.04.2007 01:36

Clujul nu trebuie subestimat, oricum si cu ei vom avea meciul direct si atunci vom da totul daca vrem in Liga.

forever_STEAUA04.04.2007 15:23
Clubul Rapid a fost sancţionat astăzi de Comisia de Disciplină a FRF, pentru incidentele provocate de fanii giuleşteni la partida cu Steaua. Astfel, stadionul Giuleşti va rămâne închis pentru 3 etape, rapidiştii urmând să dispute meciurile de pe teren propriu la o distanţă de minim 150km de Bucureşti. Pe lângă suspendarea stadionului, Rapid a primit şi o amendă de 20000 de lei.

sursa: prosport

Dupa apel probabil vor ramane cu o singura etapa de suspendare... Meciul cu cainii... :twisted:

c.ronaldo1704.04.2007 15:25

@FOREVER_steaua

Pariu cu Raped-Dinamo se va juca in jiulesti? :?

***alex***04.04.2007 15:25

De data asta e randul lor sa ramana cu 2 etape de suspendare dupa apel.

forever_STEAUA04.04.2007 15:31
@FOREVER_steaua

Pariu cu Raped-Dinamo se va juca in jiulesti?  :?

Nu cred... Ar insemna ca nu primesc nici o etapa de suspendare. Meciul rapedului cu cainii e primul pe teren propriu dupa deplasarile de la Arges si C-ta.

c.ronaldo1704.04.2007 15:57

Da, dar Copos... de el ai uitat? :twisted:

I.N.Money06.04.2007 10:30

Marian Rada: "Pe Ghencea o sã le arãt și eu fundul suporterilor, o sã insist și eu sã primesc o brichetã în cap"

VETI VEDEA CIRC LANGA CIMITIR

Credeti ca a facut-o intentionat, nu?

Pai sa vedeti ce o sa fac eu la urmatorul meci langa cimitir (in Ghencea, n.r.), daca vom mai ramane in formula asta. O sa ma plimb frumos pe teren, prin fata galeriei steliste, o sa ranjesc la ei, o sa le arat tot ce vor ei, fundul, mustata, degetele, toate pe rand. O sa insist sa primesc o bricheta in cap...

Domnule Rada, exagerati, vreti sa moara spectatorii de ras?

Vorbesc serios. O sa ma arunc dupa brichete si sticle sa ma loveasca in cap ca sa curga si sange, sa ma duca grav ranit la spital, sa ii dau apoi in judecata. Ca vad ca asa e acum la moda.

Gazeta

:lol: :lol: Cata frustrare si inversunare pe domnul Marean :lol:

forever_STEAUA06.04.2007 10:37

De remarcat formularea lui marean...

"daca vom mai ramane in formula asta" :lol: :lol: Da' ce? E posibil sa plecati? :twisted: :twisted:

Mare idiot e individul asta. Crede ca toata lumea se comporta ca si cei de sub pod?

c.ronaldo1706.04.2007 11:22

Ar trebui bagat la un film de comedie :twisted:

strezahuzum06.04.2007 11:48

Stiu ca s-a mai postat, dar noul episod din serialul "Sa radem cu Marean" e prea tare ca sa ma pot abtine.

:lol: :lol:

INTERVIU / Marian Rada: "Pe Ghencea o să le arăt şi eu fundul suporterilor, o să insist şi eu să primesc o brichetă în cap"

Altfel zis, o zi normala pentru etnia lui Rada.

Chiar daca pentru a reintra in carti pentru locul 2 ar fi normal ca rapidistii sa tina cu Dinamo in derby-ul din Ghencea, nimeni nu vrea sa auda de asa ceva in randul "alb-visiniilor".

"Noi tinem doar cu... noi, in rest. pot sa se si omoare" au declarat pentru Ziarul jucatorii si secundul feroviarilor, Marian Rada.

Pai e frumos mai baieti ? Auzi, sa se omoare, vai, cum spuneti voi asa ceva, cei mai frumosi, cei mai sportivi, cei mai persecutati. :lol:

Ghinioanele se tin lant la Rapid. Ati pierdut cu Steaua, aveti multi accidentati, acum terenul suspendat. Mai sperati la titlu, domnule Rada?

Noi speram, ce altceva putem face. Va fi mult mai greu, dar nu disperam. Acum avem nevoie mai mult decat oricand de incredere in fortele noastre.

Sperati voi, asa cum spera lumea sa castige la 6/49. Oricum, sansele voastre sunt cam egale in ambele cazuri. Ma rog, poate usor mai mari sa castigati la loto.

Pacat ca nu veti mai juca decat un meci in Giulesti in acest sezon. Restul, prin vecini...

O sa se ajunga intr-o buna zi, din cauza regulamentelor astea prost facute, ca fiecare sa joace "acasa" in celalalt capat al tarii. Aia din Bucuresti la Bacau, Timisoara la Constanta, Galatiul la Arad. Am fost provocati. Nu te duci tu, Meme Stoica, pe un stadion plin de rapidisti sa inciti, sa dansezi...

Haoleu, sa mori tu, Pardaiane ! Scuze, Radaiane ! V-a provocat ai ? Am inteles ca a traversat terenul si s-a asezat pe banca. Nerusinare curata !!

PS : Unde ai vazut stadion plin, doar tu stii. Mie ruina aia demna de bulina rosie mi s-a parut pe jumatate goala.

VETI VEDEA CIRC LANGA CIMITIR

Daca mai veniti in "formula" actuala, sigur vom vedea.

Credeti ca a facut-o intentionat, nu?

Pai sa vedeti ce o sa fac eu la urmatorul meci langa cimitir (in Ghencea, n.r.), daca vom mai ramane in formula asta. O sa ma plimb frumos pe teren, prin fata galeriei steliste, o sa ranjesc la ei, o sa le arat tot ce vor ei, fundul, mustata, degetele, toate pe rand. O sa insist sa primesc o bricheta in cap...

Uh, uh !! Ciao Darwin ! Eu Marean, you cita !!

Cred ca de fapt tu vrei o banana, nu o bricheta !

Domnule Rada, exagerati, vreti sa moara spectatorii de ras?

Zau asa, Mareane ! Asta e planul tau secret pentru reducerea numarului de suporteri ai Stelei ? Ai de gand sa ne provoci ulcer prin crize incontrolabile de ras ?

Ia zi, cate zile de brainstorming ati facut acolo in satra pana v-a venit ideea asta geniala ?

Vorbesc serios. O sa ma arunc dupa brichete si sticle sa ma loveasca in cap ca sa curga si sange, sa ma duca grav ranit la spital, sa ii dau apoi in judecata. Ca vad ca asa e acum la moda.

:lol: :lol: Vezi sa nu te arunci pe geam ... sau sa nu cazi din pom ... delirul dauneaza grav sanatatii, in caz ca nu stiai. Iti sugerez sa te antrenezi mai intai la poligon, la categoria "prind glontul cu dintii".

Steaua poate pierde avantajul pe care il are daca bate Dinamo in Ghencea. Veti fi la acest meci suporterul "cainilor"?

Ideal pentru Rapid ar fi sa piarda si Steaua, si Dinamo. Sa se ia la bataie, sa iasa scandal, sa le suspende terenul, sa le ia punctele.

Medicamente ... medicamente ... urgent, va rugam !

c.ronaldo1706.04.2007 12:51

Cred ca va fi un Steaua - Rapid fooooaaaarte interesant. :lol: :lol: :lol:

Bogdan4Steaua06.04.2007 16:30

Nu ca ar mai avea vreo sansa la locul 2, dar uitati-va pe National TV sa vedeti "numerosul" public timisorean prezent la partida cu Poli AEK Timisoara - Otelul Galati. Se vede ca studentii "suporteri de ocazie" sunt in vacanta. "Magnificul" lor public este format din curiosi si o mana de frustrati. :)

c.ronaldo1706.04.2007 16:52

Pai am avut noi mai multi suporteri in meciul cu Rapid decat au timisorenii acum. :P

Later Edit: Ce-mi place pe UEFA.com, daca caut stiri despre Dinamo imi da tot despre Steaua :lol: :lol: :lol: http://www.UEFA.com/footballeurope/club=50...8/domestic.html

Hassan06.04.2007 20:18

CFR Cluj bate la Craiova acasa, dupa un meci frustrant de mediocru. Cred ca au avut 3-4 ocazii tot meciu, cu golu din penalty cu tot, in timp ce Craiova chiar nu a miscat in front pana prin minutu 85 cand si-au data seama ca....vai, fatalitate, putem sa si TRAGEM LA POARTA! Evident, oltenii nu au reusit nimic, desi "mourinho" era sa intre pe teren si ii impingea, la propriu, sa iasa draq din aparare ca olteanu-i prost, nu stie ca 0-1 nu e scor bun. Clujenii se departeaza la 5 puncte, iar gluma se ingroasa. Scot puncte din piatra seaca, adica de unde noi nu am fost in stare sa facem decat egaluri. Craiova acum....poate UTA etapa viitoare? Ne trebuie NEAPARAT victorie cu dinam0, altfel locul 2 se vede de la distanta. Daca continua asa pot sa joace cu curul in poarta cu toti cei 3 granzi, sa faca egaluri, si sa termine pe 2 linistiti. Numai meciul direct cu ei ne poate ajuta, pentru ca se pare ca chiar nu se impiedica de echipe mici...deocamdata.

c.ronaldo1707.04.2007 05:21

Joc slab, cu sansa, si cu un Bornescu luptator de K1 este reteta succesului pentru CFR.

Later Edit: Uhu, 1-0 pentru Arges din minutul 49. Daca bate Arges, Rapidu' e out din Lupta.

axl2307.04.2007 20:17

Vai, vai, Lucescu junior si-a descoperit calitati actoricesti, penibil. si la Golden Brau. Golden Brau?!

Motanu D07.04.2007 20:19

@axl23:

Pai la cum plateste Copos trebuia sa-si scoata si Razvan banii dati drept prime jucatorilor...

axl2307.04.2007 20:21

E de inteles, dar totusi... la Golden Brau?!

Bogdan4Steaua07.04.2007 20:25

Va rog sa discutati doar despre fotbal. Nu vad care e problema ca Razvan Lucescu face reclama la o bere. Bravo lui, sa fie sanatos!

axl2307.04.2007 20:34

Mai, da' cine imi tot editeaza mie post-urile? In noaptea de Inviere? Daca eu vreau sa scriu fara majuscule si fara puncte-puncte? Si-n plus, pe-ale anagramatilor nu le baga nimeni in seama.

@bogdan4steaua

Lasa-ma frate sa ma descarc in felul meu. Adica evitand adevarata problema, eschivandu-ma de la responsabilitatea unor afirmatii de care mai tarziu s-ar putea sa-mi para rau.

N-am nimic cu Lucescu, e un antrenor bun, mi s-a parut situatia un pic bizara, imediat dupa o infrangere istorica a Stelei sa-l vad jucand intr-o reclama.

Imi dai voie sa plang pe umarul tau? Sau preferi sa injur echipa?

Bogdan4Steaua07.04.2007 20:48

Poti sa critici echipa intr-un mod constructiv. Cu totii suntem nervosi. Am putea sa ne referim la jocul Rapidului, la faptul ca in 5 minute au intors soarta meciului, in fata unui Arges care a avut perioade bune, dar care pe final si-a aratat neputinta.

c.ronaldo1708.04.2007 06:31

@axl23

OFF:Beckham, Lippi, Chivu, Mutu, Ronaldo, Ronaldinho, Morrati, Cassillas, iar acum Lucescu. Bravo lui!!!

ON: Rapid a avut noroc sa intalneasca o echipa care dupa ce a dat gol, s-a crezut invingatoare si nu a mai jucat absolut nimic.

c.ronaldo1714.04.2007 19:52

Farul 1-2 Rapid, si locul 3 e la 3 puncte... Sezon ratat, cu exceptia participarii in UEFA Champions League. :?

Rossoblu14.04.2007 20:34

Echipamentul asta in dungi e de vina :lol: ..acum sincer si-acum cativa ani cand am purtat a fost tot un sezon dezastruos!

«1373839404147»