FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1363738394047»
forever_STEAUA13.03.2007 16:42

@Dragoshel

'nteles... Eram ironica... Si sa jucam fara varf de atac? Pare ceva pe gustul lui Oli :wink:

ON TOPIC: Daca nu invingem in jiulesti, s-a dus si locul 2... Nici atunci nu e foarte sigur tinand cont de felul in care jucam cu echipele mici... :evil:

c.ronaldo1717.03.2007 12:37

Cristinel Borcea : "M-am ofticat rău de tot" :twisted: :lol:

I.N.Money17.03.2007 12:39

Pana una alta CFR-ul are 2-0 si se duce la 5 puncte de noi pana diseara!

Hassan17.03.2007 13:21

Subscriu la observatia lui I.N.Money. CFR joaca frumos, ofensiv, are si noroc cu caru si are 2-0 la pauza cu Jiul. Trebuie sa fim foarte atenti la Clujeni, pe care multa lume ii subestimeaza. Neaparat trebuie sa ii batem in meciul direct! Sunt o mare amenintare pentru locul 2, mai ales ca probabil vor ajunge la 5 puncte de noi si la 3 de crapizi dupa meciul cu Jiul.

EDIT: Vaslui EGALEAZA IN 10 OAMENI SI FURA 2 PUNCTE CRAPIZILOR!! Doamne ce echipa....11 meciuri neinvinsi, pentru o echipa din provincie e incredibil

Bogdan4Steaua17.03.2007 15:27

CFR Cluj a castigat si cel putin saptamana asta, locul 2 e al lor.

Rapid a fost egalata pe final de meci, desi milogii aveau un om in plus. Iata ca FC Vaslui si-a facut treaba. Felicitari lui Hizo pentru ca are tupeul sa promoveze jucatori tineri. Poate trage si Oli niste concluzii juste. Se insista cu un Bostina obosit si inconstant, in conditiile in care Ochirosii abia asteapta sa intre pe teren. Daca batem in aceasta seara, trecem pe locul 3. Sa speram ca o vom face.

Oricum, meciul cu Rapid din urmatoarea etapa este aproape decisiv pentru locul 2.

Later edit: Cei de la Poli Timisoara au cedat cele trei puncte celor de la Poli Iasi, in contul meciului rusinos din Cupa Romaniei. Reciprocitatea a functionat. Oricum Iancu & Co. nu isi puneau sperante la o clasare pe podiumul Ligii 1. Raman doua echipe cu care ne luptam pentru locul secund:

1. CFR Cluj

2. Rapid

Hassan17.03.2007 15:58

Salut bogdane, vreau sa iti spun ca si eu am vazut meciul Bragadiru-Iasi (ma rog, partzi din el, intre timp ma uitam in principal la Vaslui-crapid) si nu cred ca a fost nici un fel de reciprocitate. Bragadiru a atacat de la min 1 la min 90, dar s-au lovit ca niste motorete nevinovate de autobaza ieseana, plus ca portarul de la Iasi a prins o zi mare. Golul lui Balba a venit aiurea, el acolo a stat toata partida, singur intre fundasi, o data i-a prins adormiti(probabil asteptau fluierul de final) si i-a ars. Oricum, atat cat am vazut din meci, a fost o demonstratie penibila de impotenta si lipsa de creatie din partea bragadirienilor fara palmares si o prestatie de-a dreptul rusinoasa a iasiului, care a bagat nu autobaza, mai degraba aeroportul in poarta asteptand sa ciupeasca un punct. Datorita portarului lor si fundasilor adormiti ai lui Bragadiru, au reusit 3. Bravo lor ce pot sa spun...insa imi pare rau ca mai exista asemenea echipe in divizia A.

Oricum, pentrul locul doi numai cu CFR si Rapid ne batem, asta se stia. Bragadiru si Blatistrita se bat cel mult pentru Intertoto. Echipa de pe bega nu a fost, de cand s-a infiintat un concurent serios la primele 3 locuri oricum. Un exemplu perfect de cum NU se face o echipa. Iancu ar trebui sa ia lectii de la sau chiar sa-l angajeze pe hizo, vazand ce au facut copiii lui cu Dinamo si ce face hizo cu copiii de la Vaslui.

***alex***17.03.2007 16:29
Presupunand ca Rapid si CFR se impiedica(desi sunt gata sa mizez o suma mare pe victoria celor de la Rapid in meciul cu FC Vaslui), esti sigur ca noi ii batem pe cei de la FC Arges?

Daca nu te-ai razgandit ai pierdut azi o suma mare de bani. :)

Virgil17.03.2007 17:05

E posibil sa fi fost un meci jucat corect.Iasiul batuse în etapa trecuta cu 4-0 pe Jiul si se afla oarecum pe val.Timisoara nu se regaseste si datorita scandalurilor pe care Iancu le provoaca în fiecare minut.Exista o stare continua de tensiune.

In privinta Rapidului,chiar nu ma asteptam sa vina de la Vaslui fara cele 3 puncte.Hizo îsi face treaba cum trebuie la Vaslui,iar jucatorii nu renunta pâna în ultima secunda la sansa lor.Aproape incredibil.

CFR-ul în schimb,era de asteptat sa câstige la Petrosani.Are jucatori mai buni si mai bine motivati decât Jiul.Sansa noastra la locul 2 nu prea exista daca nu le-o tragem ceferistilor.Vom avea un meci pe viata si pe moarte la Cluj.

c.ronaldo1717.03.2007 17:40
daca nu le-o tragem ceferistilor

OFF: Virgile, imi place cum te exprimi. :lol: :lol:

Bogdan4Steaua18.03.2007 11:05

Apropo, vad ca presa lauda acel "protest" al timisorenilor. Haideti sa va spun cum au inteles fanii lui Poli Timisoara sa fie solidari cu echipa: au format un convoi, iar un tip cu portavoce injura de mama focului Steaua, in timp ce restul repetau foarte incantati injuriile.

Halal suporteri! La asa patron asa suporteri. De altfel au si afisat la meci un banner "Marian Iancu-Ni te-ai alăturat în acest război, ai devenit unul dintre noi". Puscariasul le-a intunecat mintile, le-a insuflat ura impotriva Stelei desi nu au un motiv anume. Nu ca nu as fi deacord cu rivalitatea, dar deja timisorenii intrec orice masura.

Pe de alta parte, ma distreaza unele aspecte:

Banatenii se declara anti-Bucuresti(personal aceste sintagme mi se par puerile), dar au devenit sclavii giulestenilor. O fi "Ghiulestiul" zona autonoma, neasociata cu Bucurestiul si noi nu stim? Sclavismul a culminat anul trecut cand la meciul Poli - Rapid, suporterii banateni scandau "Rapid bate pe Steaua" in loc sa isi incurajeze propria echipa, care era condusa cu 2-0. Penibilul a atins cote maxime in acele momente.

In aceeasi ordine de idei, actuala echipa este un hibrid ce isi are originea in echipa AEK Bucuresti. Are un capitan fost mare dinamovist(caine pana la moarte - Alexa), si o gramada de jucatori de la FC National(alta reprezentanta a Bucurestiului - Caramarin, Popa, Abiodun, McKain, Olah, Shroj); ar mai fi alti jucatori de acelasi gen: Plesan(craioveanul venit de la Dinamo), Cristea(venit de la noi), Grigorie venit de la Dinamo, Gigel Bucur de la Sportul, etc.

Il acuza pe Zambon, dar au un patron al carui loc este evident dupa gratii.

Ii acuza pe altii de aranjamente, iar echipa lor face blaturi ordinare cu Poli Iasi.

Poli ramane o echipa care nu emite pretentii, iar frustrarile se aduna.

c.ronaldo1718.03.2007 11:14

Unde mai pui ca Iancu e fan infocat Rapid "de mic copil". :twisted:

alice4steauaBUC18.03.2007 15:43
Unde mai pui ca Iancu e fan infocat Rapid "de mic copil".  :twisted:

Si te mira lucrul acesta? :roll: Iancu nu e decat un tigan :!:

Felicitari echipei FC Vaslui, cred ca e singura echipa din provincie alaturi de CFR care joaca ceva fotbal!apropo...am avut la pariuri 1x pe meciul lor cu rrapizii :twisted:

***alex***18.03.2007 18:34

Felicitari echipei din Arad si lui Marius Lacatus. Au jucat astazi cu ambitie si cred ca meritau victoria.

mircea_zion18.03.2007 18:40

Dinamo incepe incet incet sa mearga mai prost si asta ma imbucura :D i love UTA :x:X 8)

danielcristian21.03.2007 21:34

O fi fost Iancu copil,dar mic nu prea cred...pun pariu ca arata ca un butoias atomic cand era "mic" :lol: :lol: :lol:

Dj22.03.2007 12:01

"Insa am o mare satisfactie cand vad stelisti la meciurile lui Dinamo! Este clar pentru toata lumea ca sunteam cea mai buna iubita echipa din Romania. Suntem tot mai multi dinamovisti in toate orasele tarii, iar lumea si-a dat seama ca Dinamo este echipa momentului."

sursa: stelisti.ro

caine prost :)

Virgil22.03.2007 13:37

@ Bogdan4Steaua

In spiritul celor consemnate de tine în legatura cu manifestatia de la Timisoara :

Penibila Timisoara  

Rar ne-a fost dat sa vedem ceva mai dezgustator si ridicol in ultimul timp decat acel miting de la Timisoara cand vreo zece mii de fapturi s-au adunat pentru a protesta cica pentru palmaresul Politehnicii si impotriva italianului Zambon. Stupizenia colectiva a avut chiar un iz de blasfemie, intrucat s-a derulat in acel spatiu dintre Opera si Catedrala, un loc ce este de aproape 18 ani asociat cu caderea comunismului si cu sutele de morti din decembrie 1989. Mai mult ca sigur ca majoritatea dintre cei care s-au adunat sa zbiere la chemarea dubiosului de Marian Iancu n-au nimic in comun cu adevaratii suporteri ai lui "Poli", cu cei care acum trei ani cantau si isi incurajau echipa inclusiv dupa ce Steaua le inscrisese cel de-al optulea gol, ci s-au recoltat mai degraba din randul celor care in acel decembrie profitau de invalmaseala pentru a jefui magazinele si a justifica astfel represaliile armatei si securitatii ori dintre interlopii care se ocupau de contrabanda cu benzina in perioada acelui embargou impus Iugoslaviei. Pai, ce altceva poti sa crezi despre o gloata care scandeaza numele unui fost, poate si viitor, puscarias ("Iancu alaturi de tine mereu in prima linie/Ni te-ai alaturat in acest razboi, ai devenit unul dintre noi"), dar il insulta incalificabil pe poate cel mai valoros fotbalist dat de "Poli": "Giuchici banii te-au stricat, ai un caracter spurcat". Iar toata aceasta tevatura de prost gust dirijata de Iancu s-a facut pentru un palmares care se reduce la un singur trofeu, o Cupa furata de la Steaua acum un sfert de veac dupa o finala blatuita de Marcel Raducanu, Iordanescu si Lita Dumitru, primul fugind apoi in Germania, de teama anchetei deschise de minister, iar ultimul, cel care a si furnizat aceste detalii, transferandu-se - culmea tupeului - chiar la "Poli". Stai si te miri de unde atata aroganta si ingamfare la niste oameni care au insailat niste lozinci cu rime demne de soimii patriei, cum ar mai fi si "Poli, simbolul unui mediu academic, nu proprietatea unui italian nemernic". Academic, ai? Dupa cum se stie, centrul universitar din Timisoara este cel mai modest din intregul invatamant romanesc, iar despre personalitatile culturale ale acestui oras Cezar Ivanescu spunea ca se rezuma la una singura, Serban Foarta. In privinta valorii lui Foarta, poetul moldovean avea perfecta dreptate, numai ca a omis un amanunt esential, anume ca acesta nu este nicidecum banatean, ci oltean din Turnu Severin, oras care poate fi considerat un veritabil focar de cultura, cel putin prin comparatie cu Timisoara.

Constantin DINU

Sursa : http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-0...03-22&id=217933

SSK22.03.2007 15:00

Articolul de sus e...jalnic, din toate punctele de vedere. Autorul cred ca bause venin in dimineata in care l-s scris.

Trecand peste asta, buna tactica "amicilor" de la Dinamo. Cate un amical pe saptamana, pentru popularitate. Culmea e ca au si rezultate: ba un 4-0, ba un 6-0. Ce sa zic, eu le doresc s-o tina tot asa! In campionat egaluri, in amicale victorii.

***alex***22.03.2007 15:05

Ati vazut ce echipa iubita e Dinamo in tara? Umple stadioane in orase "mari" precum Calarasi, Giurgiu sau Moreni. :twisted:

alice4steauaBUC22.03.2007 15:55

@***alex***

la moreni o peluza intreaga era stelista :lol: nu stiu unde ai vazut tu ca a umplut un stadion intreg! :twisted: :twisted: :twisted:

VaSsY22.03.2007 16:04

O fi fost Iancu copil,dar mic nu prea cred...pun pariu ca arata ca un butoias atomic cand era "mic" :lol: :lol: :lol:

Asta la cum arata, cred ca s-a nascut direct in clasa 4 :)) si speria copii...:D

weeezer_2031.03.2007 20:02

2 puncte la Craiova, 3 la Vaslui, 2 cu UTA si 2 cu Farul... toate dintre acestea echipe teoretic accesibile. Facem un calcul si rezulta ca am pierdut 9 puncte, si cu aceste 9 puncte am fi fost la doar 6 distanta de Dinamo...

Si cand colo, noi stam sa ne luptam cu d'alde Rapid, CFR si (!) Gloria...

alice4steauaBUC31.03.2007 20:35

Vasluiul a reusit un egal si in Stefan cel Mare...ar trebui sa stim sa profitam de salbiciunea aratata de dinamu in aceasta perioada,trebuie sa ne mobilizam si sa castigam fiece meci de acum incolo...inca mai putem spera la un loc 1...Cred ca problema no 1 la Steaua in acest moment este ca nu exista cineva, ceva sa-i motiveze..Nu mai ai au acea mentalitate de invingator, nu are cine sa le-o impuna!Atata timp cat ti se tot repeta ca "locul 2 te duce in Liga"...si ca de "acolo vin banii"...mi se pare normal sa nu-ti mai doresti un loc 1 atat timp cat si un loc 2 iti asigura participarea in Liga...

Ar trebui sa fie ceva sau cineva sa-i motiveze...si daca nu noi, sute de mii de suflete ros-albastre, atunci cine???

Castigati penru noi, pentru onoare, pentru palmares, pentru istorie...

danielcristian31.03.2007 22:44

bravo! steag1 steag1 steag1

c.ronaldo1701.04.2007 04:54

Eu ma gandesc sa-mi schimb semnatura si sa bat pariu ca ia CFR campionatu' . :twisted:

«1363738394047»