FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1343536373847»
Bogdan4Steaua22.02.2007 22:49

Au capotat si ei, asa cum era de asteptat, chiar daca au avut un adversar mai accesibil.

Penibil gestul lor de a afisa la un meci de cupa europeana un mesaj "M... Steaua". Ma intreb cum a intrat acel banner pe stadion. S-a demonstrat pentru a mia oara ca "universul lor se invarte in jurul nostru". ;)

Nu ne pasa ce au facut rivalii, dar e bine ca si-au aratat adevarata valoare. :)

axl2322.02.2007 23:01

daca gestul lor e penibil atunci si-al nostru "Dinamo, m*** Dinamo" este.

Bogdan4Steaua22.02.2007 23:18

La meciurile cu adevarat importante din cupele europene nu prea s-a strigat impotriva cainilor. In plus, acolo este vorba de un banner care nu avea ce sa caute pe stadion. ;)

axl2322.02.2007 23:38

la meciul cu adevarat important Steaua-sevilla s-a strigat de vreo 3 ori si am strigat si eu cu placere. iti dai seama ca acum sunt nervos si suparat si ma iau de orice chichita ca sa nu spun prostii mai mari. la sfarsitul meciului era sa sparg geamul cu pisica, noroc ca s-a prins la timp de jaluzele. i-am tras un sut cum dadea roberto Carlos in minge in zilele lui bune.

Bogdan4Steaua23.02.2007 00:01

La meciurile cu Real sau Lyon spre exemplu nu s-a strigat. Sau cel putin eram eu prea euforic in tribuna sa fi auzit. Nici anul trecut cu Betis sau Boro.

forever_STEAUA23.02.2007 10:28

Pana la urma nu ai cum sa opresti cateva mii de suporteri sa strige m**e Dinamo. Dar problema e cu banerul: a picat regula conform careia nu e voie pe stadion cu banere ce contin mesaje obscene, xenofobe etc., si noi nu am aflat? Sau sa o spun mai subtil, la Dinamo e voie, la restul nu?

Virgil23.02.2007 10:34

:lol: Foarte subtil,într-adevar. :lol:

Nu mai umblati la subtilitati,ca nu întelege dusmanul. :lol:

M@rmota23.02.2007 12:35
.. la sfarsitul meciului era sa sparg geamul cu pisica, noroc ca s-a prins la timp de jaluzele. i-am tras un sut cum dadea roberto Carlos in minge in zilele lui bune...

Sper ca glumesti...cum sa faci asa ceva? ce vina are bietul animal..? Tu gandesti cand actionezi in acest fel?

danielcristian23.02.2007 21:50

@ M@rmota

Nu gandeste,fii sigura!Daca gandea,putea sa fi tras si el jaluzelele deoparte... :lol: :lol: :lol:

mircea_zion24.02.2007 09:56

Dupa meciul cu Sevilla am avut doua sentimente ... unu trist pentru ca Steaua nu a mers mai departe ... si al doilea a fost de bucurie pentru ca Dinamo a luat bataie :oops:

Yoyoyoi24.02.2007 20:34

am sustinut inaintea meciului Benfica-Dinamo ca am sentimente partiotice profunde si ca tin si cu Dinamo in cupele europene, dar cand am vazut cum sta treaba la noi, ca ciuciu transmisie TV, ca ciuciu radio prin casa :x , si am urmarit meciul doar pe diverse site-uri, mi-am dorit cu tarie un 5-1 pt Benfica :oops:

Ca n-as fi suportat sa ni se scoata ochii un an intreg ca ei au mers mai departe si noi ne-am oprit rusinos.

SSK01.03.2007 09:44

Si acum...putem sa vizionam linistiti cum transferurile "amicilor" din groapa, cei pe care multi le dadeau exemplu, confirma unul cate unul. A inceput Caicedo ("m-au transferat, da' nu imi pasa"), continua Mateus ("bolnav de hepatita"). Sa mai asteptam...

strezahuzum01.03.2007 10:46

Ei, hepatita pe naiba. I s-a cerut lui Borcica si restului actionarilor sa plateasca si indemnizatia de formare. Cu suma de transfer, vreo 700.000 de $$ in total. Si au cotit-o javrutele imediat : nu le mai trebuie.

L-am vazut si pe fundasul ala ,Smirnoff (cred ca numele i-a placut mult lui Dinu de l-au luat :lol: :lol: ) cu Jiul. E greoi si ezitant. Da Doamne sa fie titular cu Steaua. :D:D

Acum cica au un atacant brazilian in probe. Liber de contract bineinteles, ca doar banii de transferuri s-au cheltuit de mult pentru plata corpodenilor si jucatorilor anumitor echipe.

Bogdan4Steaua01.03.2007 10:58

Si totusi sunt la 15 puncte in fata noastra.....

Daca intra in Champions League se vor face de ras cu actualul lot. Ramane de vazut....

metzzz01.03.2007 11:33

Vladimir Cohn il critica pe Rednic si i-a replicat pe acelaşi ton, acid şi ironic: "Faptul că jocul atacanţilor nu merge nu este doar din vina jucătorilor, ci şi din a antrenorului! De ce nu-l forţează pe tînărul ăsta de 19 ani, Mendy, pe care tot el a insistat să-l aducă? Dacă nici la un meci cu Jiul nu merge pe mîna lui Mendy, atunci cînd?

sursa : site din caracatitza www.gsp.ro

adevarat graieste asta :|

acelasi lucru nu inteleg la noi :roll:

la ce il mai tine pe Ochirosii daca nu il baga nici in partide cu uta , Jiu , Pandurii etc ? :roll:

strezahuzum01.03.2007 11:36
Si totusi sunt la 15 puncte in fata noastra.....

Pentru ca am jucat noi prost ... nu pentru ca ar fi jucat ei mare branza. Plus programul extrem de comod care l-au avut - au jucat cu Steaua, Rapid si Timisoara acasa !!! Unicul meci cu o echipa mai tare in deplasare a fost la Cluj - unde au pierdut cu tot ajutorul fluierasilor. Nu mai amintesc de "metodele specifice".

Daca s-ar fi jucat intr-adevar doar pe teren ar fi fost probabil tot in fata noastra. Dar nu la 15 puncte ci la maxim 5-6.

axl2301.03.2007 14:42

Sper ca glumesti...cum sa faci asa ceva? ce vina are bietul animal..? Tu gandesti cand actionezi in acest fel?

bietul animal are vina ca imi statea in cale, da' n-a patit nimic, chiar acum sta foarte linistit si-mi distruge sistematic bratul stang al canapelei.

Dj.P@uL04.03.2007 09:45

Macar dak mai aduceau si patrupedele ceva puncte Romaniei ! MM steag2 dica10 fular-campionii steaua_ro fularultras

Virgil04.03.2007 10:39

Desi Poli Timisoara nu se mai afla in lupta pentru mult râvnitul loc 2,ne mai fiind astfel contracandidata :

Marian Iancu a avertizat cã ideea de a juca în meciul cu Dinamo cu echipa de tineret este doar începutul si ca Poli nu se va feri sa apeleze si la forme extreme de protest daca se va simti în continuare nedreptatita.

"Nu o sa acceptam sã fim calcati în picioare, prin alte metode decât pe teren. De câte ori vom fi siguri cã avem motive, vom apela la proteste din ce în ce mai puternice chiar la forme de protest extrem, pentru cã nu am investit ca altcineva sa vina sa-si batã joc"

In primul rând, acest individ diform,comite o abatere de la regulament prin faptul ca nu-si apara corect sansele.Numai un om fara minte si-ar trimite în teren echipa de tineret,pentru ca i s-a pus lui pata ca Karamian a primit un rosu în timpul jocului si ca urmare,doua etape de suspendare.Ca desi Radoi a comis un fault care "atinge penalul,în viziunea lui de obisnuit cu faptele penale",a primt doar o banala suspendare de o etapa.

Acest personaj malefic,de care fotbalul timisoarean,prin extensie cel românesc,nu aveau nevoie,nu cunoaste regulamentul.

Radoi a primit rosul,ca urmare a cumulului cartonaselor galbene primite în acel meci.Sanctiunea prevazuta în regulament : o singura etapa suspendare.

Karamian,care în ochii lui Iancu este un îngeras,a lovit arbitrul cu mingea intentionat.Pur si simplu i s-a pus pata pe el si l-a luat la tinta.Fapta lui a fost judecata automat de Comisia de Disciplina,care a hotarât sa-i acorde 2 etape suspendare.

A luat-o razna rau Jabba Iancu.Timisorenii,în acest caz,sunt niste biete fiinte la cheremul deciziilor aberante ale acestui neavenit în fotbal.Cum sa suporte o noua umilinta în fata lui Dinamo ? Saracii.

axl2304.03.2007 11:18

@virgil, sa fim sobri. nu-i iau apararea lui Iancu dar ii inteleg frustrarea. Radoi a luat al doilea galben dintr-o greseala a arbitrului, trebuia dat rosu direct. a facut exact CA KAramian, folosesc cuvintele tale: "Pur si simplu i s-a pus pata pe el si l-a luat la tinta."

on/off topic, cred ca ar trebui schimbat titlul, tris dar adevarat: "cu ochii in curtea contra candidatelor la locul 2(doi!)(II)"

Bogdan4Steaua04.03.2007 11:47

Pe de alta parte sa fim fair-play si sa recunoastem ca jucatorul Karamian nu a dat intentionat cu mingea in arbitru. Sigur, acesta din urma nu avea cum sa stie pentru ca nu era orientat cu privirea inspre armean. Greseala ii apartine arbitrului si teoretic lucrurile s-ar fi reglementat daca respectiva comisie judeca normal. Acelasi lucru trebuie sa il spunem si in cazul lui Radoi. Chiar daca a fost eliminat pentru doua cartonase galbene, gestul este impardonabil si ar fi trebuit sanctionat macar cu doua etape de suspendare.

Asta nu inseamna ca Iancu a procedat corect. In opinia mea trebuia sa foloseasca alta forma de protest, in acest mod desconsiderand competitia. In plus, acesta le ofera dinamovistilor o victorie facila, lucru care nu va fi agreat cu siguranta de catre suporterii de acolo.

predatorpulse704.03.2007 19:10

Mor de ras cand ma uit la Dinamo cum joaca ca sa uit de amagirea traita prin Steaua sezonul asta. Pustii timisoarei i-au luat la misto prima repriza dar au avut o faza si au dat un gol.Ma intreb oare echipa a 2-a a Stelei are forta sa joace asa dezinvolt? De gandit pentru cei care se ocupa de juniorii clubului.Ca sa ne dam din nou seama cine o sa castige acest campionat murdar si profita de munca noastra.

Poate viitorul va fi mai luminos pentru noi.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Bogdan4Steaua04.03.2007 19:27

Uitati-va la Poli - Dinamo sa vedeti niste pusti de 17-18 ani umilind echipa dinamovista. Il avem pe Ochirosii dar ne uitam la el cum sta pe banca de rezerve.

korynna04.03.2007 19:31

pe de-o parte sunt fericita ca Dinamo primeste o lectie din partea juniorilor de la Poli,dar pe de alta parte ma gandesc ce am fi facut noi acolo?in orice caz diferenta dintre noi si Dinamo nu este justificata...egal cu poli2? :twisted: :twisted:

parca acum nu mi se mai pare asa amara infrangerea de azi

Bogdan4Steaua04.03.2007 19:34

Blatistii de la Dinamo joaca penibil. Problema este ca jocul nostru este si mai penibil in acest moment.

«1343536373847»