FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1333435363747»
axl2308.02.2007 20:40

a gresi e omeneste, sper sa aveti grandoarea sufleteasca de a ma ierta. :roll: [/b]

Virgil08.02.2007 20:53

Nu-ti face probleme copile ! :)

gone08.02.2007 21:39
rationamentul meu se baza pe faptul ca nu se vor vinde foarte multe bilete in Craiova(atat cat sa se umple stadionul) si ca oamenii de la poarta nu vor fi ai craiovei. in fine, poate gresesc.

Eu zic ca vor veni foarte multi din Craiova pt meciul asta daca se va juca in Giulesti.

axl2309.02.2007 08:46

@virgil

imi plac replicile care ma lasa fara replica, venerabile. :lol:

***alex***09.02.2007 12:23
Astãzi s-au pus în vînzare biletele pentru meciul Dinamo - Benfica, însã suporterii dinamoviști nu s-au înghesuit sã achiziționeze tichetele de meci. Antena 1 a transmis în direct la ora 13:25 din fața caselor de bilete a stadionului Dinamo, unde nu se gãseau decît 2 suporteri interesați de meciul de peste 2 sãptãmîni.

sursa:gsp

Si aia 2 cred ca erau bisnitari :lol:

Virgil09.02.2007 15:24
@virgil

imi plac replicile care ma lasa fara replica, venerabile. :lol:

Imi place maNgalia;îmi plac Stelistii acelor plaiuri.Indeosebi Stelistele între 18 si 26 de ani neîmpliniti. :lol:

Cât priveste lipsa cumparatorilor la casele de bilete - alex -,banuiesc ca e un boicot împotriva clubului câinesc,ca urmare a stabilirii unor preturi indirect proportionale între categoria meciului si buzunarele latratorilor.

predatorpulse711.02.2007 07:55

Ce apare pe site-ul UEFA.com:articol despre Dinamo si nu l-as mentiona aici dar un pasaj mi-a atras atentia(nu mai traduc):"FC Dinamo 1948 Bucuresti have grown accustomed to playing in the shadow of rivals FC Steaua Bucuresti. Steaua have dominated the Romanian championship in recent years and have become the country's standard bearers in Europe.According to UEFA's co-efficient rankings, the champions of Romania are virtually guaranteed an automatic place in the group stage of the UEFA Champions League for the first time next season. That is thanks largely to Steaua, who have raised Romania's standing in Europe by reaching the semi-finals of the UEFA Cup last term and qualifying for the group stage of the UEFA Champions League this year. As things stand, though, it is Dinamo who will benefit most from Steaua's recent success"

Asta ca sa nu mai zica orice panarama de la cele 2 rivale ca vezi doamne orice echipa care castiga campionatul merita sa joace in CL.Statistica arata ca numai Steaua merita sa joace in aceasta competitie.Cand vad javrele ca se bucura ca prostii ca o sa ajunga in CL desi n-au stadion si ca altii profita de munca noastra ma gandesc,din nou,cat de nedrept e fotbalul. Singura cale sa le furam "gloria" este sa ajungem departe in UEFA si neaparat in CL din nou si de ce nu sa castigam campionatul.

FORZA Steaua!!!!!!!

Intotdeauna superiori.

alexh11.02.2007 09:10

saaau, sa se indeplineasca conditiile necesare pt ca ocupanta locului I in Romania sa nu mearga direct in grupe , noi sa jucam turul preliminar, ei la fel, noi sa ne calificam , ei nu. :)

^Cody13.02.2007 07:50

Va spun eu, dinamuu o sa faca un mare kk in UEFA..

strezahuzum13.02.2007 10:54

Baieti, zilele astea astupati-va urechile pe la stirile din campionatul intern. Fiindca nivelul croncaniturilor si milogelilor venite de sub pod e pe punctul de a atinge nivelul critic.

Dupa ce au fost iertati de 2 din cele 3 etape de suspendare pentru ca "Vrem sa jucam cu Steaua in Giulesti, mancati-as !", FC Milogii, in frunte cu Cofetarul UTC-ist Haituit, urla si grohaie pana la luna ca sunt nedreptatiti si "furati" de comisiile "aservite Stelei". Si pentru ce ? Pentru ca Liga, la cererea Kanal D, le-a impus sa joace la Craiova, unde exista nocturna si se poate juca seara (adica la ore de 'maxima audienta') in loc de Brasov. Remarcati ca aceleasi comisii care au suspendat terenul nostru 2 etape pentru cateva petarde, iar al lor doar una pentru scuipaturi, sticle aruncate si seminte improscate in capul celor neatenti.

Bine se mai zice ca "Da-i milogului un deget ... si el iti va lua toata mana". :lol: :lol:

danielcristian13.02.2007 23:27

"Pe langa fanii veniti din Romania sa isi sustina favoritii in partida din aceasta seara, elevii lui Mircea Rednic vor fi incurajati din tribune si de peste 50 de romani care locuiesc in Spania sau chiar Italia. Acestia au venit special la Lisabona pentru a-i incuraja pe dinamovisti. Peste 300 de fani romani sunt asteptati in aceasta seara in tribunele stadionului Da Luz, care are o capacitate de peste 60.000 de locuri". -sursa «ziarul on line»

Nu au cum sa fie 300 de fani la meci,ca ei sunt 300 cu staff-ul si cu echipa cu tot!Dar ma rog,sper sa-i piarda si pe aia dupa meciul cu Benfica!Apropo ,Benfica reprezinta pt portughezi ce reprezinta Steaua pt noi romanii:cea mai iubita echipa din Portugalia,are fani 75% dintre portughezi(inclusiv babe,mosi si copii mici),dar are ceva in plus fata de noi:cei mai multi "socios"(asociati care platesc lunar o cotizatie) DIN LUME!!!!N-au catelusii nici cea mai mica sansa,stiu eu ce zic!

BandiT14.02.2007 08:24

eu imi doresc sa se califice si latratorii mai departe , si asta din 2 motive:

1.sa fie nevoiti sa lupte pe 2 fronturi (campionat si UEFA)=> for fi si ei obositi , si poate avem sanse sa ne apropiem in clasament

2.aduna si ei puncte pentru. acest important si enervant coeficient UEFA.

Bogdan4Steaua14.02.2007 14:29

Chestia cu luptatul pe 2 fronturi nu sta in picioare pentru ca in campionat, in caz de forta majora, blatistii din groapa au metode de rezerva(intelegeri cu Ceahlaul, Poli Iasi, Gloria si alte 2-3 echipe care i-ar ajuta in caz de forta majora).

Referitor la coeficientul UEFA: cu cat urcam mai mult in clasament, cu atat vom cadea mai drastic. Ganditi-va ce s-ar intampla daca am inscrie 3 echipe in UCL. Exceptand Steaua, vedeti o alta echipa care sa adune mai mult de 1-2 puncte in Grupele Champions League? Dinamovistii si-au demonstrat "valoarea" in singurul meci jucat anul trecut contra unui adversar cu pretentii de Liga(Tottenham) si isi vor arata in continuare valoarea in dubla mansa cu Benfica. Restul meciurilor s-au disputat contra unor umbre de echipe care nu mai sperie pe nimeni gen Leverkusen sau Besiktas. Rapid a demonstrat anul acesta ca parcursul de anul trecut a fost doar o intamplare, iar plecarea lui Lucescu Jr. nu le va fi benefica. Echipe gen CFR Cluj si Hibridul Poli Timisoara nu pot emite pretentii intr-o astfel de competitie. Sau cine stie, poate ne face Mititelu vreo surpriza. :roll:

Daca vom ajunge sa inscriem trei echipe in UCL, pronostichez ca vom cadea 4-5 locuri intr-un an in clasamentul coeficientilor UEFA.

_yang14.02.2007 20:41

Daca vom ajunge sa inscriem trei echipe in UCL, pronostichez ca vom cadea 4-5 locuri intr-un an in clasamentul coeficientilor UEFA.

Daca nu chiar mai mult.

Hassan14.02.2007 22:11

Aveti 100% dreptate baieti. Voiam si eu sa postez pe aceasta tema. Toti cei care sustineti rivalele (indirect bineinteles) pentru acest coeficient UEFA, chiar nu va dati seama ce se va intampla, daca Romania va avea, ca Portugalia, 6 echipe in cupele europene?! Va fi un masacru...Va imaginati FC Bragadiru trecand de grupele Cupei UEFA? Sau orice alta echipa decat Steaua facand fata in Liga Campionilor cu mai mult de 1-2 puncte scoase si cel putin 15 goluri pe minus?.

Javrrrele ne-au demonstrat in trecut, si in seara asta, ca sunt 50% dependenti de arbitrii si 50% dependenti de adversari indolenti. In Europa, fara aceste 2 atuuri, sunt un mare zero barat. Intotdeauna au fost, si asa vor ramane.

Crrapidul este, cel mult, o gluma buna, altfel nu stiu cum sa numesc o echipa care are 99 de atacanti in lot si pierde in amicale cu anorthosis famangusta, si face 4 (PATRU) egaluri la rand in grupele UEFA (vai ce faza grea a competitiei!!!), reusind sa scoata 2 egaluri maiestuoase acasa cu o echipa aproape de zona retrogradarii in franta si cu marea, inegalabila, mlada boleslav

Singura, singura echipa din RO care ar face fata cat de cat onorabil la Cupa UEFA (nota bene, nu Liga), este CFR Cluj.

Bineinteles, in Liga si in fazele superioare ale cupei UEFA nu poate fi vorba decat de Steaua, singura si unica echipa care isi confirma, an de an, valoarea in Europa.Este mai presus de Liga lui Mitica dominata de corpodeni si echipe glorioase cum ar fi, scuzati repetitia, Gloria Bistrita, Ceahlaul Piatra Neamt, etc, care de-abia asteapta o firmitura de la catzei ca sa se puna la comanda cu botul pe labe. Oricum, deja prea multe despre rivalii nostri, mi se face scarba. FORZA Steaua, ne vedem pe stadion la corida cu Sevilla, unde cu ajutorul nostru, sunt sigur ca taurul spaniol va fi rapus! fularsteau2

DanStan14.02.2007 22:22

Patrupezii ? Catastrofe. Speriatii astia vor castiga campionatul !?! Jenant. Mai vor si-n Champions League ... Unde probabil vor intra in patru labe (caineste, normal) pe teren, se vor alinia pe linia portii si vor astepta cuminti ca adversarul sa inceapa sa le umple poarta de goluri.

danielcristian14.02.2007 22:32

Catelusii or avut iara noroc cu caru',in sensul ca or prins-o pe Benfica intr-o mare criza de forma.Chiar si-asa nu au avut decat un sut pe poarta,si practic nu au contat in atac.Dinamo -rusinea Romaniei.Dinamo-Benfica 0-2

FinalaUEFA14.02.2007 23:04
Aveti 100% dreptate baieti. Voiam si eu sa postez pe aceasta tema. Toti cei care sustineti rivalele (indirect bineinteles) pentru acest coeficient UEFA, chiar nu va dati seama ce se va intampla, daca Romania va avea, ca Portugalia, 6 echipe in cupele europene?! Va fi un masacru...Va imaginati FC Bragadiru trecand de grupele Cupei UEFA? Sau orice alta echipa decat Steaua facand fata in Liga Campionilor cu mai mult de 1-2 puncte scoase si cel putin 15 goluri pe minus?.  

Cate locuri avem acum e tot ce putem. Hai CFR in UEFA. :)

strezahuzum15.02.2007 07:27

Victorie meritata a portughezilor, care au jucat slab, in fata unei echipe care a jucat ceva intre "zero barat" si "varza". Viteza de joc a fost oricum foarte, foarte scazuta. Putea usor sa fie 2-0 sau 3-0 daca se concentrau ceva mai mult portughezii. In a doua repriza cel putin, mega-echipa militiano-securista de-abia trecea de centrul terenului. A fost mai frumos golul din minutul 89, asa, sa moara javrele de ciuda.

N-am inteles care a fost faza cu Kalanga, de l-a schimbat asa repede .

S-a vazut clar absenta celor mai buni 2 jucatori ai lui Dinamo, Porcodean si Nagy, eventual a rezervelor Serea si Coltescu. Daca era nenea Corpodean ... dadea el afara vreo 2 oameni de la Benfica imediat. Sa fi vazut atunci ....

Sansele de calificare au devenit din minuscule, microscopice. Doar o minune, sau o evolutie ultra-execrabila a Benficai mai pot salva situatia ...insa nu se va intampla asta :twisted:

forever_STEAUA15.02.2007 09:02

Fratilor , aseara am avut o revelatie: chiar merita sa urmaresti 90 de minute un meci al patrupedelor in Europa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

DTP-Ludacris15.02.2007 11:13

Dinamo =O ... k d obicei , ce sa`i faci ..dak nu era Corpodean pe acolo :x

Stryker15.02.2007 13:30

1-0 este un scor just, insa benfica a jucat slab iar Dinamo nu a contat in atac, Lobont a facut un meci foarte bun, e drept a avut si noroc la bara lui simao, dar daca nu era el pierdeau cu 3 sau 4 la zero...

Pacat ca nu am avut un portar ca el cand am jucat pe riverside...

Virgil20.02.2007 10:11

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a somat ieri echipa Poli Timisoara sa-si achite pana la finalul saptamanii, datoria constatata de comisiile forului.

Mitica a amenintat ca nu va accepta nicio concesie, LPF urmand sa taie in carne vie: "Unde este lege nu e tocmeala. Daca Poli Timisoara nu-si achita datoria, atunci nu va fi programata in campionat si va fi exclusa". Gruparea de pe Bega are restante financiare catre un impresar.

Sursa : www.evz.ro

Un ultim amanunt,nu lipsit de importanta.In meciul disputat recent la Craiova,împotriva Universitatii si pierdut cu 1-2,Timisoara a jucat în culorile...culorile ? Violet ? NU ! Galben-negru . Fulgerul Bragadiru !

axl2322.02.2007 18:27

observator la Dinamo-benfica e urs meyer, oare o fi de bun augur? (de ce-mi arde mie cu o ora si ceva inainte de meci!)

***alex***22.02.2007 21:48

Eu te amo Benfica

«1333435363747»