Nu inteleg de ce tot vreti mijlocasi... avem 11 mijlocasi noi, cu aducerea lui Croituru. Cred ca ne-ar trebuie fundasi...
Nu inteleg de ce tot vreti mijlocasi... avem 11 mijlocasi noi, cu aducerea lui Croituru. Cred ca ne-ar trebuie fundasi...
Intr-adevar, ne trebuie fundasi de banda.
Petrica Marin are o varsta, iar pe dreapta Saban si Stancu sunt departe de tot de George...
Altfel eu zic ca atr trebui sa ne dispensam de vreo 3 mijlocasi - sau sa-i tinem dar numai pentru a avea si cantitate in lot - si sa luam inca unul, de preferinta un mijlocas dreapta de calitate.
--------------------
Niculescu la Fantik:
"Oamenii nu vin la meci din cauza stadionului. Este cel mai urat din Bucuresti! Mai bine stau acasa, la o bere. Este in dezavantajul nostru, al jucatorilor. Una e sa ai publicul aproape cum e la Steaua si la Rapid... Cand am fost odata suspendat, jucatorii aproape ca nu se vedeau. Mingea parca e un puc de hochei."
Si se lamentau cand noi le ziceam asta ...
@Motanu
Sa ne dispensam de :
-Lovin=0 ,cica are oferte din Germania si Coreea.Sper sa ne lase
-Ochirosii-imprumutat prin divizia b unde sa joace constant
-Gigel-trimis prin Asia. :lol:
Sa ramanem cu :
mijlocasi stanga(Cristocea si Bostina)
mijlocasi centrali(Radoi,Ov.Petre,Para )
mijlocasi dreapta(Nicolita si Croitoru)
Desi ieri Mircea Rednic declarase ca Vranjkovici a pierdut sansa de a ajunge la Dinamo, astazi mijlocasul a semnat cu Dinamo. Vranjkovici s-a inteles cu Dinamo pentru un contract pe 5 ani. Directorul sportiv, Constantin Danilescu s-a deplasat la Tirgu-Jiu pentru a obtine semnatura jucatorului: "S-a rezolvat, Vranjkovici este fotbalistul lui Dinamo pentru urmatorii cinci ani!", a spus Danilescu. Mijlocasul era si el foarte incantat de finalizarea transferului: "Sunt bucuros ca voi juca la Dinamo. Este un club puternic, joaca in primavara europeana. Sper sa castig titlul cu "alb-rosii" si de la anul sa jucam in Liga Campionilor".
mda, s-a dus la catelushi...
@MadFroG
Daca candidezi la postul de antrenor al Stelei eu te sustin...
@MadFroGDaca candidezi la postul de antrenor al Stelei eu te sustin...
Eu nu l-as da pe Ochirosii, dar in alta ordine de idei nici nu are loc in primul 11, hm...
Ochirosii are nevoie de meciuri cu miza si asta nu va primi la Steaua.
Din cate stiu a fost monitorizat in aceasta toamna de .. Bayern care l-a trimis pe scouterul lor Egon Coordes la Bucuresti sa-l vada pe Radoi, dar s-au interesat si de Ochirosii. Interesant, daca este adevarat ce stiu unii despre Divizia A ! Oricum nu l-as vinde, doar l-as imprumuta, da!
Trebuie sa il folosim,nu sa il imprumutam.
Din pacate cei din Stefan cel Mare,cu parere de rau,folosesc jucatori care au provenit de la tineret(Pulhac,Radu Stefan,Ropotan,Matache,etc) ceea ce la noi nu se intampla.
Intr-adevar jucatorii enumerati mai sus sunt umflati de presa romana,dar de ce sa nu se intample si la noi? Personal imi este groaza sa ma uit cand Steaua a promovat un jucator de la echipa a 2 a,care a evoluat si s-a impus fara sa fie imprumutat pe undeva,poate doar Paraschiv(Ogararu a fost si pe la Otelul,deci il excludem).
Tinerii Stelei care intr-adevar au valoare trebuie folositi,Olaroiu a riscat intr-un fel cu Ochirosii cu Gorica si nu s-a inselat.
Da, exact, numai la meciul din retur cu HIT Gorica. Rezultatul i-o permitea oricum. OK, daca nu-l imprumutam ca sa ma refer concret la Ochirosii, atunci de ce nu i-a dat mai multe sanse, ca ocazii ar fi fost zic eu pe parcursul ultimelor 3 luni ?!
Catalin Munteanu mai este la Dinamo ?
POSTUL 500 ![]()
Da, a ramas pana la urma la Dinamo. Si-a dat seama ca la rapid nu are sanse sa joace in UCL si s-a rugat de Rednic sa il pastreze.
Ce minge in gura si-a dat Borcea! :lol:
http://www.Pro TV.ro/sport/fotbal-intern/va...part-nasul.html
Doamne cat de prost e Borcea,nici mingea nu-l vrea :lol:
M-am pipi pe mine de ras cand am vazut faza. :lol:
CE PAPITZOI!!! facea el chestii tehnico-tactice, auzi.
Oferta serioasa sau misto ?
Oltenii au stadionul propriu suspendat pentru douã etape si cum meciul cu Rapid e primul pe care îl joaca "acasa", patronul Universitatii le-a oferit vicecampionilor posibilitatea ca partida sa se dispute în Grant. O singura conditie a pus Mititelu:
"Vreau sã fim noi organizatorii". Si a detaliat: "Îi dau lui Copos 10 invitatii, sa vina cu cine vrea el. Pe tabela, vreau sa scrie Craiova-Rapid, nu invers, iar Corsicanu' si baietii lui din galerie sa stea la sectorul rezervat oaspetilor".
Citat din Gazeta Sporturilor
Al naibii Mititelu asta ! :lol:
Ce ziceti ? Accepta Copos o asemenea umilinta ?
din ce am inteles eu Copos ar fi venit cu oferta ca meciul sa se desfasoare la rapid iar mititelul ar fi pus conditiile de mai sus. nu stiu cum a ramas pana la urma.
si daca accepta, Copos e un mare retardat...
In acest caz, rapidistii sunt(vorba cantecului) "peste tot acasa", mai putin chiar la ei acasa. ![]()
trecand peste partea cu onoarea, daca meciul se joaca pana la urma in giulesti, rapid este avantajata din mai mult puncte de vedere. cunoaste terenul, oricum vor fi mai multi rapidisti in tribune decat craioveni, nu face deplasarea, o face Craiova. dar cu atat mai dureroasa ar fi o infrangere. ceea ce le doresc din toata inima.
@Bogdan --buna observatia! ![]()
![]()
Ar fi faza campionatului daca Copos accepta. Si presimt eu ca o sa accepte pampalaul. :lol:
trecand peste partea cu onoarea, daca meciul se joaca pana la urma in giulesti, rapid este avantajata din mai mult puncte de vedere. cunoaste terenul, oricum vor fi mai multi rapidisti in tribune decat craioveni, nu face deplasarea, o face Craiova. dar cu atat mai dureroasa ar fi o infrangere. ceea ce le doresc din toata inima.@Bogdan --buna observatia!
![]()
Crezi tu ca ar fi mai multi rapidisti? Pai Craiova e organizatoare, deci vor vinde biletele pt meci in Craiova si rapidistilor le vor da bilete pt oaspeti. :lol:
rationamentul meu se baza pe faptul ca nu se vor vinde foarte multe bilete in Craiova(atat cat sa se umple stadionul) si ca oamenii de la poarta nu vor fi ai craiovei. in fine, poate gresesc.
Gresesti fireste.