FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1313233343547»
sorin_77715.12.2006 13:46

Eu cred ca s-a oprit aseara la Tottenham cand Dinamo si-a reluat rolul de sparing-partener...

Cristiano_Ronaldo_715.12.2006 23:20
Oare cat or costa defoe si lennon? Sau vor si astia salarii mari?

Stai linistit, nu avem nici o sansa sa ii luam. Amandoi sunt inernationali englezi. Defoe e un super jucator, a vrut Manchester sa il ia acum un an si Spurs nu i-au dat drumul. Tottenham l-a transferat de la West Ham pentru 7 milioane de lire sterline in 2004.

c.ronaldo1716.12.2006 15:48

Oare cat costa Ronaldinho sau Beckham ?

predatorpulse716.12.2006 20:15

cristiano-Ronaldo,

stiu k nu putem sa-i luam, i was being ironic.

Eu faceam misto de politica lui Jiji,ca dupa mintea lui,l-ar lua si pe Ronaldinho doar sa nu aiba salariu mai mare de 500.000,ca salariul il omoara pe Gigi,ca sa nu plateasca impozit mare la stat.

Off-topic:Uitandu-ma la Jiji,eu nu cred ca el investeste mai mult de 15 mil dolari pe an la cel mai mare club din Romania,iar de 1 an jumatate Jiji cam iese pe profit.

Cam putin pentru un patron care dupa top 300 are vreo 900 milioane dolari. Ca sa dau exemplu apropiat de noi,eliminatii de la Kiev au buget anual de 50 milioane. Oare nu exista o persoana ceva mai culta in Romania,care sa investeasca macar 20 si ceva milioane de dolari pe an intr-o fosta castigatoare a CCE?

Mister_00716.12.2006 20:50

Atacantul Adrian Mutu a înscris două goluri în meciul pe care Fiorentina l-a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, în faţa formaţiei AC Milan, în etapa XVI-a a campionatului Italiei, şi ocupă în prezent primul loc în clasamentul marcatorilor din Serie A, cu nouă reuşite. Mutu, care a evoulat până în minutul 79, când a fost schimbat cu Pazzini, a marcat primul gol în minutul 20, din penalti, şi pe al doilea în minutul 76. Pentru AC Milan a înscris Gilardino '4 şi '89.

L-ati criticat degeaba,e mai bun ca Dica,doar e caine

***alex***16.12.2006 21:34

Cand o da Mutu 4 goluri in Champions League atunci va fi mai bun ca Dica!

weeezer_2016.12.2006 21:35
Mister_007, si e cumva Fiorentina o contracandidata a Stelei la titlu? Ia uita-te inca o data unde ai postat.
predatorpulse716.12.2006 22:20

Mutu e un jucator bun,dar un caracter infect iar in Ghencea nu se accepta caracterele infecte(desi conducatorii nostri sufera cateodata de asa ceva) ci doar spiritul de sacrificiu si daruire.

Cand faci pe fitosul,slabe sanse sa fii iubit altundeva decat in "groapa".Ar fi fost iubit daca nu ar fi luat premiu de la nasul sau corupt,Nicu gheara si l-ar fi acordat lui Dica sau danut Coman. Da el goluri in Italia dar "liderul" echipei nationale a ratat 3 calificari consecutive pana acum. Plus ca e mai usor sa joci bine langa jucatori de valoare cum au juve si fiorentina,decat sa duci o echipa romaneasca in faze superioare ale cupelor europene.

greco18.12.2006 07:11
Dap, cea mai multumita  8)! Asta e linkul corect pentru ei.

De fapt e spurcatimania.

M@rmota18.12.2006 09:54

:lol:

Da.. au mai multe insa..toate duc spre aceleasi nimicuri!

korynna18.12.2006 13:27

@mister_007

cand o sa joace Mutu la nationala asa cum joaca afara atunci o sa merite ceva...pe el nu-l intereseaza ce face in tara atata timp cat lui ii merge bine la fiorentina

manu7119.12.2006 13:40

borcica e nebun renunta la Ganea si la Munteanu.... :twisted: :twisted: ........Rednic e un catel adevarat sau un antrenor foarte bun,daca reuseste din nou sa faca o echipa buna cu ce ii ramine,eu, sper ca nu...... :?: :?: ......rapid se intareste cu baza lui Dinamo.....nasol......cred ca Dinamo poate pierde campionatul.....bataia pt campionat se da in 4 ,Dinamo,Steaua ,rapid si c.f.r Cluj........... :idea: :idea: .....MM si Jiji ,nu mai stati de pomana si cu $ din Liga,faceti investitii.....mijlocas coordonator si dreapta,plus un fundas dreapta..........forza Steaua..... :twisted: :twisted: .....totdeauna Steaua

alpopa19.12.2006 14:07

Vrei sa zici fundash stanga, ca dreapta avem cu caru...

I.N.Money19.12.2006 14:07

Sunt 2 decizi foarte ciudate ale lui Rednic,de Ganea se stia ca este un scandalagiu,dar faptul ca au renuntat si la cel mai bun mijlocas al lor e foarte ciudat.

Am inteles ca a intrat Rapid pe fir pentru aducerea lui Cap de Zmeu si probabil Ganea va lua si el drumul spre Podul Grant.

Cele 2 rivale si chiar CFR-ul se intaresc serios,ar fi cazul sa facem si noi acelasi lucru!

PS: Vad ca echipa clujeana l-a adus pe Tony,fundasul de care se auzea asta vara ca va ajunge la noi.

Piece of Mind19.12.2006 14:09

Interesante ultimele miscari de trupe din curtea rivalilor. Forta cateilor scade considerabil prin plecarea celor doi, in timp ce tiganii se intaresc. Daca vom sta cu mainile in san, pretinzand ca nu avem nevoie de intariri, ci doar de recuperarea celor accidentati, vom avea probleme majore in retur pentru castigarea locului 2.

***alex***19.12.2006 15:42

Dinamo vad ca s-a hotarat sa-si mai slabeasca din forte, 3 jucatori titulari au plecat in 2 zile : Gaev, Ganea, C.Munteanu. Se zvoneste ceva si de Ze Kalanga...

Cat despre transferurile celor doi la Rapid, Ganea se va calca pe picioare cu Moldovan, Buga, Mazilu, Zicu, Griffiths si care or mai fi... iar C.Munteanu se va adapta asa cum a facut-o si Zicu :wink:

Later edit :

Mijlocașul rapidist Artavazd Karamian a declarat cã este posibil sã se transfere la formația rivalã Dinamo.

"Nu știu dacã are vreo legãturã cu venirea lui Cãtãlin Munteanu la Rapid, dar ce pot sã spun eu acum este cã, pânã la Crãciun, s-ar putea sã fiu transferat la Dinamo", a afirmat jucãtorul.

prosport.ro

Hai ca asta e culmea :lol:

Cristiano_Ronaldo_719.12.2006 20:04

Mie Munteanu mi se pare un jucator terminat, varza, ratat, care oricum nu juca nimic. Am vazut ca Dinamo l-a luat pe Balace in locul lui, care mi se mpare un jucator bun.

Ganea era ca si plecat din groapa dupa cate scandaluri a provocat.

radoi8619.12.2006 20:41

De ce nu intervine MM pe fir sa il ia Steaua pe Catalin Munteanu? Ar fi un jucator mai mult decat util echipei nostre! Sau noi nu avem nevoie nici de Munteanu, nici de Vranikovici, nici de Balace, nici de T. Balan, nici de Emeghara, pentru ca astia ar costa bani! Noua ne trebuie jucatori ieftini si de care nu a auzit nimeni. Multumim MM! D-abia asteptam sa vedem linia de fund a Stelei cu evrei, brazilieni si poate mai aduci tu niste musulmani, budisti...

Ce se intampla cu cei 10 milioane de Euro castigati in Liga???

vupn21.12.2006 04:50

Ma bucura plecarea lui Ganea de la javree insa totusi ma uit la declaratiile lui ce obraznic este...se trateaza cu oamenii din Liga 1 parca ei sunt niste sclavi si el marea vedeta a venit din Anglia/Germania sa faca regulile.

Un nesimtit asta e, e bine totusi ca merge sa faca atmosfera naspa la Rapid poate profitam si ne distantam de ei!

sorin_77721.12.2006 10:25

Prin venirea lui Ganea la rapid, Steaua poate spera la o distantare in clasament. Ganea va deteriora si atmosfera in Giulesti mai mult ca sigur... pentru noi este perfect... Acum despre caini: Munteanu a facut cale inversa si este caine in continuare, dar daca ar pleca Niculesc s-au ars... Pot pierde si titlu...

weeezer_2021.12.2006 10:58

Si-asa le-au scazut sansele la titlu. Sunt tot favoriti, dar nu chiar asa de clar ca pana acum. Ganea, cu tot cu caracterul, cu atmosfera pe care o facea, i-a scos de multe ori. Danciu parca nu mai e in forma din anii trecuti, or sa stea mai mult in Nicu. Sa vedem.

Bogdan4Steaua21.12.2006 11:08

Daca nu faceam acei pasi stupizi si eram acum la 8-9 puncte de caini puteam spera la titlu. Diferenta este prea mare si daca mai punem la socoteala si meciurile usoare de care vor beneficia cainii ne dam seama cum stau lucrurile.

FinalaUEFA21.12.2006 19:09

Nu cred ca mai putem castiga titlul, fiindca avem nevoie de un Dinamu in forma extrem de slaba, dar si de o Steaua perfecta. Cam greu.

Ce vreau eu sa vad este o concentrare maxima pt Cupa UEFA, dar si pt locul 2, locul de CL.

Dintre adversarii nostri, as vrea sa-i vad pe cei de la CFR in Cupa UEFA, par ambitiosi. Nu se sfiesc sa aduca jucatori buni pe bani multi. ;) Daca ar stii si Poli sa cumpere jucatori buni, poate am avea un campionat mai puternic.

sorin_77722.12.2006 09:29

nu pot sa inteleg ce se intampla la javre in curte dar ultima bomba le intrece pe toate: Vranjkovic ramane la Pandurii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Datorita unei nerespectari contractuale bosniacul ramane in ograda pandurilor... Ce faze de rahat fac javrele astea...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GG, i-al tu te rog si da-le peste nas, acum e momentul, sa le cante sorcova in cap de Craciun pana nu mai pot... Daca esti cel mai tare patron al anului cumpara-l pe bosniac... arata cine esti...

Bogdan4Steaua22.12.2006 10:28

Ma amuza o stire aparuta acum cateva zile intr-un cotidian de sport: cei de la Dinamo au pus la bataie 7.5 milioane $, din care marea majoritate vor fi utilizati pentru transferuri. Discutam cu un amic stelist pe aceasta tema; respectivul imi tot spunea ca actionarii lui Dinamo sunt pusi seriosi pe treaba, iar in contrast, conducerea noastra se zgarceste la bani. I-am explicat atunci ca acei 7.5 milioane exista doar in mintea unora. Acum vine partea amuzanta:

Intelegerea dintre Dinamo si Pandurii era de genul:

Vranjkovic(Pandurii)=250.000 Euro + Pacurar(Dinamo). Aparent Pacurar nu isi doreste sa evolueze la Pandurii, iar presedintele de acolo a propus sa se renunte la venirea lui dinamovistului, plusandu-se astfel la suma de transfer cu o suma la care este evaluat Pacurar. Cum dinamovistul valoreaza maxim 100.000 Euro, suma de transfer s-ar pentru Vranjkovic s-ar ridica undeva la 350.000 Euro. Ei bine, actionarii dispusi sa cheltuie 7.5 milioane $ se zgarcesc sa scoata din buzunare ~ 450.000 $ pentru un jucator destul de bun in opinia mea. In campionat le merge cu jucatori liberi de contract sau achizitionati pe sume modice dar anul viitor se vor lovi de Liga Campionilor si impactul va fi naucitor pentru Borcea & Co. Nu ca ne-ar interesa in mod special acest aspect.... :wink:

«1313233343547»