FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1303132333447»
forever_STEAUA14.12.2006 11:06

Cu siguranta milogii vor juca meciul cu noi pe jiulesti. De aia exista recurs, nu? :roll:

c.ronaldo1714.12.2006 12:39

cum s-a jucat anul trecut Dinamo-Steaua cu suporteri, desi nu trebuia, asa se va juca si anul aceste Rapid-Steaua in Giulesti...

predatorpulse714.12.2006 17:26

faza misto la stiri: antrenorul lui tottenham a spus ca:"Dupa parerea mea,Dinamo e cea mai tare echipa din Romania,daca excludem Steaua" HA HA HA HA!!! :lol:

Cred ca au murit javrele cand au auzit asta Cosmarul lor Steaua ii urmareste si in Anglia,iar complexul lor de inferioritate o sa continue forever...

Asta e diferenta intre un club care a facut istorie in Europa si una care abia scoate capul.

FORZA Steaua.

Intotdeauna superiori.

ulivius14.12.2006 20:37

Tottenham 2-0 Dinamo

Unde esti Corpodene? Catelusii se tavalesc pe jos cu burticile lor grasute in sus si nimic, nici un fault. Ce fotbal o fi asta?

Cea mai "buna aparare din campionat" a luat deja 2 goluri ... ???

mircea_zion14.12.2006 20:44
Tottenham 2-0 Dinamo

Unde esti Corpodene? Catelusii se tavalesc pe jos cu burticile lor grasute in sus si nimic, nici un fault. Ce fotbal o fi asta?

Cea mai "buna aparare din campionat" a luat deja 2 goluri ... ???

:lol: :lol: :lol: :lol:

weeezer_2014.12.2006 20:47

Aoleu ce i-a facut Defoe vedetei Radu Stefan, jucator dorit de Juventus, Roma si Real Madrid :roll:

P.S. iar astia au actualizat clasamentul in GSP de parca ar fi egalat Dinamo. Tottenham 10, Dinamo 8

strezahuzum14.12.2006 21:01

Joc undeva intre jalnic si penibil al echipei super-mega-ultra invincibile si incredibile.

Sa le spuna cineva sa nu se mai tavaleasca atata pe jos, ca nenea Corpodean nu-i poate ajuta de data asta. Mi-a placut in mod deosebit cum au trecut Berbatov si Defoe pe langa super-vedeta pe care se bat zilele astea Barcelona, Madridul si Chelsea. Despre super-atacantii lui Dinamo ... ce sa mai zici ... cred ca au reusit sa traga exact 1 data pe poarta undeva de la 40 de metri.

We love you, Spurs !! :twisted: :twisted:

ulivius14.12.2006 21:03

3-0

daca nu au superioritate ... Corpodene, Corpodene ...

radoi8614.12.2006 21:18

Umilinta numele tau e "Dinamo!". Asta este adevarata fata a echipei lu' Borcea!

mircea_zion14.12.2006 21:38

sa fazut diferenta de clasa intre Dinamo si Tottenham se vede ff bine in ce mod dribleaza acesti jucatori , se vede ce viteza au , se gasesc pe teren , schimba flancurile inteligent in atac joaca din prima o echipa care cred ca o intrece pe Lyon are jucatori tineri fiecare dintre ei stie sa faca ceva cu mingea au o asezare pe teren destul de ok jocul de pase este destul de bun cine nu si`ar dori ca Steaua sa joace aproape la fel ca Tottenham eu sa zic parerea mea raspunsul ar fi :Da , Steaua ar merita sa joace ca aceasta echipa , sper ca Steaua sa fi invatat ceva din acest meci si poate si Dinamo sa fi invatat ca si cum ar fi fost o palma peste ceapa , cand o sa o vad pe Steaua jucand asa am sa dau petrecere :lol:

predatorpulse714.12.2006 21:38

Oare cat or costa defoe si lennon? Sau vor si astia salarii mari? Oricum Dinamo confirma ceea ce credeam despre ei,sunt o echipa care o data ce e presata se pierde repede de tot.Daca faceam asta la ei acasa,ii beleam rau de tot,dar Oli cu tactica lui defensiva...Si mai mancau rahat ei si crapizii cand am luat 4 goluri de la boro.Au vazut si ei cum e acasa la o echipa din Anglia,e min 70,au aia 3-0 si au avut pana cum 3 bare,deci ar fi trebuit vreun 5-0

Ati vazut ce face Dinamo cu o echipa buna,cand nu are bulan cum a avut cu leverkusen( o echipa de mosi,un fel de rosenborg in cazul nostru),penlaty gratuit cum a avut cu besiktas si din nou bulan ca la bruges cand trebuia sa fie 2,3-0 la pauza pentru belgieni.

Dinamo in europa merge mai departe doar daca da de Lille sau AEK ca in rest s-au ars. Nu stiu de ce,dar am o presimtire ca noi dam de sevilla sau de Ajax.

Meme,daca tot iei portari din brazilia,un mijlocas de creatie sau 2 fundasi rapizi pe ambele benzi(gen Daniel alves de la sevilla) nu cred ca ar strica.

Si Oli,ma rog la mosu sa-ti dea o pereche de testicule:DACA NU RISTI,NU CASTIGI.

In rest,sarbatori fericite si multa sanatate(mai ales lui oprita si lui nesu)

FORZA Steaua.

Intotdeauna superiori.

bebeto14.12.2006 21:41

au dat si potaile un gol in min 90,si comentatorul:,,e mare lucru sa dai un gol la tottenham acasa"...:lol: :lol: :lol: ce comentator hazliu si handicapat...cel putin m-a facut sa rid.LOL

mircea_zion14.12.2006 21:45

binteinteles ca acum javrele o sa declare ca au fost obositi si accidentati si nu au putut juca ca altfel ii batea

Piece of Mind14.12.2006 21:57

Pacat de golul lui Mendy, cine nu a vazut meciul ar putea spune ca au pierdut onorabil in fata unei echipe care a jucat fara cei mai buni oameni ai sai, Mido si Robbie Keane. Dinamo trebuia sa ia cel putin 7 in seara asta, iar impresia lasata a fost pur si simplu penibila!

weeezer_2014.12.2006 22:00
o echipa care cred ca o intrece pe Lyon...

tu vb serios?? 8O

AcMilan1414.12.2006 22:05

au avut javrele astea un bulan... o puteau lua rau de tot... 7-0!!!!javrele astea nu joaca nimic un meci intreg au noroc enorm prin ratariile adversarilor si la sfarsitul meciului dau gol... insa de data asta au si o scuza..."Au fost in vacanta"

pai Steaua la Lyon nu a fost tot in vacanta!? si a dat cu totul o alta replica...

Dinamo jalnic...umilitor...scorul este mincinos.

Statistica: Steaua a primit 3 goluri in deplasariile de la Kiev,madrid si Lyon... tot atatea goluri a luat Dinamo in seara asta! SI AU MAI AVUT SI NOROC FM IN GURA DE JAVRE NEROROCITE!!!

weeezer_2014.12.2006 22:07

Nu nu, la noi a fost Lyonul in vacanta.. ;)

Alexandru14.12.2006 22:38

retin un comentariu de pe un blog gsp:

Sa fiu sincer la egalul Stelei de la Lyon am strambat din nas.

In afara de un pumn de bani, pe foaie meciul nu avea alta miza

decat cea a orgolilor si a blazonului.

Privind evolutia lui Dinamo cu Tottenham in care umilinta era

intrerupta doar de reclamele cu care eram piperati

de postul national, m-am simtit vinovat ca suporter al fotbalului

romanesc ca nu am stiut sa ma bucur la rezultatul ros albastrilor.

AcMilan1415.12.2006 09:58

Dailly Mirror: "Daca Dinamo a jucat asa, imaginati-va cum e Liga 1!"

2006-12-15 11:03:00

"Daca Mircea Rednic a incasat 60.000 de euro pentru ca s-a clasat la finalul turului cu echipa pe primul loc, va dati seama cum e prima Liga romaneasca daca Dinamo a jucat atat de slab aseara", titreaza cotidianul Dailly Mirror, care apreciaza jocul lui Defoe, autorul a doua goluri. "Jermain Defoe a iesit din umbra lui Robbie Keane si a plasat Tottenham pe primul loc al grupei"

No comment... javrele draq ne au facut de ras in europa!!

M@rmota15.12.2006 10:04

:lol: Da..dar cand au scris articoulul, cei de la Dailly Mirror nu s-au gandit si ca in Liga 1 e corpodean in aria de acoperire ..si ca ocupantii locului 1 nu isi merita locul!

sorin_77715.12.2006 10:06

cand chefuiesti cu 5 zile inainte pentru ca ai casigat campionatul normal ca te duci si faci Romania de ras peste hotare. Daca Dinamo incasa 6-7 goluri nu se supara nimeni.Cred ca in timpul jocului mai aveau inca paharele cu vin in maini.

Ce de rahat au fost aseara!!

Au inceput sa fim etichetati prin prisma jocului PROST facut de caini afara. vreau sa cadem cu Tottenham daca trecem de 16-imi... Vrem Cupa UEFA, atunci sa demonstram ca o meritam

@AcMilan14

ai uitat sa specifici ca stirea este chiar pe site-ul www.dinamoprosti.ro

nu de alta dar ca sa vada lumea cu ce se lauda ei... penibilii...ratatii...

M@rmota15.12.2006 10:22

:roll: editeaza-le si tu linkul de pe dinamoprostia..ca nu e cazul sa fie la noi pe forum...

sorin_77715.12.2006 10:26

ok, l-am editat:

www.dinamoprosti.ro

multumit?

:lol:

M@rmota15.12.2006 10:36

Dap, cea mai multumita 8)! Asta e linkul corect pentru ei.

***alex***15.12.2006 13:18

Dinamo cu Benfica si sezonul european se opreste aici pentru câini.

«1303132333447»