FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1282930313247»
korynna09.12.2006 08:59

haha ce gol si-a luat rapedu :lol: s-o tina tot asa

cristian01409.12.2006 09:02

Final, Jiul - Raped 1-0...si petrosenenii cantaaaa...Tap tap tap tap... :lol: !

Phire09.12.2006 09:09

Mai ramane doar sa batem noi si sa nu castige potaile cu Pandurii, si-o sa avem niste sarbatori foarte fericite :D

redandblue09.12.2006 09:13

ce panarama de echipa au si se cred mai buni ca noi...dc i-a batut ultimul loc inseamna ca nu au ce cauta in Liga 1...

sper ca javrele sa faca la fel ca rrapizii...

cisco09.12.2006 09:19

Ce meci nasol, nu au fost in stare sa joace fotbal.. pff RUSINE RAPEEED !

Bravo Jiul ! :twisted:

cristian01409.12.2006 09:45

@ Cisco

De ce rusine ? :lol:

Te afecteaza ca au pierdut ? :lol:

cisco09.12.2006 09:51

Nu ma dar.. pentru o echipa cu pretentzii .. sa ia bataie de la o echipa care e ultima in clasament.. totusi .. RUSINE !

Am luat si noi bataie de la echipe dastea mai proaste dar.. TOTUSI!

Virgil09.12.2006 11:17

Atunci rusine si noua ca am pierdut cu 1-2 unde ei au invins cu 7-0.

Nu se pune asa problema.Rapid a obosit pe final si fizic si psihic.Linia de atac nu mai e ce a fost pentru ca Moldovan un strycker de peste 34 de ani nu mai poate,Mazilu e cea mai mare plasa luata de Rapid,Zicu si Griffith sunt 2 papagali rataciti într-un stol de ciori.

In plus Copos a pus presiune pe Lucescu si pe lot,le-a intins nervii la maximum si de aici s-a ales praful...

Norocul lor se numeste pauza competitiei,pentru ca altfel se duceau din rau in mai rau.

Spre deosebire de ei,noi ne-am revenit.Mai bine mai tarziu decat niciodata...

cristian01409.12.2006 11:27

Sa nu ne grabim. Sa vorbim despre o revenire cand vom invinge la Craiova si vom practica un joc bun, asemenea celui cu Poli sau cu Olympique. Avem neaparata nevoie de victorie, indiferent de ce va face Dinamo. Trebuie sa profitam de pasul gresit facut de subpodari, si sa ne eliberam de presiunea urmaritoarei de pe locul 3.

O victorie in Banie e echivalenta cu 5 puncte fata de pozitia a 3-a si cred ca e suficienta diferenta pentru a ne putea concentra in totalitate pentru locul 1.

Dupa un an fabulos, cu o participare intr-o semifinala de UEFA, si cu o evolutie onorabila in Champions League dupa o asteptare de 10 ani, Steaua, CAMPIOANA Romaniei a 2-a oara consecutiv, trebuie sa ne lase un gust dulce in ultima partida din 2006. Si de asemenea speranta noastra de a fi campioni si in anul ce bate la usa trebuie sa ramana vie.

Asadar, forza Steaua, forza CAMPIONII !

gone09.12.2006 12:08

Nu sunt sigur dar cred ca CFR Cluj i-au luat pe Rapid si sunt pe 3. :wink:

Virgil09.12.2006 12:15

Inca nu.Poate mâine,dupa meciul de la Urziceni.Dar are sanse mici.

mircea_zion09.12.2006 12:18

rapid a luat bataie ?de la cine si cu cat ? si cand s-a jucat ?

M@rmota09.12.2006 12:20

:lol: cu Jiul au jucat..astazi..au luat bataie cu 1-0 crapizii 8) in ultimele minute!

***alex***09.12.2006 13:22

Mãldãrasanu a avut ceva de comentat și despre faptul cã, în timpul meciului, pe stadionul din Petroșani s-a scandat numele Stelei și s-a cântat imnul neoficial al acestota, Maria - Scooter.

"Suporterii Jiului ar trebui sa țina în primul rând cu propria echipa, și abia apoi cu rivalele noastre."

gsp.ro

:twisted:

Frustratule!!!

forever_STEAUA09.12.2006 13:25

Hapciupalitul asta sa le dea sfaturi mai intai coloratilor din jiulesti (vezi injuraturile adresate lui Mirel) si apoi sa le spuna altora cum sa isi incurajeze echipa...

cisco09.12.2006 13:47

Asa cum pooli+crapid=love.. asa si Steaua cu alte echipe, galerii, orase, etc..

I.N.Money10.12.2006 08:01

Se pare ca ne-am obisnuit cu circul facut de arbitri in meciurile din deplasare al celor de la Dinamo.

Dupa furturi la Bistrita,Vaslui sau Cotroceni,azi la Targu Jiu,Balaj face si el ce stie mai bine!

Dar se pare ca Dinamo,a primit si "un ajutor nesperat" din partea lui Guso :roll: .

Cristiano_Ronaldo_710.12.2006 08:16

@I.N.Money

Nu mi se pare ca i-a ajutat Balaj prea mult pe catei. Au avut bulan, din trei ocazii in prima repriza au dat doua goluri.

I.N.Money10.12.2006 08:29

Au fost 2 intrari criminale marca Ganea,in primele 20 de minute pe care le-a trecut cu vederea,apoi nu a sezizat cum acelasi Ganea l-a impiedicat pe un fundas gorjean sa intervina la pasa de la primul gol.

Iar cireasa de pe tort a fost acea intrare aiurea a lui Gaev,la care Balaj in loc sa acorde penalty cum trebuia,a dat fault in atac.

O faza identica a fost si la Urziceni,la fel arbitrul a trecut cu vederea!

predatorpulse710.12.2006 09:16

Nu mi s-a parut ca balaj a influentat cu ceva meciul,dar trebuie sa remarc bulanul javrelor care din 3,5 ocazii au dat 3 goluri.Ceea ce da diferenta asta mincinoasa de 11 puncte este eficienta atacului lor,3 pc de la furtul cu noi,si meciuri castigate cu 2 ocazii pe meci,dar din care macar una este fructificata. Inca un factor il reprezinta antrenorii:Lucescu d la rapid joaca un sistem penibil 3-4-3 si transferurile lor sunt de tot rasul in afara de lazar,iar la noi,la Steaua,exista Oli care desi nu recuonaste,joaca la ciupeala. Noi am castigat clar(3-0 sau 6-0) cu toate echipele astea f slabe,si doar acasa,pentru ca in deplasre noi am pierdut vreo 7-8 puncte din astea care ne despart de Dinamo. Ca sa recapitulez,Dinamo e pe 1 pentru ca au cei mai putini ratangii,noi suntem pe 2 pentru ca avem si noi ceva ratangii(Banel,oprita si Dica la galati) iar rapid pe 3-4 pentru ca acolo exista "regele" ratarilor si anume ZICU,la care se adauga si griffiths.

Am remarcat ceva la meciul javrelor si anume ca 2 din 3 goluri au fost greseli grave ale fundasilor,iar timp de 70 minute mie mi s-a parut ca Pandurii au jucat mai bine.MM ce zici,vranikovic sau iordache nu ar fi o rezerva buna pentru Cristocea?

Titlul asta e al lor pentru ca au 11 pc in fata,ia ganditi-va la anul trecut cand aveau 5 in fata noastra si cu toti pasii lor gresiti,i-am ajuns si depasit abia p final. Dar exista o solutie,sa ajungem mai departe decat ei in europa,de ce nu in finala,si le vom fura toata gloria(din nou),pentru ca ei vor castiga si se vor face de ras ca n-au stadion p care sa joace.

Asa ca baieti,castigati la prazari acasa,si Oli joaca o data cu 2 atacanti,ce naiba ca vrem sa castigam nu sa stam in careul nostru si nu mai da scuza ca nu putem sa castigam dupa un meci de CL ca o sa sparg TV-ul.

Asteptarile mele pe 2007:locul 2 in campionat(si calificarea in CL bineinteles),macar sferturi in UEFA(oricum mai departe decat javrele) si eventual si cupa Romaniei.

FORZA Steaua

Intotdeauna superiori.

vlad7510.12.2006 09:17

De cand Steaua a inceput sa atace ,pe buna dreptate,in privinta non-combatului adversarilor cainilor,Dinamo a scos de la joben pe Comandat.A venit Netoiu sa critice jocul lui Dinamo(asta de pamflezeala,pt a crea un scandal, artificial,desigur),iar actioanrii in frunte cu Rednic ca Netoiu este contra Dinamo.....bla,bla,bla.Acum orice meci pe care il joaca Dinamo ,il joaca contra banilor lui Netoiu.Sa fim seriosi,cat a fost Netoiu actionar la Craiova nu a luat oltenii niciun punct cu Dinamo.Inaintea oaricarui meci Dinamo-Craiova aparea Comandantul in fata noastra si se lauda ca o sa bata el pe Dinamo.....rezultatele le stiam cu totii dinainte.Dupa acel meci Craiova-National,in care oltenii au jucat pt Dinamo,Borcea(vopsit in par alb-rosu)traversa terenul din Stefan cel Mare entuziasmat,multumind lui Netoiu,pe care il facea un mare dinamovist.Acum, brusc,Netoiu este un contra lui Dinamo.O mare gogorita pentru ca Netoiu este in continuare actionar la Dinamo.Dinamo adopta stilul psihologiei inverse.Si toate astea dupa ce a iesit MM la atac.Fac pariu ca asa va fi pana la sfarsit campionatului;Rednic va zice intruna ca Netoiu stimuleaza adversarul.Eu cred ca Netoiu avea treaba cu stimularea adversarului,dar pt altceva si nu pt o lupta darza contra lui Dinamo.Orice banut din CL este important pt actionarii lui Dinamo.

PS Sa vedeti ca Netoiu o sa-i stimuleze si pe stelisti

cristian01410.12.2006 09:46

Acum am venit de la meci, un meci care m-a dezgustat din mai multe puncte de vedere. In primul rand, acest arbitru, Cristian Balaj este o jigodie fara caracter, un nimic. I-a iertat pe dinamovisti de mai multe ori, la faulturi dure, in special pe strambul de Ganea. Nu am vazut foarte bine faza primului gol, dar am inteles ca a fost fault, protagonistul acelasi Ganea.

In al doilea rand sunt uimit de norocul adversarilor nostri. Au parte de greseli de portar (Guso stie mai bine), au marcat din maxim 3 ocazii 2 goluri, iar Pandurii au ratat cel putin 4 situatii de a inscrie.

Si totusi, faza care m-a dezgustat cel mai tare s-a petrecut in minutele de final. Nr-ul 23 din echipa gorjenilor, Zoicas, se afla intr-un duel direct cu un aparator dinamovist, chiar pe linia de out in directia de atac. Deodata, 'pandurul' se prabuseste la pamant in urma unui contact cu 'javra' chiar sub ochii si mustata arbitrului tusier, care indica in mod incredibil out pentru bucuresteni.

Ramas la pamant jucatorul gorjean, pare accidentat grav, iar in cateva clipe doctorii ii acorda primele ingrijiri. Dupa cateva momente situatia acestuia se inrautateste, este chemata salvarea, i se imobilizeaza piciorul intr-o atela si astea toate sub privirile zambitoare (!) ale tusierului care nu acordase nici macar fault, la contacul dintre cei 2.

Sunt total mahnit de favorurile pe care echipa din Stefan Cel Mare le primeste meci de meci.

Un lucru care m-a facut totusi sa zambesc a fost 'galeria javrelor'. De cum au ajuns la stadion (tin sa preciezez ca au fost vizibil mai putini decat stelistii, la Targu Jiu) suporterii dinamovisti au inceput a 'lălăi' intr-un mod jalnic cele 2-3 cantece din repertoriul propriu. La aproximativ 15 minute dupa fluierul de start, in mijlocul haitei se putea observa un banner magistral gandit de geniile canine : MULTA M*** ! Bineinteles ca acest mesaj subtil, a atras dupa sine huiduielile intregului stadion. Afisarea acestei bucati de panza i-a lasat impasibili pe jandarmi, si de-abia acum am dezvaluit enigma lipsei de reactie : erau analfabeti.

Si pana la urma..ce sa ceri de la o adunatura de imbecili, cand antrenorul formatiei respective intra la cabine aratand degetul mijlociu intregului public.

Cristiano_Ronaldo_710.12.2006 10:04
Nu mi s-a parut ca balaj a influentat cu ceva meciul,dar trebuie sa remarc bulanul javrelor care din 3,5 ocazii au dat 3 goluri.Ceea ce da diferenta asta mincinoasa de 11 puncte este eficienta atacului lor,3 pc de la furtul cu noi,si meciuri castigate cu 2 ocazii pe meci,dar din care macar una este fructificata. Inca un factor il reprezinta antrenorii:Lucescu de la rapid joaca un sistem penibil 3-4-3 si transferurile lor sunt de tot rasul in afara de lazar,iar la noi,la Steaua,exista Oli care desi nu recuonaste,joaca la ciupeala. Noi am castigat clar(3-0 sau 6-0) cu toate echipele astea f slabe,si doar acasa,pentru ca in deplasre noi am pierdut vreo 7-8 puncte din astea care ne despart de Dinamo. Ca sa recapitulez,Dinamo e pe 1 pentru ca au cei mai putini ratangii,noi suntem pe 2 pentru ca avem si noi ceva ratangii(Banel,Oprita si Dica la galati) iar rapid pe 3-4 pentru ca acolo exista "regele" ratarilor si anume ZICU,la care se adauga si griffiths.

Corect! Dinamo are un bulan imens si un procent foarte mare de fruntificare a ocaziilor. :x

mircea_zion10.12.2006 10:37

a jucat Dinamo ?detalii plz....si nu a pierdut ?

cisco10.12.2006 11:08
a jucat Dinamo ?detalii plz....si nu a pierdut ?

:roll: www.gsp.ro

«1282930313247»