Doar din sferturi se pot intalni doua echipe din aceeasi tara.
Doar din sferturi se pot intalni doua echipe din aceeasi tara.
Joc surprinzator de slab al grecilor. Sper sa nu se repete scenariul de la Donetk cand Raped a invins pe Sahtior in ultimele minute.
Jean Valvis a dorit in urma cu ceva timp sa aduca firma de telefonie mobila Cosmote ca sponsor general in Jiulesti, in locul Altexului. Dupa declaratiile sale n-a renuntat la aceasta idee. Mai ciudat e ca aceeasi firma sponsorizeaza si Panathinaikos.
:roll:
Deci daca se termina egal ciorille se pot considera afara!
Iti dai seama ca se termina egal pt ca celelalte doua echipe sunt avantajate la scorul asta!! 8)
..si cum meciul s-a terminat la egalitate, rapeed atarna de un firicel...
Daca Panathinaikos joaca cu rezervele la Paris,e greu de crezut ca Rapid se mai poate califica,dar cu echipa pariziana nimic nu este sigur! :?
@cisco
Nu de meciul asta spunea toronto ci de ultimul din grupa Panathinaikos cu PSG-ul!
Singurul meci care mai poate influenta calificarea Rapedului este PSG - PAO. Indiferent de rezultat, meciul Hapoel - Mlada va da exact o calificata, iar Raped poate fi scoasa de catre PSG doar daca acestia inving pe teren propriu. Cel putin astea sunt concluziile pe care le trag eu din clasamentul de pe UEFA.com: http://www.UEFA.com/Competitions/UEFACup/S...Group=2705.html
@ciscoNu de meciul asta spunea toronto ci de ultimul din grupa Panathinaikos cu PSG-ul!
MDa, eh oricum, raped tot atarna de un fir de atza.. adica meciul PSG - PAO, si nu prea cred ca se va termina la egalitate.
Eu in viata mea nu o sa uit momentul dupa ce am fost de scosi de Boro, ciorrile cantau in vestiar: "I Love you Boro"!
Daca pana atunci ii priveam cu sila si dispret, de atunci am inceput sa-i urasc, o ura care se apropie de cea pe care o am javvrelor.
Asa ca Dumnezeu sa ajute PSG-ul sa-i bata pe Pana, si sa vedem aceste specimene cum vor sta acasa anul asta dupa an trecut in care au fost umiliti, scosi din Cupa UEFA de rivala de moarte. Ce umilinta mai mare sa fie? Ca sa nu mai vorbesc de titlurile lor care sunt mai mici decat punctele cardinale :evil:
" I love the word PSG, PSG is the killer, the killer of the gypsies"[/b]
fiti cu toti romani ! Forza PSG :twisted: :twisted:
Je t'aime PSG :evil:
@SteauaToronto
Cu ce esti diferit fata de fanii care au strigat "i love u boro", daca acum strigi "i love psg"; Eu am tinut si cu Dinamo si cu Rapid in UEFA, mai ales ca aduc puncte si pentru Steaua. Hai sa le aratam ca le suntem superiori din toate punctele de vedere (inclusiv civilizatie) :wink: .
@SteauaTorontoCu ce esti diferit fata de fanii care au strigat "i love u boro", daca acum strigi "i love psg"; Eu am tinut si cu Dinamo si cu Rapid in UEFA, mai ales ca aduc puncte si pentru Steaua. Hai sa le aratam ca le suntem superiori din toate punctele de vedere (inclusiv civilizatie) :wink: .
De acord. Acel 'i love you boro' a fost un strig de neputinta, de penibilitate, am pretentii la tine SteauaToronto, ar fi trebuit sa zambesti cinic la suferinta rapidistilor pentru ca noi suntem superiori, noi am fost, suntem si vom fi etalonul fotbalului romanesc, noi stabilim limite si tot noi suntem cei care le depasim, restul sunt admiratori care vor sa ne calce pe urme.
Care aveti curiozitatea sa va uitati pe site-urile potailor si rapizilor veti vedea ca viata echipelor lor este comentata relativ noua, Steaua este sistemul de referinta.
Orice ar zice "admiratorii" nostri, zambiti cu compasiune deoarece suntem la alta altitudine fata de ei. ![]()
@Floyd84
Eu zic ca suporterii Stelei au coloana vertebrala.Suntem mereu deasupra suporterilor celorlalte echipe.
saptamana asta a fost prima data cand m-am bucurat la golurile dinam****ilor.. Am strigat Gol "Romania"!
Ca sa va faceti o idee:
Am intrat in ziua meciului de la Bucuresti cu Dinamo Kiev pe site-ul dinamovistilor(dinamoprostia) pentru a-mi intari o certitudine. Pe prima pagina trona un articol despre deplasarea cainilor la Brugges. Perfect normal pana aici. Acum vine partea interesanta. Articolul avea la acel moment 103 comentarii. Din cele 103, am numarat 98(Atentie!) de comentarii se refereau strict la jocul Stelei cu Dinamo Kiev. Doar 5 comentarii razlete referitoare la meciul lor, desi acesta avea loc a doua zi. Am realizat atunci pentru a n-a orara ca li se potriveste de minune sloganul devenit deja celebru:
"Universul vostru se invarte in jurul nostru".
Cei de la Dinamo sau Rapid au trait atatea frustrari in ultimii ani incat au uitat sa isi mai incurajeze propria echipa. Ei nu sunt dinamovisti sau rapidisti, ei sunt antistelisti. De aceea nu reusesc amaratii sa umple stadionul decat la derby-uri. Pentru ca in loc sa isi incurajeze echipa de pe stadion, prefera sa urmareasca meciurile Stelei la TV in speranta ca vor asista la o infrangere a campioanei.
Acest patetism ii descalifica pe toate planurile. In contrast, priviti atitudinea suporterilor stelisti. Chiar si pe forum, cu mici exceptii(3-4 comentarii) meciurile rivalelor in Europa ne lasa indiferenti. Au o sectiune separata pentru asta si acolo se posteaza din cand in cand mesaje. Nici nu ne bucura dar nici nu ne produc frustrari pentru ca senzatia noastra este de genul: "been there, done that".
Intotdeauna superiori. Punct!
Multumim Pandurii! Ne trebuie o victorie la Craiova si termina anul linistiti!
RAPID [1-1] Pandurii
E bine... tot asa rapeeeduletzule ![]()
Felicitari Pandurii! :lol:
ole! ole! Multumim rapidule! :D/
Foarte buni baietii de sub pod! Cei 500 de rapizi care au asistat azi la meci incepusera sa faca oleuri la 1-0 in minutul 91. S-au cam grabit;))!
Bravo Pandurii ! 8) Urmeaza javrele..si sper sa aiba aceeasi soarta ca podarii.
Gigi Netoiu dã 100.000 de euro pentru ca FC National sã învingã Dinamo chiar în Stefan cel Mare. "Nu ne intereseazã, sunt o echipã de adunãturi", spune ironic Vasile Turcu, actionarul de la Dinamo care este convins cã nici Traian Bãsescu nu poate opri echipa sa din drumul spre titlu.
www.gsp.ro
De necrezut,Netoiu contra Dinamo.S-a intors lumea fotbalului cu fundul in sus.
nu cred ca e adevarat...la fel s-a luat de ei si dupa meciu din cupa si peste cateva zile s-au impacat.mai degraba as crede ca le-a dat 100000 ca sa piarda :roll:
Bate lejer Dinamo ma.. si o sa castige si campionatul ce sa ne mai ... pe noi, si poate asa ne aduce si cu picioarele pe pamant.