Notre respect Brugges !
Notre respect Brugges !
Borcea:"Marti seara am fost suporterul Stelei!"
Ce gluma buna! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La prima vedere, grupa rapidului parea mult mai usoara decat cea a lui Dinamo...insa rapid a calcat stramb in israel si daca nu bate astazi pe Mlada(cam greu de crezut) poate pierde chiar si pozitia a treia, in schimb Dinamo a obtinut doua puncte nemeritate cu besiktas si are toate sansele sa mearga mai departe chiar daca pierde azi cu Brugges. Personal nu m-ar deranja cu nimic daca cele doua rivale ar merge mai departe, ba chiar as vrea sa ne intalnim cu Dinamo in faza optimiilor si sa le aratam cine este mai tare in europa !!
Mai mult ca niciodata imi doresc sa piarda Dinamo ..si sa castige Rapid.
Dupa ultimele prestatii, Dinamo sigur nu face un meci bun in seara asta si sper sa nu ma insel.. pe de alta parte Rapid a avut rezultate destul de bune si are sanse 70% sa castige.
In seara asta, Rapidul mi-e in proportie de 90% indiferent .. pot sa piarda cu 0-5 sau sa bata cu 10-0. Hai sa zicem bafta Rapid, pentru punctele alea necesare la coeficient.
Insa "dincolo" n-am nici urma de indoiala ... allez Brugges !! Rupeti javrele blatiste !
Fantastic ce joaca cehii astia domne'! :lol:
raped e groggy!!!
O fi meciul cu Panathinaikos decisiv, Razvane? :twisted:
Rapid a facut egal.. meciul urmator e decisiv. :roll:
Cainii pana acum au facut un joc..bunicel, dar tot blatisti raman :roll: . HAI BRUGES !!
Ce comportament de mahala al suporterilor de sub pod, ma refer la faza golului primt de jiulesteni...
Senzational portarul celor de la Mlada, Miroslav Miller! Meme ai vazut meciul?
@ ***alex***
iar luam jucatori dupa un singur meci vazut ?
Meciurile s-au terminat, ambele echipe au facut egal. Rapid merita sa mearga mai departe.
iar luam jucatori dupa un singur meci vazut ?
jucatori poate ca nu luam , dar antrenorul celor de la Mlada ar merge .. :lol: :lol: :lol:
mlada parca are ceva din jocul nostru in grupele UEFA de anul trecut agresivitate pase din prima la firul ierbii, oboseala pe final de meci, ratari cam multe
in fine mie mi-au lasat o imperisie foarte buna mai ales in prima repriza
Bun joc facut de cehi in prima repriza, slab in a doua, oricum dupa egalul asta rapidul si-a complicat rau de tot calificarea, in schimb Dinamo este ca si calificata de pe locurile doi sau trei, asta daca scoate macar un egal in ultimile doua meciuri.
P.S: Era sa uit: "TRAIASCA POPORUL CEH!!" :twisted: :twisted: :twisted:
M-am uitat la meciurile rivalelor noastre si salut faptul ca echipele romanesti au inceput si ele sa mai aiba noroc(dar si valoare) in Europa.Noi,adica Steaua,am avut bulan cu arbitrii, Rapid in prima repriza a avut bulan cu ratarile alora pentru ca trebuia sa fie 3-0 pentru cehi in minutul 20,iar Dinamo a trecut cu bine de forcingul din prima repriza a belgienilor si au avut bulan la ratarile celor de la bruges,mai ales faza cu gaev cand se respinge din bara in el si apoi afara,pentru ca mai tarziu sa scape mingea,sa loveasca mingea bara,sa ricoseze in el si apoi sa nu intre in poarta. Atat Dinamo cat si rapid au jucat mai bine in reprizele secunde,putand chiar sa castige meciurile lor. Rapid si-a complicat putin existenta,dar se poate califica iar Dinamo e 80% calificata pentru ca leverkusen va veni disperata la Bucuresti si se va descoperi pe masura ce va trece timpul.
Faza amuzanta la tvr: domnu dinu a zis de Goian ca e mai bun ca fratele sau de la Steaua.Ok,Dorin e intr-o pasa mai proasta acum,dar nu trebuie uitat ca atunci cand lucian Goian rata titlul pentru Dinamo,fratele sau juca o semifinala UEFA cu Steaua.Dorin Goian are o semifinala UEFA si vreo 25 de meciuri jucate in UEFA si Champions League pe cand lucian nu stiu daca prinde echipa la Dinamo daca nu se accidenteaza moti sau radu Stefan.Nu zice nimeni ca baiatul n-are valoare,dar asta chiar mi se pare o exagerare a marelui expert Cornel dinu.
Apropo Meme,l-ai vazut pe portarul lui Mlada? Unde sunt jucatorii promisi inainte de plecarea ta in brazilia? Astazi la "om la om" fl.calinescu(anti-stelist notoriu) a spus un lucru extrem de adevarat si dureros pentru clubul nostru:Unde in lume,presedintele executiv,manager sau ce mai e MM,cu toate suspendarile lui,face pe scouterul? Pai daca tot face asta hai sa-l trecem la grupele de juniori sa antreneze daca tot vrea sa faca totul. Cum se poate ca cel mai titrat club din Romania sa nu aiba departament de scouting?
FORZA Steaua
Intotdeauna superiori.
@ ***alex***iar luam jucatori dupa un singur meci vazut ?
Nu am zis sa-l luam, am remarcat jocul sau foarte bun si daca Oli sau Meme au urmarit meciul si au fost si ei impresionati de Miller, atunci pot cauta casete cu el din campionatul Cehiei si isi vor face o parere exacta despre el.
si dupa ce si-au facut o parere despre el urmarind niste casete...ar trebui si cineva sa se duca sa-l vada cel putin 5,6 meciuri...doar atunci poti sa-ti faci o parere despre un jucator ![]()
M Faza amuzanta la tvr: domnu dinu a zis de Goian ca e mai bun ca fratele sau de la Steaua.Ok,Dorin e intr-o pasa mai proasta acum,dar nu trebuie uitat ca atunci cand lucian Goian rata titlul pentru Dinamo,fratele sau juca o semifinala UEFA cu Steaua.Dorin Goian are o semifinala UEFA si vreo 25 de meciuri jucate in UEFA si Champions League pe cand lucian nu stiu daca prinde echipa la Dinamo daca nu se accidenteaza moti sau radu Stefan.Nu zice nimeni ca baiatul n-are valoare,dar asta chiar mi se pare o exagerare a marelui expert Cornel dinu.
Si asta nu e singura declaratie care ne-a amuzat:
Mircea Rednic a declarat ca jucatorii lui merita statui pentru ce au reusit sezonul acesta,mai ales dupa ce au eliminat colosi sacri ai fotbalului cum ar fi Xanthi Skoda,Hibernians sau cum au scos un "senzational" egal cu FC Brugges,o echipa care nu avea nicio viziune asupra jocului si a jucat foarte slab aseara.
:roll:

Uitati-va ce fata de panarama are Borcea
))[
Nu vrei totusi sa editezi poza...ca mi se face rau numai cand ma uit la el...sterge-o sau..fa-i ceva estetic care sa acopere cat de cat imaginea lui P(B)orcea!
Nu vrei totusi sa editezi poza...ca mi se face rau numai cand ma uit la el...sterge-o sau..fa-i ceva estetic care sa acopere cat de cat imaginea lui P(B)orcea!
LU asta chiar daca ii faci 5 operatii estetice tot urat este! E din nastere ce sa-i faci :lol:
N-am inteles tamtam-ul asta cu calificarea lui Dinamo,adica inteleg ca nu s-au mai califcat de la revolutie,dar totusi au facut si ei ce face Steaua de 3 campionate incoace si rapid anul trecut.Performanta va fi daca egaleza performantele Stelei si rapidului de anul trecut sau le depasesc.
Oricum Dinamo daca vrea parcurs lung in UEFA trebuie sa bata la tottenham,pentru ca ce vine din CL e crima(am pus in paranteza si potentialele locuri 3):Sporting,Barcelona(Werder),Bordeaux,Sahtior(Olympiacos,Roma),Steaua,Lille(AEK Atena)
Benfica(ori celtic ori Manchester) CSKA Moscova(arsenal sau FC porto).
Plus ca finala asta romanesca e grea avand in vedere niste echipe care sunt deja in UEFA:Ajax,Az Alkmaar,Fenebahce,Feyenoord,Newcastle,Sevilla,Glasgow Rangers.
Pot spune sincer ca daca toate aceste nume mari care sunt deja in UEFA
sau vor ajunge acolo trateaza serios competitia,am belit-o cu totii, si Steaua si Dinamo si rapid.Laughing
Dupa cum vedeti greul pentru echipele romanesti abia incepe iar cu norocul nostru la trageri parca vad un Ajax-Steaua si un Werder-Dinamo :lol:
Laughing,desi pentru Steaua as prefera un duel cu Celta,
Laughingens,Espanyol,Nancy sau Zulte Waregem. Sa vedem daca se califica si rapidul astazi desi pentru ei chiar e greu pentru ca n-au respectat singura regula de calificare sigura,care a fost respectata si Steaua si Dinamo cand au participat in grupe: sa castigi meciurile de acasa.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Am si eu o intrebare, poate Steaua sa intalneasca pe Dinamo in saisprezecimi??
@predatorpulse7
Celta,Espanyol sau Nancy sunt adversari destul de incomozi, eu as prefera pe Lens sau pe Maccabi Haifa.
@Stryker
Nu poate