FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1232425262747»
predatorpulse702.11.2006 21:54

Despre meciul lui rapid nu pot sa vorbesc k nu l-am vazut dar cred ca rezultatul vb de la sine,sa faci egal cu locu 3 sau 4 in israel e cam rusinos,mai ales ca ai prins anul trecut sferturi UEFA.

Dar sa vb de meciul lui Dinamo.Dinamo si-a demonstrat din nou "valoarea" europeana,facand un meci f slab in fata unei echipe incropite,lipsite de forma si de un antrenor adevarat,o echipa cu care Steaua matura pe jos astazi,chiar cu absentele noastre.Nu pot sa nu remarc comentatorii care ma omorau de ras,"galeria lui Dinamo face atmosfera incredibila!!!" :lol: :lol: :lol:

HAHAHAHA mare atmosfera!! Noi am avut mai multi suporteri in deplasare decat Dinamo acasa :lol:

Vai de "cel mai bun cuplu de fundasi din tara" cum ii intituleaza cei de la Dinamo,lui radu Stefan ii tremurau chilotii pe el iar domnisoara moti si-a dat arama p fata cum a facut si la faza cu Cyril.

Plus ca nu a fost penalti,am vazut faza in reluare si nu a fost nimic.Dinamo ar trebui sa pupe mana arbitrului ca au 3 pc si probabil ca se vor califica ca mai au 3 meciuri si smulg ei un punct si se califica.Daca nu dadea arbitrul penalti Dinamo erau in aceeasi situatie ca anul trecut cu 1 pc dupa o etapa cu cea mai slaba echipa din grupa.

Tot Steaua tine steagul sus in europa si odata ce echipele romanesti o sa treaca de grupe acolo o sa vedem diferenta dintre echipe.Noi facem fata realului pe bernabeu si ei se roaga de arbitru sa dea penalti k sa bata turcaletii in "groapa" de gunoi.

FORZA Steaua!!!!!

Intotdeauna superiori.

Alessandro03.11.2006 09:52

Despre meciurile asa-ziselor rivale:

Hapoel-Rapid:meci slab facut de Raped!Bine,e ceva obisnuit pentru ei!Ar fi incredibil sa nu se califice dintr-o grupa cu echipe mediocre(PSG,PAO) si sub-mediocre(Mlada,Hapoel)!

Dinamo-Besiktas:ne-am obisnuit cu jocurile execrabile facute de javre in Europa!De data asta au invins!Ulciorul nu merge insa de multe ori la apa...mai ales in Europa!

P.S. Diferenta intre Dinamo si Steaua:in deplasare,pe marele Santiago Bernabeu,15 de stelisti!In ''Groapa'',8000 de javre...asta este diferenta!IMENSA!

Reptile1903.11.2006 10:08

Deci nu-mi vine sa cred ce plini de ei sunt javrele astea pai cele 3 pct. ale noastre din Champions League valoreaza 600.000$ si nu fac nici cate 9 pct in UEFA. Daca s-au chinuit atat cu Besiktas cu Leverkusen si Tottenham nu prea cred ca au sanse. Doamne ajuta sa se califice sa fie cat mai obositi in campionat. Steaua is the best! :D

_yang04.11.2006 13:41

Marian Iancu a cumparat palmaresul Politehnicii Timisoara. www.prosport.ro

Cred ca asta va da idei conducatorilor din "Stefan cel Mare"... se pot scoate bani buni din cele cateva trofee pe care le au ei. fularsteau2

Alex1405.11.2006 13:57

Dupa 13-0-0, urmeaza 0-0-7 8)

Motanu D05.11.2006 13:57

Si iata cum Dinamo nu poate sa castige nici macar cu arbitrii la Cluj...

Pacat ca ne-am batut joc de meciul cu Otelul. Rapeed ne-a aratat ca galatenii sunt foarte usor de batut.

Phire05.11.2006 14:00

Corect. S-a facut dreptate de data asta; clujenii mai avusesera un gol perfect valabil anulat. :evil:

Sa speram ca vor urma multe astfel de infrangeri pentru potai :twisted:

Gica Chioru05.11.2006 14:09

Cand nu fac blat spurcatii fura. De data asta nu le-a mers, clujenii au invins.

I.N.Money05.11.2006 14:10

Circul celor 3 arbitrii a fost si de aceasta data la locul lui intr-un meci al lui Dinamo.

Noroc cu Surdu,care a facut praf cuplul cel mai bun al fotbalului romanesc,Radu Stefan-Moti. :roll:

Diseara nu trebuie sa dam cu piciorul acestei ocazii..

strezahuzum05.11.2006 14:44

Va dati seama ce zbarnaie acum telefonul lui Pinalti ??

"Ma Stefane, sunt eu, Borcea. Bah, vezi diseara sa muriti pe teren, sa va bateti cat puteti, ca de data asta nu ne-a mers".

"Nici o grija ... fasem cum ne-am inteles, doar suntem oamini cu onoari".

cisco05.11.2006 15:01

Trebuia sa fie 3-1 pentru CFR ..da deh..

Alessandro05.11.2006 16:00

Dinamo a jucat azi cum a facut-o in 90% din meciurile lor din acest tur...de data asta,norocul nu i-a mai ajutat!Sa speram ca batem noi azi,titlul nu este chiar o Fata Morgana pentru Steaua...

P.S. Sa vezi intrari pi plaiesii Pietrisicai acusi...tare imi este frica ca va fi meciul dracului la Piatra Neamt...

***alex***05.11.2006 16:48

In ultimele 2 meciuri Dinamo nu a jucat nimic. Dupa prestatia slaba cu turcii au simtit nevoia sa umble la arbitrii, dar de data asta nu i-a mers lui Borcea. Sa speram ca nu-i merge nici diseara sub Pietrisica.

sorin_77705.11.2006 17:09

A inceput declinul cainilor... In urmatoarele 6 etape din acest an Dinamo va mai pierde 2 sau 4 puncte... Trebuie sa castigam tot, putem sa fim la reluarea campionatului, in primavara la 7 sau 5 puncte de ei... Ei au un retur de foc, s-a vazut ca atunci cand au avut o deplasare mai grea au dat chix, si vor trebui sa joace in Ghencea, la rapid, la Timisoara, la Otelu sau la Iasi...

Bogdan4Steaua05.11.2006 22:27
Dupa 13-0-0, urmeaza 0-0-7  8)

Nici vorba de 0-0-7. In ultimele 3 etap etape ale turului, programul lui Dinamo arata asa:

Dinamo - Otelul

Urziceni - Dinamo

Dinamo - Ceahlaul

Ultimele doua meciuri sunt aranjate. Dinamo poate pierde maxim 3 puncte, si acelea cu Otelul, dar dupa ce Rapid s-a distrat cu galatenii, mi-e greu sa cred ca Dinamo ar putea pierde puncte pe teren propriu cu acestia.

sorin_77706.11.2006 07:28

Degeaba ne rupem degetele in tastatura la cest topic pentru ca ograda noastra joaca lamentabil. Dupa meciul facut la Ceahlaul mi-e teama sa nu pierdem si locul 2... Cred ca ar fi mai nimerit sa se numeasca topicul: "Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2!" titlul fiind deja adjudecat de caini... :cry:

_yang07.11.2006 11:01

@sorin_777

Sperand ca vom invinge urmatoarea etapa trebuie sa avem incredere in Otelul... In ultimul meci al acestora in groapa scorul a fost 0-3. Oricum eu m-as multumi si cu un egal.

Alessandro07.11.2006 20:58

Se pare ca Vasilica Cristocea,Mihai Nesu si Saban au fost 100% recuperati!Ei pot juca fara probleme in urmatorul meci!In schimb,Mirel Radoi,a resimtit dureri la genunchiul proaspat refacut si se amana intrarea sa la antrenamentele normale...Asadar,avem o veste buna,revenirea mai ales a lui Cristocea si Nesu!Din pacate,Radoi inca nu este apt 100 %!Sa speram ca va putea reveni in meciul de pe Ghencea cu Dynamo Kiev!Avem mare nevoie de el!

Acest post chiar nu are nici o legatura cu topic-ul. Moderatorii

Motanu D08.11.2006 13:55

Pandurii - Dinamo 1-0

No comment.

I.N.Money08.11.2006 13:57

Se pare ca baietii din Stefan cel Mare si-au intrat in normal.

Cat despre Timisoara,au reusit si ei greu o calificare datorita lui Andrei Cristea.

sorin_77708.11.2006 14:51

Dinamo face al doilea pas gresit si asta chiar la urmatorul meci...Adio cupa Romaniei spun acum caini... Scandalurile vor incepe in groapa, Netoiu il ataca pe Rednic, inca 2 rezultate negative pana in iarna si sunt satisfacut, dar e greu sa mai speram la titlu... Asta pentru ca si noi gresim... :cry:

forever_STEAUA08.11.2006 14:56

Doua meciuri pierdute in 4 zile :) de echipa invincibila :) HA HA HA

Alessandro08.11.2006 15:00

Nu-mi vine sa cred!Dinamo a fost invinsa de Pandurii! :lol: Bey,sa tragem tare sa ne revenim,Dinamo incepe sa se scufunde! :)

Prodigy_andrey08.11.2006 15:09

Li s-o taiat :D Suntem pe ei :D

***alex***08.11.2006 15:48

Au fost asa de siguri ca o sa bata ca nu au aranjat nimic cu arbitrii! Au jucat aproape cu echipa tip, doar in aparare au lipsit moti intrat in repriza 2 si blay! Incepe sa se simta oboseala, spiritele se incing, turcu si Badea sunt nemultumiti, netoiu ii ataca... sunt curios insa Borcea de ce tace? :lol:

«1232425262747»