Despre meciul lui rapid nu pot sa vorbesc k nu l-am vazut dar cred ca rezultatul vb de la sine,sa faci egal cu locu 3 sau 4 in israel e cam rusinos,mai ales ca ai prins anul trecut sferturi UEFA.
Dar sa vb de meciul lui Dinamo.Dinamo si-a demonstrat din nou "valoarea" europeana,facand un meci f slab in fata unei echipe incropite,lipsite de forma si de un antrenor adevarat,o echipa cu care Steaua matura pe jos astazi,chiar cu absentele noastre.Nu pot sa nu remarc comentatorii care ma omorau de ras,"galeria lui Dinamo face atmosfera incredibila!!!" :lol: :lol: :lol:
HAHAHAHA mare atmosfera!! Noi am avut mai multi suporteri in deplasare decat Dinamo acasa :lol:
Vai de "cel mai bun cuplu de fundasi din tara" cum ii intituleaza cei de la Dinamo,lui radu Stefan ii tremurau chilotii pe el iar domnisoara moti si-a dat arama p fata cum a facut si la faza cu Cyril.
Plus ca nu a fost penalti,am vazut faza in reluare si nu a fost nimic.Dinamo ar trebui sa pupe mana arbitrului ca au 3 pc si probabil ca se vor califica ca mai au 3 meciuri si smulg ei un punct si se califica.Daca nu dadea arbitrul penalti Dinamo erau in aceeasi situatie ca anul trecut cu 1 pc dupa o etapa cu cea mai slaba echipa din grupa.
Tot Steaua tine steagul sus in europa si odata ce echipele romanesti o sa treaca de grupe acolo o sa vedem diferenta dintre echipe.Noi facem fata realului pe bernabeu si ei se roaga de arbitru sa dea penalti k sa bata turcaletii in "groapa" de gunoi.
FORZA Steaua!!!!!
Intotdeauna superiori.