FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1222324252647»
Stryker20.10.2006 15:41

Au avut noroc dinam0 cu rezulatatele de aseara, iar rapidul desi a remizat acasa, poate scoate punctele necesare in deplasarea cu evreii si in meciul cu cehii.

Oricum daca ei termina pe doi, atunci noi nu vom mai putem intalni un adversar din grupele lor...

Virgil20.10.2006 17:54

Aseara in Giulesti, Noni a fãcut apel la cei prezenți în tribunele stadionului ca de fiecare datã când un jucãtor alb-visiniu este chemat sã salute galeria, sã se strige "Forza Rapid", motivând cã rivalilor din Ghencea li se dã prea multã importanțã. Fanii s-au conformat si au renuntat sã mai scandeze împotriva Stelei.

gsp.ro

gone21.10.2006 13:41

Celalalt club din Bucuresti iar fura. In ritmul asta or sa ajunga la 17 victorii.

I.N.Money21.10.2006 13:52

Dupa ce in prima repriza arbitrul a refuzat sa ii dea al doilea galben lui Ganea,cred ca multi dintre noi am schimbat programul,era clar ce avea sa urmeze.

strezahuzum21.10.2006 14:05

Comedia intitulata "meci" Gloria - Dinamo s-a incheiat cu 0-1. Ce surpriza :D :D

Regia a fost de inalta clasa, demna de cei 2 maestri care s-au infruntat in acest meci : Borcica, respectiv nea Jean Padureanu. Am avut parte de suspans, momentul golului fiind amanat pana spre final sa para ca meciul chiar se joaca pe teren. Dupa gol, un jucator de la Gloria s-a grabit sa asigure victoria lui Dinamo luand un cartonas rosu pentru a-l scuti pe saracul Borcea de emotii suplimentare. La final s-a plusat, trimitandu-se portarul Bistritei in careul lui Dinamo, pentru impresie artistica.

Bogdan4Steaua21.10.2006 14:07

Mi-a placut ce mult s-a straduit portarul celor de la Gloria la golul lui Niculescu. Era clar de la inceput. De altfel am si pariat pe victoria lui Dinamo. ;)

Piece of Mind21.10.2006 14:12
Mi-a placut ce mult s-a straduit portarul celor de la Gloria la golul lui Niculescu. Era clar de la inceput. De altfel am si pariat pe victoria lui Dinamo. ;)

Da, a fost hilara faza, mingea aia putea sa o apere si un junior!

Probabil ca destinul acestui titlu a fost clar imediat ce Borcea a spus ca daca nu il castiga Dinamo, el se retrage din fotbal.

predatorpulse721.10.2006 14:20

Doamne cat de mincinos este acest clasament fata de valoarea echipelor din fata: Dinamo sa fie la 9 pc de noi cand corpodean a le-a dat practic 3 furandu-ne pe fata la meciul cu ei,3 cu xtrem de mult noroc la gloria si 3 pentru ca Lucescu jr a fost fricos la 0-1.

M-am uitat la meciul lor cu gloria si mi-a fost confirmat un lucru: Dinamo este o echipa extrem de fragila care daca nu inscrie prima e vai de capul lor,baiatu ala rosezl trebuia sa le dea 2 in prima repriza iar raportul ocaziilor pana la golul lui Niculescu a fost de 3-1 pentru Bistrita. REPET MAI ALES pentru Oli, este o echipa fragila de tot in aparare. Apararea noastra e mult mai buna doar ca mijlocul fiind un mare 0 fara Radoi e pusa mult mai multa presiune decat de obicei,chiar la meciuri banale cu echipe de rahat aparand ocazii la poarta noastra din cauza aportului(sau lipsa lui) adus de mijloc.

Vai de Dinamo daca nu da prima gol cu adversarele din UEFA ca iar ne fac de rusine in europa.

Acest avans mincinos e rezultatul unui joc bunicel(repet pentru mine o echipa tare a fost de exemplu Steaua lui Zenga care doar in ultimele etape ale acelui campionat a dat semne de slabiciune, o echipa care si cand nu castiga iti da senzatia de forta de grup si siguranta) al lui Dinamo corelat MAI ALES CU LIPSA DE SANGE IN INSTALATIE ale antrenorilor Olaroiu SI Lucescu,primul incepand cu un atacant si cu Rapid si cu Dinamo iar al doilea aparandu-se din min 3 cand a preluat conducerea.

pentru mine Dinamo este un lider de conjunctura,ajuns acolo nu din mare diferenta de valoare sau joc fata de Steaua si rapid ci din cauza erorilor manageriale din cele 2 tabere si din cauza unui alt aspect:moliciunea cu care sunt tratati dinamovistii de adversari,ati vazut dinamovistii sa fie brutalizati cum am fost noi cu national si Bistrita sau anul asta cu Iasi? Ati vazut tiganul de Ganea cum merita azi sa fie eliminat la cele 2 galbene? Cum a sarit la baiatul ala ca a indraznit sa-i spuna 2 vorbe mai dure? Mai au un atu: doar 1 accidentat si ala recent:ze kalanga,pe cand noi:Radoi,Iacob,nesu,Cristocea si cine stie cine o sa mai fie rupt maine(doamne fereste).

Cat de nedrept este sa ne reprezinte niste javre in CL pe punctele muncite de noi,macar sa treaca si ei un tur preliminar...

Oricum noi sa batem Otelul si o sa fiu fericit

Oli TINE MINTE: DOI ATACANTI,FRICOSULE!

Forza Steaua

Intotdeauna superiori.

I.N.Money21.10.2006 14:28

Am ajuns la aceeasi concluzie la care a ajuns si Meme,ne-am saturat pana peste cap de aceasta echipa nemernica din Bistrita.

Ani de zile aceste mizerii si-au batut joc de acest sport numit fotbal,desi au recunoscut ca au facut nenumarate aranjament,nu a primit nici macar o sanctiune de la inceputul anilor 90 pana acum.

Atat timp cat aceste caricaturi de oameni precum Padureanu ,Horoba,Schorsch sau Sabau vor exista in fotbal,degeaba vor incerca sa elimine blaturile unii oameni care chiar vor asta.

Astept cu nerabdare ziua cand va disparea din Liga 1 aceasta "echipa".

Phire21.10.2006 14:40

Si eu la fel. Gloria Bistrita e cancerul fotbalului romanesc. :evil: El nu va putea fi curatat cu adevarat pana nu vor disparea echipele de genul asta.

Pe noi ne-au tocat sezonul trecut, iar cu rrapizii si javrele stau capra :evil: Dar deh, la ce te poti astepta cand pe banca sta un dinapidist ca Sabau, iar blatistul ala ordinar de Padureanu declara cu cateva zile inainte de meci ca vrea sa stea pe banca lui Dinamo. Astia da "oameni de onoare" :evil:

cristian01421.10.2006 14:56

N-am vazut meciul javrelor, dar din cate am citit aici pe forum se pare ca iar a fost o regie de 2 lei. Din pacate s-au distantat la 12 pct. si baietii joaca maine cu cutiul la os si sub o presiune extraordinara in fata revelatiei campionatului.

Am fost la Pandurii - Poli 1-0 si am vazut o echipa a Timisoarei absolut penibila. De altfel lui Sorin Cartu i s-a facut rau prin minutul 70 si a plecat la vestiare. Acest meci a fost arbitrat..de...cine altul decat febletea noastra Corpodean care i-a avantajat usor pe banateni. In final 1-0 pentru gorjeni, iar printre cei mai slabi jucatori ai Politehnicii s-a numarat si Cristea. A incercat dar fara pic de folos si acum ma bucur ca n-a fost cedat Oprita in locul lui. Macar el a marcat 6 goluri si din postura de rezerva.

PS : Am observat ca domnii de la GSP au scos pe piata dupa cele 2 reviste "CAMPIONII" dedicate Stelei, o alta revista sub aceeasi denumire, dar..surpriza..de data asta dedicata dinamovistilor. Mi se pare penibil sa redactezi o astfel de publicatie cu un asemenea nume pentru echipa de pe locul 3. As vrea daca se poate o revista "Campionii" si pentru Pandurii.

***alex***21.10.2006 17:10
De altfel am si pariat pe victoria lui Dinamo. ;)

Cine nu a pariat pe Dinamo la meciul asta? Cred ca in urmatorii ani va fi scos de casele de pariuri.

SteauaToronto21.10.2006 17:16

Bah fratilor fiti atenti bine la ce zic:

Dinamo va cadea atunci cand va incepe primele meciuri in Cupa UEFA.

Voi nu va uitati la cioarroa aia de Ganea ce talente si figuri are in cap, la prima infrangere va iesi scandaluri acolo si noi vom profita.

Turul a fost cum a fost si acum ei se cred campioni ce este fff bine. Noi asteptam returul!

Alessandro21.10.2006 17:20

Dinamo a jucat penibil...dar a castigat!Este tot ce conteaza! :?

Phire21.10.2006 17:24
PS : Am observat ca domnii de la GSP au scos pe piata dupa cele 2 reviste "CAMPIONII" dedicate Stelei, o alta revista sub aceeasi denumire, dar..surpriza..de data asta dedicata dinamovistilor. Mi se pare penibil sa redactezi o astfel de publicatie cu un asemenea nume pentru echipa de pe locul 3. As vrea daca se poate o revista "Campionii" si pentru Pandurii.

E mai mult decat penibil :evil: .

Din cate am inteles, revista aia e copiata dupa modelul revistelor "The Champions", care apar despre echipele participante in Liga Campionilor. Si ce naiba are Cupa UEFA in comun cu CL?!

Iar s-au facut de basme distinsii domni de la gsp, ahtiati dupa castiguri, ca de obicei :roll: Mare teapa or sa ia...

gone22.10.2006 09:35

Sa scoata cate reviste vor. Cine o cumpara? Aia 200 de fani dinamovisti? :lol:

meshteroo22.10.2006 10:33

E clar ca Dinamo ia titlul cu blaturi! :x Eu cred ca a platit portarul ala Albut! Interesant ca exact dupa un minut de la gol, arbitrul arata rosul unui jucator bistritean. :x

Si cei de la National TV sunt devina ca nu au aratat toata faza si eu cred ca era doar de galben! 12 victorii -> 12 blaturi!

Alessandro22.10.2006 10:44

Bey,deci echipa mai baftoasa ca Dinamo de acum n-am mai vazut in viata mea!Nici pe vremea lui Andone nu era sa!Atunci chiar jucau fotbal!Acum,buf inainte,da un cioban(a se citi Ganea,Danciu sau Niculescu) la poarta si gol!Deci joaca penibil!Cand ma lasa inima sa ma uit la meciul lor,mai mereu adorm...chiar daca nu am lua campionatul,vreau sa-i omoram pe Ghencea, sa le aratam javrelor unde le este valoarea...

focus22.10.2006 11:03

Poate diferenta e puncte e cam mare , dar privind jocul celor 2 echipe in acest tur, Steaua nu merita sa fie in fata celor de la Dinamo.Poate nu am avut nici noroc, dar pana la urma cu echipele mici, norocul ti-l faci si singur daca vrei sa ai un meci cat mai usor...Mi-am adus aminte de meciul de la Iasi unde primul sut pe poarta a fost la lovitura de la 11m. Eu cred ca oboseala nu scuza faptul ca nici macar nu am putut suta la poarta.

focus28.10.2006 16:52

Poate Olaroiu se uita si la jocul echipei de pe locul 1, sa vada cum se desface o aparare.Cred ca meciurile din Italia pe care le urmareste asa de des se termina la egalitate sau cu victorii la un gol diferenta.

^Cody28.10.2006 22:59

eu cred ca steelistii sunt prea bine platiti.de asta nu mai joaca nimic. nu mai sunt asa "flamanzi" dupa bonusuri...nu mai au chef de alrgat

bebeto02.11.2006 20:53

in seara asta ss-a vazut adevarata valoare a potailor,care sunt lei paralei in campionat sau pe aranjamente in campionat mai bine zis si in europa se chinuiesc cu echipe mediocre.au avut nevoie de mila arbitrului in minutul 85 ca sa cistige si pe asamblu se puteau declara fericiti si cu un egal fiinca au jucat PENIBIL tot meciul.

JIIGODII IMPUTITE CERETI-VA NAIBII AFARA CA FACETI Romania DE RIS...SI O SA TRAGETI SI IN ANUL ASTA FOTBALUL ROMANESC INAPOI...VA BUCURATI DE INFRINGERILE Stelei?...STATI SA JUCATI VOI LA anul CU REAL SAU LION SI MAI VORBIM !!!

Bogdan4Steaua02.11.2006 20:59

Sa ii lasam si pe ei sa ajunga in primavara pentru ca nu sunt obisnuiti cu asa ceva. Totusi, meciurile grele de acum incep, Besiktas fiind o echipa execrabila care nu a putut profita de jocul mediocru al celor de la Dinamo. Oricat si-ar dori dinamovistii sa se umfle in pene, Besiktas nu e Lyon sau Real. ;)

Rapid a scos un 2-2 in Israel si sincer jocul lor nu m-a impresionat. Ca si calitate a jocului prestat, Steaua a fost cu o clasa peste cele doua echipe care au jucat azi. Si totusi, noi am pierdut. Asta e marea diferenta intre UCL si Cupa UEFA.

***alex***02.11.2006 21:12

Baietii de sub pod parca vor sa confirme ca anul trecut a fost o intamplare calificarea in sferturi, au avut emotii cu Sarajevo, Psg e sub Feyenoord sau Hamburger, iar Hapoel este o echipa pe care trebuia sa o invinga, sa zica merci ca au luat 1p.

Dinamo desi a castigat printr-un noroc fantastic, a jucat foarte slab, aratand ca si anul trecut ca in UEFA nu merge cu prietenii, prime, arbitrii. A ratat Besiktas extraordinar de mult, pe urma cainii au primit un penalty discutabil. Si sa tinem cont si de faptul ca Besiktas era cel mai usor adversar.

I.N.Money02.11.2006 21:38

Rar mi-a fost dat sa vad un fotbalist mai milog ca Niculescu!

Acest jucator cauta in mod constant lovituri libere,aseara desi Real Madrid are cei mai buni sutori din lume ,nu cauta obtinerea loviturilor libere la fiecare contact cu adversarii.

Asta e diferenta dintre o echipa mare si o echipa care traieste din noroc si blaturi.

PS: Nu pot sa nu remarc evolutia "extraordinara" a cuplului considerat de Dinu cel mai bun al fotbalului romanesc,Radu Stefan si Moti :roll:

«1222324252647»