Doamne cat de mincinos este acest clasament fata de valoarea echipelor din fata: Dinamo sa fie la 9 pc de noi cand corpodean a le-a dat practic 3 furandu-ne pe fata la meciul cu ei,3 cu xtrem de mult noroc la gloria si 3 pentru ca Lucescu jr a fost fricos la 0-1.
M-am uitat la meciul lor cu gloria si mi-a fost confirmat un lucru: Dinamo este o echipa extrem de fragila care daca nu inscrie prima e vai de capul lor,baiatu ala rosezl trebuia sa le dea 2 in prima repriza iar raportul ocaziilor pana la golul lui Niculescu a fost de 3-1 pentru Bistrita. REPET MAI ALES pentru Oli, este o echipa fragila de tot in aparare. Apararea noastra e mult mai buna doar ca mijlocul fiind un mare 0 fara Radoi e pusa mult mai multa presiune decat de obicei,chiar la meciuri banale cu echipe de rahat aparand ocazii la poarta noastra din cauza aportului(sau lipsa lui) adus de mijloc.
Vai de Dinamo daca nu da prima gol cu adversarele din UEFA ca iar ne fac de rusine in europa.
Acest avans mincinos e rezultatul unui joc bunicel(repet pentru mine o echipa tare a fost de exemplu Steaua lui Zenga care doar in ultimele etape ale acelui campionat a dat semne de slabiciune, o echipa care si cand nu castiga iti da senzatia de forta de grup si siguranta) al lui Dinamo corelat MAI ALES CU LIPSA DE SANGE IN INSTALATIE ale antrenorilor Olaroiu SI Lucescu,primul incepand cu un atacant si cu Rapid si cu Dinamo iar al doilea aparandu-se din min 3 cand a preluat conducerea.
pentru mine Dinamo este un lider de conjunctura,ajuns acolo nu din mare diferenta de valoare sau joc fata de Steaua si rapid ci din cauza erorilor manageriale din cele 2 tabere si din cauza unui alt aspect:moliciunea cu care sunt tratati dinamovistii de adversari,ati vazut dinamovistii sa fie brutalizati cum am fost noi cu national si Bistrita sau anul asta cu Iasi? Ati vazut tiganul de Ganea cum merita azi sa fie eliminat la cele 2 galbene? Cum a sarit la baiatul ala ca a indraznit sa-i spuna 2 vorbe mai dure? Mai au un atu: doar 1 accidentat si ala recent:ze kalanga,pe cand noi:Radoi,Iacob,nesu,Cristocea si cine stie cine o sa mai fie rupt maine(doamne fereste).
Cat de nedrept este sa ne reprezinte niste javre in CL pe punctele muncite de noi,macar sa treaca si ei un tur preliminar...
Oricum noi sa batem Otelul si o sa fiu fericit
Oli TINE MINTE: DOI ATACANTI,FRICOSULE!
Forza Steaua
Intotdeauna superiori.