FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1202122232447»
predatorpulse702.10.2006 05:17

Ne miram de ce Dinamo e la 9 puncte,dar sa nu uitam urmatoarele lucruri:

-mijlocul si atacul lui Dinamo e peste al nostru ca tehnicitate si viteza,noi la mijloc am ajuns echipa de baschet,doar Vasilica stie sa dribleze din echipa noastra,despre apararea lui Dinamo(domnisoara moti) nu pot sa vorbesc pentru ca nu prea e solicitata,dar cred ca a noastra e mai buna pentru ca pana la ultimele 4 meciuri disputate aveam un gol primit.

-forma proasta e echipei in general,si fizic si psihologic

-management prost: din jucatorii adusi,Coman imi face nervi de-mi vine sa-l bat cand intra pentru ca ma gandesc ca ia mereu rosu,ov Petre vai de mama lui la fotbal,Stancu merge cat de cat,francezu n-am vazut nimic pana acum,iar singurele reusite mi se par Vali Badea si Saban

-cu riscul de a supara pe multi din fratii mei stelisti,abordarea meciurilor de catre Dinamo,ei joaca pe principiul "cu un gol mai mult decat adversarii" pe cand la noi Oli a inceput sa mearga la ciupeala pentru ca nu are cu cine sa joace ofensiv

-inca un factor neglijat de multi:arbitrajele Stelei au inceput sa se desfasoare dupa urmatorul scenariu: Jiji a pus presiune si astia nu mai dau penalty impotriva noastra in schimb lasa jucatorii adversi sa ne rupa picioarele,apoi ai nostri se enerveaza si iau si ei rosu si tot asa... cred ca tinem cu totii meciurile cu national,Bistrita si anul acesta cu iasiul.Din cate tin minte nu stiu sa se fi jucat asa dur impotriva adversarilor nostri la vreun meci de-al lor.

In concluzie am un mesaj pentru baieti:

Reveniti-va si nu vai ma plangeti de mila ca suporterii sunt langa voi.

Daca in campionat nu mai merge macar jucati ca o echipa mare in europa.

FORZA Steaua

Intotdeauna superiori.

sorin_77702.10.2006 07:24

pare ca titlul este acontat de Dinamo insa 9 puncte pot insemna si 3 infrangeri consecutive pentru trupa din groapa... macar in deplasari... Ce e importanta acum este sa castigam noi puncte si sa nu mai pierdem nimic. Sa facem si noi urmatoarele 7 etape un sir de victorii si sa punem presiune pe caini. In 7 etape pana la finalul turului putem recupera 3 puncte, Dinamo se poate impiedica o data... Noi sa nu mai facem nici o greseala de acum in colo. Concentrare si daruire mai mare. fara obiectiv impus jucatorilor. Sa joace pentru spectacol de acum inainte. Asta trebuie sa avem in cap. Dinamo nu o poate tine asa si tot returul. E IMPOSIBIL!!! Ii putem bate pe Ghencea, ovom face cu siguranta, mai pot pierde puncte la Timisoara si Rapid... si nu numai... !!!

focus02.10.2006 09:28

Jucatorii si Olaroiu in special, dau impresia ca sunt mai pesimisti decat noi si asta nu le poate face mai mult rau.Nu prea inteleg ce face Olaroiu cu jucatorii pe la antrenamente.Pase de-a latul terenului? Oare trag si ei la poarta? Mai incearca si cateva centrari?

_yang02.10.2006 13:40

e cam grava treaba dar sa speram ca-si vor reveni si vom scapa de aceste cosmaruri... Cat despre valoarea lui Dinamo ea este sub a noastra ... !

Sa nu uitam totusi un lucru ca Stelei ii lipseste cel mai bun jucator ... stiti si voi de cine e vorba !

alex_Ra202.10.2006 15:33

Daca ar fi sa nominalizez niste jucatori de la caini care imi plac, chiar (desi imi vine foarte greu sa recunosc) ma incanta, acestia ar fi Radu Stefan si Pulhac. Aceasta e o practica care a dat roade la ei in ultimii ani. Au scos de la tineret niste jucatori pe care daca nu i-ar fi vandut ar fi fost acum sus rau de tot.

La Steaua au fost cam 2 cazuri in ultimii ani: Ogararu si Para. Niste jucatori repezentativi pt Steaua de azi. Nu stiu de ce nu se incearca mai des cu tineri si la noi. De exempu l-au adus pe Coman in loc sa il foloseasc mai des pe Ochirosii. Sezonul trecut nu au jucat deloc Litu si Simion desi pe vreamea lui Zenga au intrat in cateva partide si au jucat promitator.

In Romania se tot vorbeste ca nu sant portari. Am inteles ca Toma promite, si cineva care l-a vazut cu mai mult ocazii mi-a spus ca e chiar foarte bun. Ar trebui introdus si el in meciurile mai usoare sa capete o experienta si chiar daca mai greseste sa i se acorde credit si in 2-3 ani cred ca ar crest fantastic, avand in vedere si cine e antrenorul care se ocupa cu portarii la Steaua. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Valdes la Barca sau cu Casillas la Real.

Alessandro02.10.2006 16:15

Sa nu disperam!C e ne intereseaza pe noi ce face Dinamo sau Rapid?Noi suntem Steaua...mie unul imi pasa doar de Steaua...sunt sigur ca ne vom reveni...MEREU SUPERIORI-Steaua Bucuresti!

Stryker02.10.2006 22:05

Bai fratilor voua nu vi se pare cam aiurea cum a fost alcatuit acest program competitional??

Cine intalneste in aceasta etapa pe rapid, da piept in urmatoarea cu dinam0...practic doua meciuri grele la rand, iar cine joaca cu Vaslui etapa asta urmeaza a intalni pe Steaua in urmatoarea, practic un meci usor ca sa nu se consume prea tare inainte de Steaua...poate ca exagerez eu, dar parca se trag toate sforile posibile pentru ca dinam0 sa ajunga acolo unde nu are ce cauta si anume in UCL.

Bogdan4Steaua02.10.2006 23:51

" Ganea şi rapidiştii uniţi împotriva Stelei

La finalul partidei din Ştefan cel Mare, Ionel Ganea a mers în dreptul galeriei rapidiste. În ciuda victoriei lui Dinamo, datorată în mare măsură chiar lui Ganea, atacantul a fost aplaudat de fanii giuleşteni, iar jucătorul le-a răspuns ultraşilor în acelaşi mod.

Împreună cu suporterii alb-vişinii, vîrful ''cîinilor'' a scandat lozinci împotriva Stelei."

Sursa: GSP.ro

Pe nesimtitul asta il doream noi la Steaua? Este penibil sa joci la Dinamo si sa scandezi impreuna cu galeria unei rivale. Am avut respect pentru el ca jucator, dar prin acest gest si-a aratat adevaratul caracter. Nimeni nu l-a obligat sa faca acest gest, mai ales ca nu era vorba de galeria propriei echipe.

_yang03.10.2006 06:40

@Bogdan4Steaua

Inseamna ca nu stii ce a spus aseara... la fanatik show !

Intra pe www.prosport.ro si ai sa vezi cata nesimtire zace in el !

DOUBLE03.10.2006 08:11
"

Pe nesimtitul asta il doream noi la Steaua?

Nu cred ca l-a dorit cineva la noi, mai ales dupa declaratiile de la turul cu Midlesb.

I.N.Money03.10.2006 10:21

Tocmai a incetat Borcea sa mai zambeasca dupa ce a vazut in ce grupa a fost repartizat :lol:

waste03.10.2006 10:29

In mod normal a mierlit-o javra in grupa aia. E bine ca indiferent de rezultate vor fi fugariti serios. Poate mai crapa cate unu' pentru campionat.

I.N.Money03.10.2006 10:30

Rapid are grupa foarte usoara,doar Panathinaikos este mai puternica,PSG e o echipa inconstanta iar restul sunt echipe fara experienta europeana.

Reptile1903.10.2006 10:46

O da! O sa vedem acum valoarea echipei Dinamo! o grupa foarte echilibrata eu sper sa se califice(ca vor aduce pct. Romaniei) dar nu cred ca vor reusi pentru ca acolo se joaca pe bune, fara fante de lumina, fara Corpodeni s.a....

Forza Steaua!!!

Campioni am fost, Campioni vom fi!!!

Gaby03.10.2006 11:06

Cel mai important este faptul ca in sfarsit se vor mai obosi si ei in cupele europene ... vor mai avea si infrangeri, vor mai aparea conflicte si la ei ... :lol: hehe, ce ma bucur ... au ras destul de noi cum ne perpeleam cu gandul la Kiev, la Real, la Lyon... :twisted: mama lor de "caini" !!!

Dan_BKL03.10.2006 11:14

ce grupa frumoasa are Dinamo!le-a cazut adversari dupa sufletul lor de zdrente si de hoti.0puncte

crapedu a avut bulan si daca nu se va califica dintr-o grupa cu hapoel tel-aviv si mlada boleslav se va face de kkt.in plus nici psg si nici panathinaikos nu sunt adversari prea puternici.

***alex***03.10.2006 12:09

Ce bucurie mai mare poate fi in ziua de azi decat sa afli cu cine a picat Dinamo in grupa? :lol:

M@rmota03.10.2006 13:38

E hai sa fim seriosi..tu chiar crezi ce scrii acolo?!? :lol:

O sa schelalaitzi sa v-auda toata tara!Voi sunteti o echipa de moment..veti arde ca un foc de paie...so..you should chill..

Rossoblu03.10.2006 13:45

ce sa faca ma Dinamo lu Steaua? plecati-va in fata noastra pechinezilor..suntem zei pt voi

Motanu D03.10.2006 13:50

@bobby_ecko83:

Cainele moare de drum lung. Intotdeauna.

Bogdan4Steaua03.10.2006 14:50
Chill boys, oricum va vom da peste pliscurile voastre de ingamfati, si va vom arata ca avem valoare si in Europa. Sunt super multumit ca avem o grupa asa puternica, sa aratam inca o data ca Dinamo trece dintr-o grupa grea, Steaua nu, si in cazul in care voi terminati pe 3( si  ma rog sa fie asa, numai cand ma gandesc la posibilitatea unei intalniri de gradul 0 in optimi sau sferturi) cu totii sa cantam:

"Dinamo BATE PE Steaua, Dinamo BATE PE STEAUAAAAAAA" :D

Compari Besiktas cu Lyon, Brugges cu Dinamo Kiev sau Tottenham cu Real Madrid? Noi avem o grupa grea, voi aveti o grupa medie. Rapid are o grupa usoara. Pana acum, an de an v-ati aratat neputinta in Europa. Vedem ce faceti anul acesta. Vedem meciurile si apoi mai vorbim.

Oricum, spre deosebire de voi, pe noi ne intereseaza mai mult ce face Steaua.

"Universul vostru se invarte in jurul nostru". ;)

alinush8903.10.2006 16:04

Dinamo sper sa se opreasca in sferturi..sa fie obosita si sa aiba cat mai multe meciuri....pentru ca echipa au si cred ca se vor califica din aceasta grupa,iar rapid nu trece de optimi:)

strezahuzum03.10.2006 17:07

Sansele javrelor de a trece de grupe tind undeva spre 1%. De ce ?

1. Lipsa celor 3 jucatori esentiali : Porcodean - Serea - Nagy.

2. Traditia. Vor descoperi brusc aparari mult mai bune decat in Liga 1, unde deocamdata au avut doar 3 meciuri grele : cu Poli Timisoara, rezolvat de agentii infiltrati Alexa si Grigorie, cu noi, unde s-au ... pe ei sa dea gol cu un om in plus 60 de minute, si cu Rapid, pe care i-am egalat si cu un om in minus. Tottennham o sa-i spulbere, minim 3-0. Bayer la fel,este a 3-a echipa din Germania si au echipa buna, peste potai fara indoiala. Poate sa reuseasca ceva cu Besiktas acasa, dar in deplasare cu Brugges ?? NICI CEA MAI MICA SANSA. De-abia i-au batut pe amaratii aia de la Xanthi pe care-i bate si Craiova, plus un glorios 1-1 cu Beitar.

Concluzie : maxim 3 puncte, un glorios loc 5 din 5 echipe, sa-si dea Borcica pumni in cap, auzi cica "nu se opresc pana in finala". Vezi ca alcoolul dauneaza grav cerebelului ... infractor penibil ce esti.

PS : In curand basica umflata de Borcica-Netoiu va plezni jalnic. Au trecut meciurile usoare sau rezolvate de arbitri. Mai au de jucat cu Otelul, care chiar e in forma, cu CFR Cluj .... nu pot fura chiar toate meciurile iar cand vor incepe jocurile grele si la ei vor cadea Rapid. La noi va reintra Radoi si sunt convins ca vom juca altceva cu capitanul in teren.

Nero03.10.2006 22:11

Si eu zic ca au ceva sanse cateii, oricum mai mult de 1% :wink: PARE numai o grupa tare, dar nu e chiar asa de tare, e chiar abordabila. E posibil sa se lipeasca de unul din cele 3 locuri calificante. Vorba cuiva, important e sa mai alerge si ei putin, ca in campionat prea i-au odihnit toti!

Si cred ca si Rapid are o grupa medie, nu mai subestimati echipele de care n-a auzit nimeni... Cehii de la Mlada au eliminat OM (Olympique Marseille) cam in aceeasi maniera in care ne-au fript pe noi Boro, ca sa nu zic chiar mai rau (2 goluri in min. 90 si 93). Nici PSG nu e de ignorat, in ciuda faptului ca multi au tendinta sa subaprecieze francezii (OL inclus). Au si ei sanse lor sa ocupe unul din primele 3 locuri. Ma rog, tot raul spre bine... ma gandesc ca - in fond - cu cat cazi mai de sus, cu atat mai rau iti e, iar noi cunoastem bine de tot experienta asta. Nu ca uefistii ar avea vreo sansa sa realizeze performanta noastra, dar daca ies undeva in optimi, poate mai cresc si sansele noastre la 24 8)

Virgil04.10.2006 06:43

Cred ca nu a existat în tot fotbalul românesc un jucator mai prost si mai obraznic decât Ion Ganea de la Dinamo.

Apare pe toate posturile TV în postura de nedreptatit si ia pe oricine in tarbaca.Nu conteaza ca e un fost mare jucator,antrenorul lui,antrenorul nationalei,patroni de echipa.

Nu am mai vazut in viata mea o asemenea specie de îngamfat si de obraznic.

«1202122232447»