Ne miram de ce Dinamo e la 9 puncte,dar sa nu uitam urmatoarele lucruri:
-mijlocul si atacul lui Dinamo e peste al nostru ca tehnicitate si viteza,noi la mijloc am ajuns echipa de baschet,doar Vasilica stie sa dribleze din echipa noastra,despre apararea lui Dinamo(domnisoara moti) nu pot sa vorbesc pentru ca nu prea e solicitata,dar cred ca a noastra e mai buna pentru ca pana la ultimele 4 meciuri disputate aveam un gol primit.
-forma proasta e echipei in general,si fizic si psihologic
-management prost: din jucatorii adusi,Coman imi face nervi de-mi vine sa-l bat cand intra pentru ca ma gandesc ca ia mereu rosu,ov Petre vai de mama lui la fotbal,Stancu merge cat de cat,francezu n-am vazut nimic pana acum,iar singurele reusite mi se par Vali Badea si Saban
-cu riscul de a supara pe multi din fratii mei stelisti,abordarea meciurilor de catre Dinamo,ei joaca pe principiul "cu un gol mai mult decat adversarii" pe cand la noi Oli a inceput sa mearga la ciupeala pentru ca nu are cu cine sa joace ofensiv
-inca un factor neglijat de multi:arbitrajele Stelei au inceput sa se desfasoare dupa urmatorul scenariu: Jiji a pus presiune si astia nu mai dau penalty impotriva noastra in schimb lasa jucatorii adversi sa ne rupa picioarele,apoi ai nostri se enerveaza si iau si ei rosu si tot asa... cred ca tinem cu totii meciurile cu national,Bistrita si anul acesta cu iasiul.Din cate tin minte nu stiu sa se fi jucat asa dur impotriva adversarilor nostri la vreun meci de-al lor.
In concluzie am un mesaj pentru baieti:
Reveniti-va si nu vai ma plangeti de mila ca suporterii sunt langa voi.
Daca in campionat nu mai merge macar jucati ca o echipa mare in europa.
FORZA Steaua
Intotdeauna superiori.