FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1192021222347»
_yang29.09.2006 11:55

Pana acum se dadeau cate 1 la victorie si 0,5 la egal...

Bogdan4Steaua29.09.2006 18:56

Ma rog, nu stiu daca pe Poli Timisoara o putem considera o rivala la titlu, dar urmarind meciul din seara asta se pare ca Iancu a intrat si el in hora arbitrilor. Dupa arbitrajul de la Cluj, azi Poli a beneficiat de avantaje clare. Gol perfect valabil anulat Ceahlaului la 1-0 pentru nemteni si fault in atac la golul de 1-1 al timisorenilor. Asa, in loc sa fie 2-0 a fost 1-2.

***alex***01.10.2006 17:51

Daca arbitra Tudor nu cred ca era 11m la Zicu. Sa ramana asa si e bine!

bodanelu01.10.2006 17:59

oricum pana acum rapidistii ne dau o mana de ajutor

predatorpulse701.10.2006 18:15

Sunt stelist de mic dar sa nu ne pacalim singuri: echipa nu joaca nimic de la Kiev pentru ca nu exista lider(Dica e un marcator nu e genul sa traga echipa dupa el) si nu exista jucator la Steaua care sa scoata prin dribling unul sau doi jucatori din joc in afara de Dica si Cristocea. In privinta arbitrajelor invit toti suporterii sa fie obiectivi:

-Steaua-rapid: erori mari de arbitraj de AMBELE PARTI dar cu mai multe in favoarea Stelei( cam 2-3 din ce tin eu minte)

-Arges-Steaua: Steaua a fost oprita de 3 ori gresit in ofsaid si Arges trebuia sa aiba un penalty

-Dinamo-Steaua:singurul meci in care am fost dezavantajati cu adevarat,dar poate cel care a contat cel mai mult, 2 eliminari aiurea date de corpodean

-Poli Iasi-Steaua: iasiul trebuia sa aiba cel putin un penalty,arbitrul trebuia sa-i dea afara pe amandoi ieseni la penalty-ul Stelei pentru ca ambii l-au bruscat.Penalty-ul Stelei corect acordat si eliminarea lui Goian la fel dar taranu care l-a atacat pe nesu trebuie suspendat 5 etape.

In alta ordine de idei trebuie psiholog la echipa si sa nu mai cautam scuze cu arbitrii pentru ca o echipa mare cum e Steaua nu are voie sa steau cu emotii cu Vaslui,Iasi sau mai stiu eu ce echipe.Ce poate sa-ti faca arbitrul daca conduci cu 2-0 in min 20.de exemplu?

Si sa nu uit pentru domnul Olaroiu: Oli tu nu vezi ca s-au prins toti de tactica Stelei:tii un om sau doi la Dica ca sa fie cu spatele la poarta cand primeste mingea sau se face presing la mijlocul nostru care n-are dribleuri si da minge in spate care apoi e bubuita la intamplare in fata la o deviere pentru oprita,Thereau sau Victoras Iacob. Mai tineti minte era Protasov cand nu stiam cum o sa combine baietii si ce frumos era jocul? Orice stelist ce citeste aceste randuri stie ca am dreptate>

Din pacate au fost vremuri bune de vreo 3 ani incoace dar am presimtirea ca vin vremuri grele:unii jucatori primesc prea multi bani si si-au luat-o in cap si nu mai se daruiesc,trebuie sa vina Mirel inapoi sa tina mijlocul si MM sa mai aduca vreo 2 jucatori d profilul lui Vasilica ca sa iesim si noi cu mingea la picior din jumatatea noastra.

Sper la vremuri mai bune pentru Steaua si as dori mai multa daruire si curaj(mai ales cu Real Madrid).

FORZA Steaua

Intotdeauna superiori.

Gaby01.10.2006 18:24

S-a ras tare de Lazar cand s-a auto-comparat cu Radoi. Din ce se vede pana la pauza in meciul Dinamo - Rapid, Lazar e fotbalist foarte bun. Normal ca este sub Radoi, dar totusi este un foarte bun fotbalist. Rapid a facut o achizitie foarte buna.

bodanelu01.10.2006 18:29

singura... eu intodeauna l`am vazut ca un urmas al lui Radoi la Steaua.. dar a ajuns la rapid.. vezi siman-Copos :D

Gaby01.10.2006 18:53

A egalat Dinamo, prin omul pe care nu stiu cum de nu l-a luat Becali... Am mai spus asta de multe ori, Steaua n-avea voie sa rateze un jucator liber de o valoare indiscutabila precum Ionel Ganea...

Bogdan4Steaua01.10.2006 19:05

E 2-1 pentru Dinamo. Rapid a jucat mai bine dar Dinamo are ca de obicei norocul de partea sa. Dupa golul de 2-1 jocul Rapidului a scazut enorm.

Gaby01.10.2006 19:08

S-a ras de mine cand am spus ca Dinamo este o forta in in intregimea ei... Are 3-1 cu Rapid, sunt la 9 puncte de noi, au 10 victorii din 10 pana acum si nu par sa poata fi opriti. Sa fim realisti: campionatul este al lui Dinamo anul acesta. Trebuie sa fim foarte atenti sa luam cat mai multe puncte in Europa anul acesta pentru ca vom avea nevoie de un coeficient foarte bun. Doar locul 2 este ceea ce mai putem spera.

Phire01.10.2006 19:09

3-1 :( Rapidistii-s varza in repriza asta, intr-adevar...

P.S. Scuze, Gaby, am postat inainte sa apara postul tau...e cam inutil al meu acum...

Gaby01.10.2006 19:17

Phire, cred ca in seara asta toti suporterii Stelei se simt inutili... Dinamo este la 9 (noua !!!) puncte si nu putem face nimic legat de-asta...

Oricum, tot respectul pentru jucatorii lui Dinamo. Sincer, sunt realmente impresionat de baietii care sunt acolo. Au o foame de performanta pe care din pacate nu o vedem la baietii nostri.

I.N.Money01.10.2006 20:20

Sunt curios sa vad daca "Nasu" si cu "Corleone" se vor tine de cuvant si vor sanctiona cele doua echipe dupa incidentele de la golul 3 dinamovist.

Din cate imi amintesc sefii FRF si LPF au declarat clar ca echipele a caror fani isi vor da iar in petec vor fi sanctionate prin depunctare !

M@rmota01.10.2006 20:26

Ei vor depuncta...nu cred ca se va intampla asta...asta era valabil doar pt noi...daca se intampla la noi...erau gramada cu depunctarile.. :roll:

focus01.10.2006 20:28

Pentru incidente provocate de suporteri se aplica urmatoarele pedepse: suspendare teren si interzicerea accesului pe arena adversa timp de 2 ani.Treaba cu depuncarile se aplica pt incidente provocate de jucatori si conducatori.Cauta articolul de acum cateva zile.

Virgil01.10.2006 20:31

Norocul lui Dinamo s-au numit lipsa lui Moldovan si oboseala acumulata de Rapid în deplasarea la Madeira.S-a vazut clar in ultimele 30 de minute de joc.

Dinamo era o echipa de batut in seara asta.

I.N.Money01.10.2006 20:31

@Focus

L-am vazut cu ochii mei la tragico-comedia de pe B1,la emisiunea Nasul,cand Dragomir a declarat ca de acum in cazul incidentelor provocate de suporteri,clubul risca depunctare

Dar acest lucru nu se va intampla..

_yang01.10.2006 20:56

O sa vedem ce pateste acum rRapidul cu toate ca nu as vrea sa fie depunctati ca dupa aia o sa zica ca sunt persecutati...

Phire01.10.2006 21:22

A fost si vina dinamovistilor, ca i-au tot atatat -deja vu, anyone? :roll: -. Si a organizatorilor dinamovisti, ca au pus cele 2 galerii asa aproape una de alta.

Cred c-ar merita si cainii ceva sanctiuni. Da' o sa primeasca din parti... :roll:

bobby_ecko8301.10.2006 22:23

Sunteti neputinciosi si asta va face sa gasiti tot felul de scuze! Am citit parerile voastre si chiar ma pufnea rasul la unele scuze puerile!

Pe Virgil chiar l-am confundat cu Dinu Vama, asa scuze gasea pentru Rapid :)

Felicit echipa rapid, au dat dovada de 45 de min extraordinare. Pacat ca se mobilizeaza astfel doar in meciurile cu echipele mari si da chix cu cele mici! Cat despre voi, va recomand sa va concentrati atentia asupra Ligii, sa terminati pe 3 si sa "deie" Domnul se ne intalnim undeva prin sferturi!

PS: ai tot respectul meu Gaby, nu pentru ca recunosti munca depusa din vara de Rednic, ci pantru ca privesti lucrurile dintr-o latura obiectiva, pe care multi dintre colegii tai au pierdut-o in bezna ingamfarii!

SuperDinamo.

Astept injuraturile de rigoare.

Stryker01.10.2006 22:56
sa terminati pe 3 si sa "deie" Domnul se ne intalnim undeva prin sferturi!
Stai tu linistit ca nu ajungeti voi in sferturi...o sa terminati grupa in cel mai bun caz pe locul 2 si veti fi eliminati de catre o echipa venita din CL.
Pe Virgil chiar l-am confundat cu Dinu Vama, asa scuze gasea pentru Rapid :)

Virgil are dreptate, la absenta lui Moldovan se adauga si cea a lui Mazilu + oboseala unui zbor de 14 ore dus-intors cu avionul si un meci dificil de 120 de min, pe cand voi ati avut acasa un meci foarte usor cu o echipa extrem de accesibila...

Sunteti neputinciosi si asta va face sa gasiti tot felul de scuze! Am citit parerile voastre si chiar ma pufnea rasul la unele scuze puerile!

Pe mine ma pufneste rasul cand citesc ce spui tu aici...auzi tu neputinciosi...cand o sa aveti si voi performantele Stelei din ultimii ani (optimii si semifinala de UEFA + calificare in UCL) atunci sa mai vorbim despre cine este neputincios...

Motanu D01.10.2006 22:56

Problemele lui Dinamo vor apare dupa prima infrangere. E normal sa se intample si assta candva. Atunci va fi interesant cum vor gestiona situatia.

Si nu in ultimul rand priveste lucrurile si din alta perspectiva. Sunteti pe primul loc si pentru ca adversarii nu joaca mare lucru.

Si nu, injuraturile n-au rost. La prima infrangere voi ne veti injura ca am cumparat adversarul, arbitrul, etc.

Danntes01.10.2006 23:19

Orice ce am zice Dinamo joaca f frumos.

Asta datorita faptului ca per total au jucatori mai tehnici decat ai nostri, cu imaginatie.

Am inceput sa facem echipa de basket in loc de fotbal.

Mie nu mi-au placut niciodata jucatorii atehnici precum: Nesu, Oprita, Lovin, O.Petre, G.Coman.

Si ganditi-va ca ultimii 4 fac parte din departamentul de "contructie".

Luat post cu post in momentul asta Dinamo este peste noi:

Carlos =< Gaev

P.Marin >= Blay

Goian = Moti

Ghionea >= R Stefan(mai slab dar e tanar si in crestere de forma)

Nesu < Pulhac (mai tehnic decat Nesu si in crestere)

Nicolita <= Ze Kalanga (negru e mai tehnic, minus conditie fizica...momentan)

Lovin,O.Petre =< A.Cristea(mai tehnic, face faza defensiva mai slabut)

Paraschiv =< Margaritescu (mai tehnic)

(Margaritescu alaturi Radoi si Lazar cei mai buni inchizatori din tara)

Cristocea = C.Munteanu (am pus egal desi C.Munteanu e mai constant decat Cristocea, iar pasele au precizie f buna)

Niculescu = Dica(ambii sunt sclipitori cand prind o zi buna, cu un atuu urias pt Niculescu..loviturile libere si tehnica ceva mai buna)

Badea, Thereau <= Ganea, Danciulescu (ambii mai tehnici, mai experimentati si cu pozitionare superioara in teren dar stau prost la capitolul conditie fizica)

Asta e parerea mea...si nu sunt influentat de perioada nefasta prin care trecem.

Astept cu nerabdare revenirea lui Radoi...ca e f greu.

Eu unul m-am saturat de lipsa de tehnicitate a multor jucatori de-ai nostri. Am ajuns sa ne minunam cand Cristocea trece prin dribling de un adversar!

Si cum am mai zis...daca nu avem jucatori tehnici iar in planurile lui MM nu apare genul asta de jucatori, macar sa vad pasele rapide din prima de alta data!

De ce tot repet cuvantul tehnicitate; pt ca:

Tehnicitate = Constructie a fazei de atac mult mai rapida si eficienta, cresterea numarului de faze periculoase, posesie mult mai indelungata a balonului, etc.

Bogdan4Steaua02.10.2006 01:27

Nu prea sunt deacord cu comparatiile. Acum le judeci dupa un meci slab facut de noi si nu privind prestatia in general.

Carlos > Gaev - Carlos a aparat cu succes si in Liga Campionilor si in fazele finale ale Cupei UEFA - Gaev este inca destul de neexperimentat - au gresit ambii, dar Carlos a avut meciuri mai grele...un plus pentru jocul de picior excelent al lui Carlos

P. Marin > Blay - aici cred ca nu incape discutie

Goian > Moti - jocul aerian este net superior in favoarea lui Goe, valabil si plasamentul - un minus pentru stelist ar fi viteza de reactie la unele faze

Ghionea > R. Stefan - nici aici nu incape discutie

Nesu < Pulhac - Aici ai dreptate...centrarile lui Pulhac sunt mult mai de calitate...ambii sufera in faza defensiva...stelistul are un plus la devotament

Nicolita = Ze Kalanga - Jucatori cu profile asemanatoare, momentan stelistul se afla intr-o eclipsa de forma...angolezul este ceva mai tehnic dar Nicolita compenseaza enorm la capitolul daruire/travaliu

Lovin < A. Cristea - la capitolul tehnicitate nu incape dubiu...dinamovistul este mai bun...Lovin are un joc aerian mai eficient

Paraschiv > Margaritescu - Chiar daca momentan se afla intr-o eclipsa de forma datorata faptului ca revine dupa o accidentare, Paraschiv este superior lui Margaritescu

Cristocea = C. Munteanu - stelistul are un plus la capitolul tehnica, dar C. Munteanu furnizeaza pase mai eficiente

Dica > Niculescu - stelistul este cu o clasa peste Niculescu la capitolele tehnica, inteligenta in joc, pasa decisiva...Niculescu are un plus la executarea loviturilor libere...ambii jucatori sunt destul de lenti, o forma mai pronuntata in cazul lui Niculescu

Badea < Ganea - Experienta lui Ganea este vitala..Badea este in crestere

Thereau < Danciulescu - Deocamdata francezul nu a avut timp sa se acomodeze

Revenirile lui Radoi si Iacob vor schimba in bine fata Stelei. In aceste etape, am observat ca pentru Dinamo Ganea este o piesa vitala. Deocamdata aici cei din Stefan cel Mare au dat lovitura. Experienta si ambitia ganezului isi spun cuvantul. Meciul cu Rapid s-a schimbat de la intrarea sa pe teren.

_yang02.10.2006 04:22

Sper ca Radoi va intoarce soarta campionatului...

«1192021222347»