FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1171819202147»
Bogdan4Steaua10.09.2006 15:23

E 2-0 in minutul 87. Din pacate UTA nu a reusit sa produca surpriza.

strezahuzum10.09.2006 15:25

Sa nu cadem in paranoia specifica milogilor. Dinamo a fost astazi peste UTA, acest lucru nu se poate nega.

Aici e fcsteaua.ro, nu forzamilogii.ro.

Bogdan4Steaua10.09.2006 15:32

De aceea ar fi fost considerata o surpriza o eventuala victorie a celor de la UTA.

Se pare ca tot noi trebuie sa oprim marsul cainilor. :wink:

Grinch10.09.2006 16:24

Sau poate FC Vaslui .

sorin_77710.09.2006 16:26

Nu e mai frumos sa ii batem noi, de ce sa asteptam la altii??? si sa vedeti atunci cadere ce vor avea, vor venii in gat... :lol: :lol: :lol:

PS: ceva imi spune ca in Moldova o fata Morgana le face cu ochiul... :lol:

Nero10.09.2006 16:27

@strezahuzum:

Nimeni n-a vorbit de blat la meciul asta, iar ceea ce am spus mai devreme sunt observatii - zic eu - pertinente. Dealtfel - in ce-l priveste pe Mara - a si declarat ca nu se va bucura la un eventual gol marcat "din respect pt di mano". De unde am si tras concluzia ca motivatia lui a fost cam zero.

Iar la catei, e sigur ca tot noi trebuie sa le dam "marsh" :lol:

steaua*forever11.09.2006 05:15

Referitor la declaratiile lui Multescu, cum ca rapid e mai puternica decat Steaua si bla-bla-bla, daca zicea asta referindu-se la Steaua, toti sareau ca am facut blat si ca am cumparat si antrenorul! Dar asa... :evil:

c.ronaldo1711.09.2006 14:35

MM Stoica: "Dinamo este cel mai important adversar"

In conferinta de presa sustinuta astazi la stadionul Steaua, managerul Stelei s-a referit la lupta pentru titlu. "Avem adversari foarte puternici şi mă tem că lupta va fi acerbă, pentru că Dinamo joacă foarte bine şi cu două sau trei vârfuri, iar dacă au fost meciuri în care au marcat mai puţin, a fost doar din cauza neşansei. Dinamo este cel mai important adversar. Rapid a făcut achiziţii extrem de importante, Mazilu şi Lazăr, alături de revenirea lui Viorel Moldovan şi se luptă în continuare pentru titlu", a spus MM.

SA IGNORAM CFR-ul ???

stelista_pe_viata11.09.2006 15:58

WaW..ce aberatzii pot spune unii conducatori,de asa zise cluburi de fotbal...k Steaua a facut blat cu arbitrii...o prostie mai mare nici k se putea spune...dar daca unii nu pot dormii de grija Stelei,atunci yo le doresc cat mai multe noptzi albe... :twisted:

c.ronaldo1712.09.2006 02:30

ma intreb daca o sa batem pe Real Madrid si in camp. etapa viitoare o sa batem pe Jiul, Pandurii sau Urziceni(cu cine vom avea etapa) cred ca Borca si Copos o sa sara in sus ca am facut Blat.....

SUNTEM IN GRUPELE UEFA Champions League SI NU BATEM PE ULTIMA DIN Romania ????

forever_STEAUA12.09.2006 09:46

Deci e oficial! milogii au recunoscut... Pacat, cat de rar dau ei goluri, nu prea o sa se auda... :twisted:

I.N.Money12.09.2006 09:52

Mai repede acest "imn" o sa se auda la ratarile lui Zicu :)

Horica12.09.2006 11:04

Ce jalnica poate sa fie conducerea rapidului si a dinamoului, plina de ciuda si invidie, orice meci castigam in viziunea lor clar e furat, vor sa uite ce inseamna Steaua dar frica nu ii lasa. Sa aduca arbitri si de pe marte ca tot maturam stadionu cu ei !!!

Forza Steaua! Spre 24 si CL.

strezahuzum12.09.2006 17:36

Uneori ma intreb daca scarba asta de campionat merita o echipa ca Steaua ... poate Moldovan avea el un fel de dreptata : e un jeg de campionat. Dar raspunzatori de asta sunt "rivalii" nostri - batausii milogi de la crapid si blatistii penibili care iau bataie cum sar peste granita de la Dinamo.

Mi-e sila de voi loserilor.

c.ronaldo1712.09.2006 19:15

Dinamo si Rapid in UCL doar la Playstation :lol: :lol: semnatura mea preferata =))

Horica13.09.2006 08:55
Dinamo si Rapid in UCL doar la Playstation  :lol:  :lol:  semnatura mea preferata =))

mai nou...nici acolo

sorin_77713.09.2006 10:45

Asta e cea mai tare faza:

sursa ProSport.ro

AVERTISMENT Invitat luni seara în studioul emisiunii Fanatik de la OTV, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a dezvaluit ca, daca Dinamo sau Rapid va câstiga campionatul, niciuna din ele nu are dreptul sa joace meciurile din Liga Campionilor în România. "Va spun în premiera ca va fi deranj mare daca dinamovistii sau rapidistii vor lua campionatul. Nu au stadioanele omologate de UEFA pentru acest nivel de competitie si vor fi nevoite sa joace în strainatate. Singurul stadion din tara cu un astfel de drept este arena din Ghencea, iar Gigi Becali sigur nu o sa-i lase sa joace acolo", a încheiat Dragomir.

pai nu e o problema ca ei vor juca numai in Cupa UEFA... oare acolo cat timp mai au voie? :lol: :lol: :lol: :lol:

_yang16.09.2006 12:32

Parca vad cum o sa-si inchirieze vreun stadion de prin Bulgaria si dupa aia n-o sa intre... :lol: :lol: :lol:

Hiram18.09.2006 15:51

De o bucata de vreme dinamovistii nu prea ne-au mai atacat atat de vehement ca inainte. Ma refer aici la conducatorii si jucatorii echipei din "Groapa". Probabil pentru ca sunt ei pe primul loc. Imediat cum pierd aceasta pozitie vor incepe si ei cu suspiciunile de blat si alte practici preluate de la croncanitoare. Oricum, in ultima vreme am inceput sa am mai multa ura fata de rapidisti si timisoreni decat fata de dinamovisti. Mai ales fazele de la Timisoara(cei 200-300 de suporteri timisoreni care nu au lasat suporterii stelisti sa se bucure dupa meciul de la Kiev) sunt o declaratie clara de "razboi". Au uitat ca acum cativa ani nici nu apareau pe sticla televizorului.

Alessandro18.09.2006 18:56

Poate ca dinamovistii au realizat ca e mai bine sa vorbeasca pe gazon decat in afara lui, nu precum milogii sau fruncistii din Banat...ma rog,pe Borcea nu cred totusi ca-l stapaneste cineva... :roll:

Bogdan4Steaua18.09.2006 19:24

Nici vorba. Dinamovistii tac si fac ca sa zic asa. Le convine de minune ca atentia este indreptata asupra Stelei. Intre timp, ei isi fac treaba. Arbitrii au tras pentru ei la meciul de la Vaslui si nu s-a facut mare tam-tam pe chestia asta. Altfel nu imi explic cum nu a luat galben Moti dupa 6 fault-uri clare(doua dintre ele fiind destul de dure). Nu multi stiu ca Moti nu ar fi jucat cu noi daca lua galben. Sincer nici nu imi doream sa ia galben Moti pentru ca vreau sa joace cu noi deoarece doar in meciuri mari Moti dovedeste ca este un jucator umflat excesiv(s-a vazut cu Germania din pacate).

Trebuie sa ii batem miercuri cu orice pret.

***alex***19.09.2006 11:56

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/VIDEO__Radoi_injurat.html

Acest filmulet nu il vede nimeni de la Comisie???

Bogdan4Steaua19.09.2006 14:21

"Costin Lazăr este cunoscut ca fiind un tip ambiţios şi orgolios. Jucătorul Rapidului a fost întrebat de către un fan stelist pe chatul gsp dacă crede că Mirel Rădoi, care joacă pe acelaşi post ca şi rapidistul, este mai bun decât el. Lazăr a fost scurt şi tranşant: "Rădoi nu este mai bun decât mine." "

Sursa: GSP

S-a trezit si Lazar. Se pare ca noua vedeta si-a luat lumea in cap. Pustiule, nu ajungi nici la glezna lui Radoi din punct de vedere al performantei, devotamentului si profesionalismului. Mai joaca cativa ani, dovedeste ca ai valoare si abia apoi vei putea macar sa iti asociezi numele cu cel al lui Radoi.

Stryker19.09.2006 14:26

Acea comparatia nu isi are locul, taranul ala de lazar nu are nici macar 10% din valoarea lui Radoi.

flo220319.09.2006 14:32
"Rădoi nu este mai bun decât mine." "

se pare ca s-a molipsit repede de infatuarea caracteristica pasaroilor :evil:

«1171819202147»