deosebit! desi cred ca mai bine stie la tambal :wink:
deosebit! desi cred ca mai bine stie la tambal :wink:
A fost redusa suspendarea lui Zicu la o singura etapa, deci va putea evolua contra noastra. Nu stiu daca este o veste buna sau proasta. Inclin spre prima varianta.
Foarte bine! Rapedu va juca in 10. :lol:
Zicu e un jucator care se remarca doar prin salariul imens pe care-l primeste aproximativ degeaba.In jur de 1600 Euro/zi,spunea Turcu din conducerea lui Dinamo.Evident,grosul banilor vin din Italia.
Zicu are bulan la bani, nu si la goluri... :lol: :lol: :lol:
Oare cei de la Inter au habar ca Zicu este al lor? ![]()
Grosso, Vieira, Ibrahimovici, Materazzi, Zicu... :!: Chiar dac-ar avea, il reneaga! :lol:
eu sper sa nu se mai intample ca anul' trecut cand ne'a dat gol in Ghencea..poate de data asta ia un rosu :wink: oricum la cat alearga el e km acelasi lucru!
steaua_ro steagcruce2 steagcruce2 steaua_ro
la cum a jucat zicu in ultima vreme....eu zic ca nu va reusi sa inscrie nici daca ar fi singur pe teren... :twisted:
Mai nou vad ca Zicu a reusit sa il invete pe Griffiths tainele ratarii cu poarta goala :roll: ...
@I.N.Money:
Asta e o arta. Nu oricine e capabil de asa ceva.
Apropo, oare cand il invata si Dica pe Oprita tainele oportunismului ? :roll:
Pentru Oprita remediu este vizionarea a sute de casete cu Inzaghi :lol:
ceavetzi cu Oprita? a dat 3 goluri in camp anul asta... pana acuma... mi se pare ca joaca f bine mie... ce ati vrea de la el... sal copie pe Ronaldinho.... :roll:
CFR-Jiu' 1-1 eram sigur k astia nu pot sa mearga pana la capat iar asta se va dovedi si in etapele viitoare...
cat rahat a putut sa manance Moldovan la viata lui...
Etapa mai are un meci, un meci in care sper ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa faca fericiti stelisti si sa isi aduca contributia la primul esec al cainilor... Nu de alta, dar SE POATE Laca, SE POATE!!!!
Au batut pe Vaslui si se cred pe cai mari cu doua nimereli marca moldo-jeg si zic ca-s mai buni decat noi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si cu toate ca se poate, echipa nu-l ajuta pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]: Mara e in minus, iar in aparare sunt vreo 2 care ofera mari oportunitati cateilor. Unul ar fi Rusu.
Nu pot sa nu remarc tenta evidenta pro-Dinamo a comentatorului TVR. Sper sa nu aiba ocazia sa urle la vreun posibil gol.
Cosmescu din cate stiu eu este stelist,dar si eu am cam remarcat ce ai zis tu Bogdan :? .
M-a surprins cu cata usurinta se pronunta asupra unor faze in prima repriza(toate fazele fiind pro-Dinamo).
Si sintagme de genul "Dinamo ar face bine sa evite astfel de greseli pentru ca UTA i-ar putea surprinde" nu mi se par normale. Era ca si cum Dinamo ar fi jucat contra unei echipe straine intr-o cupa europeana. Am sa il urmaresc si in a doua repriza.
Inaintea comentariului as pune totusi meciul in sine, si anume usurinta cu care aradenii pierd mingea in terenul advers (ba chiar si in propriul teren). Parca nu vor sa castige. In atari conditii, un 0-0 m-ar bucura nespus. Din pacate, nu cred ca vor rezista aradenii pana la capat, dar inca mai SPER!
Edit: nici n-am apucat sa validez postul, ca l-au si dat :cry:
Asta e, trebuie sa ne bazam numai pe noi, ca celelalte echipe nu par decise sa-i incurce.
![]()
yo nici nu ma uit la meci .... nam chef sai vad saptamana asta pe Catzei.... :lol: :lol:
sa speram k ii bate uta... sa plece cu coada intre picioare ..