FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1141516171847»
DTP-Ludacris24.08.2006 00:00
voi sunteti totusi un club mai mare ca Raped...

CEL MAI MARE DIN ESTUL EUROPEI :wink:

flo220324.08.2006 08:38

uram "succes" echipelor crapid si Dinamo diseara :twisted: :twisted: sa le dea D-zeu tot ce ne-au dorit ei noua :evil:

borcica, probleme,ma?

Cooper24.08.2006 11:16

Pe site-ul catzeilor e doliu si jale mare. Sunt pur si simplu inebuniti pentru calificarea noastra in grupele CL. Totusi nu inteleg de ce atata ura din partea lor. Poate de aia ii si bate Dumnezeu cam des in ultima vreme :twisted: :twisted: :twisted:

flo220324.08.2006 11:54

pt toate potaile si ciripeii carora le plesneste fierea de oftica : cum este mai baieti sa dai drumul la TV si sa dati de noi peste tot :lol: in presa la fel :lol: nu-i asa ca este frustrant pt voi? si daca mai este cineva care mai crede ca se poate tine cu echipa de jigodii cand joaca afara, bagati o vizita la site-ul lor de doi lei :twisted: eu unul tin cu beitar si sarajevo in seara asta :wink:

***alex***24.08.2006 12:18

Din acest moment si pana cand iesim din UEFA Champions League nu mai are sens sa-i bagam in seama! Nu ma mai intereseaza de rezultatele lor din Cupa UEFA!

LoveNesta24.08.2006 12:34
Pe site-ul catzeilor e doliu si jale mare. Sunt pur si simplu inebuniti pentru calificarea noastra in grupele CL. Totusi nu inteleg de ce atata ura din partea lor. Poate de aia ii si bate Dumnezeu cam des in ultima vreme  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Frustrati may.nu inteleg de ce ii intereseaza asa mult ce facem noi si de ce oftik atata.Sa-si vada de echipa lor.

Virgil25.08.2006 12:11

Dinamo e mica,mica rau de tot.

Nu are bani,nu are stadion(ce,gluma aia din Stefan cel Mare,e stadion?),nu are echipa,are un pumn de spectatori,de rezultate sa nu mai vorbim..

Incepeti din ce in ce mai mult sa semanati cu Sportul St sau National.

In schimb orgoliile sunt ca pe vremea de 17 ani apusa.

Foarte bine,cu alea veti ramane. :lol:

Red Dogs Forever25.08.2006 13:20

Dle administrator si Dlor moderatori JOS CENZURA...Pentru simplu motiv c-am urat succes Stelei in CL si-am atentionat un utilizator in privinta faptului ca a citat o propozitie pe care n-am scris-o eu, dvs ati cazut de acord ca ar fi mai etic si mai frumos cenzurarea mesajelor mele...Fara sa fi jignit pe nimeni sunt mahnit de metodele folosite de dvs fata de mine...Eu un caine rosu care nu ma ridic la nivelul asteptarilor dvs...Am decis sa numai postez pe acest forum pentru ca oricum nu prezint interes...Pacat pentru c-am vazut ca aveti suporteri super OK...Probabil daca aveam o atitudine ostila fata de Steaua si utilizatorii acestui forum era mai interesant...Spre surprinderea dvs chiar si acum va doresc BAFTA MULTA in CL...Eu am dat dovada de fairplay, lucru contrademonstrat de dvs prin cenzura celor trei mesaje ale mele.

P***@*** e mica, mica rau de tot dar palmeresul din campionat ne este favorabil...

"Sa dai un os unui caine nu este un act de caritate. Caritate este atunci cand imparti osul cu cainele desi esti la fel de flamand ca si el" - Albert Einstein

Virgil25.08.2006 13:35

@ Red Dog Forever

"Secretul de a fi plicticos consta in a spune absolut totul."(Murphy}

P***@*** e mica, mica rau de tot dar palmeresul din campionat ne este favorabil...

Vorbeam de momentul actual,asta daca cumva nu ai inteles.

In privinta palmaresului,suntem la egalitate de victorii.

"Sa dai un os unui "caine" nu este un act de caritate. Caritate este atunci cand imparti osul cu cainele desi esti la fel de flamand ca si el" - Albert Einstein

Exagerezi cu caritatea.Nu este loc de caritate intre noi si voi,o stii prea bine.Nu a existat niciodata.

Calitatea ta pe acest forum este aceea de tolerat.

flo220326.08.2006 00:55

@red dog

lasa-ne putin in pace cu lamentarile, ok? :evil:

de ce nu intri tu la www.potai.net ca aveti subiecte tari de discutie :lol: la revedere si sa nu ne scrii :wink:

@virgil

tolerat CU GREU cred ca era mai corect. pe alte site-uri esti sters din prima cand se prind ca esti altfel, chiar daca nu postezi nimic naspa.

Dan_BKL26.08.2006 07:09

@red dog

nu veti avea viata usoara la xanthi;sper sa va dea 2-0 ca sa nu mai aveti sperante in retur.

SUNTETI PREA MICI PENTRU EUROPA!

Cooper26.08.2006 07:37
Pe site-ul catzeilor e doliu si jale mare. Sunt pur si simplu inebuniti pentru calificarea noastra in grupele CL. Totusi nu inteleg de ce atata ura din partea lor. Poate de aia ii si bate Dumnezeu cam des in ultima vreme  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Frustrati may.nu inteleg de ce ii intereseaza asa mult ce facem noi si de ce oftik atata.Sa-si vada de echipa lor.

Exact asta nu inteleg nici eu. Pe mine pur si simplu nu ma intereseaza ce fac ei (catzeii si milogii), in cupele europene, pentru simplul fapt ca , lupta intre noi se da doar in campionatul intern (plus exceptiile de rigoare). Din punctul meu de vedere pot sa se califice si in finala cupei UEFA, daca-i tin curelele (sanse 0.000000000001 %). Oricum in viata lor si a stra-stra-stra-stra nepotilor lor nu vor avea performantele Stelei.
bodanelu26.08.2006 07:42

ca sa fiu putin offtopic, acum ceva vreme circula pe mess un mass: Vand bilete la finala CL dintre Dinamo si Rapid din anul 2250. Pret negociabil ca nu stiu cat o sa fie euro atunci!

mesaj la meciul Uta-Rapid: Fetitele liliachii insotesc baietii maronii! foarte tare frate :D

Stryker27.08.2006 11:54

"Iuliu Mureşan regretă că CFR Cluj nu a avut programul timişorenilor.

Suntem în mare formă. Păcat că n-am avut programul Timişoarei, să fi jucat cu Steaua, Dinamo şi Rapid în startul campionatului. Acum eram tot pe primul loc, dar aveam nişte probleme rezolvate", a spus presedintele grupării clujene."

:lol: :lol: :lol:

Asta traieste pe alta lume...da, lasa ca o sa joace ei si cu echipele din Bucuresti si atunci o sa vedem cate puncte o sa scoata...

bodanelu27.08.2006 13:04

mda.. si acum o sa inceapa razvanel cacanel sa zica ca uta a fost mai agresiva cu ei decat cu noi..

Hiram27.08.2006 13:04

UTA-rapid 1-0... :lol: Zicu a luat rosu dupa un sfert de ora...griffits a ratat cu poarta goala in ultimul minut...sapunaru a jucat incredibil de prost...si peste toate astea crapidistii s-au mai luat si la bataie la sfarsitul meciului. rapid --> echipa de locurile 8-12. Nici sa nu viseze la cupele europene anul viitor.

rareeslh27.08.2006 13:24

Rapid ar trebui sa nu mai fie programata in Liga I. Atata de dur o jucat partida asta(M.Constantin merita suspendat pe viata pentru K1 ce o facut la Arad). Zicu confirma. Se vede ascutisul tepei luate cu griffiths. O echipa care joaca cu SAPUNARU mijlocas central nu e o echipa de div a. Nacional.......nu-i chiar asa de "ghinionista" cum ii considerata de toata presa

LoveNesta27.08.2006 13:55

Mi se pare mie sau astia de la rapid nu se simt bine pana nu incep sa se bata pe teren?Mai ales m.Constantin ala se crede la k1 sau ceva de genu?Mai mai ca vroia sa il ia la bataie si pe Laca.Bateti-va naibii intre voi dak tot va place atata sa dati pumni.

waste27.08.2006 14:29

A marcat dinam0 in prazarie. Imi place Ganea, are mult tupeu, e adevarat putina minte.

bodanelu27.08.2006 14:57

fratilor ma uitam pe siturile javrelor si a lebedelor: daca ia Dinamo sau Rapid bataie Steaua e vinovata! numai asa ceva vezi, scuze penibile de genul: [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cand a jucat cu Steaua ataca cu toata echipa sa`i lase pe stelisti liberi in atac, iar acum cu rapidul cand erau cu un om in plus nu a facut schimbari ofensive, lasandu`si oameni in aparare.

skorpio1527.08.2006 15:00

Aceasta atitudine se numeste "complex" :wink:

bodanelu27.08.2006 15:23

Dinamo se misca cam bine pt o echipa in constructie...

skorpio1527.08.2006 15:45

Sa se miste! Cu atat mai mare va fi satisfactia cand ii vom bate. :twisted:

Rossoblu27.08.2006 15:49

blat ordinar ...netoiu isi face datoria

gone27.08.2006 15:57

Hai sa nu facem ca ei. Nu am vazutr meciul dar nu pot sa cred ca a fost blat.

«1141516171847»