FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1131415161747»
lew20.08.2006 19:50

in primul rand postul pentru visinii a fost sters pe

forumul lor..., a fost sters si contul ca si cum nu

ar fi existat.. nu era injuratura ci o atentionare

asupra faulturilor si duritatilor care le-au

invatat de la Moldovan.De asemenea le prevedeam ca in conditii de arbitraj normal in tara si afara vor

juca in 9-10 oameni for ever.E o rautate datorata

faptului ca au fost mereu exclusi de la masa

invingatorilor si a impresiei ca sunt persecutati.

Asta cu persecutia e o boala ramasa de la impuscatu.

Chiar un rapidist veritabil ma atentiona ca orice

echipa joaca cu manusi cu noi iar pe ei vor sa-i

bata.Si ura asupra tuturor care nu sunt cu ei.

la caini in schimb limbajul raspunsurilor a fost

relativ de bun simt..contul exista... nu m-a injurat

nimeni..

Apropo , dog , ce vroiai sa le spuna fiara jucatorilor sai !? sa intre la rupere la picioarele

atacantilor lui Steaua ,in perioada calificarilor

pentru C.L.??!! ........ cred ca nici Rednic nu

le-ar fi spus asta fundasilor vostri....

cam asta cu uta-Steaua..

Dawson20.08.2006 21:37

Asta cu persecutia rapizilor incepe sa se intoarca impotriva lor. Inventata dupa revolutie in maniera specifica, acum se repercuteaza asupra starii psihice execrabile a propriilor jucatori, iar in curand toata tarasenia va fi demontata usor-usor prin scoaterea la iveala a altor magarii facute de reprezentantii clubului "napastuit, nascut din fumul locomotivei si iubit de oamenii simpli". :lol: Vin din urma dosare nasoale, iar Muce, devenind firesc idol sub pod, simte pericolul si condamna public "vanatoarea de vrajitoare". :twisted:

I.N.Money20.08.2006 21:39

Saracu Lucescu Junior era injurat rau de fanii lui,il timiteau in Maldive cu tot cu echipa lui de supervedete :lol: .

axl2320.08.2006 21:45

meci bunicel a facut Dinamo azi, pacat ca Poli a cedat asa usor in repriza a doua. meritau o remiza amandoua.

remarc gestul elegant al lui Ganea, mai ales dupa tensiunile dint trecutul apropiat.

Dawson20.08.2006 21:56

Trebuie sa recunoastem ca Dinamo a jucat foarte bine cu Poli, chiar daca timisorenii au cedat incredibil in a doua repriza.

Piece of Mind21.08.2006 06:46
Trebuie sa recunoastem ca Dinamo a jucat foarte bine cu Poli, chiar daca timisorenii au cedat incredibil in a doua repriza.

Trebuie sa recunoastem prestatia execrabila a lui Alexa si Grigorie, coroborata cu greseli tactice incredibile ale lui "Sorinaccio". Nu degeaba s-a scandalizat Marian Iancu...

Continui sa sustin ideea ca desi Dinamo are o echipa slaba, este principala contracanditata in lupta pentru titlu, pentru ca are in spate sistemul.

Motanu D21.08.2006 06:59

Si totusi Grigorie a dat o pasa de gol... sincer eu unul nu ma asteptam la mai mult de la el.

Altfel Alexa a fost efectiv un jalon (nici macar nu a dat la picioare in stilul sau binecunoscut). Cat despre tactica... a fost clar de la inceput ca Poli joaca la "Mica ciupeala". Insa e intr-adevar incredibil ca dupa pauza Cartu nici nu a folosit "autobuzul" si nici nu a atacat.

***alex***21.08.2006 07:24
Rapidiștii au pus ieri în vînzare tichetele de intrare la meciul de joi cu FK Sarajevo. A funcționat însã o singurã casã, timp de douã ore, și s-au vîndut doar cîteva sute de bilete din cele 8.000 tipãrite.(gsp.ro)

La rapid o sa vedem cozi ca la Steaua doar daca se da ceva pe gratis. :lol:

metzzz21.08.2006 07:59

@alex

nici atunci ca se sperie tuciurii sa nu fie ceva stricat :lol: :lol: :lol: :lol:

Red Dogs Forever21.08.2006 16:05

Sunt fericit...Am batut Timisoara pe merit si fara dubii...Or fi jucat Alexa si Grigorie slab dar restul banetilor au fost si ei slabuti...Dupa parerea mea la golurile 2 si 3 ale lu' Dinamo putea sa aduca sorinacio si RATB ca tot le incasau...Steaua a facut si ea un meci bunicel inaintea meciului de miercuri...Rapid merge cu semnalul de alarma tras...Clujul pare sa fie pana acum intr-o forma extraordinara insa sa nu uitam ca n-au jucat cu echipele cu pretentii....

armanovici21.08.2006 18:38
Clujul pare sa fie pana acum intr-o forma extraordinara insa sa nu uitam ca n-au jucat cu echipele cu pretentii....

Ca parca voi ati jucat...Timisoara are pretentii de primadona si atat...sa va vedem intr-un meci cu miza!

flo220321.08.2006 18:47
@alex  

nici atunci ca se sperie tuciurii sa nu fie ceva stricat  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

sau sa le dea bilete pe tichete de masa :lol:

Red Dogs Forever21.08.2006 19:02

@armanovici trebuie sa fi de acord ca macar cu Nationalul si Poli am jucat bine si nu le consider chiar second hand-ri gen Pandurii sau Jiul...Oricum campionatul e lung...Constanta este ceea ce ne lipseste noua, parerea mea...La voi lotul e mai omogen si aveti si rezerve mai bune...E mult mai usor sa aveti o continuitate in jocuri in comparatie cu noi unde se schimba cate 4, 5 jucatori la fiecare 6 luni...

Motanu D21.08.2006 19:05
Constanta este ceea ce ne lipseste noua, parerea mea...

Ce sa-i faci, Farul v-a tot facut probleme in ultima vreme... Din fericire exista Ceahlaul ! :twisted:

Ayrton21.08.2006 19:09

@ Motanu

Tocmai asta vroiam sa-i spun si eu... :lol: :lol:

Le e dor de Constanta...

Red Dogs Forever21.08.2006 19:13

Oameni buni ma refeream la constanta in joc nu la localitate...

forever_STEAUA22.08.2006 08:47

Serios Red Dog?! Nici nu ne-am prins... :twisted: :twisted:

Virgil22.08.2006 08:54

A fost un nevinovat joc de cuvinte.Impresionant pentru inteligenta unui câine. 8O

Alessandro22.08.2006 14:13
Oameni buni ma refeream la constanta in joc nu la localitate...

:lol: :lol: :lol: (asta in loc de orice replica)

P.S. Felicitari pentru meciul de duminica! Cel mai bun meci facut de Dinamo in ultimul an! :wink:

IONUTZ-CIPRIAN22.08.2006 14:42

:evil: >>Si nu stiu de ce dar va ramane si singurul!!>>> :twisted:

Red Dogs Forever22.08.2006 18:40

Iar eu sper sa aveti cat mai multe ocazii sa fiti ironici la adresa mea...Momentan jucam destul de bine...

@Catalan_fan...merci pt urari cu toate ca au fost mai multe meciuri bune in ultimul an...parerea mea

Alessandro22.08.2006 21:35
Iar eu sper sa aveti cat mai multe ocazii sa fiti ironici la adresa mea...Momentan jucam destul de bine...

@Catalan_fan...merci pt urari cu toate ca au fost mai multe meciuri bune in ultimul an...parerea mea

Ma rog,ultima jumatate de an! :wink: Oricum, o lupta cu Dinamo pentru titlu e mai frumoasa decat una cu Rapid, aia sunt prea milogi...voi sunteti totusi un club mai mare ca Raped...

alex4steaua22.08.2006 21:38

@red dogs forever

Sper ca nu te superi da trebuie sa zic ca Dinamo a jucat modest mai toate etapele a invins la limita Nationalul Pandurii si Targu Jiu si la meciul cu Timisoara si-a revenit de la 0-1 la 3-1 acesta a fost singurul meci in care a impresionat prin revenire insa tot zic ca era mai bine cu Andone la voi :twisted: .

As zice bafta in continuare da nu pot ca is stelist :D deci bafta in Europa

Red Dogs Forever23.08.2006 13:58

@alex4steaua...Merci mult si BAFTA MULTA si voua diseara cu belgienii...De Andone mi-a placut si mie dar ce sa faci cand in conducere sunt numai retardati...Oricum nici Rednic nu e rau, dar astept hopurile Steaua si Rapid sa vadem cam pe unde ne situam in comparatie cu anul trecut....

rosual_bastru23.08.2006 17:33

Red Dogs Forever esti stelist? zi :evil:

«1131415161747»