Observ ca simpla prezenta a unui câine rosu pe forum produce iritare.
Observ ca simpla prezenta a unui câine rosu pe forum produce iritare.
Ai dreptate Virgil cu iritarea...Nu stiu insa de ce pentru ca eu unul m-am purtat destul de civilizat pana acum dar rivalitatea dintre cluburile noastre cred ca duce la aceasta iritare...La fel e pe toate forumurile
O rugaminte la administrator...Rog sa mi se permita accesul pentru a-mi adauga o poza la avatar cu promisiunea ca aceasta din urma nu va va leza in niciun fel clubul, echipa sau suporterii...In caz contrar ma supun unui ban din partea dvs...Multumesc anticipat
Esti liber sa pui avatarul.
Merci...Sper ca acesta este OK
E stadionul unei echipe din divizia... Z, echipa se numeste FC Steaua Fantanele si stadionul Ghencea...
(Romania stelista)
Spar ca nu sunt off-topic :wink: <UItati ce ma gasit eu pe forumu la rapidisti?Cik la bancuri: http://www.wikimapia.org/#y=44606947&x=285...06&z=18&l=0&m=a
si ce se vrea acolo?
Pai stadionul Stelei daramat.Sau mi se pare mie doar?Ca eu nu's din buc si nu stiu exact zona da asta e.
Nu e ![]()
daca dai un zoom out vei vedea ca e undeva in dobrogea acel teren de fotbal care`l prezinta ei. plus ca pe acest site bucurestiul nici nu are poze la un anumit nivel al zoom-ului!
Este o zona aflata la 28 de km de localitatea Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta.Scrie pe banda albastra,sus.
scuzati-mi ignoranta :cry: :cry: .Promit sa nu mai citez tampeniile rapidistilor. steag1
Nu-ti face probleme fata,nimeni nu le stie pe toate.
subscriu.. si eu citeam inainte ce scriu lebedele si javrele la ei pe forum si cand am vazut cat ii duce mintea...acum mai intru doar cand avem noi un meci foarte bun si cand pierd ei!
Bravo Rapid, tot asa si joi! :lol:
Si Zicu si-a revenit la forma care l-a consacrat! :lol:
Bravo Rapid, tot asa si joi! :lol:Si Zicu si-a revenit la forma care l-a consacrat! :lol:
Zicu se aseamana cu Oprita in "zilele lui bune".. :lol:
Incep sa cred ca transferul lui Zicu la Rapid a fost o manevra excelenta a lui Dinamo .... saboteaza astfel opozitia din interior.
Buna scoala Securitatii dom'le ... uita ca isi mai aduc aminte baietii ce-au invatat la cursul de diversiune si confuzie :lol: :lol:
Rapidul e o echipa care mai traieste doar din amintiri.Nu ca mi-ar pasa.
Cred ca e cea mai dura,cea mai obstructionista echipa din campionat.
Inca un lucru.Golul egalizator al lui Moldovan a venit dupa un offside nesemnalizat de asistent.
Felicitari, Virgil, pentru cele 4000 de postari pe care tocmai am observat ca le-ai realizat! :wink:
Altfel, eu am avut impresia ca si oltenii tot dupa un offside au inscris... :?
Oricum, prestatie jenanta a rapidistilor in fata unor pustani inca destul de slabuti pentru nivelul din prima Liga.
Despre comportamentul giulestenilor in timpul meciurilor - da, sunt din ce in ce mai multe astfel de manifestari - nici nu mai are rost sa amintesc...
Tati, tati, astia raii nu ma lasa sa cistig si eu un joc!!! Ce sa fac, de acum ma duc in vestiarul lor inainte de partida si le zic sa-l lase pe Camataru, ah pardon, Grifizta sa inscrie ca suntem locu' 9 in lume si mindria Romaniei! Altfel toate bune tati, felicitari pt cele inca 20 mil. $ care ti le-a dat rusu' sa intaresti echipa ca sa cistige Cupa Ucrainei (noi am luat deja Cupa Romaniei, da' a trebuit s-o dau jos de la ferestra ca vecinu' si-a luat o cupa si mai mare, si arata rau pt mine).
Ala micu'
PS Mai vorbeste tu cu nenea Iancu, ca daca ma bat sarajevoklingonienii tre' sa-mi caut de lucru in iarna...
stiti cumva s-a accidentat rapaic in meciu cu genk...asa am auzit
E timpul ca acest Vio Moldovan sa isi primeasca portia,neaparat.
Aseara cum am intrat pe usa dupa meciul Stelei,am pus mana pe telecomanda sa vad cat e scorul in meciul din Giulesti,nici nu deschid bine si il vad pe acest "jucator",cred ca de box,Viorel Moldovan,alergat dupa o minge care era clar a lui Bornescu si aplicandu-i fara sa vada arbitrul :roll: ,un cot in fata in saritura.
Cred ca cei de la comisile care se ocupa cu suspendarile au nevoie de ochelari,deoarece nu e prima data cand se intampla asa ceva,nu uitati ca acccidentarea studentului Tibi Balan a plecat de la inca o interventie "curata" a acestui golan in penultima etapa din sezonul trecut.
Moldovan asta avea mai mult de castigat daca se retragea intr-un fotoliu caldut la Timisoara sau chiar in Bistrita lui natala si draga. Asa nu a reusit decat sa se faca de tot rahatul pe final de cariera!
GSP anunta ca Rapidul s-a inteles cu Sportul pentru Mazilu, Stancu si Lazar :roll:
Moldovan asta crek a mankt caca cand era mic e incredibil cum se lipeste la gol, ma refer si la meciu' cu Craiova, e adevarat k a fost precedat de un offside clar da' ce mai conteaza! mai bn se retragea :wink:
Golul marcat de crapidistii a fost precedat de un offside clar...doar nu putea sa se incheie 0-1 nu? :evil:
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=9056