Sunt stelisti care posteaza pe forumul nostru, stelisti care vorbesc civilizat si pe care nu-i injura nimeni...De altfel vad ca nici pe mine nu m-a injurat nimeni pana acum...Si acum de ce sa nu fim obiectivi...Nebuni sunt si la voi si la noi...Am intrat aici ca sa-mi spun parerea...Daca nu e asemanatoare cu parerea voastra nu trebuie sa ne injuram si sa ne taiem gaturile...Consurenta e bine venita dar sa fie cu bun simt atata tot
RedDogforever, nu se poate asemana politica siteului fcsteaua.ro cu cea a dinamoprostia.net vizavi de "intrusi".
Intra-adevar, exista o droaie uscaturi in randul
membriilor (gen mihaisupersteaua), insa cand conducerea in sine este impartiala si favorizeaza cenzura, atunci nu mai putem vorbi de civilizatie.
Conform moderatoilor dinamovisti, a vorbi civilizat este echivalent cu a nu face pe dinamovisti sa se simta cu musca pe caciula. Cu alte cuvinte, daca argumentez in mod logic si civilizat ca Dinamo este inferioara Stelei, atunci ma aleg cu ban. Am patit-o de cateva ori, si de atunci m-am lasat pagubas.
Nici fcsteaua.ro nu tolereaza injuriile necivilizate aduse Stelei, insa nu se pune vorba despre cenzurarea sarcasmului nevulgar...chiar daca ne face sa ne simtim cu musca pe caciula. Noi ne-am lepadat de trecutul comunistm voi nu!
M-am uitat doar la prima repriza la meciul UTA – Steaua pt ca la pauza a inceput meciul nostru cu Jiul...In mod normal cand joci in fata campioanei se descatuseaza alte energii si vrei sa dovedesti ca ai valoare...Este prilejul cel mai bun pentru jucatori dar si pentru antrenor pentru a face o buna impresie...Eu nu ma vazut la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] acea rautate care-l caracterizeaza si sa nu uitam ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a plecat chiar foarte elegant din Ghencea...nu vreau sa spun ca a fost suspect dar a lipsit ceva in jocul lu' UTA, si anume « rautatea fiarei » dar nenea Stryker insinua vorba de ceva magarii la adresa noastra...Astept cu nerabdare UTA - Dinamo
Degeaba a fost [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cel mai determinat jucator al Romaniei. Mentalitatea antrenorului nu este automat si cea a jucatorului.
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ne-a scos acum doi ani din cursa de titlu, la Ceahlau, in timp ce voi castigati prin minutele 90 din penaltiuri. Ma bazez pe logica ta nedinamovista ca sa tragi de unul singur concluzia.
Stie Rednic ce face, nu l-a convins jocul lui, de aceea nu a ramas la noi.
Daca vine Tamas in cele din urma ne-am scos in defensiva. Daca mai vine si Niculaie...
Nu a venit Tamas, ci Tames
Deci tot respectul pentru Dinamo, sa nu va asteptati sa nu primiti gol in partidele tari.
Cat in privinta atacului, se pare ca mai mult cei crescuti in curtea Stelei fac legea (Danciulescu si Catalin Munteanu). Performanetele voastre sunt legate de clubul Steaua.