FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

«1111213141547»
cristian01413.08.2006 22:26

Toata lumea admira in momentul de fata CFR-ul lui Dorinel pentru joc, pentru rezultate si pentru efortul depus dupa cele 3 etape in care au acumulat 9 pct. si se pare ca toti au cam uitat meciul cu Jiulestiu' din returul trecut. CFR-ul nu cred ca poate emite pretentii la titlu dupa meciuri cu Ceahlaul si Unirea Urziceni (2 nou promovate). Astept sa vad cum vor evolua cu Steaua, Rapid, Dinamo, Poli. Sincer, il respect pe Dorinel Munteanu si pe Martin Tudor, dar ii detest pe cei 2 conducatori Murean si Pazskany pentru blatul din campionatul trecut.

Una peste alta sper sa-i umilim in ambele partide pe acesti CFR-isti si sa ne razbunam pentru incercarea lor penibila de a se alia cu fratii de locomotiva.

Stryker14.08.2006 17:30

"După Jiul - Dinamo 0-1, conducerea petrosanenilor intentioneaza sa depuna un memoriu la LPF impotriva centralului Sebastian Coltescu..."

Se pare ca nici nu a inceput bine campionatul si rivalii din groapa deja au inceput sa faca magarii, ca la ce lot au acum, nu sunt in stare sa tina pasul cu noi pe cale sportiva...

Red Dogs Forever15.08.2006 14:30

Magarii, nemagarii nu uita ca am avut un gol valabil in prima repriza refuzat de man in black...si cu golul lor egalitate perfecta...lasa-ti-o fratilor mai moale ca e abia etapa a III-a...Si eu pot spune c-ati avut un "super meci" la Arad...

giuliano_10115.08.2006 14:34

ce vrei sa insinuezi? daca ai ceva de spus fa-o pe fata... esti pitbull sau pechinez?

Alessandro15.08.2006 14:38

Este exact ce este Dinamo la ora actuala...pechinezi :lol:.. :evil:

Red Dogs Forever15.08.2006 15:02

Apa trece pietrele raman...La fel ca si cele 3 puncte...Exista o mica mare asemanare intre forumurile noastre...Suporterii rivalelor sunt luati la misto dar nu mi-e frica de replicile voastre...Atata timp cat am un punct de vedere mi-l sustin si nu mi-e rusine...V-am salutat boierilor

giuliano_10115.08.2006 15:07

pai tocmai ca nu ti l-ai sustinut. ce-ai vrut sa spui prin "super meci"?

Red Dogs Forever15.08.2006 15:18

M-am uitat doar la prima repriza la meciul UTA – Steaua pt ca la pauza a inceput meciul nostru cu Jiul...In mod normal cand joci in fata campioanei se descatuseaza alte energii si vrei sa dovedesti ca ai valoare...Este prilejul cel mai bun pentru jucatori dar si pentru antrenor pentru a face o buna impresie...Eu nu ma vazut la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] acea rautate care-l caracterizeaza si sa nu uitam ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a plecat chiar foarte elegant din Ghencea...nu vreau sa spun ca a fost suspect dar a lipsit ceva in jocul lu' UTA, si anume « rautatea fiarei » dar nenea Stryker insinua vorba de ceva magarii la adresa noastra...Astept cu nerabdare UTA - Dinamo

weeezer_2015.08.2006 15:28
Exista o mica mare asemanare intre forumurile noastre...Suporterii rivalelor sunt luati la misto dar nu mi-e frica de replicile voastre...Atata timp cat am un punct de vedere mi-l sustin si nu mi-e rusine...V-am salutat boierilor

de fapt diferenta majora e ca pe forumurile voastre noi suntem injurati si banati, inca de la primele posturi. si asta doar pt remarci de genul "Dinamo joaca slab" sau pur si simplu pt ca nu se tolereaza avatare cu Mirel Radoi. asta e mica-mare diferenta!

c.ronaldo1715.08.2006 15:33

de fapt diferenta majora e ca pe forumurile voastre noi suntem injurati si banati, inca de la primele posturi. si asta doar pt remarci de genul "Dinamo joaca slab" sau pur si simplu pt ca nu se tolereaza avatare cu Mirel Radoi. asta e mica-mare diferenta!

eu am primit ban pe rapid deoarece am scris ca Steaua a batut cu 1-0 pe crapid in supercupa

Red Dogs Forever15.08.2006 15:35

Sunt stelisti care posteaza pe forumul nostru, stelisti care vorbesc civilizat si pe care nu-i injura nimeni...De altfel vad ca nici pe mine nu m-a injurat nimeni pana acum...Si acum de ce sa nu fim obiectivi...Nebuni sunt si la voi si la noi...Am intrat aici ca sa-mi spun parerea...Daca nu e asemanatoare cu parerea voastra nu trebuie sa ne injuram si sa ne taiem gaturile...Consurenta e bine venita dar sa fie cu bun simt atata tot

IONUTZ-CIPRIAN15.08.2006 15:35

:evil: >>>>Asa sunt multe cazuri...daca se oftica ce sa le facem noi?Daca nu vor oameni care sa le spuna adevarul recurg la astfel de gesturi,insa noi tre sa le demonstram ca nu suntem ca ei ci ca avem totusi ceva mai mult creier ca ei!!>>> :twisted:

giuliano_10115.08.2006 15:44
M-am uitat doar la prima repriza la meciul UTA – Steaua pt ca la pauza a inceput meciul nostru cu Jiul...In mod normal cand joci in fata campioanei se descatuseaza alte energii si vrei sa dovedesti ca ai valoare...Este prilejul cel mai bun pentru jucatori dar si pentru antrenor pentru a face o buna impresie...Eu nu ma vazut la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] acea rautate care-l caracterizeaza si sa nu uitam ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a plecat chiar foarte elegant din Ghencea...nu vreau sa spun ca a fost suspect dar a lipsit ceva in jocul lu' UTA, si anume « rautatea fiarei » dar nenea Stryker insinua vorba de ceva magarii la adresa noastra...Astept cu nerabdare UTA - Dinamo

ok am inteles ce-ai vrut sa spui... parerea mea e ca de obicei echipele cu valoare mai scazuta isi arata rautatea atunci cand adversarul mai puternic le-o permite. n-a fost cazul duminica. Steaua a marcat la prima ocazie clara si moralul aradenilor normal ca s-a taiat. la fel in repriza a doua, Steaua a marcat golul trei exact cand trebuia altfel sunt convins ca finalul era mai incins.

altfel si eu astept Uta-Dinamo :D

mihaisupersteaua15.08.2006 19:49

Bai red dogs nu stiu mai cum nu avem nevoie de potai pe site

steagcruce2

Red Dogs Forever15.08.2006 21:13

Stai linistit fratele meu ca sunt de rasa si vaccinat...nu te musca nimeni....Apropo de avatare ca voi nu aveti voie cu Mirel la avatare pe forumurile noastre...Unde este steagul meu alb-rosu...Cred ca l-a deranjat de administrator

Motanu D15.08.2006 21:17

@Red Dogs Forever:

Acesta este un fragment de regulament. Odata ce esti pe acest forum banuiesc ca il cunosti !!! Asadar ar fi bine sa nu mai citezi mesajul anterior...

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.  

5.2 Avatar

Este interzisa folosirea ca avatar a:

Imaginilor cu continut obscen sau ilegal;motivele sunt evidente

Imaginilor care prin continutul lor provoaca iritare in randul suporterilor clubului Steaua. In aceasta categorie intra si imagini continand simboluri, sigle ale cluburilor rivale. Daca acest tip de imagini isi vor face aparitia, vor fi sterse fara avertizarea utilizatorului ce le foloseste, iar daca acesta va incerca sa le refoloseasca va fi avertizat.

In nici un caz nu vom inlocui imaginile cu ceva ofensator sau ironic la adresa utilizatorului.

Alessandro15.08.2006 21:52

"Red Dogs forever: eu am mai fost logat pe forumul dinmomania si am fost injurat ca la usa cortului...era dupa acel meci cu Otelul(o-3 :P ) si am spus ca la Dinamo functioneaza pefect zicala:''Precum iti asterni, asa dormi''...apoi m-am trezit cu un potop de injuraturi :roll:

michael16.08.2006 01:02
Sunt stelisti care posteaza pe forumul nostru, stelisti care vorbesc civilizat si pe care nu-i injura nimeni...De altfel vad ca nici pe mine nu m-a injurat nimeni pana acum...Si acum de ce sa nu fim obiectivi...Nebuni sunt si la voi si la noi...Am intrat aici ca sa-mi spun parerea...Daca nu e asemanatoare cu parerea voastra nu trebuie sa ne injuram si sa ne taiem gaturile...Consurenta e bine venita dar sa fie cu bun simt atata tot

RedDogforever, nu se poate asemana politica siteului fcsteaua.ro cu cea a dinamoprostia.net vizavi de "intrusi".

Intra-adevar, exista o droaie uscaturi in randul

membriilor (gen mihaisupersteaua), insa cand conducerea in sine este impartiala si favorizeaza cenzura, atunci nu mai putem vorbi de civilizatie.

Conform moderatoilor dinamovisti, a vorbi civilizat este echivalent cu a nu face pe dinamovisti sa se simta cu musca pe caciula. Cu alte cuvinte, daca argumentez in mod logic si civilizat ca Dinamo este inferioara Stelei, atunci ma aleg cu ban. Am patit-o de cateva ori, si de atunci m-am lasat pagubas.

Nici fcsteaua.ro nu tolereaza injuriile necivilizate aduse Stelei, insa nu se pune vorba despre cenzurarea sarcasmului nevulgar...chiar daca ne face sa ne simtim cu musca pe caciula. Noi ne-am lepadat de trecutul comunistm voi nu!

Degeaba a fost [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cel mai determinat jucator al Romaniei. Mentalitatea antrenorului nu este automat si cea a jucatorului.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ne-a scos acum doi ani din cursa de titlu, la Ceahlau, in timp ce voi castigati prin minutele 90 din penaltiuri. Ma bazez pe logica ta nedinamovista ca sa tragi de unul singur concluzia.

Stie Rednic ce face, nu l-a convins jocul lui, de aceea nu a ramas la noi.

Daca vine Tamas in cele din urma ne-am scos in defensiva. Daca mai vine si Niculaie...

Nu a venit Tamas, ci Tames :) Deci tot respectul pentru Dinamo, sa nu va asteptati sa nu primiti gol in partidele tari.

Cat in privinta atacului, se pare ca mai mult cei crescuti in curtea Stelei fac legea (Danciulescu si Catalin Munteanu). Performanetele voastre sunt legate de clubul Steaua.

Red Dogs Forever16.08.2006 05:10

Pt dl Motanu...Am folosit steagul Angliei care nu cred ca intra la categoria rivale...La noi este un stelist care are la avatar poza lui Gigi Becali...Judecati si voi...Dar oricum sincer nu stau in loc de avatar pentru a putea posta aici

michael din cate imi aduc eu bine aminte Danciulescu a jucat mai intai la Dinamo si apoi la Steaua dupa experienta din Turcia iar Catalin Munteanu a fost si el tot junior la Dinamo

O zi buna!!!

Motanu D16.08.2006 06:46

@Red Dogs Forever:

Eu doar ti-am explicat regulamentul. Steagul respectiv probabil ca a fost scos de altcineva din motive similare.

***alex***16.08.2006 07:45

@Red Dogs Forever

Dupa ce ne-a scos Boro tu mai vrei steagul Angliei? :lol:

DanStan16.08.2006 08:28

@ Red Dogs Forever

Apropo de Catalin Munteanu :

La prezentarea oficiala a echipei Steaua, in august recent, presedintele sectiei de fotbal, Marcel Puscas, dorind sa exhibe presei o politica de ultima ora a clubului militar (bulucirea interesului spre formarea de jucatori valorosi in propria pepiniera) declara ca junele Catalin Munteanu e cel mai bun produs Made in Ghencea de la Ilie Dumitrescu incoace. Aproape de acord. Numai ca Marcel, probabil nu stia la vremea respectiva, ca liderul generatiei sale a fost aproape impus la varsta de 15 ani, Centrului de Copii si Juniori al Stelei, de catre un unchi influent, jurnalist la un ziar de palat, care l-a adus in Ghencea, dupa lungi tergiversari, de la o echipa de Liga inferioara, al carei nume ciudat nu-l putem mentiona din teama ca ni se constipa calculatorul. Cel care s-a lasat greu convins sa-l inregimenteze in grupa sa de cadeti, a fost banuitul slefuitor de talente Teodor Anghelini, antrenor de second hand, care in cei 14 ani de cand activeaza in actualul post, a scos doar un singur fotbalist. Cu care se si mandreste. Se numeste Iulian Oprea si evolueaza actalmente in Sri Lanka, pe un salariu care l-ar face sa zambeasca cu toate cariile pe orice bucatar de la cantina APACA.  

Munteanu a fost pastrat la Steaua doar din teama de a nu fi inregimentat de Dinamo

Si pentru ca valul incompetentei de la susnumitul centru al clubului militar nu se limiteaza doar la fostul caraghios fost fundas dreapta al Stelei, mentionam faptul ca, in urma cu un an, Catalin Munteanu fusese trimis la echipa de Divizia C Faur Bucuresti. A intervenit si in acest caz unchiul fotbalistului, care a amenintat ca-l va duce la Dinamo. Sub amenintarea acestei nomina odiosa, mai marii Stelei de atunci s-au lasat induplecati sa-l mai verifice iarasi. Inca o data. Apoi a venit parcursul european al Stelei si, mai ales, episodul Bastia...

Sursa : ziarul Ziua, 8 ianuarie 1998.

p.s : dupa cum se poate vedea, articole nu tocmai pozitive la adresa Stelei se publicau si acum 8 ani.

Red Dogs Forever16.08.2006 10:45

DanStan Nu pot sa neg veridicitatea respectivului articol insa eu asta am auzit din gura lu' Catalin Munteanu...Sincer la inceput m-am indoit de calitatile lui si de trecutul acestuia la Steaua dar m-am convis ca e un profesionist care-si face treaba cum trebuie...

Bafta multa miercuri cu flamanzii...

giuliano_10116.08.2006 13:05

chiar daca acum joaca la Dinamo nu pot sa nu observ cat de penibila era presa romana si in urma cu 8 ani. spun asta pentu ca l-am vazut pe Catalin Munteanu debutand la Steaua si s-a remarcat ca un jucator foarte bun. multi spuneau ca e urmasul lui Ilie Dumitrescu. din pacate ca multi alti jucatori romani nu s-a adaptat in strainatate si s-a ratat.

cristian01416.08.2006 14:31

Personal, m-am saturat de toti jucatorii de genul acestui Catalin Munteanu. In ultimul deceniu Romania a 'exportat' o multime de jucatori de genul acestuia : Marius Niculae, Mitea, Laurentiu Rosu, Bogdan Mara, Tamas, Ganea, Raducanu, Zicu etc. (in special cei de la Dinamo). Foarte putini dintre acestia au prins echipa pe acolo unde au mers si asta din cauza mentalitatii de romana si din dorinta de a castiga mai multi bani. Cand un jucator roman bun are mai multe oferte bune din afara, bani multi, atat jucatorul cat si impresarul sau il indruma spre echipa cea mai puternica si care ofera cei mai multi bani. GRESIT !!! Foarte gresit ! Toti si-au ales echipe cat mai puternice unde au fost lasati pe banca de rezerve luni de zile si ca o consecinta, jocul lor a scazut vizibil si de aici rezulta un rebut de fotbalist. Uitati cate repatrieri incearca cei de la Dinamo si cate au facut de-a lungul anilor trecuti, si nici unul dintre ei (facand exceptie poate Niculescu) n-a dat randamentul scontat.

Asadar acesti jucatori 'umflati' in Divizia A, sunt transferati la echipe mari unde raman rezerve, desi ar fi putut sa se transfere la o echipa mai mica dintr-un campionat puternic si unde prin munca, deveneau titulari si treptat promovau si puteau sa ajunga in lotul unor echipe de top unde aveau sanse mai mari sa joace.

Nu cred ca un transfer ca al lui Zicu de la Dinamo la Inter, poate concura cu un transfer al unui atacant sa spunem de la Verona, Lecce, sau o echipa din a 2a jumatate a clasamentului la italieni, la Milano.

«1111213141547»